Reinkarnálódott emberek bizarr esetei, akik megoldották saját gyilkossági ügyüket

A rejtély, hogy mi történik velünk a halál után, talán az élet legnagyobb misztikuma. Annak ellenére, hogy földgömbünk minden szegletét, sőt...


A rejtély, hogy mi történik velünk a halál után, talán az élet legnagyobb misztikuma. Annak ellenére, hogy földgömbünk minden szegletét, sőt magát a kozmoszt is mind jobban megismerjük, ez egy olyan terület, amellyel kapcsolatban jórészt sötétben tapogatózunk, és a halál fátylán túli birodalmakról való ismereteink ugyanolyan zavarosak, mint amilyenek mindig is voltak.

Az egyik legelfogadottabb elmélet az, hogy az a részünk, amelyet a lelkünknek hívunk, új testben, a reinkarnációnak nevezett folyamatban visszatér az élők világába. Számos ezt bizonyító esetről tudunk, de ezek között vannak olyanok, amelyek egészen különlegesek.

Az egyik kérdés, amelyet ritkán vitatnak meg, hogy mi lenne, ha valaki, aki erőszakos halált halt és életét idő előtt elvették tőle, visszatérhetne, hogy megtalálja gyilkosát? Ennek megválaszolására megnézünk néhány olyan esetet, amikor a gyilkosságok áldozatainak sikerült visszatérniük az élők közé, hogy megnevezzék, sőt szembeszálljanak gyilkosaikkal egy előző életből.

1958-ban egy Selim Fesli nevű török ​​férfi Hatun Köy falu közelében dolgozott a szántóföldjén, de aznap nem sikerült hazatérnie. Aggódó családja kiment megkeresni, és a földön feküdve találtak rá a mezőn, ahol fegyver okozta sebek borították a testét, az egyik lövés pedig levitte a fülének a felét.

Haldoklott, de sikerült tudatnia, hogy támadója a faluból származott, bár nem tudott nevet mondani. Feslit kórházba szállították, és hat nappal később belehalt a sérüléseibe, anélkül, hogy konkrétan meg tudta volna mondani, ki ölte meg.

A rendőrség vizsgálatot indított, és rátalált egy Isa Dirbekli nevű falusi férfira, aki a kihallgatás alatt beismerte, hogy vadászat közben véletlenül lelőtte Feslit, de félelmében távozott a helyszínről, mert attól tartott, hogy a férfi fiai bosszút állnak rajta.

A bíróság az esetet szerencsétlen balesetnek találta, annak ellenére, hogy az áldozatot összesen hatszor lőtték meg, Dirbeklit pedig nem szándékos emberölésért mindössze 2 év börtönre ítélték. Úgy tűnt, ezzel vége lett a történetnek, de a dolgok csak ezután vettek bizarr fordulatot.

Fesli apja soha nem hitte el, hogy egyszerű balesetről volt szó, de soha nem volt olyan erős bizonyítéka, amely igazolhatta volna elméletét, miszerint fiát hidegvérrel meggyilkolták. Ugyanakkor a szomszédos Sarkonak faluban egy nő terhességének végén járt a megszületendő fiával, akinek a Semih nevet akarta adni.

A szülés előtt állítólag egy élénk, életszerű álma volt, amelyben egy vérrel borított arcú férfi lépett be a szobájába, az idegen magát Selim Feslinek hívta, ugyanúgy, mint akit meggyilkoltak, és akivel soha nem találkozott, sőt korábban nem is hallott róla.

Fesli ebben a furcsa álomban elmondta neki, hogy megölték és a jobb fülébe lőttek, és hogy vissza akar térni az élők földjére. Az asszonynak fogalma sem volt, mit jelent ez, és összezavarodott, csak később értesült a gyilkosságról, amikor férjének elmondta az álmot.

Amikor a Semih-nek keresztelt gyermeke megszületett, furcsa módon deformált jobb füllel jött világra. Még furcsább, hogy kisgyermekként gyűlölni kezdte, hogy Semih a neve, és ragaszkodott hozzá, hogy Selim Feslinek hívják.


Ahogy a fiú nőtt, úgy tűnt, hogy emlékei vannak a meggyilkolt férfiról, és elkezdte mondani az anyjának, hogy nem véletlen, hogy előző életében meggyilkolták, és hogy ezt be tudja bizonyítani.

Amikor mindössze 4 éves volt, állítólag elszökött otthonról, hogy eljusson Hatun Köybe, és állítólagos múltbeli emlékei alapján találta meg Selim Fesli házát, ahol elmondta Selim özvegyének, hogy ki ő, és hogy visszatért.

Amikor elkezdett mesélni olyan emlékekről és privát dolgokról, amelyeket csak a halott férje tudhatott, valamint lányát és fiait helyes nevükön szólította, meggyőződött róla, hogy a fiú igazat mond. Ezután búcsút vett tőlük, és visszatért saját otthonába.

Semih szüleit láthatóan feldühítette, hogy eltűnt, ezért megtiltották, hogy újra Hatun Köybe menjen, de a fiú gyakran megtette, hogy visszatérjen korábbi családjához, édesapja legnagyobb bánatára.

Múltbéli családja mindig úgy bánt vele, mintha a rég meghalt Selim lenne, sőt a szomszédok is meg voltak győződve arról, hogy ennek a fiatal fiúnak a testében tért vissza a halálból. Amint ezek a látogatások megtörténtek, Semih elmondta nekik, hogy halála nem volt véletlen, és Isa Dirbekli gyilkolta meg egy vita miatt.

Elmondása szerint Isa dühös volt, amiért Selim szamara betévedt a szőlőjébe, vita alakult ki, és Isa megfogta a puskáját, hogy lelője, amikor szundikált. Elmondta azon szándékát is, hogy bosszút akar állni gyilkosán.

Semih felkutatta Isa-t, aki már kikerült a börtönből és palackozott italt értékesített, mint utazó eladó. A fiú kövekkel dobálta meg, és gyilkosnak nevezte, és azt mondta, hogy amint elég idős lesz, megérdemelt bosszút fog állni rajta.

Isa, aki ekkor már hallotta a pletykákat, miszerint ez a fiatal fiú Selim reinkarnációja, nagyon félni kezdett, mégis amikor Semih állításairól kérdezték, ragaszkodott a történetéhez, hogy mindez vadászbaleset volt, és mindent tagadott. Végül is ki fogja komolyan elhinni a fiú történetét?

Semih felnőtt, és 18 éves korában Isa meggyilkolását tervezte, de végül meggondolta magát, amikor egy közeli barátja elmagyarázta, hogy ha ezt megteszi, akkor egy ciklust hoz létre, amely által Isa újjászületik, hogy bosszút álljon rajta, és ezzel egy olyan ördögi körforgás kezdődik, amely nemzedékeken át tart, esetleg az örökkévalóságig.

Úgy tűnik, ez tompította Semih lángoló bosszúvágyát, és végül lehetővé tette számára, hogy megbocsássa a múltat és élje az új életét.

Selim Fesli esetét először Dr. Ian Stevenson írta meg, aki a Virginiai Egyetem Orvostudományi Karának vezető kutatója volt a reinkarnáció témakörében, és később Trutz Hardo vezető német regressziós terapeuta 2005-ben megjelent "Gyerekek, akik korábban éltek: reinkarnáció ma" című könyvében ismertette.

Az eset annyiban érdekes, hogy ötvözi a múlt életének élénk emlékeit, amelyekre egy kisgyerek emlékezett olyan helyeken, ahol még soha nem járt, és olyan emberekkel kapcsolatban, akikkel még soha nem találkozott, valamint az elmúlt életben bekövetkezett halál fizikai nyomait deformálódások formájában.

Stevenson úgy vélte, hogy a reinkarnálódottak gyakran viselnek olyan fizikai jeleket, mint az anyajegyek, amelyek tükrözik, hogyan haltak meg korábbi életükben, és amelyeket számos esetben dokumentált és Hardo is tanulmányozott.

Egy másik, ezt bizonyító eset, amelyet eredetileg Eli Lasch izraeli orvos és elmúlt életek kutatója vizsgált meg, és amelyet Hardo ugyanabban a könyvben tárgyalt, ezúttal egy 3 éves fiúról szólt, aki a Szíria közelében lévő Golán-fennsíkon élt.

A drúz etnikai csoportba született, és egy hosszú, vörös anyajeggyel a homlokán jött a világra, és amint elég idős volt ahhoz, hogy beszélhessen, egy nap tényszerűen kijelentette, hogy az anyajegy annak a nyoma, hogy egy fejszecsapással megölték.

Nagyon részletesen leírta szüleinek, hogy hol élt korábban, és valóban meg is találták. A helyiek azt állították, hogy az a férfi, akiről a fiú azt állította, hogy ő volt, 4 évvel korábban minden nyom nélkül eltűnt. A fiú a maga részéről elmondta nekik, hogy nem egyszerűen eltűnt, hanem valójában meggyilkolták, és meg tudja mutatni, hogy ki tette.

Miután elmondta az állítólagos gyilkosa nevét, szembesítették vele, de mindezt tagadta, még akkor is, amikor arca elsápadt és érezhetően megijedt. Úgy látta, hogy a gyilkos puszta kikérdezése nem vezet célra, ezért a fiú azt mondta a hatóságoknak, hogy jobb lenne, ha elvinnék őket oda, ahol a testét szertartás nélkül eltemették a pusztában.

Ezután állítólag egy isten háta mögötti helyre vitte őket, ahol megtalálták a meggyilkolt férfi maradványait, amelyen borzasztó sebet ejtettek egy fejszével, amely pontosan megfelelt a fiú furcsa, hosszú anyajegyének a helyével.

A fiú még oda is elvezette őket, ahol a gyilkos fegyvert eldobták, és ez elég volt ahhoz, hogy a férfi beismerje a bűncselekmény elkövetését. Vagyis az ügy tényleg lezárult, miután a reinkarnálódott áldozatnak valóban sikerült megoldania meggyilkolását egy elmúlt életben. Figyelembe véve, hogy Hardo soha nem ad konkrét neveket és dátumokat, ez a történet rendkívül anekdotikus, de ennek ellenére nagyon érdekes.

A harmadik eset 1983 decemberében kezdődött, amikor az indiai Agra közelében egy Titu Singh nevű fiú született. Amint beszélni tudott, ragaszkodott hozzá, hogy őt Suresh Vermának hívják, és hogy neki két saját gyermeke és egy Uma nevű felesége van.


Leírta a múltbeli életének környékét, elmagyarázva, hogy családja egy rádióüzletet vezetett, és könyörgött szüleinek, hogy vigyék oda. Még kísértetiesebb volt azon állítása, hogy előző életében két férfi lelőtte és megölte, és nagyon részletesen elmagyarázta, hogy mi történt vele.

Titu elmondása szerint egy éjszaka autójával ment haza, és amikor arra várt, hogy felesége kinyissa a kaput, két férfi lépett elő a homályból, hogy fejbe lője. Egyikük egy helyi üzletember, Sedick Johaadien volt.

Az egész dolog bolondságnak tűnt, és bár szülei nem igazán hitték el, Titu idősebb bátyja saját nyomozást végzett, és megállapította, hogy valóban van egy rádióüzlet, amelynek tulajdonosa Suresh Verma volt.

A testvér kérdezősködni kezdett boltban Suresh Vermáról, ahol elmondták neki, hogyan lőtték le és gyilkolták meg néhány évvel korábban, ahogyan Titu is leírta. A testvér elmondta nekik, hogy öccse a reinkarnált Suresh-nek vallja magát, és azt tanácsolták neki, hogy látogassa meg az özvegyét, Umát.

Az özvegyet magával ragadta a történet, mivel férje meggyilkolását soha nem oldották meg, ezért ragaszkodott hozzá, hogy maga is találkozzon a fiúval. Titu bátyja ekkor felajánlotta, hogy elviszi őt és gyermekeit hozzá, hogy találkozzanak.

Amikor megérkeztek hozzá, Titu nagyon örült, átölelte őket és úgy beszélt velük, mintha évek óta ismerné őket. Ismerte életük mindenféle részletét, ami zavarba ejtette és megdöbbentette korábbi családját. Mindez elég volt ahhoz, hogy meggyőződjenek arról, hogy Titu igazat mond, csakúgy, mint a saját szülei, és ezért megbeszélték, hogy elviszik a régi otthonába.

Hogy teszteljék, azt kérték, hogy Titu mutassa meg az utat a rádióüzletig, amit hiba nélkül teljesített, annak ellenére, hogy még soha nem járt Agrában, legalábbis ebben az életében.

Ennél is bizarrabb, hogy amikor Titu fejét Chatdah professzor megvizsgálta a Delhi Egyetemen, kiderült, hogy a feje jobb oldalán van egy horpadás, a másik oldalán pedig csillag alakú heg van, pontosan ott, ahol a golyó be- és kilépett előző életében a koponyájából.

Amikor Titu elmondta a rendőrségnek feltételezett gyilkosának nevét, a tettes nyilvánvalóan annyira megdöbbent, hogy beismerő vallomást tett és bebörtönözték.

(1) - https://mysteriousuniverse.org/2020/12/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Reinkarnálódott emberek bizarr esetei, akik megoldották saját gyilkossági ügyüket
Reinkarnálódott emberek bizarr esetei, akik megoldották saját gyilkossági ügyüket
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTY9DRN_5l52lxJerCPzr3u2NQbJUqpf6vweM2DdSTxN0mvIk4Ya3Q3_Hnzc0lzRWBLoCUmNLKvF5L7T-ClgatnZu7AfEhF2c0asEOUt682rX-vivb9BAiEV2gH1MJhHj4H1XYNmBtz1k/s16000/reinkarn%25C3%25A1ci%25C3%25B3-el%25C5%2591z%25C5%2591-%25C3%25A9let-hal%25C3%25A1l-t%25C3%25BAlvil%25C3%25A1g-l%25C3%25A9lek-l%25C3%25A9lekv%25C3%25A1ndorl%25C3%25A1s-k%25C3%25B6nyv-video-rejt%25C3%25A9ly-tudat--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTY9DRN_5l52lxJerCPzr3u2NQbJUqpf6vweM2DdSTxN0mvIk4Ya3Q3_Hnzc0lzRWBLoCUmNLKvF5L7T-ClgatnZu7AfEhF2c0asEOUt682rX-vivb9BAiEV2gH1MJhHj4H1XYNmBtz1k/s72-c/reinkarn%25C3%25A1ci%25C3%25B3-el%25C5%2591z%25C5%2591-%25C3%25A9let-hal%25C3%25A1l-t%25C3%25BAlvil%25C3%25A1g-l%25C3%25A9lek-l%25C3%25A9lekv%25C3%25A1ndorl%25C3%25A1s-k%25C3%25B6nyv-video-rejt%25C3%25A9ly-tudat--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/12/reinkarnalodott-emberek-bizarr-esetei.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/12/reinkarnalodott-emberek-bizarr-esetei.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy