A tünetmentes emberek nagyon ritkán terjesztik a koronavírust, ezt már a WHO is elismerte

A média jelentések szerint a COVID-19 "esetek," vagyis a pozitív PCR-teszt eredmények az Egyesült Államokban és a világ minden táj...


A média jelentések szerint a COVID-19 "esetek," vagyis a pozitív PCR-teszt eredmények az Egyesült Államokban és a világ minden táján szárnyalnak, ami olyan intézkedések végrehajtásához vezet, amelyek bizonyos esetekben szigorúbbak, mint amit a kezdeti hullám során átéltünk.

Azonban, amint azt számos közelmúltbeli cikk részletezi, a PCR-teszteket helytelenül használják, ami a széleskörű terjedés hamis látszatát eredményezi.

A valóságban az emberek túlnyomó többségénél, akik pozitív tesztet kapnak, nem jelentkeznek tünetek és nem fertőzőek.

Ha pedig valaki nem fertőző, akkor senki számára nem jelent egészségügyi kockázatot, és házi őrizetbe kerülése nem más, mint kegyetlen és szokatlan büntetés minden ok nélkül.

A pozitív tesztarányok nem befolyásolják a halálozási arányt

A fenti The Highwire jelentésben Del Bigtree elmondja, hogy a túl magas tesztérzékenység hogyan vezet a hamisan magas "esetszámokhoz," amelyek a valóságban semmit sem mondanak el a jelenlegi helyzetről.

Amint azt Bigtree megjegyezte, a COVID-19 párbeszédből hiányzik a tényleges halálozási arány.

"Ha a COVID egy halálos vírus, akkor mit kellene látnunk, ha az esetek fokozódnak?" - teszi fel a kérdést. A válasz természetesen a halálozások növekedése. Azonban nem ez történik.



Eltekintve a kezdeti kis hibáktól, amikor az orvosok nem voltak biztosak a megfelelő kezelésben, és egyes államok meggondolatlanul és felelőtlenül küldték a fertőzött betegeket rosszul felszerelt ápoló intézményekbe, a halálozási arány viszonylag alacsony maradt, míg a pozitív tesztarányok időnként drámai módon emelkedtek és csökkentek.

A videóban Bigtree a Fehér Ház koronavírus tanácsadójának, Dr. Scott Atlasnak egy 2020. november 4-i tweet-jét mutatja be, amelyben a kék pozitív tesztek (más néven "esetek") és a vörös színű COVID-19 okozta halálozások száma látható a világjárvány kezdete és 2020 októberének vége között. (1)

Mint látható, nincs összefüggés a pozitív tesztarány és az azt követő halálozások között.


A "COVID-19 betegek" nagy többsége tünetmentes

Az egyik magyarázat arra, hogy miért nem járnak együtt a pozitív tesztarányok és a mortalitás, az az egyszerű tény, hogy a SARS-CoV-2 szempontjából pozitívnak teszteltek túlnyomó többsége tünetmentes.

Egyszerűen nem betegek. A PCR-teszt csupán az inaktív (nem fertőző) vírusrészecskéket mutatja ki.

Egy tanulmányban, amely a szülésre váró terhes nőket vizsgálta, a SARS-CoV-2 pozitív teszttel rendelkező nők 87,9%-ának nem voltak tünetei. (2)

Egy másik tanulmány egy nagy bostoni hajléktalanszállót vizsgált meg. Miután ott megfigyeltek egy csoport COVID-19 esetetet, a kutatók egy kétnapos időtartam alatt a szállón lakó összes ember tünetértékelését és tesztelését elvégezték. (3)

A tesztelt 408 ember közül 147, vagyis 36% volt pozitív, a tünetek mégis feltűnően hiányoztak. A köhögés az esetek csupán 7,5%-ában, légszomj 1,4%-ban és láz 0,7%-ban fordult elő.

Az összes tünet "nagyon ritka volt a COVID-pozitív egyének körében," - jegyezték meg a kutatók.

A tünetmentes átvitel nagyon ritka

Egy 2020. június 8-án tartott sajtótájékoztatón Maria Van Kerkhove, az Egészségügyi Világszervezet COVID-19 járvány technikai vezetője nagyon világossá tette, hogy a tünetmentes átvitel nagyon ritka, vagyis az az egyén, aki pozitív eredményt mutat, de nem mutat tüneteket, nagyon valószínűtlen, hogy élő vírust adjon át másoknak.

"Számos jelentésünk van olyan országokból, amelyek nagyon részletes kontaktkutatást végeznek. Tünetmentes eseteket követnek, kontaktokat követnek, és nem találnak másodlagos átvitelt... nagyon ritka, és ennek nagy részét az irodalom nem teszi közzé," - mondta Van Kerkhove.


Alig egy nappal később Dr. Mike Ryan, a WHO sürgősségi programjának ügyvezető igazgatója azonban visszakozott Van Kerkhove nyilatkozatát illetően, mondván, hogy a megjegyzéseket "félreértelmezték". (4)

Amikor egy hatalmas felügyeleti hálózat megvalósítását próbálják igazolni, nem jó bevallani, hogy az emberek túlnyomó többségének minden ok nélkül megsértik a magánéletét.

A tünetmentes emberek nem jelentenek kockázatot másokra nézve

Legutóbb a Nature Communications folyóiratban megjelent tanulmányban értékelték a tünetmentes emberek jelentette kockázatot azáltal, hogy megnézték a kínai Vuhanban zajló tömeges szűrési program adatait. (5)

A várost 2020. január 23. és április 8. között szigorú zárlat alá helyezték. 2020. május 14. és június 1. között Vuhanban 9 899 828 hat év feletti lakos esett át PCR-teszten.

Összességében a város teljes lakosságának 92,9%-a vett részt a tesztelésen. Közülük 9 865 404-nél korábban nem diagnosztizálták a COVID-19-et, és 34 424-en gyógyultak meg a COVID-19 betegséből.

Összességében nulla tüneti eset volt, és csak 300 tünetmentes esetet észleltek. (A teljes észlelési arány 0,3/10 000 volt.)

Fontos, hogy a tünetmentes egyénekkel szoros kapcsolatban álló 1174 ember közül egy sem volt pozitív.

Kapcsolódó cikk: "Nincs bizonyíték" arra, hogy a tünetmentes Covid-19 esetek fertőzőek lennének, derült ki egy lezárás utáni vuhani elemzésből

Ezenkívül a 34 424 résztvevő közül a COVID-19 kórtörténettel rendelkező 107 egyén (0,310%) tesztje ismét pozitív volt, de egyiküknek sem voltak tünetei. Amint azt a szerzők megjegyezték:

"A víruskultúrák negatívak voltak minden tünetmentes pozitív és repozitív esetben, ami azt jelzi, hogy ebben a vizsgálatban nem találtunk 'életképes vírust.' A 300 tünetmentes pozitív 10 és 89 év közötti személy ..." (6)

"A tünetmentes pozitív arány a legalacsonyabb a 17 éves vagy annál fiatalabb gyermekeknél és serdülőknél volt (0,124/10 000), a legmagasabb a 60 éveseknél és ennél idősebbeknél (0,442/10 000). A nőknél a tünetmentes pozitív arány (0,355/10 000) magasabb volt, mint a férfiaknál (0,256/10 000)."

A tünetmentes emberek vírusterhelése alacsony

Érdekes módon, amikor a tünetmentes betegeket ellenanyagokra tesztelték, felfedezték, hogy a 300-ból 190-nek, vagyis 63,3%-nak valóban volt "forró" vagy produktív fertőzése, amely antitestek termelését eredményezte.

Ennek ellenére egyik kontaktjuk sem volt fertőzött.

Más szavakkal, annak ellenére, hogy a tünetmentesek a látszólag élő vírus hordozói voltak, mégsem adták át másoknak.

Amint azt a szerzők megjegyezték, "nem volt bizonyíték arra, hogy a tünetmentes pozitív személyek átadták volna a közeli kontaktoknak".

Továbbá hozzátették:

"A tüneti betegekkel összehasonlítva a tünetmentes fertőzötteknél általában alacsony a vírusterhelés és a vírusürítés rövid ideig tart, ami csökkenti a SARS-CoV-2 átádásának kockázatát."

"Ebben a vizsgálatban a vírustenyésztést aszimptomatikus pozitív esetek mintáin hajtották végre, és nem találtak életképes SARS-CoV-2 vírust. A tünetmentes pozitív esetek szoros kontaktjai negatívnak bizonyultak, jelezve, hogy az ebben a vizsgálatban észlelt tünetmentes pozitív esetek valószínűleg nem voltak fertőzőek." (7)

Az újrafertőzött egyének sem fertőzőek

Ugyanez vonatkozott azokra az emberekre is, akik másodszor is pozitív eredményt kaptak, miután felépültek egy aktív fertőzésből.

"A vírustenyésztés és a kontaktkövetés eredménye nem talált bizonyítékot arra, hogy a gyógyult COVID-19 betegek repozitív esetei fertőzőek lennének, ami összhangban áll más forrásokból származó bizonyítékokkal," - mondták a szerzők (8)

A kutatók arra is rámutattak, hogy a víruskultúrák és a genetikai vizsgálatok azt mutatták, hogy a SARS-CoV-2 virulenciája idővel gyengülni látszik, és hogy az újonnan fertőzöttek nagyobb valószínűséggel tünetmentesek és alacsonyabb vírusterhelésűek, mint a korábban látott esetek a járványban.

Mit árul el mindez? Azt, nincs ok a pánikra pusztán azért, mert a pozitív tesztek száma növekszik.

Ne feledjük, hogy minél többeket tesztelnek túlzott ciklusküszöbre beállított PCR-teszttel, annál több hamis pozitív eredményt kapnak.

Ez tartja fenn a járványos narratívát, bár valójában ennek már régen vége.

A CDC megkérdőjelezhető forrásokat használ a kínai tanulmány ellensúlyozására

Érdekes, hogy ugyanazon a napon, amikor a kínai tanulmány megjelent, az Egyesült Államok Betegségmegelőzési Központja frissítette a maszkok viselésére vonatkozó iránymutatását, azt állítva, hogy a tünetek nélküli emberek adják az összes fertőzés több mint felét. (9)(10)

Ezt honnan vették?

Az állítás alátámasztásaként felsorolt két referencia közé tartozik egy tanulmány 2020 júliusából, (11) és a CDC adatai, amelyeket még nem is publikáltak. (12)

Csak azt állítják, hogy valamikor 2020-ban "beküldték" közzétételre, ezért nem tudnak forráslinket biztosítani. A CDC nem említi a kínai tanulmányt, amelyben közel 10 millió ember vett részt.

A CNN, amely beszámolt a CDC jelentéséről, azzal a gondolattal, hogy a tünetmentes terjedés miatt olyan fontos a maszk viselése, szintén nem tett említést a jelentős kínai tanulmányról.

Érdekes dolog. Majdnem olyan, mintha a CDC nem akarná, hogy tudjuk, nincs miért tartanunk az egészséges emberektől. (13)

(1) - https://twitter.com/SWAtlasHoover
(2) - https://www.nejm.org/doi/full/10.1
(3) - https://www.medrxiv.org/content/10
(4) - https://news.yahoo.com/walks-back
(5-8) - https://www.nature.com/articles/s4
(9) - https://www.cdc.gov/coronavirus/2019
(10) - https://www.cnn.com/2020/11/20/hea
(11) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32632012
(12) - Johansson MA, Quandelacy TM, Kada S, et al. Controlling COVID-19 requires preventing SARS-CoV-2 transmission from people without symptoms. submitted.
(13) - https://articles.mercola.com/sites/arti
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,45,állatvilág,605,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1518,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,796,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,39,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,666,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,118,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1718,hírszerzés,3,hit,19,Hold,270,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,305,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,633,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,271,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,36,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,235,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,71,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,948,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,692,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,50,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1185,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1213,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,892,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,403,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10958,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9752,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A tünetmentes emberek nagyon ritkán terjesztik a koronavírust, ezt már a WHO is elismerte
A tünetmentes emberek nagyon ritkán terjesztik a koronavírust, ezt már a WHO is elismerte
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKVUttik7BvrtHSW77jtfax_8M5Jegt5lSa03LmZLjWrxY6nJxac20qgoGZRPDcPOU-WAbJZj_bkkY4qKxw47JqedZIkhOcONcyNgPSm2uisBMovxtqVMTpjom1j3QMp6R5ZJFhPquuQE/s16000/koronav%25C3%25ADrus-fert%25C5%2591z%25C3%25A9s-t%25C3%25BCnetmentes-who-video-eg%25C3%25A9szs%25C3%25A9g-betegs%25C3%25A1g-pcr-teszt-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKVUttik7BvrtHSW77jtfax_8M5Jegt5lSa03LmZLjWrxY6nJxac20qgoGZRPDcPOU-WAbJZj_bkkY4qKxw47JqedZIkhOcONcyNgPSm2uisBMovxtqVMTpjom1j3QMp6R5ZJFhPquuQE/s72-c/koronav%25C3%25ADrus-fert%25C5%2591z%25C3%25A9s-t%25C3%25BCnetmentes-who-video-eg%25C3%25A9szs%25C3%25A9g-betegs%25C3%25A1g-pcr-teszt-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/12/a-tunetmentes-emberek-nagyon-ritkan.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/12/a-tunetmentes-emberek-nagyon-ritkan.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy