Egy valódi ördögűző elmondja, hogy mit is csinál valójában

Kislányként Rachel Stavis "szörnyeket" látott, amint a hálószobában körbe lebegnek, vagy más gyermekek közelében figyelte meg ő...


Kislányként Rachel Stavis "szörnyeket" látott, amint a hálószobában körbe lebegnek, vagy más gyermekek közelében figyelte meg őket. Most pedig a megélhetése függ tőlük, és elmondja, miről is szól az egész valójában.

31 éves koromban végeztem az első "igazi" ördögűzést, most 39 éves vagyok. Majdnem hat évig, amíg az NPR rádió nem sugárzott egy rólam szóló történetet, az egyetlen reklámom az volt, hogy mások egymásnak beszéltek rólam, de csak ennyire volt szükségem, mert az emberek rögtön továbbadták. Amikor először elkezdtem, hetente átlagosan egy-két ördögűzést végeztem. Az évek múlásával napi egyet vagy kettőt csináltam, most pedig egy várólistám van.

Lehet, hogy én vagyok az egyetlen személy a világon, aki képes azonosítani egy entitást - amit a történelem során a legtöbb ember démonnak hívott -, és eltűntetni azt. Tapasztalataim szerint úgy hiszem, hogy az entitás hozzákapcsolódik vagy beleássa magát az ember testébe, és abból táplálkozik.

Az emberek félelmei, depressziója, szorongása és a sok más negatív energiája és érzelmei éltetik őket. Lehet, hogy tíz éven át vagy tíz napig volt velük ez az entitás, de zavarja az életüket, és amíg el nem tűnnek, a dolgok nem javulnak. Ekkor keresnek meg. Sokat tudok az ördögűzésről, amit a legtöbb ember megdöbbentőnek talál.

A megszállottság nagyon gyakori

Ennek oka az, hogy a bolygón minden egyes embert valószínűleg valamely életkorában megszállták, és az emberek 99 százaléka körül most is lények találhatók, aminek nincsenek tudatában. Talán gyanítják, hogy valami nincs rendben, de azt a stressznek, a rossz főnöknek vagy a veszekedésnek tulajdonítják, amelyet éppen a barátjukkal folytattak. Ezek a kisebb vagy nagyobb traumák kiválthatják a kezdeti megszállottságot, ám ezek csak a tünetek, nem maga az ok.

A megszállottak általában nem szoktak sugárban hányni

A filmekben látott képek ellenére ügyfeleim többsége - valószínűleg legalább 60 százalékuk - nem néz ki szokatlanul, és a fejük sem forog körbe 360 fokkal. Olyan emberek, akiket sokan ismernek. Nem feltétlenül hírességek - vannak közöttük magas rangú menedzserek, ügynökök vagy stúdióvezetők, akiknek a nevét a Variety-ben láthatjuk, vagy más közismert nevek, híres politikusok, színészek vagy zenészek.

Azonosítani tudom mások "frekvenciáját"

A "frekvencia" az energia jellemző vagy az érzelmeink tükre; ha bármilyen szempontból dühös vagy, vagy érzelmileg lehangolt, akkor alacsony frekvenciájú vagy. Ha magas frekvenciával rendelkezel, akkor valószínűleg boldog vagy, a könnyűség érzésével. A legtöbb entitás vonzódik az olyan frekvenciákhoz, amelyek megegyeznek a sajátjukkal. Vannak, amelyek a depresszióhoz, a szorongáshoz vagy a haraghoz vonzódnak, másokat a sokféle alacsonyan rezonáló érzelmi energia vonzza. Általában érzem, hogy ki rendelkezik és ki nem magas frekvenciával, ha csak rájuk nézek. Néha ez nyilvánvaló, mert tele vannak entitásokkal.

Néhány ember képes érzékelni, hogy megszállták őket

Vannak olyan emberek is, akiket "energetikailag érzékenynek" nevezek, ami azt jelenti, hogy könnyen felveszik a környezetük hangulatait vagy energiáit. Az energia finom eltolódása, akár egy helyzetből, akár egy másik személyből fakad, arra készteti őket, hogy többet érezzenek, mint mások. Ide tartoznak az empáták, vagy azok, akik társadalmi szorongástól szenvednek.

Amikor egy entitás megpróbál kapcsolódni hozzájuk, valószínűleg érzékelik azt a testükön kívül, vagy hogy megpróbálnak beléjük ásni. Nem azt fogják érezni, hogy megharapták vagy beléjük furakodtak; ehelyett hirtelen émelygést okozhatnak vagy "kikapcsolva" érezhetik magukat. Valójában azt érzékelik, hogy az entitás hogyan kapcsolódott a frekvenciájukhoz.


Valójában látom az entitásokat

Csak azért, mert megértem, mik az entitások és mit kell velük csinálni, még nem azt jelenti, hogy nem zavarnak engem. Tanúja vagyok, hogy a közterületeken hozzákapcsolódnak az emberekhez; látom őket, ahogy a levegőben lebegnek, és keresik a következő áldozatukat. És meg is látogatnak, bár általában kétféle módon teszik.

Az első a "Hé, én egy entitás vagyok, itt vagyok!" látogatás, amely akkor fordul elő, amikor egy entitás lenézéssel közeledik hozzám, mégsem próbál meg csatlakozni. A második akkor fordul elő, amikor egy entitás megpróbál belém furakodni. Az az érzésem, hogy ezt azért teszik, hogy felmérjék, hogy mi vagyok, hogyan és miért különbözök annyira a legtöbb embertől.

Nem minden entitás gonosz

Egyetlen entitás sem - kivéve a legmagasabb rendű és a legrosszindulatúbb - fog megölni téged. Ha megtennék, akkor már nem tudnának belőled táplálkozni, így létezésük semmissé válna. Az egyetlen eset, amikor egy entitás megölhet téged - és ez közvetett módon is teheti -, ha teljes mértékben elszívja az energiádat.

Még akkor is, ha az entitások nem ölnek meg, okozhatnak fizikai problémákat, az enyhén irritáló és az egészen legyengítő képesség között. Valójában sok ember azért jön el hozzám, mert hallotta, hogy tudok segíteni a betegségük gyógyításában, enyhíteni a tüneteiket, vagy visszafordítani a betegség által okozott károkat. Azt azonban nem veszik észre, hogy esetük részben egy másik problémából származik, a hozzájuk kapcsolódó entitásokból.

A megszállottságnak gyakori tünetei vannak

Ügyfeleim leggyakoribb fizikai panaszai között szerepel az ízületi gyulladás, fejfájás, émelygés és egyéb gyomor-bélrendszeri problémák vagy a meddőség. De olyan életveszélyes betegségektől szenvedő ügyfeleket is látok, mint a rák vagy az AIDS. Lehetséges, hogy nem tudom megmenteni ezeknek az embereknek a életét, de az entitásuk eltávolítása minden alkalommal hozzájárul a szenvedésük csökkentéséhez.

Hogy miért? Mert nem minden fizikai betegség csak fizikai. Számos energetikai oka van, de valószínűleg az ízületi fájdalom a leggyakoribb oka az eseteknek, és általában ügyfeleim orvoshoz fordulnak, hogy enyhítsék a tüneteket, csak hogy kapjanak olyan tablettákat receptre, amelyek rövid ideig segítenek, de teljesen soha nem gyógyítják meg őket. A modern orvoslás természetesen nem ismeri az okot, hogy a probléma teljes egészében az entitásokhoz kapcsolódik.


Különböző típusú entitások léteznek

A gyakoribb entitások közé tartoznak a Clive-ok (nevüket egy Clive Barker illusztrációhoz való hasonlóságuk után kapták), a lidércek, a homokemberek, a szélhámosok és a semleges lények. A Clive-ok a legkisebb, a legkevésbé ártalmas lények, és mindenkihez kapcsolódtak már életük egy bizonyos pontján. A lidérceket a szexuális diszfunkció vonzza, ezért hozzákapcsolódnak az emberkez bármilyen szexuális trauma miatt, amely az adott személy életében jelentkezik.

A szélhámosok nagyjából pontosan olyanok, mint amilyennek hangzanak: amikor hozzákapcsolódnak az emberhez, elkezdenek kis trükköket játszani és összezavarják a fejüket. A homokember nem az emberekre összpontosít, hanem egy olyan nagy területre, mint egy városi blokk, egy épület vagy akár egy egész város. Amikor a lehető legtöbb ember alszik, a homokember elkezdi mindenkinek elszívni az energiáját.

Minél kevesebb az energiája az embereknek, annál alacsonyabb a frekvenciájuk, és elkezdenek rémálmaik lenni - végtelenül hosszú, részletes álmok, amelyek miatt ébredéskor kimerültnek érzik magukat.

Az ördögűzés előkészítésének speciális módjai vannak

Az ügyféltől és a felmerülő problémáktól függően, amint azt a Szellemtől kapott üzenetek feltárják, utasításokat adok arra, hogy mit tegyenek az ördögűzés előtt. Elmondom az embereknek, hogy előbb meditáljanak, másoknak pedig azt, hogy ne egyenek húst. Ragaszkodom ahhoz, hogy az ügyfelek többsége előző nap böjtöljön, másoknak azt mondom, hogy ne viseljenek fémet, mert az adott frekvenciát bocsát ki.

Nem használok nagy kereszteket vagy szenteltvizet

Én nem vallásos ördögűző vagyok. Az ördögűzések során szellemi vezetőket, tanítómestereket, angyalokat, az őseimet, sőt isteneket és istennőket idézek meg, akik mindegyike a Szellemből származik és annak része. A Szellemet gyakran Forrásnak hívják, és innen származik minden jó és rossz dolog, és ide tér vissza.


Egy különleges helyen végzem az ördögűzést

Amikor egy ügyfél megérkezik, kiviszem őket a Szellem Házba, ahol akkor is dolgozom, ha nem végzek ördögűzést. Los Angeles drága hely, és számomra még inkább, mert az ördögűzésnek külön bejáratú helyiségben kell történnie. Munkám veszélyes, és nem akarom kitenni a házi kedvenceimet - vagy az otthonomat - más emberek alacsony frekvenciáinak vagy az entitások sötét energiájának.

Én csak a hírnök vagyok

Amennyire csak lehet, ego nélkülinek kell lennem minden esetben, mert ha az vagyok, akkor valószínűbb, hogy a Lélek/Forrás irányít. A Forrás tartalmaza az alapvető igazságokat, hogy miként javítható egy ember élete. Azt akarja, hogy az ügyfelem - és én is - azt tegyük, ami segít neki javulni, gyógyulni és fejlődni.

Ha nem lehetek ego nélküli, aki megszakítás nélkül csatlakozik a Szellemhez, nem végzem sikeresen a munkámat, és nem tudom kitisztítani az entitásokat. A hitelesség nem csak a lelki alkalmasságról szól. Fizikailag is jól kell éreznem magam, de ez nem azt jelenti, hogy úgy kezelem a testemet, mint egy templomot.

Tehát megfelelően eszem és mozgok, mert ember vagyok. Csak megpróbálok egészséges maradni, és tisztán tartani a fejem. Ez az alvásra is vonatkozik. A késő esti órákban nem fogok ördögűzést végezni, vagy Isten ments, az éjszaka közepén, kivéve, ha sürgősségi helyzet áll fenn.

Az ördögűzés nem mindenki számára egyforma

Az ördögűzés mindenki esetében teljesen más. Végeztem néhány fél óránál rövidebb, csak kevés energiát igénybe vevő ördögűzést, néhány esetben két napig tartottak, és volt, hogy több mint egy hónapot vett igénybe. A legtöbb azonban körülbelül egy órát vesz igénybe, és mindegyik az entitás dicsőséges pusztulásával ér véget. (1)

(1) - https://www.rd.com/culture/what-its-like-to-be-an-exorcist/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,365,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1545,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,86,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,306,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,66,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,329,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,800,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,204,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,92,idegen lény,423,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,88,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,12,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,182,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,163,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,46,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,130,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,248,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,96,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,754,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,458,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,979,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,723,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,381,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,180,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1365,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1224,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,125,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,795,tudomány,1256,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,918,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,410,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11238,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,89,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,684,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10029,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,379,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy valódi ördögűző elmondja, hogy mit is csinál valójában
Egy valódi ördögűző elmondja, hogy mit is csinál valójában
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaJYK_Y_d9lz6pJnPjmm2yBm-w8gLVIYDbrNAwIBHrr1eX2BBzEZcpVMM3ugw2rDWaui90ImQQCMeUpEiJPSNMZfnME-C6D4SkXLoJpykWs23v_hds_55l5Omdn_17CnHxVGBOEFFKJbw/s1600/%25C3%25B6rd%25C3%25B6g%25C5%25B1z%25C3%25A9s-entit%25C3%25A1s-video-energia-frekvencia-k%25C3%25B6nyv-megsz%25C3%25A1llotts%25C3%25A1g-%25C3%25A9rzelmek-stressz-depresszi%25C3%25B3--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaJYK_Y_d9lz6pJnPjmm2yBm-w8gLVIYDbrNAwIBHrr1eX2BBzEZcpVMM3ugw2rDWaui90ImQQCMeUpEiJPSNMZfnME-C6D4SkXLoJpykWs23v_hds_55l5Omdn_17CnHxVGBOEFFKJbw/s72-c/%25C3%25B6rd%25C3%25B6g%25C5%25B1z%25C3%25A9s-entit%25C3%25A1s-video-energia-frekvencia-k%25C3%25B6nyv-megsz%25C3%25A1llotts%25C3%25A1g-%25C3%25A9rzelmek-stressz-depresszi%25C3%25B3--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/04/egy-valodi-ordoguzo-elmondja-hogy-mit.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/04/egy-valodi-ordoguzo-elmondja-hogy-mit.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy