Mi zavarja a szociopatákat? 5 dolog, ami dühössé teszi őket

Ha téged is érdekelnek a deviáns elmék, akkor bizonyára mindig is vonzott az emberek sötétebb oldalának megértése. Talán mindig is tudni ...


Ha téged is érdekelnek a deviáns elmék, akkor bizonyára mindig is vonzott az emberek sötétebb oldalának megértése. Talán mindig is tudni akartad, hogy egyes emberek miért képesek szörnyű dolgokra.

Manapság pszichopatának és szociopatának nevezzük az ilyen embereket. A probléma az, hogy az ilyen antiszociális társadalmi tendenciákkal rendelkező emberek általában bájosak és manipulatívak. Ez rendkívül megnehezíti, hogy felismerjük őket. Van azonban egy módja annak, hogy megkülönböztessük őket, és ezáltal megvizsgáljuk, hogy mi az, ami feldühít egy szociopatát.

Nyilván mindenki találkozott már a filmekben ilyen emberekkel, mint amilyen például "A bárányok hallgatnak," a "Ragyogás" és a "Hetedik," melyek állandósítják ezeket a sztereotípiákat. Az FBI kiemelkedő profilozói könyveket és ellenőrző listákat írnak annak érdekében, hogy jobban megismerjék a pszichopaták és a szociopaták háborodott elméjét.

Ennek eredményeként meg lehet tanulni megkülönböztetni a kettőt. Valójában, amikor megértjük, mi zavarja a szociopatát, nagyon érdekes meghatározni a pszichopaták és a szociopaták közötti különbségeket.

Különbségek a pszichopaták és a szociopaták között

Pszichopaták

  • Hidegek és számítóak
  • Nyomás alatt nyugodtak és kimértek
  • Képesek fenntartani a normál, hétköznapi élet látszatát
  • Lehetnek kapcsolataik, de azok hamisak és értelmetlenek
  • Manipulatívak és elbűvölőek
  • Hiányzik belőlük az empátia vagy a megbánás
  • Nem értik meg mások szorongását
Szociopaták

  • Impulzívak és forrófejűek
  • Stresszelnek, amikor nyomás alatt vannak
  • Nem tudják fenntartani a normális élet látszatát
  • Lehetnek kapcsolataik, de nehezen tudják fenntartani őket
  • Hajlamosak a túlzott dühkitörésekre és a haragra
  • Tudják, hogy rosszat csinálnak, de viselkedésük ésszerűsítésére törekszenek
  • Értik mások szorongását, de nem érdekli őket
Természetesen mindkét antiszociális személyiségtípus kétségtelenül rendelkezik néhány sötét tulajdonsággal. Most azonban azt próbáljuk megérteni, hogy mi zavarja a szociopatát.

Persze nem minden szociopata vérszomjas gyilkos. Könnyebb úgy gondolni rá, hogy az emberek egy vagy két szociopata vonással rendelkezhetnek. Gondoljunk egy olyan szociopata skálára, amelynek egyik végén enyhe jellemzők, a másikon pedig a teljes értékű szociopata tulajdonságok vannak.

Csakúgy, mint a pszichopaták, a szociopatákról is ismert, hogy manipulatívak és elbűvölőek. Valójában emiatt vonzódunk sokan hozzájuk.

Ez a varázs azonban csak felületes és sekélyes. Ez egy maszk, amellyel a szociopata elcsábít minket. Akárcsak a kitalált karaktereknek, mint Dr. Jekyll-nek és Mr. Hyde-nak, a szociopaták személyiségének is két oldala van.

Azonban az, hogy a személyiségének két oldala van, nem a legfélelmetesebb egy szociopatában. Az egyik az a sebesség, amellyel váltani képes az egyik személyiségről a másikra. A másik az, hogy miként tud átlendülni a teljes nyugalomból a totális dühkitörésbe szinte nanoszekundumok alatt.

A partnerüknek gyakran fogalma sincs, honnan ered ez a düh vagy kitörés, vagy mi váltotta ki.

Az alábbi öt dolog azonban nagyon zavarja a szociopatákat.

Ha figyelmen kívül hagyják őket

A szociopaták rendkívül nárcisztikusak. Tehát, ha van egy dolog, amely nagyon feldühíti a szociopatákat, az, amikor mások figyelmen kívül hagyják őket. Ezek az emberek feltétlenül megkövetelik az osztatlan figyelmünket. Te az övék vagy, te vagy a játékuk, a játékszerük, és úgy használnak, ahogy ők akarnak.

Végül is időt és erőfeszítést fektettek abba, hogy elbűvöljenek és manipuláljanak, hogy erre a pontra eljussanak. Valószínű, hogy elszigeteltek téged a családodtól és a barátaidtól. Előkészítettek és beletereltek téged egy alázatos szerepbe ebben a kapcsolatban.

Most már megvan benned a vakmerőség, hogy figyelmen kívül hagyd őket? Ekkor lehull a bűbájos maszk, és bepillantást kaphatsz valódi személyiségükbe.


Ha nem tudják megszerezni azt, amit akarnak

Ha egy hétköznapi ember nem tudja megszerezni azt, amit szeretne, akkor ritkán ér véget a dolog erőszakkal vagy bűncselekménnyel. Egy szociopata számára azonban elképzelhetetlen, hogy ne kapja meg azt, amit akar. Valójában bármit megtesznek, hogy megszerezzék azt, amit akarnak.

Jó példa erre egy amerikai anya, Diane Downs esete, aki lelőtte három gyermekét, egyiküket meggyilkolta, a másik kettőt súlyosan megsebesítette. Kapcsolatban akart lenni egy férfival, de ő nem akart gyermekeket. Ez azonban nem akadályozta meg a nőt a tervében. Gyerekeit egy távoli helyre vitte és hidegvérrel lelőtte őket.

A nyomozóknak azt állította, hogy egy férfi el akarta lopni az autójukat és ő lőtte le a gyerekeket, de a rendőröknek gyanús lett, miután a nárcisztikus anya felnevetett, amikor a bűnügyi helyszínen felelevenítették a lövöldözést.


Ha elveszik tőlük az irányítást

Amikor valaki egy kényszerkapcsolatban van, a szociopata teljes irányítást gyakorol partnere felett. Élvezi a különféle taktikák alkalmazását, beleértve a partnere teljes elszigetelését, hogy uralja őt.

A szociopatát felzaklatja, ha partnere megpróbál kiszabadulni, hogy elhagyja ezt a mérgező helyzetet. A pszichopatától eltérően, aki gondosan és kiszámított módon gondolkodik, a szociopata azonnal reagál, általában szörnyű következményekkel.

Csak az elítélt rabokra kell nézni, akik megölték partnereiket, akik általában haraggal reagálnak a kialakult helyzetre.

Ha megkérdőjelezik a tekintélyüket

Tudjuk, hogy azok a személyek, akik antiszociális rendellenességektől, például szociopátiától szenvednek, erősen nárcisztikus egyének. Ennek eredményeként nem fogadnak kedvesen senkit, aki megkérdőjelezi azt, amit mondanak.

A szociopaták számára a látszat jelent mindent. Nem veszíthetik el tekintélyüket a barátok, családtagok, kollégák vagy akár idegenek előtt. És nem feltétlenül arról szól a dolog, hogy nem értünk egyet azzal, amit mondanak.

Például véletlenül meglökünk valakit és az illető kiönti az italát egy bárban. Bocsánatot kérünk, felajánljuk, hogy fizetünk neki egy másikat, de mielőtt ezt megtehetnénk, a szociopata parterünk már támad.

Ez az a szociopata, aki úgy érzi, mintha szándékosan tettük volna a nyilvánosság előtt. Nem tudja irányítani a haragját, ezért szabadjára engedi.

Ha hazugságon kapják őket

A szociopaták egyáltalán nem képesek kezelni a stresszt. Ellentétben a bőbeszédű és ravasz pszichopatákkal, a szociopaták hajlamosak gyorsan stresszes állapotba kerülni. A tipikus pszichopaták egy hazugság után hamarosan újabb hazugsággal lépnek fel. Megvan hozzá a szellemi képességük, hogy gyorsan témát váltsanak, vagy elvonják a figyelmedet.

A szociopaták inkább pánikba esnek stressz alatt, és inkább impulzív reakciót vált ki belőlük. Képesek órákon, napokon vagy akár heteken keresztül is tépelődni.

A pszichopatákkal ellentétben azonban, akik hazugságukat valamilyen kihívásnak látják, a szociopaták felháborodnak, mert nem hiszel nekik. (1)

(1) - https://www.learning-mind.com/what-upsets-a-sociopath/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,366,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,92,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,51,állatvilág,622,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1549,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,202,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,4,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,51,baleset,35,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,87,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,153,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,308,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,7,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,68,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,37,DNS,331,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,64,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,185,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,295,Einstein,87,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,110,elektromos autó,146,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,215,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,6,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,36,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,207,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,291,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,113,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,54,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,főemlős,1,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,802,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,206,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,150,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,70,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,477,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,3,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,12,hírek,1731,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,93,idegen lény,425,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,89,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,13,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,126,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,182,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,164,James Tyberonn,1,Japán,280,járvány,355,játék,8,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,17,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,654,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,47,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,108,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,281,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,167,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,131,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,14,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,249,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,97,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,100,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,350,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,282,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,97,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,755,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,459,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,424,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,3,reaktor,2,recept,1,régészet,984,reiki,1,reinkarnáció,37,rejtélyek,723,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,382,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,17,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,181,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tánc,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,Tasmánia,1,távolbalátás,31,technológia,1367,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,249,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,471,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,123,történelem,1229,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,126,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,796,tudomány,1258,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,920,UFO felfedés,108,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,411,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11261,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,90,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,686,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,171,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,271,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10049,videojáték,17,Vietnam,19,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,380,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Mi zavarja a szociopatákat? 5 dolog, ami dühössé teszi őket
Mi zavarja a szociopatákat? 5 dolog, ami dühössé teszi őket
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW9dJOoqTl8x8I_2xwKdeIj3SNOP7dPhnCLo-27XuUZ39IErmSjv-swCYrcZuI-j3cu7G4SiSqnBb4eqfeV2QRjdLnWCCmTlDjyZeCJ50Vu_XFY6gnydn9GVZF-mK_13ZIRqDhBCuGhd0/s1600/pszichopata-szocipata-stressz-hauzgs%25C3%25A1g-ir%25C3%25A1ny%25C3%25ADt%25C3%25A1s-kapcsolat-manipul%25C3%25A1ci%25C3%25B3-video-k%25C3%25B6nyv-betegs%25C3%25A9g-elmezavar--2020--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhW9dJOoqTl8x8I_2xwKdeIj3SNOP7dPhnCLo-27XuUZ39IErmSjv-swCYrcZuI-j3cu7G4SiSqnBb4eqfeV2QRjdLnWCCmTlDjyZeCJ50Vu_XFY6gnydn9GVZF-mK_13ZIRqDhBCuGhd0/s72-c/pszichopata-szocipata-stressz-hauzgs%25C3%25A1g-ir%25C3%25A1ny%25C3%25ADt%25C3%25A1s-kapcsolat-manipul%25C3%25A1ci%25C3%25B3-video-k%25C3%25B6nyv-betegs%25C3%25A9g-elmezavar--2020--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/08/mi-zavarja-szociopatakat-5-dolog-ami.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/08/mi-zavarja-szociopatakat-5-dolog-ami.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy