Robert Monroe utazása a tudat határain túl: A halál utáni élet és a jövő emberisége

Robert Monroe (1915–1995) az emberi tudat kutatásának egyik legnagyobb hatású alakja volt, akinek munkája máig lenyűgözi és inspirálja azoka...


Robert Monroe (1915–1995) az emberi tudat kutatásának egyik legnagyobb hatású alakja volt, akinek munkája máig lenyűgözi és inspirálja azokat, akiket érdekelnek a megváltozott tudatállapotok és a fizikai halál utáni élet.

Kezdetben sikeres rádióvezető volt, de élete 1958-ban radikális fordulatot vett, amikor egy testen kívüli élményt tapasztalt meg, amely alapjaiban változtatta meg a valóságról alkotott elképzelését. Ez a rendkívüli élmény, amely során rezgéseket érzett és teste elhagyása közben lebegett, Monroe-t egy életre szóló útra indította a megváltozott tudatállapotok tanulmányozásában.

Munkája csúcspontjaként megalapította a Monroe Intézetet, és kifejlesztette a "Hemi-Sync" technológiát, amely hangjelekkel szinkronizálja az agyféltekéket.

Monroe három könyvéről a legismertebb: Journeys Out of the Body, Far Journeys és Ultimate Journey. Különösen a Far Journeys fontos, mivel betekintést nyújt az emberi tapasztalatokba a halál után és az emberiség jövőjébe. Ebben a könyvben Monroe lenyűgöző perspektívát kínál arról, hogy mi történik, miután elhagyjuk a fizikai testünket, és leír egy sor láthatatlan réteget, vagy "sávot", amelyek a Föld körül helyezkednek el, ahol a lelkek összegyűlnek.

A tudat sávjai a Föld körül

Monroe kutatásai feltárták, hogy a halál után az egyének ezekben a "sávokban" gyűlnek össze a hiedelmeik, energiáik és tudatállapotuk alapján. Minden sáv különböző létezési szakaszt vagy szintet képvisel. Az, hogy az egyének mennyi ideig maradnak ezekben a sávokban, a rezgéseik, vagyis az energetikai frekvenciájuk, és mélyen gyökerező hiedelmeik befolyásolják.

Ezek a sávok hasonlóak más művekben is, például a War in Heaven-ben megjelenő elképzelésekhez, amelyek szerint a lelkek hiedelmeik által csapdába eshetnek a halál után is. Monroe felfedezései ráadásul egy fontos jövőbeli felfedezést is magukban foglalnak, különösen a Kr.u. 3000 körüli időszakra vonatkozóan.

Az első sáv: A túlélés és a káosz birodalma

A Földhöz legközelebb eső első sáv olyan lényekkel van tele, akik még mindig mélyen kötődnek a fizikai világhoz. Ezeket az entitásokat zavartság jellemzi, és képtelenek tovább lépni a fizikai tapasztalatokon. Monroe ezeket az entitásokat "össze nem hangolt, irányítatlan gondolatok sugárzásának" nevezte, amely tükrözi mentális állapotukat.

Ez az első sáv további kisebb csoportokra oszlik. Az első alcsoport olyan lelkekből áll, akik bár meghaltak, továbbra is megpróbálnak kapcsolatba lépni a fizikai világgal, gyakran sikertelenül. Ezek az entitások nem ismerik fel vagy nem érdekli őket a nagyobb valóság a korábbi életükön túl.

A második alcsoport olyan lényeket tartalmaz, akik testen kívüli állapotban vannak, hasonlóan Monroe saját tapasztalataihoz. Ezek a lények időnként kapcsolatba lépnek a fizikai világgal, megpróbálják folytatni napi rutinjaikat, de eltűnnek, amint visszatérnek fizikai testükbe.


A harmadik sáv: Hiedelmek és manipuláció birodalma

A harmadik sáv, vagy gyűrű az egyik legnagyobb és legösszetettebb. Olyan lelkekből áll, akik hiedelmeik alapján formálják a halál utáni tapasztalataikat. Itt az egyének kollektív valóságokat teremtenek, amelyek megfelelnek közös vallási vagy filozófiai meggyőződéseiknek. Például, akik erős vallásos hittel rendelkeznek, olyan valóságot hozhatnak létre, amely megfelel a mennyországról alkotott elvárásaiknak. Monroe megfigyelte, hogy ebben a sávban manipulációs jelleg is jelen van, hatalmi harcokkal, amelyek az evilági élethez hasonlóan folytatódnak.

Ez a sáv egyben olyan emberek gyülekezőhelye is, akik úgy hiszik, hogy "csak egy élet van, és aztán semmi". Monroe elmondása szerint hatalmas számú entitást látott, akik tetszhalott állapotban feküdtek, látszólag beleakadva korlátozott hiedelmeikbe. Ha valaki nem érti meg, hogy a tudat, az energia és a szándék formálják a valóságot, hosszú ideig maradhat ebben a sávban.

A negyedik sáv: A fizikai létezés torz visszhangja

A negyedik alcsoportban olyan lények találhatók, akik elhagyták fizikai testüket, de még mindig ragaszkodnak korábbi életükhöz. Ezek az entitások furcsa módon próbálják meg újraélni fizikai tapasztalataikat, még akkor is, ha már nincsenek fizikai formáik. Monroe egy különös példát is bemutatott: egy csoport entitás próbálta testileg kielégíteni egymást, annak ellenére, hogy már nem rendelkeztek olyan fizikai testtel, amely alkalmas lett volna erre az interakcióra. Ez az eset rámutat arra, milyen mélyen ragaszkodnak ezek a lények fizikai létezésükhöz, még a haláluk után is.

Miért jönnek a lelkek a Földre?

Monroe munkája során felvetődik egy mély kérdés: Miért jönnek a lelkek a Földre egyáltalán? Monroe szerint a Föld és annak idő-tér valósága egyedülálló környezetet nyújt a tudat és az intelligencia fejlődéséhez. Szerinte néhány magasabb szintű lény kerüli a Föld fizikai valóságát, mivel inkább az irányításra és manipulációra összpontosítanak, mint az empátiára, szeretetre és együttérzésre. A Föld lehetőséget nyújt arra, hogy megszabaduljanak az ilyen korlátoktól, mivel a fizikai világ szabályai itt nem érvényesülnek ugyanúgy.


A jövő: Új Föld 3000 után

Monroe Far Journeys című könyvének egyik legérdekesebb része a 15. fejezetben, a "Megígért tervben" található. Itt Monroe egy jövőbeli Földről szóló látomását osztja meg, amely körülbelül 3000 körül lesz.

Az utazás során felfedezte, hogy a Föld körül korábban megtapasztalt sötét, kaotikus energiasávok eltűntek, és helyüket egyetlen ragyogó fénygyűrű vette át. Ez a fénygyűrű saját fényt sugárzott, és tele volt kommunikációs jelekkel és energiával, ám érdekes módon nem volt olyan zajos és zsúfolt, mint a modern civilizáció.

A jövőbeli Földön béke és harmónia uralkodott. A természet érintetlennek és egészségesnek tűnt, nem voltak látható városok vagy technológiai jelek. Az emberiség nagy része nem a Föld felszínén élt, hanem magasabb frekvenciájú rezgésekben létezett, szellemi formában. Akik fizikai testet kívántak ölteni, ezt tudatosan és időszakosan tették, miközben a "konténereiket" (fizikai testeiket) biztonságos energiagubókban tárolták, amikor nem használták őket.

Ezek a lények fejlett szellemi képességekkel rendelkeztek. Képesek voltak gondolataikkal fizikai tárgyakat létrehozni, és az úgynevezett "komprimált tanulás" módszerével azonnal magukévá tehették bármely élőlény tapasztalatait a Földön. Ez a képesség lehetővé tette számukra, hogy bármikor, bármely élőlény életútját vagy tapasztalatát átéljék, mintha ők maguk lettek volna az az élőlény.

Az emberi evolúció új útja

Monroe látomása szerint 3000 körül az emberiség messze túllépett a fizikai túlélés szükségletein. Az emberek már nem éreztek éhséget, nem volt szükségük alvásra, és nem kellett aggódniuk fizikai testük fenntartásáért. Ehelyett a körülöttük lévő környezetből merítették az energiát, és képesek voltak bármikor visszatérni egy nem-fizikai állapotba, ha úgy döntöttek.

Ez a jövőbeli emberiség teljesen újfajta kapcsolatot alakított ki a fizikai világgal, amely már nem volt korlátja a lélek fejlődésének. Az emberek teljes szabadságot élveztek a tér, az idő és az anyag felett. Akik újonnan érkeztek erre a jövőbeli Földre, először át kellett élniük egy emberi életet egy korábbi időszakban, mielőtt véglegesen maradhattak volna ezen a magasabb szinten. Monroe szerint néhány ilyen tapasztalat épp a 20. században zajlott.


Föld: egy tudatfejlődési iskola

Monroe elmélete szerint a Föld egy különleges oktatóhely, ahol a tudat és az intelligencia magasabb szintre fejlődhet. Ebben a világban az élet és a halál ciklusai, a fizikai túlélés, a növekedés és a reprodukció mind-mind részei egy hatalmas rendszerszintű tanulási folyamatnak. Noha a Föld néha kaotikusnak tűnik, Monroe szerint valójában egyszerű, megváltoztathatatlan szabályok irányítják, amelyek egyedi környezetet biztosítanak a tudat fejlődéséhez.

A Föld tehát egyfajta "iskola" a tudatok számára, ahol megtapasztalják a fizikai létezés korlátait és kihívásait, miközben felfedezik, hogyan lehet ezen túlmutatni. Monroe szerint az emberi létezés célja nem csak a fizikai világban való boldogulás, hanem a tudat felszabadítása és magasabb szintekre való felemelkedése.

Monroe hatása és hagyatéka

Robert Monroe életműve alapvetően megváltoztatta azt, ahogyan sokan a halálra, a tudatra és a valóság természetére gondolnak. Az általa létrehozott Monroe Intézet ma is működik, és segít az embereknek a tudatuk kiterjesztésében, mélyebb megértést nyújtva a világ és a lélek közötti kapcsolatról. Monroe egyedi felfogása az emberi tudat jövőjéről, a halál utáni életről és a Föld szerepéről az emberi evolúcióban továbbra is nagy hatással van mindazokra, akik a spirituális fejlődés útját keresik.

Bár Monroe elképzelései merésznek és szokatlannak tűnhetnek, munkája számos embert inspirált arra, hogy nyitottabbak legyenek a tudat természetével és a halál utáni élettel kapcsolatos kérdésekre. Monroe azt tanította, hogy a halál nem a vég, hanem egy átmenet egy új szintre, ahol a tudat folytatja fejlődését, és a Föld csak egy állomás ezen az úton.
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,365,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1545,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,86,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,305,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,66,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,329,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,800,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,203,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,282,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,92,idegen lény,423,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,88,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,12,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,181,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,163,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,46,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,56,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,129,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,248,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,96,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,754,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,458,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,978,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,722,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,380,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,180,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1365,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1223,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,125,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,795,tudomány,1255,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,917,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,410,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11233,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,89,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,683,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10024,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,379,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Robert Monroe utazása a tudat határain túl: A halál utáni élet és a jövő emberisége
Robert Monroe utazása a tudat határain túl: A halál utáni élet és a jövő emberisége
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8yvZlWEqbZeL6onWVIOBpwUFamKsvpiEBZ9itkugtlus1Xv75yTdx-zfSiODEk7uYUjUMnWwxdF-h4wtcmJVgy1VCB5-YMUk5NNt40PUwDtXBh8zeNBda3NJV_c7Son8heN8L8EShW9BQaUyb90cs3x4wXOS6-HLJtz09kslLgtb6CYGf_rgzuMvPzKQ/s16000/robert-monroe-t%C3%BAlvil%C3%A1g-l%C3%A9lek-tudat-k%C3%B6nyv-video-f%C3%B6ld-iskola-emberis%C3%A9g-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj8yvZlWEqbZeL6onWVIOBpwUFamKsvpiEBZ9itkugtlus1Xv75yTdx-zfSiODEk7uYUjUMnWwxdF-h4wtcmJVgy1VCB5-YMUk5NNt40PUwDtXBh8zeNBda3NJV_c7Son8heN8L8EShW9BQaUyb90cs3x4wXOS6-HLJtz09kslLgtb6CYGf_rgzuMvPzKQ/s72-c/robert-monroe-t%C3%BAlvil%C3%A1g-l%C3%A9lek-tudat-k%C3%B6nyv-video-f%C3%B6ld-iskola-emberis%C3%A9g-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/09/robert-monroe-utazasa-tudat-hatarain.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/09/robert-monroe-utazasa-tudat-hatarain.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy