"Nem az agy teremti a tudatot" - Egy harvardi neurológus tapasztalatai az "életen túli” világról

Dr. Eben Alexander, a Harvardon végzett idegtudós kijelentése szerint az ő halálközeli élménye sem tudományosan, sem neurológiailag nem magy...


Dr. Eben Alexander, a Harvardon végzett idegtudós kijelentése szerint az ő halálközeli élménye sem tudományosan, sem neurológiailag nem magyarázható. Szerinte a tudomány azt mutatja, hogy nem az agy teremti a tudatot, hanem egyfajta "szűrőként" működik, amely lehetővé teszi a spirituális valóság megjelenését.

Dr. Alexander úgy véli, hogy a tudat folytatódik a halál után is, és hogy életünk során hozott döntéseink meghatározóak a fejlődő valóságban. Az orvos könyve, a "A mennyország létezik," amelyben részletesen beszámol a halál utáni tapasztalatairól, világszerte bestseller lett.

A 2008-as halálközeli élmény

2008-ban, több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező neurológusként, Dr. Alexander egy súlyos E. coli fertőzés következtében kómába esett. Állapota annyira súlyos volt, hogy az orvosok kevesebb mint 10%-os túlélési esélyt adtak neki. Még ha fel is épült volna, akkor is tartós ápolásra szorult volna egy idősotthonban. Azonban teljesen felépült, és leírta azt a rendkívüli halálközeli élményt, amely során agya teljesen inaktív volt.

Az élménye előtt Dr. Alexander már hallott hasonló történeteket páciensektől, de azokat hallucinációnak tartotta. Elmondása szerint soha nem gondolta komolyan ezeket, mivel tudományos alap nélkülinek vélte őket. Azonban könyvében elismeri, hogy tévedett, és keményen bírálja azokat, akik figyelmen kívül hagyják a tudat fizikai agyon túli létezésének bizonyítékait, "szándékosan tudatlannak" nevezve őket.

A tudat és az agy kapcsolata

Dr. Alexander élménye óta a tudat természetének vizsgálatára összpontosít. Kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy az agy teremti-e a tudatot, vagy csak egy "szűrőként" működik, amely lehetővé teszi a spirituális valóság kivetülését. "Egy tudatos unizerzumban élni" című könyvében mélyebben belemerül a tudat tudományos vizsgálatába, és olyan rejtélyekkel foglalkozik, mint például hol tárolódnak az emlékek, és mit tanulhatunk az "élet túloldaláról."

Alexander állítása szerint a hagyományos tudományt "redukciós materializmusnak" lehet nevezni, amely csak a fizikai világ létezését ismeri el. E szerint az érzelmek, gondolatok, emlékek csak az agy fizikai működésének melléktermékei, így valójában nincs önálló létezésük. Ez a nézet azt eredményezi, hogy az emberi létezés kizárólag a születéstől a halálig terjed, és hogy a szabad akarat puszta illúzió.

Az orvos új nézőpontja, amely a neurológia és a filozófia terén is megjelenik, az ellentéte ennek: a lélek vagy a szellem az, ami valójában létezik, és kivetíti a fizikai valóságot. A halál pillanatában a tudatos tudatunk megszabadul az agy "börtönéből," és egy gazdagabb, reinkarnációval is járó utóéletet él meg. Dr. Alexander szerint az emberi választásoknak óriási jelentősége van, és a szabad akarat kulcsfontosságú az univerzum fejlődő valóságában.



Klinikai példák és kutatások

Dr. Alexander számos klinikai példát említ, amelyek alátámasztják azt az álláspontot, hogy az agy nem a tudat létrehozója. Ilyen példák közé tartozik a "végső világosság," amely során demenciában szenvedő idős betegek a haláluk előtt hirtelen tiszta tudattal és kommunikációs képességekkel rendelkeznek. Ez arra utalhat, hogy a tudat megnyilvánulhat az agy romlott állapota ellenére is.

Hasonlóan érdekes jelenség az "szerzett savant szindróma," amikor agykárosodott emberek - például autisták - kivételes szellemi képességeket mutatnak, mint például szupermemória vagy bámulatos számítási képességek. Ezek az esetek kihívást jelentenek annak az elképzelésnek, hogy az agy az egyetlen forrása a tudatnak.

Ezen kívül a funkcionális MRI (fMRI) és magnetoencephalográfia (MEG) vizsgálatok is érdekes eredményeket hoztak, amikor pszichedelikus anyagok - például pszilocibin, DMT és LSD - hatásait vizsgálták. Meglepetésre, a tudat legmélyebb élményei nem fokozott agyi aktivitással, hanem csökkent agyi tevékenységgel jártak együtt. Ez összhangban áll Dr. Alexander saját tapasztalatával a 2008-as kómája során, amikor ultrareális tudatosságot élt meg, annak ellenére, hogy neocortexe súlyosan károsodott.

A tudat tudományos problémái

Dr. Alexander hangsúlyozza, hogy a "tudat nehéz problémáját" nem lehet kizárólag fizikai megközelítéssel megoldani, amely azt állítja, hogy a tudat csak az agyi folyamatokból ered. Szerinte a tudat megértése érdekében túl kell lépnünk a fizikai agyon. Ezt az álláspontot osztotta Dr. Wilder Penfield neurológus is, aki "Az elme rejtélye" című 1975-ös könyvében arra a következtetésre jutott, hogy az agy nem magyarázza a tudatot, a szabad akaratot vagy az emlékezet tárolását.

Dr. Alexander szerint a tudomány forradalma zajlik a tudat és az agy kapcsolatának területén, amely megváltoztatja világképünket. Az orvos szerint a tudat hozza létre az egész univerzumot, és alapvető fontosságú. Példaként említi a nem helyi tudatosságot, a reinkarnációt és a kvantumfizikát.


Kvantumfizika és tudat

Az orvos megjegyzi, hogy a kvantumfizika eredményei azt mutatják, hogy a tudatnak alapvető szerepe van a valóság kialakulásában. Sok fizikus azonban nehezen fogadja el ezt az elképzelést, mivel a fizikában hosszú ideje uralkodó anyagelvű megközelítés csak a fizikai anyagra koncentrál. Azonban a kvantumfizika azt sugallja, hogy a tudatos megfigyelő szerepe kulcsfontosságú a valóság kialakításában.

Alexander szerint a materializmus könnyű, de korlátozott megközelítés a valóság megértéséhez, mivel nem magyarázza meg a tudatosságot és az emberi tapasztalatokat. Egy nagyobb világképet javasol, amely szerint a tudat alapvető az univerzumban, és a fizikai világ ebből származik. Ezzel az állásponttal próbálja áthidalni az anyagelvű tudomány és a tudat halál utáni túlélésében hívők közötti szakadékot.

A tudat kutatása és fejlődése

Dr. Alexander elmondta, hogy binaurális hangtechnológiát, konkrétan az "agytréninget" használja, hogy újra átélje a kómája alatt tapasztalt neokortikális inaktiváció állapotát. Célja az volt, hogy újra kapcsolatba lépjen azokkal a spirituális dimenziókkal és lényekkel, akikkel a halálközeli élménye során találkozott.

A Sacred Acoustics által fejlesztett binaurális ütemek segítségével Alexander képes volt újraélni spirituális tapasztalatait. Emellett múltbéli élet regressziókkal is foglalkozott, de inkább saját magán végzett kutatásokat a Sacred Acoustics hangfelvételeinek használatával.

Végső soron Dr. Alexander célja az, hogy mélyebben megértse a tudatot, és újra kapcsolódjon magasabb énjéhez, amelyet a halálközeli élménye során tapasztalt meg.

Dr. Eben Alexander szerint az univerzum azért létezik, hogy az érző lények tanuljanak és tanítsanak ebben a "lélekiskolában," amely végső soron a tudat fejlődését szolgálja. Azonban úgy véli, hogy a fizikai test halála után újra kapcsolódunk a spirituális dimenziókhoz, ahol találkozunk lélektársainkkal, és átéljük életünk visszatekintését.

Az orvos szerint ezen spirituális birodalmak elérése meditációval és a belső világ feltárásával is lehetséges, amelyeket életünk során rendszeresen gyakorolnunk kell. (1)

(1) - https://goop.com/wellness/spirituality/dr-eben
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,365,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1545,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,471,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,86,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,305,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,66,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,329,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1111,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,674,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,799,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,203,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,282,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,92,idegen lény,422,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,88,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,12,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,181,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,163,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,23,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,46,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,56,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,129,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,248,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,207,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,96,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,754,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,458,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,978,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,722,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,380,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,180,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1365,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1223,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,125,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,795,tudomány,1255,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,917,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,410,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11231,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,89,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,682,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10022,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,379,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: "Nem az agy teremti a tudatot" - Egy harvardi neurológus tapasztalatai az "életen túli” világról
"Nem az agy teremti a tudatot" - Egy harvardi neurológus tapasztalatai az "életen túli” világról
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgx7Zu1YKj_pHlhkq8jluF1Z7KMO5i9UW3UbWElKktzmbnuXWM2vzMx51NV49aOzGytnmBCXSDV4eYOnlSGHQq5-4aY4B9nsa6CWqYTzCQQKDgkSxlRrbEv_73PD8JVv40ocDhyphenhyphensybtw4X0oJaYxXBXjbudEiofCtZh-bAbiQXJf3Q2vOHD00mFcNJcCLY/s16000/tudat-tudatoss%C3%A1g-agy-%C3%A9let-a-hal%C3%A1l-ut%C3%A1n-t%C3%BAlvil%C3%A1g-mennyorsz%C3%A1g-video-k%C3%B6nyv-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgx7Zu1YKj_pHlhkq8jluF1Z7KMO5i9UW3UbWElKktzmbnuXWM2vzMx51NV49aOzGytnmBCXSDV4eYOnlSGHQq5-4aY4B9nsa6CWqYTzCQQKDgkSxlRrbEv_73PD8JVv40ocDhyphenhyphensybtw4X0oJaYxXBXjbudEiofCtZh-bAbiQXJf3Q2vOHD00mFcNJcCLY/s72-c/tudat-tudatoss%C3%A1g-agy-%C3%A9let-a-hal%C3%A1l-ut%C3%A1n-t%C3%BAlvil%C3%A1g-mennyorsz%C3%A1g-video-k%C3%B6nyv-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/09/nem-az-agy-teremti-tudatot-egy-harvardi.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/09/nem-az-agy-teremti-tudatot-egy-harvardi.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy