A kereskedelmi légitársaságok pilótái folyamatosan jelentik az UFO-kat Kanadában

2016. május 30-án reggel az Air Canada Express Montrealból Torontóba tartó járata arról számolt be, hogy "egy azonosítatlan, kerek alak...


2016. május 30-án reggel az Air Canada Express Montrealból Torontóba tartó járata arról számolt be, hogy "egy azonosítatlan, kerek alakú repülő objektum keresztezte az útját, amely megközelítőleg 300 csomó," azaz 550 km/h sebességgel haladt.

Ugyanazon év november 14-én több mint 2400 méterrel az Ontario-tó felett a személyzet két tagja megsérült, amikor a Porter Airlines repülőgépe zuhanásba kezdett, hogy elkerüljön egy "szilárdnak tűnő... és függőleges fánk vagy cső alakú" tárgyat.

A kormányzati repülési események adatbázisában a jelentések ezreinek átfésülésével a VICE World News több tucat kanadai és nemzetközi légitársaság legújabb UFO észlelését fedezte fel.

Köztük van egy pár WestJet járat Brit Kolumbia Okanagan-völgye közelében, ahol állítólag "egy fényes, fehér stroboszkóp típusú fényt" láttak felettük 2017. március 16-án éjjel, és 2015. január 10-én hajnal előtti egy Regina, Saskatchewan környéki találkozás során, amikor "több repülőgép jelentett egy nagyon nagy tárgyat, közepén kis fehér lámpával, glóriával körülvéve," amely "felülről ereszkedni látszott" 12,5 kilométeres magasságból.

A megfigyelések a Civil Aviation Daily Occurrence Report System (CADORS), egy kereshető digitális archívumból származnak, amelyet a Transport Canada, a közúti, vasúti, tengeri és légi közlekedést felügyelő szövetségi részleg működtet. (1)

Több mint három évtizedes adataival a CADORS csaknem 300000 repülési jelentést tartalmaz a mechanikai hibáktól kezdve az ordító utasokon át a madárral való ütközésig. Egyben lenyűgöző nyilvántartást nyújt a profi pilóták UFO megfigyeléseiről a kanadai légtérben.

"A pilóták valószínűleg nem jelentik a látott dolgok mintegy 90 százalékát, mert tudják, hogy ennek hosszú távú hatása lehet a karrierjükre," - mondta a Kanadai Királyi Légierő (RCAF) pilótája, John "Jock" Williams a VICE World News-nak.

Williams repülési tanácsadó, televíziós kommentátor és civil pilóta, aki 36 évet töltött a kanadai katonaságban, köztük több mint két évtizedig vadászgépekkel repült. Több mint egy tucat éven át a Transport Canada repülési biztonsági tisztjeként dolgozott.

"A legtöbb pilóta számára ez nem éri meg," - mondta Williams. "Ezért hiszem, hogy ezek a srácok mindegyike azt látta, amit jelentett."

Bár rövidek, a CADORS esetei között vannak rejtélyes jelentések, például egy egymondatos bejegyzés 2005. október 21-én reggel, amikor a légiforgalmi irányítók "négy repülőgép személyzetétől kaptak jelentést egy fényes, ezüst színű tárgyról Torontó felett, nagyjából 9000 méteres magasságban, amely élesen megfordult, és gyorsan délkeletre mozgott az Ontario-tó felett."


Sok jelentés kevés részletet tartalmaz, például egy 2015. november 12-i éjszakai bejegyzés, amikor egy nem ismert járat Saskatchewan fölött 10,3 kilométer magasan azt jelentette, hogy "egy élénk fehér fény van magasan a repülőgép felett, és azt közölte, hogy nem meteorit vagy más repülőgép" lehet.

Nagyon kevesen használnak kifejezetten olyan kifejezéseket, mint az "UFO," például a Qatar Airways járata az albertai Grande Prairie-től délre, amely "ismeretlen repülő tárgyról" számolt be fényes nappal, 2016. december 18-án egy olyan jelentésben, amely nem tartalmaz vizuális nyomokat.

A Transport Canada szóvivője a VICE World News-nak adott nyilatkozatában kijelentette, hogy "nincs lehetősége megvitatni az egyes pilóták jelentéseit".

"A CADORS-ban rögzített események akkor kerülnek beírásra, amikor azokról beszámolnak a Transport Canada-nak," - mondta a szóvivő. "A Transport Canada arra törekszik, hogy biztosítsa a CADORS-ban található adatok pontosságát és integritását. A benne lévő információkat azonban előzetesnek, megalapozatlannak és változtathatónak kell tekinteni."

Az egyik eset, amikor az információk drámai módon megváltoztak, az Ontario-tó feletti 2016-os Porter-esemény volt. A CADORS kezdeti egy mondatú bejegyzése szerint a november 14-i reggeli járat, amely Ottawából tartott Torontó belvárosi repülőterére, "egy azonosítatlan tárgy, valószínűleg léggömb 'repüléséről' számolt be". De mivel aznap két légiutas-kísérő megsérült, az eset bekerült a híradásokba, és a szövetségi Közlekedési Biztonsági Testület (TSB) nyomozóit arra késztette, hogy alaposabban vizsgálják meg, hogy mi történt.

A CADORS-ra 2016. november 29-én feltöltött TSB-jelentés egy "körülbelül 1,5-2,5 méter átmérőjű" fánkszerű objektumot ír le, amely "közvetlenül a repülési útvonaluk előtt volt". De ahelyett, hogy csak "elrepült volna" mellette, a TSB feltárta, hogy a "kapitány felülírta a robotpilótát, hogy gyorsan leereszkedjen a géppel az objektum alá". A repülőgép két légiutas-kísérője, akik "éppen biztosították az utasteret az érkezéshez ... könnyű sérüléseket szenvedtek, amikor a zuhanás megtörtént". Az 54 utas közül senki sem sérült meg.


Akkor a TSB szóvivője kijelentette: "Az objektum leírása és mérete nem egyezik meg egyetlen ismert kereskedelmi vagy fogyasztói rendelkezésre álló pilóta nélküli repülőgéppel sem." A VICE World Newsnak küldött e-mailben a jelenlegi szóvivő megerősítette: "A TSB nem tudta pozitívan azonosítani az objektumot." A Porter, valamint az Air Canada, a WestJet és mások, nem voltak hajlandóak kommentálni a konkrét jelentéseket.

Több veterán pilóta meg tudta magyarázni a vizsgálat során talált CADORS-fájlok egy részét, de nem mindegyiket. Az egyik az Air Canada és az Air Canada Jazz külön járatait érintette Brit Kolumbia felett, amely "arról számolt be, hogy legalább 2 tucat egyenletesen eloszló fényes tárgyat észleltek egy sorban, gyorsan repülve a repülőgép felett" 2019. december 26-án éjjel. Bár első pillantásra rendkívülinek tűnt - lehet, hogy éppen a Mikulás tért haza? -, gyorsan azonosították, mint a SpaceX Starlink internetes műholdjainak korábbi megfigyelését, amelyek viszonylag alacsony pályán haladnak csoportosan.

Mások nehezebben voltak megmagyarázhatók, mint például a Kalitta Charters légitársaság Boeing 747 típusú teherszállító járatának jelentése, amely "egy szabálytalanul repülő, 18-24 kilométer magasra becsült és 4-szeres hangsebességgel mozgó tárgyról" számolt be, amikor az északnyugati területek felett, New Yorkból Alaszkába vezető úton haladt 2018. április 30-án.

A világ leggyorsabb repülőgépe, a Lockheed SR-71 Blackbird maximális sebessége valamivel meghaladja a 3,3 Machot, de az Egyesült Államok 1999-ben nyugdíjazta. Kétségek merültek fel a 747-es személyzetének azon képességével kapcsolatban, hogy meg tudták becsülni a tárgy sebességét, de nem volt kérdés, hogy valami szokatlan dolgot láttak. Míg a legtöbb jelentést egy incidens után néhány napon belül feltöltik a CADORS-ra, ez több mint másfél évet vett igénybe.

A CADORS-ban vannak olyan fényekről szóló jelentések, amelyek lebegnek, szökkennek, villognak, vagy megváltoztatják az alakjukat és a színüket, mint például egy "szilárd fény," amelyet a légiforgalmi irányítók észleltek az albertai Fort McMurray-ben 2009. december 15-én reggel, és amely "túl gyors volt bármilyen kereskedelmi repülőgéphez képest," mivel "kezdetben déli irányban mozgott, majd kelet felé tartott, amíg eltűnt a napfelkeltében". Az Air Canada Jazz egyik járata "körülbelül 4 percet késett az indulással, amíg az objektum elég messze volt már keletre a repülőgép indulási útjától".


Egy másik 2019. január 6-i eset során a személyzet a Vanguard Air Care orvosi szállítógépén azt állította, hogy "megmagyarázhatatlan erős fény követte őket ... azonos magasságban és sebességgel" Manitoba északi részén, amikor "a közelükben nem jelentettek repülőgépet". Az esetről a VICE World News által korábban közzétett titkosítatlan hírszerzési jelentés azt bizonyítja, hogy riasztják Kanada fegyveres erőit, amikor a civil pilóták olyan repülő tárgyakkal és fényekkel találkoznak, amelyeket nem tudnak azonosítani. A történetben említett 11 jelentés közül legalább hetet továbbítottak a katonai szolgálatnak a légiforgalmi irányítók.

A VICE World Newsnak adott nyilatkozatában az RCAF szóvivője elismerte, hogy kapnak ilyen jelentéseket, de a Transport Canada-t említette "elsődleges nyomozó hatóságként". A Transport Canada szóvivője elmondta: "Azonosítatlan tárgyakról szóló jelentéseket ritkán lehet nyomon követni, ahogy a cím is mutatja, azonosítatlanok."

Ezek egyike sem jelenti azt, hogy földönkívüliek cirkálnak Kanada felett. Sok korabeli UFO észlelést elvetettek, mint például drónokat és papírlámpásokat, és egyesek még azt is állítják, hogy az UFO történetek valójában elfedik a külföldi megfigyelési technológia fejlődését. A Szövetségi Légiközlekedési Hatóság (FAA) hasonló megfigyeléseket követ az Egyesült Államokban, de gyakran drónként címkézi őket.

Egy közelmúltbeli amerikai eset során az American Airlines Új-Mexikó feletti járatának legénysége rádión értesítette a légiforgalmi irányítókat, miután 2021. február 21-én délután megláttak egy "hosszú hengeres tárgyat, amely nagyon gyorsan haladt felettük". Az FAA egy nyilatkozatában kijelentette, hogy "a radarképen nem láttak semmilyen tárgyat a környéken".

Kapcsolódó cikk: Egy utasszállító pilótái azonosítatlan, gyorsan mozgó hengeres objektummal találkoztak Új-Mexikó felett


Matthew Hayes kutató és filmrendező szerint "nagyon magas a következetesség" a CADORS-ban talált beszámolók és azok között, amelyeket a kanadai hidegháborús UFO feljegyzésekről szóló 2019-es doktori disszertációja során fedezett fel.

"A kanadaiak az 1940-es évek óta ugyanolyan típusú dolgokról írtak változatlanul," - mondta Hayes. "Történelmileg az is hihetetlenül nagy kihívás, hogy a kanadai kormány beszéljen erről. Ez az Egyesült Államokkal hasonlítható össze, ahol a tisztviselők sokkal lelkesebbnek és készségesebbnek tűnnek a téma megvitatását illetően."

Tavaly áprilisban a Pentagon megerősítette az amerikai haditengerészet vadászgépein műszerekkel rögzített három UFO videó hitelességét, amelyeket korábban a New York Times szivárogtatott ki, az az újság, amely 2017-ben a Pentagon UFO nyomkövető programjának történetét is nyilvánosságra hozta.

Akkor több prominens amerikai politikus őszintén nyilatkozott az azonosítatlan légi jelenségekről (UAP), köztük az amerikai szenátus hírszerző bizottságának jelenlegi vezetői, a virginiai Marc Warner demokrata és a floridai Marco Rubio republikánus szenátor. 2020 decemberében az Egyesült Államok még egy törvényjavaslatot is elfogadott, amely előírja, hogy a hírszerzési és védelmi tisztviselők ez év közepéig nyújtsanak be jelentést a "fejlett légi fenyegetésekről".

Chris Rutkowski veterán UFO nyomozó az elmúlt három évtizedben több mint 22000 UFO jelentést gyűjtött össze, és hosszú ideje használja a CADORS adatait az éves kanadai UFO felmérésében.

"A CADORS egyértelműen mutatja, hogy előfordulnak ilyen típusú események a légtérben, ahol naponta több ezer ember utazik," - mondta Rutkowski a VICE World News-nak. "Függetlenül valakinek az UFO-kba vetett hitétől vagy hitetlenségétől, ez repülésbiztonsági és közjóléti szempontból mindenképpen aggodalomra ad okot."

Úgyanígy érzi Williams, az RCAF korábbi pilótája.

"Bármelyik pilóta, aki átesik a problémán, amikor valami hasonlót jelent, megérdemli, hogy kivizsgálják," - mondta Williams. "Nem látom, hogy ez Kanadában megtörténne." (2)

(1) - https://wwwapps.tc.gc.ca/Saf-Sec-Sur/
(2) - https://www.vice.com/en/article/z3xewj

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A kereskedelmi légitársaságok pilótái folyamatosan jelentik az UFO-kat Kanadában
A kereskedelmi légitársaságok pilótái folyamatosan jelentik az UFO-kat Kanadában
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVtSG9RbncDdaFGPwBktrY7oX-kqUdSfs3Apmksu1t1y_uu6h7O71hn5WjU7LkEi-nl6o2pMGjXwMGsOnCiyCRSK0A3GOro6rsulVsyRGxfGdlsvwa8HfP0cRmX7yHpbqFJiv-krFvVkk/s16000/ufo-kanada-pil%25C3%25B3ta-rep%25C3%25BCl%25C5%2591g%25C3%25A9p-tal%25C3%25A1lkoz%25C3%25A1s-jelent%25C3%25A9s-video-rejt%25C3%25A9ly-l%25C3%25A9gier%25C5%2591-2021--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVtSG9RbncDdaFGPwBktrY7oX-kqUdSfs3Apmksu1t1y_uu6h7O71hn5WjU7LkEi-nl6o2pMGjXwMGsOnCiyCRSK0A3GOro6rsulVsyRGxfGdlsvwa8HfP0cRmX7yHpbqFJiv-krFvVkk/s72-c/ufo-kanada-pil%25C3%25B3ta-rep%25C3%25BCl%25C5%2591g%25C3%25A9p-tal%25C3%25A1lkoz%25C3%25A1s-jelent%25C3%25A9s-video-rejt%25C3%25A9ly-l%25C3%25A9gier%25C5%2591-2021--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/05/a-kereskedelmi-legitarsasagok-pilotai.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/05/a-kereskedelmi-legitarsasagok-pilotai.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy