Az amerikai Igazságügyi Minisztérium beperelte a Google-t, ami a vállalat feldarabolásához is vezethet

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium kedden monopóliumellenes keresetet nyújtott be a Google ellen, arra hivatkozva, hogy a technológiai óri...


Az amerikai Igazságügyi Minisztérium kedden monopóliumellenes keresetet nyújtott be a Google ellen, arra hivatkozva, hogy a technológiai óriás a keresési üzletágban fennálló erőfölényét arra használta fel, hogy az internet "monopólium kapuőre" legyen.

Az Igazságügyi Minisztérium azt állítja, hogy a Google, amely az Alphabet egyik részlege, dollármilliárdokat fizetett az Apple-nek és más mobiltelefon gyártóknak, valamint a webböngésző cégeknek azért, hogy ezek a vállalatok fenntartsák a Google-t alapértelmezett keresőmotorként. (1)

Ezek a kifizetések és hasonló megállapodások lehetővé tették a Google számára, hogy fenntartsa egyeduralkodó szerepét a webes keresési piacon, amely a monopóliumellenes kereset szerint hosszú ideje üzleti tevékenységének alapja.

A perben leírt állítólagos megállapodások egyikében a Google megköveteli, hogy az eszközgyártók ne csak a keresőalkalmazását, hanem öt másik alkalmazást is töltsenek be előre, köztük a Chrome-ot, a Google Play-t, a Google Maps-et és a YouTube-ot. Mi több, a gyártóknak előre kell telepíteniük az alkalmazásokat "oly módon, hogy megakadályozzák a fogyasztókat azok törlésében".

"A Google évek óta kizárólagossági megállapodásokat kötött, ideértve az árukapcsolási megállapodásokat is, és versenyellenes magatartást tanúsított az elosztási csatornák lezárása és a riválisok blokkolása érdekében," - mondja az Igazságügyi Minisztérium a trösztellenes panaszában.

"Két évtizeddel ezelőtt a Google a Szilícium-völgy kedvence lett, mint selejtes startup, innovatív módon keresve a feltörekvő internetet. Ez a Google már régen elmúlt."

"Ez egy nagyon jó eset," - állítja Eleanor Fox monopóliumellenes szakértő, a New York-i Egyetem Jogtudományi Karának professzora. "Ha az Igazságügyi Minisztérium képes bizonyítani a panaszban szereplő tényeket, akkor képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítsa, hogy a Google versenyellenes volt, és ezt meg kellene tiltania."

Bár Fox azt is megjegyezte, hogy a Legfelsőbb Bíróság nagyon megnehezítette a kormány számára a legtöbb monopóliumellenes ügy megnyerését.

A keresetet a washingtoni szövetségi bíróságon nyújtották be. Tizenegy állam, köztük republikánus ügyvédek, szintén csatlakoztak az Egyesült Államok keresetéhez a Google ellen.

A Google "rendkívül hibásnak" nevezte a pert, és hosszadalmas nyilatkozatában azt állította, hogy a per "mesterségesen elősegíti a gyengébb minőségű keresési alternatívákat, emeli a telefonárakat, és megnehezíti az emberek számára a használni kívánt keresési szolgáltatások elérését". (2)

Dan Ives, a Wall Street vezető elemzője, aki követi a Google-t és más technológiai óriást a Wedbush Securities-nél, elmondta, hogy a Google elleni eset azt mutatja, hogy a Google és más technológiai óriások egyértelműen a monopóliumellenes célkeresztben vannak.

"A novemberi esetleges kék hullám véleményünk szerint megnöveli a feldarabolás kockázatát a Google és más technológiai óriások esetében," - mondta Ives.

"Jelenleg a technikai részvények visszavonása rossz hír, beleértve ezt a keresetet is, miközben a befektetők várakozással tekintenek a nagy technológiai cégek feldarabolásával kapcsolatos félelmekre."

A Google anyavállalatának, az Alphabetnek a részvényei 40 dollárral, 2,5%-kal, 1570 dollárra emelkedtek kedden a kormány keresetéről szóló hírek ellenére.


Kereső behemót

A Google már régóta meghatározó az online keresési térben, az online keresések több mint háromnegyedét, de gyakran sokkal többet bonyolít le.

Az Igazságügyi Minisztérium szerint a Google összes keresési lekérdezésének 90%-a az Egyesült Államokban zajlik, és 95%-uk mobileszközökön, és a vállalat "versenyellenes taktikát alkalmazott" monopóliumának megvédésére és kiterjesztésére.

A Google magatartása ártott a fogyasztóknak azáltal, hogy csökkentette a keresés minőségét azzal, hogy korlátozta a potenciális versenyt, állítja a kormány.

Egyes tudományos tanulmányok azt találták, hogy a fogyasztók előnyben részesítik azokat a Google-kereséseket, amelyek nem zárják ki a versenytársak tartalmát, például a nem a Google webhelyein közzétett fogyasztói véleményeket.

A panasz azt is állítja, hogy a Google, amely pénzének legnagyobb részét internetes hirdetésekkel szerzi, kárt okozott vállalati ügyfeleinek azzal, hogy erőfölényét "olyan módon használta fel, amely lehetővé teszi, hogy a hirdetőknek többet számoljon fel, mint amennyit a versenypiacon képes lenne".

A per a kormány legjelentősebb erőfeszítéseit jelenti a verseny védelmében a Microsoft elleni több mint 20 évvel ezelőtti, áttörésnek számító ügy óta. Ez egy nyitány lehet a többi nagy kormányzati monopóliumellenes intézkedés előtt, tekintettel a nagy technológiai vállalatok, köztük az Apple, az Amazon és a Facebook folyamatban lévő vizsgálataira mind az Igazságügyi Minisztériumban, mind a Szövetségi Kereskedelmi Bizottságban.

A Ház monopóliumellenes albizottsága a hónap elején közzétett egy átfogó jelentést, amely a szövetségi törvények átdolgozását javasolta, hogy könnyebb legyen a négy nagy technológiai vállalat után járni, valamint potenciálisan átalakítani ezeket a vállalatokat, vagy szétdarabolni őket részegységeikre.

Az Igazságügyi Minisztérium nem fogja azonnal megkísérelni a Google feldarabolását, de végül megpróbálhatja megváltoztatni az Alphabet működését, amely magában foglalhatja a Google különböző vállalkozásainak szétválasztását.


A kaliforniai Mountain View-ban székhellyel rendelkező társaság régóta tagadja a tisztességtelen versenyre vonatkozó állításokat. A Google azzal érvel, hogy bár vállalkozásai nagyok, hasznosak és előnyösek a fogyasztók számára. Fenntartja, hogy szolgáltatásai bőséges versennyel szembesülnek, és olyan újításokat vezettek be, amelyek segítenek az embereknek életük irányításában.

A Google szolgáltatásainak többségét ingyen kínálják cserébe olyan személyes adatokért, amelyek segítenek a hirdetések eladásában. A Google ragaszkodik hozzá, hogy nincs különösebb hatalma arra, hogy az embereket ingyenes szolgáltatásainak használatára kényszerítse, vagy megakadályozza őket abban, hogy máshová menjenek.

Technológiaellenes adminisztráció

A Trump adminisztráció régóta figyeli a Google-t. Donald Trump elnök gazdasági vezető tanácsadója két évvel ezelőtt azt mondta, hogy a Fehér Ház azt fontolgatja, hogy a Google kereséseinek kormányzati szabályozás alá kellene tartozniuk. Trump elnök gyakran kritizálta a Google-t, újrahangoztatva a konzervatívok megalapozatlan állításait, miszerint a keresőóriás elfogult a konzervatívokkal szemben, és a keresések során elnyomja nézőpontjaikat, beavatkozik az amerikai választásokba, és inkább a kínai hadsereggel dolgozik együtt a Pentagon ellen.

Ennek ellenére az Igazságügyi Minisztérium tisztviselői az újságíróknak kedden többször is hangsúlyozták, hogy a kormány Google ügye nem politikai indíttatású. Azt is elmondták, hogy az ügy időzítése nem kapcsolódik az elnökválasztáshoz, amely két hétre van.

"Ennek az ügynek semmi köze az elnökhöz," - mondta Jeffrey Rosen főügyészhelyettes. "Olyan versenyhelyzetekről van szó, amelyek iránt kétoldalú, általános érdeklődés mutatkozott."

Rosen szerint az eset nem kapcsolódik azon aggályokhoz, hogy a Google és más közösségi média platformok liberális elfogultsággal bírnak. "Aggodalomra ad okot, hogy a közösségi média és néhány más technológia ferdít vagy elfogult," - mondta Rosen. "Ezek nagyon elkülönülnek az ebben az esetben feltett kérdésektől."

Letitia James, New York legfőbb ügyésze, aki nem csatlakozott a kormány monopóliumellenes keresetéhez, elmondta, hogy állama és mások folytatják a Google versenyellenes gyakorlatával kapcsolatos nyomozást. James keddi nyilatkozatában elmondta, hogy nyomozása lezárult, és ha New York vagy más állam indítana ügyet, akkor az ügyet a kormány kedden benyújtott keresetével kívánja megerősíteni.

"Ez mind a szövetségi, mind az állami monopóliumhatóságok számára történelmi időszak, mivel technológiai piacainkon a verseny és az innováció védelme érdekében dolgozunk," - mondta James a nyilatkozatában. (3)

(1) - https://www.justice.gov/opa/pr/justice-dep
(2) - https://www.blog.google/outreach-initiativ
(2) - https://www.cbsnews.com/news/google-an
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,366,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1548,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,35,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,86,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,307,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,7,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,67,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,330,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,36,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,800,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,204,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,70,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,477,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,3,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1730,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,92,idegen lény,423,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,89,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,13,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,126,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,182,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,164,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,17,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,651,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,46,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,130,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,14,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,249,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,100,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,97,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,755,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,458,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,424,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,979,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,723,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,381,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,181,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1366,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,249,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,471,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,123,történelem,1224,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,126,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,796,tudomány,1257,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,918,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,410,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11245,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,90,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,685,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10036,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,380,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az amerikai Igazságügyi Minisztérium beperelte a Google-t, ami a vállalat feldarabolásához is vezethet
Az amerikai Igazságügyi Minisztérium beperelte a Google-t, ami a vállalat feldarabolásához is vezethet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9c5Eot5kGBKE0GPKsz1wvsrfmRPNWbU9RZKMwaTOL0S1TQbRMR5e7KDeCtqx1rRRwoYBixKy4F4BKIRWBTDmZTQ8O100OhkWlhAmmUh596DjiyphmpoVK2tTaB9v0qDkWo905R26WUZo/s16000/google-monop%25C3%25B3lium-amerika-igazs%25C3%25A1g%25C3%25BCgyi-miniszt%25C3%25A9rium-h%25C3%25ADrek-video-keres%25C5%2591-feldarabol%25C3%25A1s-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9c5Eot5kGBKE0GPKsz1wvsrfmRPNWbU9RZKMwaTOL0S1TQbRMR5e7KDeCtqx1rRRwoYBixKy4F4BKIRWBTDmZTQ8O100OhkWlhAmmUh596DjiyphmpoVK2tTaB9v0qDkWo905R26WUZo/s72-c/google-monop%25C3%25B3lium-amerika-igazs%25C3%25A1g%25C3%25BCgyi-miniszt%25C3%25A9rium-h%25C3%25ADrek-video-keres%25C5%2591-feldarabol%25C3%25A1s-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/10/az-amerikai-igazsagugyi-miniszterium.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/10/az-amerikai-igazsagugyi-miniszterium.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy