Halál és újjászületés: A Pollock ikrek rejtélyes esete

Hogy mi történik velünk, amikor meghalunk, mindig is egy rejtély volt, amely megragadta a képzeletet, és ugyanolyan sok elképzelés és vál...


Hogy mi történik velünk, amikor meghalunk, mindig is egy rejtély volt, amely megragadta a képzeletet, és ugyanolyan sok elképzelés és válasz létezik rá, mint ahány kultúra van, amelyek úgy vélik, hogy ez nem a vég.

Az egyik nagyon elterjedt gondolat az, hogy nem egy másik dimenzióba vagy magasabb birodalomba kerülünk, hanem új testben újjászületünk a halál és az újjászületés soha véget nem érő ciklusában, a reinkarnáció fogalmának ismeretében. De vajon van-e valami igazság ebben az elképzelésben? Tényleg újra testet öltünk és új életet kezdünk, miután meghaltunk? Vannak különböző esetek, amelyek úgy tűnik, hogy határozottan azt sugallják, hogy a reinkarnáció valóban lehetséges, és az egyik legérdekesebb és leghíresebb eset két iker lány története, amely az egyik legszembetűnőbb bizonyítéka ennek az elméletnek.

A furcsa és érdekes történet Hexham városában az angliai Northumberland megyében kezdődött John és Florence Pollock családjával és két fiatal lányával,  a 11 éves Joannaval, és Jacqueline-nel, aki 6 éves volt. A beszámolók szerint ők egy boldog család voltak és viszonylag jómódúak, tekintve sikeres élelmiszer és tejszállító üzletüket, és a két lányról azt mondták, hogy a legjobb barátok és elválaszthatatlanok voltak.

Az életük nem is lehetett volna idillikusabb, mégis 1957. május 7-én tragédia sújtotta őket, amikor a két Pollock gyerek egy barátjukkal a templomba tartott, és egy helyi asszony, aki aszpirin és fenobarbitál túladagolás hatása alatt öngyilkosságot próbált elkövetni, autójával elütötte őket. A két Pollock gyermek azonnal meghalt a balesetben. Azt állították, hogy mint "a krikettgolyók" repültek a levegőben, a másik Anthony nevű fiú pedig később a kórházban halt meg.


A lesújtó hírről széles körben beszámoltak Angliában, és Joanna és Jacqueline szülei vigasztalhatatlanok voltak a veszteség miatt. Miközben Florence Pollock mély depresszióba zuhant, az erősen vallásos Johnban tovább élt a remény, hogy a lányaik valahogy visszatérnek hozzájuk, és állítólag volt egy látomása, hogy a lányok ikrek formájában újjászületnek számukra. Elmondta ezt a víziót a feleségének, aki a legkevésbé sem volt vallásos, és egy másodpercig nem hitt a reinkarnációban vagy a Mennyben.

Mindezen megpróbáltatások és az összes harc ellenére Florence a következő évben teherbe esett és 1958. október 4-én két egészséges iker lánynak adott életet, pont ahogyan John megjósolta. Különösen furcsa volt, mivel az orvosuk azt mondta nekik, hogy csak egy gyermeknek kellett volna születnie a magzati szívverés alapján, és egyikük családjában sem születtek ikrek.

Az ikrekre, Gillianre és Jenniferre John úgy tekintett, mint valamiféle csodára, és valóban úgy gondolta, hogy halott lányai visszatértek hozzájuk, ahogyan azt mondta, bizonyítékként hivatkozva egy furcsa anyajegyre Jennifer jobb szemén, amely szörnyen hasonlított egy sebhelyre, amely Jacqueline-nak volt ugyanazon a ponton, és a derekán egy megfelelő, kör alakú anyajegy. Noha egypetéjű ikrek voltak, Gilliannek nem volt ilyen anyajegye, ami meglehetősen szokatlannak számított.

A család Hexhamból egy Whitley Bay nevű városba költözött, amikor az ikrek csak néhány hónaposak voltak, és itt kezdtek a dolgok egyre furcsább fordulatot venni. Amint elég idősek voltak ahhoz, hogy beszéljenek, az ikrek elkezdtek kérdezősködni és leírták azokat a különleges játékokat, amelyek Joannaé és Jacqueline-é voltak, még a babáikat is néven nevezték, ami meglehetősen bizarr volt, mivel a szüleik bedobozolták és a padlásra vitték, és az ikrek soha nem láthatták őket, sőt nem is tudták, hogy két nővérük volt, akik meghaltak.

Amikor a játékokat lehozták a padlásról, mindkét iker ösztönösen és helyesen azokat vette magához, amelyek Johannához és Jacqueline-hoz tartoztak anélkül, hogy tétováztak és hibáztak volna, miközben azt mondták, hogy a "télapó ajándékai" voltak, ami szintén helyes volt.

A Pollock ikrek

A további furcsaság az volt, hogy a két iker ugyanazokat az ételeket kedvelte, mint Joanna és Jacqueline, ugyanaz volt a személyiségük, a szokásaik és viselkedésük, ugyanazokat a játékokat szerették, és Gillian egyszer Jennifer homlokára mutatott, és pontosan elmondta, hogy ott találta el Jacqueline fejét egy vödör, amikor fiatalabb volt, és egy sebet hagyott maga után.

Ott volt még az a furcsa tény is, hogy az ikreknek ugyanolyan volt a járásuk, mint halott nővéreiké, és ugyanolyan testfelépítéssel rendelkeztek, mivel Gillian kissé karcsúbb volt, mint ahogy Johanna, és Jennifer egy kicsit zömökebb, mint ahogy Jacqueline. Ráadásul Jacqueline-nek nehézsége volt azzal, hogy megtanuljon írni a halálának idején, mert az öklében függőlegesen tartotta a ceruzát, ami ugyanaz volt, ami Jennifer esetében fejlődött ki, amikor elkezdett írni tanulni, és egészen 7 éves koráig nem hagyott fel ezzel a szokással.

A hasonló furcsaságok folytatódtak az évek során, amikor a lányok szörnyen részletesen megmutatták azokat a dolgokat, amelyeket csak a szüleik, Joanna és Jacqueline ismerhettek, és meglehetősen ijesztő módon azt mondták, hogy félnek az elhaladó autóktól olyannyira, hogy nehéz volt rábeszélni őket arra, hogy átkeljenek az utcán.

Az anyjuk Florence egyszer hallotta a két lányt, amikor részletesen megvitatták a tényleges balesetet, amely megölte Joannát és Jacqueline-t, amelyekről nem tudhattak. Az egyik dolog, amit állítólag gyakran tettek az volt, hogy Jennifer Gillian ölében pihentette a fejét, és Jennifer azt mondta, hogy vér jön ki a szeméből. Amikor a család visszatért Hexhamba, az ikrek ismerték a környéket és pontosan megnevezték a látnivalókat név szerint és az iskolát, ahová Joanna és Jacqueline járt annak ellenére, hogy túl fiatalok voltak ahhoz, hogy emlékezzenek ezekre a részletekre, és senki sem beszélt nekik ezekről a dolgokról.

Ezek a történetek meglehetősen szokatlanok voltak ahhoz, hogy a helyi újságokban megjelenjenek, amelyek felkeltették Dr. Ian Stevenson pszichológus figyelmét, aki nagy érdeklődést tanúsított a gyermekek reinkarnációjával kapcsolatos bizonyítékok iránt. Gyakran látogatott Pollockékhoz, kérdezte őket és megvizsgálta az anyajegyeket, és érdekes részleteket fedezett fel. Például az ikrek egypetéjűek voltak, vagyis egyetlen petéből származtak, ám kissé eltérő testfelépítéssel rendelkeztek, amely megfelelt halott húgaikénak, akik nem voltak ikrek, és azt a tényt, hogy Jennifernek szokatlan, tagolt anyajegye volt, ami megegyezett Jacqueline előző életében szerzett sérülésének helyével, miközben Gillianek nem volt, nehéz volt genetikailag megmagyarázni.

Dr. Ian Stevenson

Érdekes, hogy az ikrek múltbéli életének látszólagos emlékei 5 éves koruk környékén elkezdtek eltűnni, majd viszonylag normális életet éltek anélkül, hogy kísértette volna őket a múlt, ám Stevenson évekig folyamatosan kapcsolatban volt a családdal egészen Florence 1979-ben és john 1985-ben bekövetkezett haláláig. Bár az ikrek általában úgy nőttek fel, hogy nem emlékeztek a feltételezett előző életükre, 1981-ben Gilliannek számos olyan világos látomása volt, melyek során eszébe jutott, hogy Whickham városában egy homokozóban játszott, ahogy Joanna tette, amikor 3 éves volt, és képes volt tökéletesen leírni a területet, bár Gillian sosem járt Whickhamban.

Ezek az erőteljes víziók elmúltak, de azt mutatták, hogy az emlékek még mindig ott vannak valahol mélyen a pszichéjében. Sőt, Stevensont annyira megdöbbentette a Pollock eset, hogy a Reincarnation and Biology egyik számában egy esettanulmányt írt "Hozzájárulás az anyajegyek és születési hibák etiológiájához," címmel valamint 1987-ben egy megemlítette a "A gyermekek, akik emlékeznek korábbi életükre: A reinkarnáció kérdése," című könyvében. Összesen 12 könyvet írt a reinkarnáció témájáról, és gyermekek ezreit tanulmányozta.

A Pollock ikrek esetét sokan a legmeggyőzőbbnek találják a reinkarnáció bizonyítékaként, de a szkepticizmus is része ennek a történetnek. Az egyik elmélet az, hogy John Pollock, aki a reinkarnáció lelkes hívője volt, és meg volt győződve róla, hogy halott lányai visszatérnek hozzá, még az ikrek megszületése előtt, megemlíthette a Johannaval és Jacqueline-el kapcsolatos dolgokat az új leányainak, amelyekre emlékezhettek, még ha tudat alatt is.

A rokonok és a család barátjai is beszélhettek a lányokról és halálukról az ikrek jelenlétében. Azonban John és Florence, aki maga nem hitt a reinkarnációban, és zavarba ejtették őt az ikrek, halálukig mindvégig ragaszkodtak ahhoz, hogy soha nem említették Joannát és Jacqueline-t az ikreknek, amíg elég idősek nem lettek.

Fontos megjegyezni, hogy maga Stevenson is azon a véleményen volt, hogy az ikrekre hatással lehetett az, amit a szüleik mondtak, de végül azt a következtetést vonta le, hogy lehetetlen lett volna, hogy pontosan olyan viselkedéssel és emlékekkel rendelkezzenek, ami ennyire illeszkedik halott nővéreikéhez. Azt is megjegyezte, hogy Florence Pollock egyáltalán nem hitt a reinkarnációban, mégis ugyanazt a rejtélyes jelenséget látta, mint mindenki más, vagyis az ő esetében nem csak a John reinkarnáció iránti meggyőződésének hatásáról volt szó.

Stevenson arra is rámutatott, hogy az anyajegyek fizikai bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy valami furcsa történik, és valójában a múltbéli életekben szerzett sérülések, hegek vagy más születési jegyek meglehetősen gyakori, ismétlődő jelenségnek számítanak a reinkarnációs esetekben. Végül a kritika ellenére Stevenson szilárdan úgy vélte, hogy a bizonyítékok, amelyek más hasonló esetek százaihoz kapcsolódnak, túl vannak a racionális magyarázatokon, és kétségtelenül arra utalnak, hogy a reinkarnáció valóságos, és úgy vélte, hogy a Pollock eset valódi.

Nem ismert, hogy mi történt pontosan a Pollock ikrek esetében, vagy éppen mit jelent a reinkarnációval kapcslatban. Nagyon érdekes, de el kell gondolkodnunk azon, hogy mit jelent mindez. Vajon a két lány Joanna és Jacqueline Pollock újbóli megtestesülése volt? Mindez bizonyíték arra, hogy valóban a halál és az újjászületés ciklusain megyünk keresztül? Senki sem tudja igazán, de ez az egyik legérdekesebb eset az állítólagos reinkarnáció tekintetében. (1)

(1) - https://psi-encyclopedia.spr.ac.uk/articles/pollock-twins


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Halál és újjászületés: A Pollock ikrek rejtélyes esete
Halál és újjászületés: A Pollock ikrek rejtélyes esete
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6KCFDwUqX1gaeOgDD7jjjHGddyrAORhl821j8Qhh3uJOt3zLcfe87SbhIu7Ka_w15YEAn3dfSz00Es5rTHXLBjvT1nkoSb-hHJP6kAiiZNYpfAKEqtY81oJnarjljlpZ7B7rX6yjAWWs/s1600/pollock+ikrek+reinkarn%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C3%25BAjj%25C3%25A1sz%25C3%25BClet%25C3%25A9s+megtestes%25C3%25BCl%25C3%25A9s+video+rejt%25C3%25A9ly-hal%25C3%25A1l-hal%25C3%25A1lk%25C3%25B6zeli-%25C3%25A9lm%25C3%25A9ny-k%25C3%25B6nyv-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6KCFDwUqX1gaeOgDD7jjjHGddyrAORhl821j8Qhh3uJOt3zLcfe87SbhIu7Ka_w15YEAn3dfSz00Es5rTHXLBjvT1nkoSb-hHJP6kAiiZNYpfAKEqtY81oJnarjljlpZ7B7rX6yjAWWs/s72-c/pollock+ikrek+reinkarn%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C3%25BAjj%25C3%25A1sz%25C3%25BClet%25C3%25A9s+megtestes%25C3%25BCl%25C3%25A9s+video+rejt%25C3%25A9ly-hal%25C3%25A1l-hal%25C3%25A1lk%25C3%25B6zeli-%25C3%25A9lm%25C3%25A9ny-k%25C3%25B6nyv-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/04/halal-es-ujjaszuletes-pollock-ikrek.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/04/halal-es-ujjaszuletes-pollock-ikrek.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy