Egy magas rangú katonatisztnek "nincs kétsége” afelől, hogy létezik nem emberi intelligencia, amely kölcsönhatásban áll az emberiséggel, és a katasztrofális nyilvánosságra hozatalra figyelmeztet

Egy rangos New York-i befektetési eseményen Karl Nell ezredes, egy kiváló nyugalmazott katonai vezető, aki korábban kapcsolatban állt az Egy...


Egy rangos New York-i befektetési eseményen Karl Nell ezredes, egy kiváló nyugalmazott katonai vezető, aki korábban kapcsolatban állt az Egyesült Államok kormányának Azonosítatlan Rendellenes Jelenségekkel (UAP) foglalkozó munkacsoportjával, egyértelműen kijelentette, hogy nem emberi intelligencia létezik, kölcsönhatásban áll az emberiséggel, és hogy a nem választott kormányzati bürokraták tisztában vannak ezzel.

A "SALT iConnections New York 2024" rendezvényen Alex Klokus-szal, a SALT Fund alapítójával és ügyvezető partnerével folytatott beszélgetés során Nell kijelentette:

"Tehát a nem emberi intelligencia létezik, a nem emberi intelligencia kölcsönhatásba lépett az emberiséggel. Ez az interakció nem új keletű, és már folyamatban van, és a kormány meg nem választott emberei tisztában vannak ezzel."

Klokus kérdésére, hogy mennyire biztos a kijelentésben, Nell így válaszolt: "Nincs kétségem efelől."

Nell, akinek a tapasztalatai között szerepel a Bell Telephone Laboratories és a Lockheed Martin Missiles & Space vállalatnál betöltött szerepe is, több okot is felvázolt, amiért a kormány vonakodott elismerni a nem emberi intelligencia létezését és az állítólagos illegális visszakereső és visszafejtő programok lehetséges jelenlétét.

Ezek a következők:
  • Nemzetbiztonsági aggályok
  • Konkrét terv hiánya
  • Társadalmi zavarok lehetősége
  • Nem nyilvános megállapodások lehetősége - potenciálisan magasabb nem-emberi intelligencia formáival, bár Nell ezt közvetlenül nem mondta, a források azt mondták a Liberation Times-nak, hogy léteznek ilyen megállapodások
  • Lehetséges vétségek és azok eltussolásának vágya
  • Alapvető szervezeti hajthatatlanság és a téma prioritásának hiánya
Nell kiemelte, hogy a nemzetbiztonsági kérdés a legjelentősebb, ami azt sugallja, hogy a nem titkosított, hanem gondosan ellenőrzött atomenergiához hasonlóan kezelhető.

Nell szerint a terv hiánya és a társadalmi zavarok lehetősége felelőtlen dologgá teszi a vezetők számára, hogy megfelelő eszközök nélkül adják ki az információkat a felelősségteljes kezelés érdekében.

Nell azonban kiemelte a jelentős lehetőségeket és a potenciálisan katasztrofális veszélyeket, ha hiányzik a nem emberi intelligencia létezésének nyilvánosságra hozatalára vonatkozó terv, ami megmagyarázhat néhány UAP-észlelést.

Ezek a következők:

Erkölcsi jog: Az embereknek alapvető joguk, hogy megismerjék a valóság természetét, ami elengedhetetlen a boldogságra való törekvéshez. Ha vétségek vagy a megfelelő felügyelet hiánya merül fel, ezeket kezelni és korrigálni kell.

Proaktív közzététel: Proaktívnak lenni jobb, mint reaktívnak lenni. A közzététel megakadályozására tett reaktív kísérletek katasztrofális, ellenőrizetlen kinyilatkoztatásokhoz vezethetnek. A kiegyensúlyozott, ellenőrzött közzététel a legjobb megközelítés a lehetséges problémák kezelésére.

Társadalmi haladás és versenyképesség: A több szakértelem bevonása a vitába elősegítheti a haladást és javíthatja a társadalmat, növelve a globális versenyképességet a folyamatban.


Nell a katasztrofális nyilvánosságra hozatal lehetséges következményeit a bronzkori összeomlással hasonlította össze, amely számos fejlett civilizáció, köztük Egyiptom, a Hettita Birodalom, a Minószi Birodalom és a Babiloni Birodalom gyors bukásához vezetett.

Eric Cline, "Kr.e. 1177: A civilizáció összeomlásának éve" című könyvére hivatkozva Nell ezt mondta:

"Egyetlen emberöltő alatt a bronzkor összes nagyon hatékony ősi civilizációja kudarcot vallott, olyan okok összefolyása miatt, amelyeket ma nem feltétlenül értünk teljesen. Tehát Egyiptomról beszélünk, a Hettita Birodalomról, a Minószi Birodalomról... a Babiloni Birodalomról: ezek a civilizációk kudarcot vallottak, soha nem tértek vissza, kivéve Egyiptomot.

Tehát ezek rendkívül kifinomult civilizációk, magasan fejlett infrastruktúrával, magasan fejlett közigazgatási államokkal. Olyan értelemben voltak globalisták, hogy nagyon hasonlóak voltak a maihoz.
"

Hozzátette: "És mégis, ezek a civilizációk egyetlen emberöltő alatt kudarcot vallottak olyan stresszorok miatt, amelyeket ezek a civilizációk együttesen nem tudtak kezelni az időkereten belül.

Tehát, ha megnézzük a mai társadalmunkat, azt mondhatnánk, hogy hasonlóan töredezett, hasonló gazdasági stressz alatt áll, hasonló kulturális stressz alatt is, töredezett és törékeny a diplomáciai helyzet, ami nagyon is tükrözi ezt a forgatókönyvet. Tehát egy felelős döntéshozó számára ez minden bizonnyal tényező.
"

Nell kiemelte a közzététel destabilizáló potenciálját, példaként említve a hívő vallásos embereket, akik "szembesülnek a vallási hitrendszerünk valóságával, mint a metafizikai valósággal, egy angyallal, Isten hírnökével".


Nell hozzátette:

"Ez egy hatalmas változás lesz abban, ahogyan a valósággal bánsz, még akkor is, ha már hiszel benne. Szóval egy dolog hinni és egy másik tudni."

Amikor arról kérdezték, hogy a nem emberi intelligencia veszélyt jelenthet-e az emberiségre, Nell így foglalta össze: "Szerintem némileg naivitás feltételezni csak rossz szándékot vagy teljes önzetlenséget".

Nell azzal érvelt, hogy a "kontrollált közzététel kiegyensúlyozottabb középútja" a legjobb módja a folyamat kezelésének.

Az UAP Disclosure Act (UAPDA) kiüresedését követően - amely eredetileg egy javasolt független felülvizsgálati testületet tartalmazott az UAP-információk nyilvánosságra hozatalának felügyeletére, ahelyett, hogy ezt a felelősséget kizárólag a Pentagonra és a hírszerző közösségre bízta volna - Nell figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államok számára azzal a kockázattal jár, hogy "egy másik fél megelőzi," amelyet Kínának tekint, és hangsúlyozta, hogy a kollektív együttműködés előnyösebb lenne.

Arra a kérdésre, hogy van-e nemzetközi verseny a nem emberi technológia visszafejtéséért, és hogy egy ilyen technológia óriási stratégiai előnyt jelenthet-e az első nemzet számára, amely ezt megteszi, Nell egyetértett, azt sugallva, hogy ez destabilizálhatja a világot.

Annak ellenére, hogy a Chuck Schumer szenátusi vezető és Mike Rounds szenátor által javasolt UAPDA-t nem sikerült belefoglalni a 2024-es pénzügyi évre vonatkozó Nemzeti Védelmi Felhatalmazási Törvénybe (NDAA), Nell továbbra is optimista, hogy hasonló nyelvezetet újra be lehet vezetni. Hozzátette: "Remélhetőleg ezen a nyáron talán újra bevezetjük ennek valamilyen változatát."

Az ilyen nyelvezet elfogadása kikövezheti az utat az ellenőrzött közzététel előtt a katasztrofális közzététel helyett. Ha az NDAA és a hírszerzési felhatalmazási törvény tervezetei az elkövetkező hetekben várhatók, még mindig jelentős kihívásokkal kell szembenéznie.

A magánérdekek hevesen tiltakoznak, és a képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke, Mike Turner erős ellenállása továbbra is komoly probléma.

Egy másik kihívást jelentenek az UAP törvénytelenségeiben érintett, magas kormányzati pozíciókat betöltő potenciálisan ellenséges tanúk, akik saját érdekeik védelme érdekében megpróbálhatják meghiúsítani az ellenőrzött nyilvánosságra hozatali folyamatot. (1)

(1) - https://www.liberationtimes.com/home/senior
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,143,agy,367,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,92,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,51,állatvilág,622,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvajárás,1,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1553,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,9,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,202,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,4,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,51,baleset,35,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,44,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,99,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,87,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,154,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,308,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,7,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,68,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,37,DNS,334,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1113,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,65,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,814,éghajlat,186,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,295,Einstein,87,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,110,elektromos autó,146,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,216,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,7,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,36,északi fény,2,Északi-sark,18,Észtország,10,étel,208,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,291,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,113,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,34,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,54,feldolgozott étel,26,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,2,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,főemlős,1,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,803,földrengés,101,Fönícia,1,Franciaország,206,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,25,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,241,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,geológia,1,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,152,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,70,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,350,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,478,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,4,hajóroncs,30,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,12,hírek,1735,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,93,idegen lény,425,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,89,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,13,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,3,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,126,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,183,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,165,James Tyberonn,1,Japán,281,járvány,355,játék,8,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,132,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,2,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,17,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,71,kiméra,3,Kína,654,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,47,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,108,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,243,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,281,közösség,4,kráter,12,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,168,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,131,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,57,Li-Fi,1,Libanon,14,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,51,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,11,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,5,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,11,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,135,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,251,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,148,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,97,munka,30,mutáció,12,műanyag,96,műhold,100,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,411,NATO,65,Nazca-kultúra,3,Nazca-vonalak,16,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,350,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,282,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,98,okkultizmus,5,okostelefon,42,okosszemüveg,1,oktatás,65,olaj,63,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,756,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,461,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,424,permafroszt,2,Peru,100,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,placebo,1,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,5,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,15,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,3,reaktor,2,recept,1,régészet,988,reiki,1,reinkarnáció,37,rejtélyek,725,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,53,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,382,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,17,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,182,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,57,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,2,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,188,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tánc,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,Tasmánia,1,távolbalátás,32,technológia,1369,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,50,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,249,teremtés,44,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,472,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,124,történelem,1235,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,127,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,796,tudomány,1264,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,922,UFO felfedés,109,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,412,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11286,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,66,Ukrajna,90,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,686,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,171,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,272,valóság,50,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,47,vércsoport,6,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10074,videojáték,17,Vietnam,19,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,381,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,62,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy magas rangú katonatisztnek "nincs kétsége” afelől, hogy létezik nem emberi intelligencia, amely kölcsönhatásban áll az emberiséggel, és a katasztrofális nyilvánosságra hozatalra figyelmeztet
Egy magas rangú katonatisztnek "nincs kétsége” afelől, hogy létezik nem emberi intelligencia, amely kölcsönhatásban áll az emberiséggel, és a katasztrofális nyilvánosságra hozatalra figyelmeztet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjS5eDxSdK91Hdv9Bzy4SFdCvbc7cQ5jNkNWJkhmR21YtBMgpoaU0bJd1exdIaJVsiAMQRn91quPj1WGy3OZ34I-eEfwHIq4M3U5gbWEkLjYU6wLz2M7UMpQ8RnWe1hsDnmyZeVlYUVd3RH_x-8KNB6xpOYezJ7EpqlmP-PG-fzmAc53mfNtn1sBLBVx0E/s16000/tengrai_image_1720348174_2791429.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjS5eDxSdK91Hdv9Bzy4SFdCvbc7cQ5jNkNWJkhmR21YtBMgpoaU0bJd1exdIaJVsiAMQRn91quPj1WGy3OZ34I-eEfwHIq4M3U5gbWEkLjYU6wLz2M7UMpQ8RnWe1hsDnmyZeVlYUVd3RH_x-8KNB6xpOYezJ7EpqlmP-PG-fzmAc53mfNtn1sBLBVx0E/s72-c/tengrai_image_1720348174_2791429.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/07/egy-magas-rangu-katonatisztnek-nincs.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/07/egy-magas-rangu-katonatisztnek-nincs.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy