Dr. Grinberg titka - Dokumentumfilm, amely feltárja a telepátia híres kutatójának rejtélyes eltűnését

A pszichikai jelenségek iránti hivatalos kormányzati érdeklődés (mind az Egyesült Államokban, mind a volt Szovjetunióban) továbbra is ellent...


A pszichikai jelenségek iránti hivatalos kormányzati érdeklődés (mind az Egyesült Államokban, mind a volt Szovjetunióban) továbbra is ellentmondásos téma, amelyet a történészek többsége inkább a szőnyeg alá söpör, és az "összeesküvés-elméletek" körébe sorolja.

A hidegháború történetét azonban nem lehet teljes mértékben megérteni, ha nem vesszük figyelembe, hogy ezeket a szellemi képességeket mennyire komolyan vették a hírszerző ügynökségek a vasfüggöny két oldalán: bármilyen előnyt is jelenthetett számukra ellenségeikkel szemben - mindegy milyen valószínűtlennek tűnhetett első pillantásra - figyelembe vették és titokban feltárták.

És gyakran minél nevetségesebbnek hangzott az ötlet, annál jobb volt, például a Manhattan terv, amelyet Albert Einstein kezdeményezett, aki attól tartott, hogy Németország megelőzheti a szövetségeseket saját atombomba kifejlesztésével, ahol több mint 130 000 embert foglalkoztattak különböző országokból, és közel 2 milliárd dollárba került (mai pénzben több mint 30 milliárd dollár)

Nem sokkal azután, hogy a szovjetek jelentős erőforrásokat fordítottak arra, hogy felzárkózzanak az amerikaiakhoz, és más szuperhatalmak is követték lépéseiket, így a hatvanas évekre már csak öt nemzet (az USA, a Szovjetunió, Anglia, Franciaország és Kína) volt képes nukleáris fegyverek fejlesztésére, ami nagyon sokba került.

Ehhez képest az emberi elme rejtett potenciáljának feltárása viszonylag olcsó, és laboratóriumi és berendezési szempontból szerény anyagi szükségleteket igényel; így sokszor a legkényelmesebb elrettentő eszköz az ellenségekkel szemben, akik fontos áttöréssel megelőzhetik a másikat.

De mi történik, ha ezeket az áttöréseket nem a világ egyik nagyhatalma éri el, hanem máshol és másvalaki? Milyen messzire mennének a titkos hírszerző ügynökségek annak érdekében, hogy kisajátítsák az ilyen információkat, vagy legalább megakadályozzák, hogy rossz kezekbe kerüljenek?

Ezeket a kérdéseket teszi fel egy lenyűgöző új dokumentumfilm: "El secretto del Dr. Grinberg" (Doctor Grinberg titka), ami Ida Cuéllar katalán filmrendező munkája, amely jelenleg sok dicséretet kap a nemzetközi filmfesztiválon és remélhetőleg széles körben elérhetővé válik a nyilvánosság számára egy forgalmazón vagy digitális streaming platformokon keresztül.

Dr. Jacobo Grinberg-Zylberbaum (1946-?) mexikói neurofiziológus és pszichológus volt, akit újságírók és kollégái "a tudat Einsteinjének" neveztek. A hatvanas években az Egyesült Államokból áradó ellenkultúra nyomdokaiban az elme rejtelmeinek feltárásával kezdte feszegetni a tudományos módszertan határait.

A Manhattan terv tudósai

Cuéllar filmje a családtagok, közeli barátok és munkatársak megkérdezésével remek munkát végez annak bemutatásában, hogy Grinberg zseniális különcségei hogyan (nem meglepő módon) nyilvánultak meg kora gyermekkorától kezdve, és milyen kulcsfontosságú tapasztalatok érték egész élete során - édesanyja tragikus halála, amikor még csak tizenhárom éves volt, találkozás egy brit spiritualistával, miközben Izraelben egy kibucban élt, kísérletei az LSD-vel, miközben doktorátust szerzett New Yorkban a 70-es években, stb. - melyek egy olyan útra vezették, amely ellentétes az akadémia világával.

Az ellentmondásos kísérletek között, amelyeket Grinberg rövid, bár termékeny pályafutása során végzett, a kisgyermekeket dermo-észlelésre tanította, ami az a képesség, hogy csak az ujjhegyükkel "olvassák" el a szövegeket.

Tanulmányt is készített a mexikói sámánok állítólagos paranormális képességeiről, köztük "Pachitáról," egy curandera-ról (gyógyító), aki sok hiteles tanú, köztük maga Grinberg szerint is képes volt "pszichikai műtéteket" elvégezni érzéstelenítők nélkül, és hihetetlen egészségtelen körülmények között. Nem használt mást, csak egy rozsdás kést tompa éllel, hogy felnyissa betegeit, sőt egészséges anyagokat "materializáljon," hogy kicserélje az általa eltávolítottakat.

A dokumentumfilm szerint Grinberg az elnök nővére közbenjárásával ismerte meg ezt a figyelemre méltó nőt. Ne felejtsük el, hogy José López Portillo elnök kormányzása idején Uri Geller, a híres izraeli születésű pszichikus (bár a szkeptikusok a "mentalista" kifejezést részesítenék előnyben) nagyon közel került Mexikó első hölgyéhez, Doña Cármen Romano-hoz; így annak a lehetősége, hogy "Pachita" gyakori vendég volt Los Pinos elnöki rezidenciáján, eléggé hihetőnek hangzik.

"Tudós vagyok, van laboratóriumom," - mondta Grinberg egy spanyol televíziós vitában, 1989-ben. "Az agyi aktivitást és a neurofiziológiát tanulmányozom. És meghívtak, hogy találkozzam ezzel a nővel (Pachita) és tanúja lehessek az eljárásainak. És aminek ott tanúja voltam, elvileg ellentmond minden elképzelésnek és minden, a valósággal kapcsolatos tudásomnak. És aminek szemtanúja voltam, megtanított, hogy nem tudom megmondani, mi az emberi képesség határa. Ebből a tapasztalatból kiindulva nem merem azt mondani, hogy 'az emberi lény nem képes erre,' vagy 'az agynak megvan ez a határa a lehetőségeiben'. Ehelyett úgy tűnik, mintha mindannyian egy hatalmas kontinuumban lennénk, és nem tudjuk, mi ennek a valódi határa."


Akárcsak Terence és Dennis McKenna, miután visszatértek a La Chorrera-i útról, Grinberg is szembesült a tudományos kánon kemény korlátaival. És amit elhatározott, az volt, hogyha nem is teljesen, de elutasítja az ortodox tudományt (ahogy Terence tette), legalább is megpróbálta túllépni ezeket a határokat, miközben továbbra is a lehető legjobban ragaszkodott a tudományos módszertanhoz. Híd lett a sámán hagyományok világa és az agykutatás kísérleti világa között, és megpróbálta összhangba hozni a curanderos "csodálatos" képességeit az általa "szinergikus elméletnek" nevezett elképzeléssel.

Lehetetlen feladat Grinberg szinergikus elméletét (a "szintézis" és az "energia" ötvözete) néhány bekezdésbe foglalni. Amennyire csak el lehet magyarázni, azt állította, hogy az univerzum valódi szerkezete a tér és idő előtti információ holografikus mátrixa, amelyet "Rácsnak" nevezett, mert a kristályokban található molekulaszerkezet ihlette.

A Rács és az agy által létrehozott "idegmező" közötti kölcsönhatásból minden észlelési objektum létrejön. Grinberg azt javasolta, hogy minél nagyobb a koherencia az olyan tehetséges személyek agytevékenységében, mint "Pachita" és a pszichikus médiumok esetében, annál erősebb az idegmezőjük, és hogyan lehet szinkronban a Ráccsal, lehetővé téve számukra, hogy átalakítsák a fizika törvényeit, ahogy jelenleg megértjük őket - mint Neo, aki meghajlítja a Mátrix szabályait Wachowski filmjeiben.

Grinberg szerint a Kozmoszban minden tudatosság, és az észlelések megváltoztatása lehetővé teszi a valóság különböző síkjainak felfedezését és kölcsönhatását. Ha ez nagyon hasonlít arra, amit az ellenkultúra alapítója, Carlos Castañeda írt, az nem véletlen. Valójában a "Dr. Grinberg titka" szerint a két férfi ismerte egymást, és egészen közel kerültek egymáshoz.

Grinberg a kvantummechanika elvét is alkalmazta kísérletei során. Ha a szubatomi részecskék összefonódhatnak, mint azt Einstein/Rosen/Podolsky állítja (és később kísérletileg is megerősítette Alain Aspect francia fizikus 1982-ben), akkor az agy miért nem?

Végtére is, minden ember agyának atomjai ugyanolyan eredetűek, mint az ősrobbanás. Grinbergnek sikerült kimutatnia laboratóriumában, hogy egy fényinger indukálása a vizsgálati alanyban hasonló neurofiziológiai reakciót vált ki egy másik alany agyában, anélkül, hogy bármilyen fizikai interakció lenne a két személy között; a két személy elméjének "szinkronizálásához" csak az kellett, hogy együtt meditáljanak.


1994 végére Grinberg számos ambiciózus projektet hajtott végre: azt akarta megtudni, hogy van-e összefüggés az emberek és a delfinek elméje között, talán John Lilly nyomdokaiba lépve. Emellett egy transzkontinentális kísérletet is tervezett, amelyben megpróbálta "átadni a potenciált" egy mexikói és egy másik, Indiában található személy agya között. Dr. Amit Goswami - aki egyszer megjelent Joe Rogan podcastjában - részt vett a projektben, és egy rövid epizódban feltűnik a filmben.

Ám ekkor Grinberg eltűnt.

Cuéllar filmje lebilincselő rekonstrukciót dolgoz ki a különböző elméletekről, amelyek megpróbálják megoldani ezt a 26 éves rejtélyt. Vajon a felesége ölte meg - aki szintén eltűnt - egy bűncselekmény során? Talán a Pszi kutatása miatt rabolták el?

A "Dr. Grinberg titka" egyértelműen az utóbbi lehetőség mellett áll Clemente Padilla főfelügyelő tanúvallomásával, aki az ügyért felelős rendőrségi nyomozó volt, amíg el nem kezdte felfedni a Grinberg és felesége homályos kettős életére utaló információkat, amit a közeli emberek közül senki sem tudott.

Lehetséges, hogy az amerikai kormányt érdekelte Grinberg? Az a tény, hogy van néhány olyan írása, amelyet a CIA a közelmúltban tett közzé a Stargate "pszichikus kém" programjára vonatkozó titkosított információi részeként, nem hagy kétséget efelől. Valóban részt vett valamelyik Pszi projektjükben? Ez itt a millió dolláros kérdés.

Mint minden tömegtájékoztatási termék, a dokumentumfilm sem hibátlan. A film egy része megemlít egy feltételezett "fontos konferenciát," amelyen Grinberg részt vett, és nagy jelentőséget tulajdonít a narratívának, mert az mindössze egy hónappal az eltűnése előtt történt (1994. november), ahol beszélt a telepatikus kísérleteiről.

A film Grinberget Prométheusz-szerű alakként ábrázolja, aki a végső árat fizette meg azért a törekvéséért, hogy áthidalja a szakadékot a modern tudomány és a misztikusok és varázslók által látogatott más birodalmak között. Régi felvételei és könyveinek kivonatai azt sugallják, hogy talán a "Csillagszülött" mítosz optikájában érzékelte magát - egy fejlett idegen civilizáció tagjaként, akit a Földre száműztek, hogy teljesítsen egy feladatot számos reinkarnáció során.

Számos emberi tökéletlensége és hibája ellenére Grinberg figyelemre méltó ember volt korát megelőzve. Elképzelései erősen rezonálnak más csodált kutatók által feltételezett dolgokkal - mint Dean Radin "Valódi varázslatában," amikor azt javasolja, hogy az emberi tudatnak van egyfajta "gravitációs mezője," amely képes befolyásolni a külső valóságot. És persze a Mátrixszal való párhuzamok szintén összetéveszthetetlenek. (1)

(1) - https://www.dailygrail.com/2021/08/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,366,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,51,állatvilág,622,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1549,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,202,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,4,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,51,baleset,35,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,87,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,153,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,308,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,7,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,67,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,37,DNS,331,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,64,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,185,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,295,Einstein,87,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,215,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,6,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,36,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,207,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,291,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,113,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,54,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,főemlős,1,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,802,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,206,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,150,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,70,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,477,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,3,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,12,hírek,1731,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,93,idegen lény,425,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,89,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,13,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,126,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,182,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,164,James Tyberonn,1,Japán,280,járvány,355,játék,8,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,17,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,654,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,47,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,108,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,130,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,14,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,249,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,97,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,100,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,350,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,282,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,97,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,755,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,459,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,424,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,3,reaktor,2,recept,1,régészet,984,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,723,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,381,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,17,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,181,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tánc,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,Tasmánia,1,távolbalátás,31,technológia,1366,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,249,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,471,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,123,történelem,1229,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,126,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,796,tudomány,1258,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,920,UFO felfedés,108,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,411,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11259,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,90,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,686,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,171,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,271,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10047,videojáték,17,Vietnam,19,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,380,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Dr. Grinberg titka - Dokumentumfilm, amely feltárja a telepátia híres kutatójának rejtélyes eltűnését
Dr. Grinberg titka - Dokumentumfilm, amely feltárja a telepátia híres kutatójának rejtélyes eltűnését
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgePUsWzrTE5z8WH7c0zchRgEhnDLnWqFZ-0e_z20OySKfeSbUelWHGTCKEQbZ8KxdFdqToP4fBFKMwxb6HDnoMQVa2bn6MuhHX26VOAyFkdxj8tJquA9Fb0Vp8mDjRiD4h_uYaYibjPi0/s16000/dr-grinberg-titka-telep%25C3%25A1tia-kutat%25C3%25A1s-elt%25C5%25B1n%25C3%25A9s-tudat-tudatoss%25C3%25A1g-agy-m%25C3%25A1trix-2021--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgePUsWzrTE5z8WH7c0zchRgEhnDLnWqFZ-0e_z20OySKfeSbUelWHGTCKEQbZ8KxdFdqToP4fBFKMwxb6HDnoMQVa2bn6MuhHX26VOAyFkdxj8tJquA9Fb0Vp8mDjRiD4h_uYaYibjPi0/s72-c/dr-grinberg-titka-telep%25C3%25A1tia-kutat%25C3%25A1s-elt%25C5%25B1n%25C3%25A9s-tudat-tudatoss%25C3%25A1g-agy-m%25C3%25A1trix-2021--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/dr-grinberg-titka-dokumentumfilm-amely.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/dr-grinberg-titka-dokumentumfilm-amely.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy