Az 5D felemelkedés tünetei - 31 egyértelmű jel, hogy felemelkedsz

Érezted-e már úgy, hogy az elméd felébred és megnyílik a valóság előtt, hogy az életben több van, mint amennyit fel tudsz fogni? Ha ez igaz,...


Érezted-e már úgy, hogy az elméd felébred és megnyílik a valóság előtt, hogy az életben több van, mint amennyit fel tudsz fogni? Ha ez igaz, akkor lehet, hogy az 5D-s felemelkedés tüneteit tapasztalod.

Ha fénymunkás vagy csillagmag vagy, ez nagyobb valószínűséggel fog megtörténni, mivel itt inkarnálódtál, hogy átvezesd az emberiséget az 5D-s eltolódáson. A spirituális felemelkedés érzése aggodalmat, zavartságot vagy félelmet okozhat.

Ha ez a helyzet, ne félj. Ez mind része annak a rezgésváltásnak, amelyen most megyünk keresztül.

Mi az 5D felemelkedés?

A Föld jelenleg történelmi vibrációváltáson megy keresztül, spirituálisan a harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba emelkedik. Ezt gyakran 5D Földnek vagy Új Földnek nevezik.

Tehát a Föld felemelkedése történik, de a testünk is ugyanezen a változáson megy keresztül (egyesek hamarabb, mint mások). Ez felemelkedési tünetekhez vezet, ahogy a DNS-ünk felfrissül.

Ennek az az oka, hogy spirituális lényekként rezgés-, frekvencia- és energiaszinteken működünk. Tehát ahhoz, hogy megtapasztald az életet az isteni energiafrekvencián, végig kell menned a spirituális ébredés útján.

A 3D-s (harmadik dimenziós) tudat a "fizikai" világ, amelyben élünk, mindenki által ismert. Az 5D (ötödik dimenzió) a nem fizikai világ, a tudat egy szintje, amelyet csak a spirituálisan felébredtek tapasztalnak meg.

A felemelkedés a rezgésed emelésének, az egód elengedésének és a jövőd feletti irányítás megszerzésének folyamata egy emelkedett tudatszinten keresztül.

Mik az 5D felemelkedés tünetei?

A 3D-ből az 5D-be vezető út gyakran megviseli a testet és a mentális egészséget is. Ennek az az oka, hogy a spirituális ébredés folyamatában érzékszerveid felerősödnek, hogy alkalmazkodjanak az új frekvenciákhoz.

A spirituálisan felébredt emberek olyan energiarezgésekkel működnek, amelyek dimenziónként változnak.

A hogy felemelkedsz az 5D-s tudatosságba, számos változást fogsz megtapasztalni - fizikailag és érzelmileg is. Ne ijedj meg, ez normális!
Általában ahhoz, hogy a felemelkedés megtörténjen, bizonyos típusú árnyékmunkán kell keresztülmenned. Mindazonáltal vannak olyan élmények, amelyeken mindenki átmegy egy ébredési úton. A felemelkedés tünetei lehetnek fizikaiak, érzelmiek vagy lelkiek.

Vannak, melyek sokakat érintenek, lehet, hogy orvosról orvosra járnak, de egyikük sem talál semmi problémát. Nos, sajnos az orvosok nem tanulnak az iskolában a felemelkedési betegségről...


Íme 31 jel, amely azt mutatja, hogy felemelkedsz:

Az 5D felemelkedés fizikai tünetei

1 - Kezd fájni a tested

Az 5D-s felemelkedés során gyakori, hogy szokatlan fájdalmakat érzel a tested különböző részein. A test mozgatása nehéz munkának tűnhet.

Amikor ez megtörténik, blokkolt energia szabadul fel az ízületeidből. Vannak, akik fizikailag megbetegednek, mások pedig olyan zúzódásokra ébrednek, amelyek előző nap nem voltak.

Ez mind része annak a tisztítási folyamatnak, amely lehetővé teszi a tested számára, hogy magasabbra, egy 5. dimenziós frekvenciára emelkedjen.

2 - Fájhatnak az ízületeid

Miért fáj a térdem, ha nem végeztem semmilyen fizikai tevékenységet? Miért érzem nehéznek a karomat? Miért merev a nyakam?

Ha azon kapod magad, hogy felteszed ezeket a kérdéseket, jó eséllyel a felemelkedést tapasztalod. Jógázz, hogy lazítsd a feszes izmaidat, hogy a felemelkedési energia szabadon áramolhasson rajtad!

3 - Kezdhetsz fáradtságot tapasztalni

A felemelkedés folyamata megviseli a testedet, ezért gyakran fáradtnak érzed magad. Lehet, hogy elkezded észrevenni, hogy mindig álmos és szórakozott vagy.

Hajlamos vagy az inaktivitásra, mivel lelked magasabb birodalmak felé nyúl. Sok ember alvás közben tapasztalja meg az asztrális kivetülést. Amikor alszunk, az egónk szunnyad, így energiafrekvenciánk megnövekszik. Itt az ideje a "rendszer újraindításának".

4 - Gyakran fájni kezd a fejed

Sokan küzdenek migrénnel a felemelkedés során. Emelkedő tudatod éles fájdalmat okozhat a fejedben. A magasabb dimenzió elérése megterhelő a 3D-s emberi test számára. Ez a stressz állandó fejfájásként jelentkezhet.

Ne aggódj, túl leszel rajta.

5 - Fogfájást észlelhetsz

Az 5D-s felemelkedés tünete lehet, ha fogfájást érzel, de a fogorvos ​egészségesnek találja a fogaidat.

A fogak az energiafrekvencia telepatikus csatornájaként szolgálnak. Az ébredésed korai szakaszában az energia áthalad tested gyenge és sebezhető részein.

6 - Látásváltozásokat kezdesz tapasztalni

Vannak, akiknek a látásuk megváltozik a felemelkedés során.

A tisztán látóknál homályos látás alakulhat ki. Ennek a fordítottja is igaz; egy rosszul látó személy utazása során javulhat a látása.


7 - Hasproblémák

Szabálytalan székletürítés léphet fel. Ezenkívül előfordulhat, hogy gyomorideget érzel a hasadban, vagy időnként enyhe kényelmetlenséget érezhetsz.

Ez annak a fizikai stressznek a hatása, amelyen a tested átmegy, miközben a spirituális felébredés felé halad.

8 - Bőrelváltozások

Ritka esetekben az emberek a felemelkedés során levetik régi bőrüket. Ez gyakori a fénymunkásoknál, akik simább és világosabb bőrt kapnak. Új energia sugárzik belülről, és ragyogássá válik.

9 - Ügyetlen lehetsz

A dolgok a szokásosnál gyakrabban esnek ki a kezedből. A térded remeghet, és izgulhatsz.

Ez annak a következménye, hogy az energia átáramlik a testeden, és idegessé tesz.

10 - Hirtelen hőhullámok vagy influenza léphet fel

Hirtelen felmelegedést érezhetsz a felsőtestedben, beleértve az arcod, a nyakad és a mellkasod.

Akkor fordul elő, amikor az energia áramlik át a testeden. Közvetlenül utána hideget érezhetsz.

Ha forró a homlokod, az felemelkedési influenza lehet, amely olyan érzés, mint a normál influenza, amelyet sokan tapasztalnak meg, amikor elkapnak egy vírust.

Érzelmi 5D-s felemelkedés tünetei

11 - Tájékozódási zavar

Zavarodottnak érzed magad azzal kapcsolatban, hogy hol vagy. A felemelkedés során az emberek gyakran rövid időre eltávolodnak a valóságtól.

Ez akkor történik, amikor lelked átalakulása összeütközésbe kerül a jelenlegi 3D-s valóságoddal. A harmadik dimenzióban lenni kemény munkává válik.

A 3D-ben lévő energia ellentétben áll azzal a nyugalommal, ami valódi éned felfedezésével jár az 5D-ben.

12 - Memóriavesztés

Vannak hiányosságok az eseményekre való emlékezésedben, mivel rendszeresen zónázol. Felismered, hogy mentális áramszünetek vannak, amik a felemelkedésed idején következnek be.

A memóriavesztés az egyszerre több dimenzióban való tartózkodás várható hatása.

Amikor 5D-s tudatosságban vagy, a 3D-s valóságod megáll. Tehát természetes, hogy az átmenetek miatt megszakad a kapcsolat.

13 - Identitásválság

A fizikai és érzelmi változások átélése hatással van mentális egészségedre. Valószínűleg elvesztetted a vágyat az olyan dolgok iránt, amelyek valaha izgattak.

A körülötted lévő rezgésektől most kényelmetlenül érezheted magad, ezért változtatsz.

Újonnan felfedezett tulajdonságaid és szokásaid zavaróak lehetnek, ha hirtelen sajátítod el őket idősebb korban.

Fogadd el a változást, mert az ellene való küzdelem fájdalmas lehet. Bízz a folyamatban, és békélj meg a fejlődéseddel!


14 - Ingerlékenység

Az identitásválság, a tájékozódási zavar, a memóriavesztés stb. halmozott hatásai ingerlékenységet okozhatnak. Az öntudat elvesztésének érzése ingerültté és gyorsan dühössé tesz, de ez a felemelkedés gyakori velejárója.

15 - Hangulati ingadozások

Amikor 5D-be emelkedsz, mániás epizódokat tapasztalhatsz. Lehet, hogy egyik nap vadul boldognak, a másikon depressziósnak érzed magad. Mintha hullámvasúton lennél.

16 - Szorongás

A pánikrohamok gyakoriak azoknál az embereknél, akik az utazásuk során felmerülő bizonytalanság alapján emelkednek. Elfelejteni mindent, amit tudsz, és elfogadni egy új valóságot, kihívást jelent.

Koncentrálj a légzésedre, pánikrohamokon segít.

Az egód elveszti a hatalmát feletted, és fél. Tehetetlennek és sebezhetőnek érzed magad, mert magad mögött hagyod a felesleges régi szokásokat. Ne félj, miután teljesen felemelkedtél az 5D-be, nagyobb biztonságban és békében érzed magad!

17 - Hiperaktivitás

Van egy energiahullám a felemelkedés csúcsán. Ez sok embert hiperaktívvá tehet.

Új feladatokat vesznek fel, hogy lefoglalják versenyző elméjüket. A felemelkedés nyugtalanná tehet.

Ez a fókuszálásra való képtelenség abból fakad, hogy lelked vágyik arra, hogy az ötödik dimenzióban legyen. Amint elkezded kényelmesen érezni magad az 5D-ben, az energiaszinted megugrik.

A megnövekedett és kiterjesztett megismerés unalmassá teszi számodra a 3D-s tudatosságot.

18 - Életszemlélet változása

Elégedetlenséget érzel az élettel és elsöprő vágyat a cél felé. Változnak a szokásaid is - új ízeket tpasztalhatsz az étrendedben.

Interperszonális kapcsolataid is átmennek a változáson - vagy megfeszülnek, vagy megerősödnek.

19 - Kreativitás

A felemelkedés felébreszti a belső kreatív lényed. Vonzalom alakulhat ki az új színek iránt pszichológiai jelentésük alapján. Kiváló betekintést nyersz az életbe, ellentétben az átlagemberekkel.

20 - Vonzódsz a természethez

A felemelkedő emberek vonzódnak a természethez. Az olyan helyeken való tartózkodás, mint a parkok, strandok, vízesések stb., vonzó számukra.

Minden élőlény újszerű megértése békét ébreszt benned a környezetben. Sokan intuitív módon növényi alapú étrendre váltanak, miközben például gazdálkodók lesznek. Hirtelen szükséged van a természettel való kapcsolatra.


Spirituális 5D-s felemelkedés tünetei

21 - intenzív energiát fogsz érezni

A magasabb frekvenciához való alkalmazkodás folyamatában korábbi jellemedet tesztelik azzal a személlyel, akivé válsz.

Ez érzelmi és fizikai stresszt okoz az emelkedő személyben.

Intenzívnek érzed magad, amikor megváltozik energetikai frekvenciád, és magasabb rezgésszinthez igazodik. Az egódhoz kötődő negativitás átadja a helyét a szeretetnek és a fénynek.

A benned végbemenő összes átalakulás mellett természetes, hogy nyomást érzel.

22 - Hallucinációkat tapasztalhatsz

Az ötödik dimenzióban olyan dolgokat láthatsz és hallhatsz, amelyeket a 3D-s emberi lények nem képesek. A felemelkedők általános tapasztalata a tudatos álmodás.

Vannak, akik fényes szikrákat látnak a szemük sarkában. Nem őrültél meg, csak a lelki szemed most nyílt meg.

Ebben a pillanatban egyre jobban kapcsolatba kerülsz a pszichikai tudatosságoddal. Lazíts, és engedd el az egódat, miközben belépsz valódi énedbe.

23 - Testen kívüli élményeid lehetnek

Úgy érzed, nem vagy a helyeden, mintha kívülről figyelnéd magad. Emellett a felemelkedés során néhány ember érzi más mennyei testek jelenlétét.

Ez egy olyan öntudattal jár, amely magasabb spirituális frekvenciára hangol. A testen kívüli élmények felelősek a memóriavesztésért és a feledékenységért.

Ez azért van, mert ki-be sodródsz a 3D-s tudatosságból. Idővel ez kiegyenlítődik.

24 - Érted a szinkronicitást

A lelkileg felébredt emberek számára a véletlenek jelentős események.

Ha elkezded észrevenni az angyalszámokat, mint például - 11:11, 3:33, 4:44, 2:02 stb., az egód elalszik, hogy a lelked feltámadjon.

A 2:00 és 4:00 óra közötti ébredés szintén a felemelkedés jele. Ezt hívják "boszorkányórának" vagy "megtisztulási és elengedési" időnek.

Ezek mind arra utalnak, hogy szellemi vezetőid megpróbálnak kapcsolatba lépni veled, vagy üzenetet küldenek neked.

25 - Lehet, hogy előérzeteid támadnak

Előre érzed, amikor a dolgok megtörténnek. Nagyon intuitív leszel. Ne hagyd figyelmen kívül érzéseidet és intuícióidat, amikor jönnek.

A hatodik érzéked életre kel a felemelkedés során - érintsd meg!

26 - Elektromos hatások

Amikor az energia áramlik át rajtad, miközben felemelkedsz, elektromos áramot tapasztalhatsz. Ez az energia típusától és erősségétől függ, mert egyesek erősebbek, mint mások.

27 - Introvertáltabb leszel

A befelé fordulás az 5D-s felemelkedés tipikus jele. Tehát amikor úgy érzed, hogy befelé fordulsz és meditálsz, az a spirituális ébredés jele.

Szánj időt arra, hogy felfedezhesd új énedet, és megtalálhasd feltörekvő érdeklődési körödet.


28 - Egységtudat

A felemelkedés arra késztet, hogy értékeld a harmónia szükségességét a világban. A spirituális tudatod megvilágosodott, ezért az emberi interakció csúcspontjára törekszel.

29 - Fokozott érzékenység

Az 5D-s felemelkedés egyik leggyakoribb tünete a fokozott érzékenység.

Az 5D-s felemelkedés során a hatodik érzéked felébred. Öt érzékszerved (szaglás, tapintás, látás, hallás és ízlelés) a legnagyobb kapacitással működik.

A környezeted új hatással van rád, ahogy megtanulod, hogy mindennek van rezgése. Ahogy magasabb frekvenciára váltasz, néhány rezgés taszít vagy vonz.

Ezen a ponton érzed mások energiáit, így ők úgy érezhetik, hogy nem akarsz egy személy közelében lenni, amikor az auráitok nem illeszkednek egymáshoz.

Hirtelen inkább vidéki életre vágysz, mint városira, mivel ez túlságosan megterhelőnek tűnik. Elveszíthetsz régi barátokat, akik kimerítik az energiádat, vagy vonzódhatsz a természetesebb, vibrálóbb ételekhez.

30: Energiakitörések

Érzed, hogy az energia időközönként felrobban, különösen akkor, amikor a lelked aktívan felemelkedik.

Az erős aurák arcon csaphatnak, míg a lágyabbak bizsergő érzést okozhatnak a testedben.

31. Elszakadás a valóságtól

Az 5D-s felemelkedés spirituálisabbá tesz. Megszakad a kapcsolatod a 3D-s valósággal, és hosszú epizódokban tapasztalod meg az 5D-t.

Honvágyat kezdesz érezni - mintha csak egy imposztor lennél itt a Földön. Idővel és gyakorlással megtanulod egyesíteni a kettőt, és tudatossággal élni a 3D-s világban.

Mi a teendő, ha 5D-s felemelkedési tüneteid vannak?

Ha ezen tünetek bármelyikét tapasztalod, ne essen pánikba. Tested alkalmazkodik új valóságához és emelkedett tudati szintjéhez.

Íme néhány tipp az alkalmazkodáshoz.

Igyál sok vizet: Ez a tanács alapvetőnek tűnhet, de a hidratálás nagyon jót tesz a szervezetednek. Miközben fizikai változásokon megy keresztül, a testedet hidratáltan kell tartanod.

Az emberi lények gyakran kiszáradnak, ezért annyi vizet kell inni, hogy a létfontosságú szervek feltöltődjenek!


Kiegyensúlyozott étrend: A felemelkedés kiterjeszti fizikai korlátaidat. Tápláló ételeket kell enned ahhoz, hogy tested a földön maradjon.

Az étel gyógyító képességekkel rendelkezik, amelyek átsegítenek ezen a megerőltető folyamaton. Igyekezz magas rezgésű ételeket, például zöldségeket és gyümölcsöket beiktatni az étrendedbe.

Meditálj: Gyakorolj jógát, vegyél részt vezetett meditációkon, ismételj pozitív mantrákat, végezz testgyakorlatokat stb.

A testedet aktívan kell tartanod, az elméd pedig a középpontban. Ez segít fenntartani a tudatosságot, és megakadályozza, hogy végleg eltávolodj a valóságtól.

Olvass: Csakúgy, mint most, olvass és képezd magad, amikor súlyosabb felemelkedési tüneteket tapasztalsz.

Mások tapasztalataiból való tanulás segít a folyamatok jobb kezelésében.

Vedd fel a kapcsolatot egy szakemberrel: nem szabad egyedül járnod a spirituális utadon minden támogatás nélkül. A spirituális tanítókhoz fordulva személyre szabott útmutatást kaphatsz, és szórakoztatóbbá és kevésbé zavaróvá teheti a felemelkedés útját.

GYIK

Meddig tartanak az 5D-s felemelkedés tünetei?

A felemelkedés tünetei erősen egyéniek, vannak, akiknek szinte nincsenek tünetei, míg mások krónikusan betegnek érzik magukat.

Tapasztalataid intenzívek lehetnek a felemelkedésed kezdetén, de idővel könnyebbé válik.

Hogyan kezelhetem az 5D-s felemelkedés tüneteit?

A növényi alapú táplálkozás megtisztítja a szervezetet, és a napi meditáció kulcsfontosságú. Olvass könyveket és cikkeket mások felemelkedéséről, hogy ihletet meríts.

Megbetegedhetek a felemelkedés során?

Egyes tünetek betegségként jelentkeznek. Influenzát, fáradtságot, rossz látást stb. tapasztalhatsz.

Mindenképpen fordulj orvoshoz, hogy megbizonyosodj arról, hogy nincs komoly egészségügyi problémád.

Következtetés

Amikor felemelkedsz a tudat ötödik dimenziójába, egy tisztább szinten működsz, és hagyod, hogy a lelked vezessen az utadon az elméd helyett.

Rájössz, hogy te vagy a felelős a saját jólétedért, ezért megvéded azt.

Az 5D-s felemelkedés fenti tünetei csak néhány jel azoknak, amelyekre figyelni kell. Ahogy folytatod az utazást, gyorsabban fogod asszimilálni és kezelni a tüneteket.

Új jeleket is felfedezhetsz, és megoszthatod tapasztalataidat másokkal. (1)

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,45,állatvilág,605,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1518,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,796,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,665,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,305,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,633,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,271,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,36,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,234,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,947,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,692,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,50,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1185,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1212,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,892,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,403,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10954,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9748,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az 5D felemelkedés tünetei - 31 egyértelmű jel, hogy felemelkedsz
Az 5D felemelkedés tünetei - 31 egyértelmű jel, hogy felemelkedsz
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmSctLT_hB19OJ2A6rZvL3VwQhYM01K0I_q6wZJSU7r5XUOfg4RsEarjOHsuCIryGmQ_k30z9D7myQcgy7qKVJ2y1OsRfiTrqvGRLos52-XH7xKfYITHziNu744CIA7q1tKOeUuCutTRfwdGGNMX3L9_6hLT9o_r3C1_zBOOVZSovpT-Q-4YVDdl6m4Z0/s16000/felemelked%C3%A9s-t%C3%BCnetei-5d-val%C3%B3s%C3%A1g-spiritu%C3%A1lis-%C3%A9rzelmi-fizikai-v%C3%A1ltoz%C3%A1s-tudatoss%C3%A1g-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmSctLT_hB19OJ2A6rZvL3VwQhYM01K0I_q6wZJSU7r5XUOfg4RsEarjOHsuCIryGmQ_k30z9D7myQcgy7qKVJ2y1OsRfiTrqvGRLos52-XH7xKfYITHziNu744CIA7q1tKOeUuCutTRfwdGGNMX3L9_6hLT9o_r3C1_zBOOVZSovpT-Q-4YVDdl6m4Z0/s72-c/felemelked%C3%A9s-t%C3%BCnetei-5d-val%C3%B3s%C3%A1g-spiritu%C3%A1lis-%C3%A9rzelmi-fizikai-v%C3%A1ltoz%C3%A1s-tudatoss%C3%A1g-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/07/az-5d-felemelkedes-tunetei-31.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/07/az-5d-felemelkedes-tunetei-31.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy