Lehet, hogy a negyedik dimenzióból érkező idegenek megszállják a világunkat, és még csak nem is tudunk róla

Edwin A. Abbott " Síkföld " című könyve a fizikai dimenziók fogalmát vizsgálja olyan karaktereken keresztül, akik magasabb dimenzi...


Edwin A. Abbott "Síkföld" című könyve a fizikai dimenziók fogalmát vizsgálja olyan karaktereken keresztül, akik magasabb dimenziós lényekkel találkoznak. A főszereplő "Négyzet" egy kétdimenziós világban él, amelyet Síkföldnek hívnak.

Amikor a háromdimenziós "Gömb" meglátogatja őt, Négyzet rájön, hogy egy egész világ létezik, amit soha nem tudott volna elképzelni. Végül a Gömbbel való interakciói megnyitják elméjét a még magasabb dimenziók lehetőségére.

A 140 év után még mindig népszerű könyv bemutatja az emberiség magasabb dimenziók iránti vonzalmát, valamint küzdelmünket, hogy megértsük egy olyan univerzum koncepcióját, ahol magasabb dimenziós lények, például idegenek létezhetnek.

Tisztázzuk: ezen a ponton az idegenek, akik bármilyen dimenzióban laknak, tisztán hipotetikusak, nem is beszélve a negyedik dimenzióról. De ez a tény nem akadályozta meg a tudósokat és filozófusokat abban, hogy felfedezzék azt az elképzelést, hogy milyen lenne egy magasabb dimenzió.

És rengeteg gondolatkísérlet bővítette már matematikai ismereteinket a magasabb dimenziókról, lehetővé téve számunkra, hogy konceptualizáljuk a négydimenziós lényeket, amelyek kölcsönhatásba lépnek a háromdimenziós térrel.

A magasabb dimenziók a matematika szükséges jellemzői, mint bizonyos fogalmak megértésének egyetlen módja. Például a húrelmélet - amely eddig a legjobb magyarázatunk arra, hogyan viselkednek az univerzum legapróbb részecskéi - megköveteli a magasabb fizikai dimenziók létezését. Ellenkező esetben a rezgő "húrok" viselkedése, amelyek az elméleti szakemberek szerint minden részecskét alkotnak, nem működhet. A mai fizikusok elfogadják azt az elméleti lehetőséget, hogy univerzumunk 11 dimenzióval indult.

Az évek során a kísérletek és a matematikai modellezés némi sejtést adott a négydimenziós jellemzőkről. Például 2018-ban mind az Egyesült Államokban, mind Európában végzett kétdimenziós kísérletek bizonyítékot mutattak a négydimenziós létezésre, mivel a tudósok logikai következtetéseket vonhatnak le annak alapján, hogy az elektronok hogyan viselkednek, miközben elektromos töltésük specifikus változáson megy keresztül.

Először is, az elektronok egy irányba mozogtak egy elektromosan vezető anyagon keresztül. Amikor a kutatók az anyagra merőleges mágneses mezőt helyeztek el, arra kényszerítették az elektronokat, hogy balra vagy jobbra forduljanak. Az elektronok lényegében két dimenzióban ragadtak. A kísérletben részt vevő fizikusok extrapolálták, hogy hasonló hatás fog bekövetkezni a negyedik dimenzióban, és hogy a hatásait az ismerős harmadik dimenzióban fogjuk látni.


Más szóval, láthatjuk a negyedik dimenzió bizonyítékait a sajátunkban. Háromdimenziós lényekként kétdimenziós árnyékot vetünk. Ugyanez az elv igaz lehet a négydimenziós lényekre is, akik nyomot hagyhatnak magukról a mi világunkban. Ahhoz, hogy megértsük hogyan, kezdjük azzal az alapkoncepcióval, hogy a különböző dimenziók hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

Egy háromdimenziós világ lakóiként könnyen érzékelünk három dimenziót: magasságot (vagy hosszúságot), szélességet és mélységet. Utazhatunk fel és le, balra és jobbra, előre és hátra. És ismerjük az alacsonyabb dimenziókat.

A nulladik dimenzió egy pont, amelynek nincs magassága, szélessége vagy mélysége. Az első dimenzió elágazik, vonallá válik, csak hosszúsággal rendelkezik. Semmi sem létezne ezen a vonalon túl egy egydimenziós teremtmény számára.

A kétdimenziós formák, mint például a Flatland karakterei, azok, amelyeket papírra rajzolhatunk, mint a négyzetek és körök. Szélességük és hosszuk is van, és ezekben az irányokban utazhatnak. Egy kétdimenziós lény azonban nem lenne képes elmenekülni arról a papírdarabról, amin él, mert egyszerűen nem képes mást érzékelni, csak két dimenziót.

A harmadik dimenzió hozzáadásával egy sokkal gazdagabb valóság jelenik meg, mert most a forma fel és le tud utazni, azonnal leugorva a papírról. Ez az univerzum alakja, amit ismerünk és magától értetődőnek veszünk.

Most jön a trükkös rész. Ahhoz, hogy magasabb dimenziókba lépjünk, alapvetően derékszöget kell bezárnunk az előző alakzattal: először négyszögesíteni kell a vonalat a második dimenzióhoz, majd kockára tenni a vonalat, hogy elérjük a harmadik dimenziót.

Ahhoz, hogy feljussunk a negyedik dimenzióba, ugyanezt kell tennünk - derékszöget kell bezárnunk a kockával, kiterjesztve azt egy "hiperkockává" vagy tesseracttá. Négy vonal kapcsolódik minden ponthoz, és minden felület egy kocka. Néha a fizikusok úgy írják le a negyedik dimenziót, mint egy kockára merőleges teret.


Ez a leírás, bár geometriailag pontos, nem sokat segít - egyetlen 3D-s világra huzalozott agy sem képes megérteni, hogyan néz ki valójában egy tesseract vagy más magasabb dimenziós tárgy. Tehát elméletileg nem lennénk képesek érzékelni egy négydimenziós lényt az érzékeinkkel, hacsak nem érik el valahogy fizikailag a mi háromdimenziós valóságunkat.

Hogyan látnánk a magasabb dimenziókból érkező idegeneket, ha belépnének a mi háromdimenziós világunkba? "Nos, ez attól függ, hogy a 4D-s objektum melyik része halad át a 3D-s terünkön," - magyarázza Toby Hendy tudományos kommunikátor.

Ügyes vizualizációt nyújt arról, hogy milyen lenne látni egy négydimenziós tárgyat a háromdimenziós valóságunkban a Tibees YouTube-csatornáján. Tegyük fel, hogy van egy négydimenziós labda, Hendy kinyújtja a kezét, és egy kis piros fonalgolyó bukkan fel rajta.

"Jelenleg egy kis gömböt látunk, mert ez a szelet közel van a 4D-s gömb széléhez," - mondja. Ahogy a labda áthalad a világunkon, úgy tűnik, hogy növekszik. Ahogy kilép a létezésünk síkjáról, ismét összezsugorodik, majd eltűnik. "A 4D-s labda még mindig létezik, de a mi térszeletünk nem tartalmazza," - vonja le a következtetést Hendy. Másrészt egy 4D-s lény képes lenne látni a labdát, és pontosan tudná, hol van, mondja.


Ugyanígy, egy idegen a negyedik dimenzióból nagyrészt észrevétlenül haladhat át háromdimenziós univerzumunk egy "szeletén". Csak egy része jelenne meg, materializálódna a semmiből, és akkor egyre több és több részét látnánk. De soha nem lennénk képesek mindezt egyszerre látni, mert valójában nem látjuk a negyedik dimenziót az érzékeinkkel. Végül ismét semmivé zsugorodna.

Ha nem érted teljesen, akkor gondolj rá így: A Síkföld tér nem képes felfogni a harmadik dimenziót. Hogyan érzékelne tehát egy gömböt, egy háromdimenziós tárgyat, amely behatol kétdimenziós létezési síkjára? Képzeld el, hogy te vagy a négyzet a papírlapon. Ahogy a gömb leereszkedik az előtted lévő lapra, elkezdesz látni egy kis kört megjelenni (a semmiből). Ez a gömb vezető "szelete," ami belép a két dimenziódba.

Fokozatosan, ahogy a gömb tovább halad a kétdimenziós síkodon, a kör - ami a gömb testének átmérőjét jelzi - egyre nagyobb és nagyobb lesz, míg a gömb közepe teljesen a te síkodban nem lesz. Ez a szelete a gömbnek végül összezsugorodik, míg végül semmi sem marad. Ezen a ponton a gömb teljesen elhagyta a 2D-s univerzumodat.

Számunkra ez azt jelenti, hogy az idegenek nagyobbak lehetnek, mint amilyennek látszanak, mert egyszerre csak egy háromdimenziós szeletüket látnánk. Ezt példázzák a Miegakure és a 4D Miner játékok, ahol egy négydimenziós világot tapasztalhatsz meg érthető háromdimenziós észleléseinken keresztül.

Tehát az olyan tárgyak, mint a fák és a dombok, megjelennek és eltűnnek, mivel a róluk alkotott felfogásunk megváltozik, ahogy a háromdimenziós térben haladunk. A 3D Miner 4D "hiperpók" ragadozói azért extra fenyegetőek, mert képesek mozogni a tárgyakon, miközben vadásznak ránk. Ez azért van, mert egy négydimenziós tárgy átcsúszhat olyan réseken, amelyeket nem érzékelhetünk vagy nem érhetünk el.

Amint elérjük a magasabb dimenziókat, még nehezebbé válik elképzelni, hogy milyenek lennének az ott élő lények, és hogyan lépnének kölcsönhatásba a mi háromdimenziós életünkkel. Matematikailag folytathatjuk ezeket a dimenziós iterációkat, és különböző megjelenésű modelleket készíthetünk. Végül még az ilyen négydimenziós formákhoz hasonló modellek is túlságosan egyszerű analógiái egy számunkra elérhetetlen komplex valóságnak.

Szóval, mit csinálna velünk egy négydimenziós idegen, ha meglátogatná a háromdimenziós valóságunkat? Az elmélet azt sugallja, hogy képesek lennének belénk látni. Ahogy egy sor tárgyat látunk szétszórva egy kétdimenziós felületen, egyszerre a harmadik dimenziós nézőpontunkból, egy négydimenziós lény képes lenne mindannyiunkat egyszerre látni. Hátborzongató.

Talán, miközben tanulmányoznak minket, fogalmunk sincs róla. Annak alapján, amit a fizikai dimenziókról tudunk, nehéz lehet észlelni, ha egy idegen űrhajó beugrik a mi terünkbe. Lehetséges, hogy ha bármilyen UFO észlelés valóban kapcsolatban áll az idegenekkel, akkor nehéz bizonyítani, mert az idegenek könnyen átcsúszhatnak egy magasabb dimenzióba? (1)

(1) - https://www.popularmechanics.com/science/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,365,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1544,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,471,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,85,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,305,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,66,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,329,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1111,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,674,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,798,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,203,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,282,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,91,idegen lény,422,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,60,időgép,19,időhurok,1,időjárás,88,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,12,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,181,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,163,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,23,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,45,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,56,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,129,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,247,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,207,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,95,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,754,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,456,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,976,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,722,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,380,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,178,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1363,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1221,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,125,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,795,tudomány,1254,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,915,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,409,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11224,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,682,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10015,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,379,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Lehet, hogy a negyedik dimenzióból érkező idegenek megszállják a világunkat, és még csak nem is tudunk róla
Lehet, hogy a negyedik dimenzióból érkező idegenek megszállják a világunkat, és még csak nem is tudunk róla
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG6-ZapTHMw5zafFG9aLmh7te4E5Zu13FsZ3ukFpDw1mhCWeMC1UO_dnTPHCni2NghfNoUgBECOpOkLDSIsfp-EEB910ImDHnz7SWTcXHuwbg0ZIlvbcYRijHAul089E8cP_Oq87xPU5AUXAgOrNBfpii5Cgm8Wx_sVMRrnDr1jvtKetpaq7GSmUOKIj4/s16000/h%C3%A1rom-negyedik-dimenzi%C3%B3-univerzum-fizika-val%C3%B3s%C3%A1g-video-k%C3%B6nyv-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG6-ZapTHMw5zafFG9aLmh7te4E5Zu13FsZ3ukFpDw1mhCWeMC1UO_dnTPHCni2NghfNoUgBECOpOkLDSIsfp-EEB910ImDHnz7SWTcXHuwbg0ZIlvbcYRijHAul089E8cP_Oq87xPU5AUXAgOrNBfpii5Cgm8Wx_sVMRrnDr1jvtKetpaq7GSmUOKIj4/s72-c/h%C3%A1rom-negyedik-dimenzi%C3%B3-univerzum-fizika-val%C3%B3s%C3%A1g-video-k%C3%B6nyv-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/08/lehet-hogy-negyedik-dimenziobol-erkezo.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/08/lehet-hogy-negyedik-dimenziobol-erkezo.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy