Kingmani UFO-baleset: Egy ember, aki az 51-es körzetben dolgozott elmondta, hogy egy idegen túlélő segített az UFO újratervezésében

1953-ban az Atomenergia Bizottság egy sor erőteljes robbantást hajtott végre a nevadai tesztterületen, amelyet "Upshot-Knothole hadműve...


1953-ban az Atomenergia Bizottság egy sor erőteljes robbantást hajtott végre a nevadai tesztterületen, amelyet "Upshot-Knothole hadművelet" néven ismertek. Ugyanebben az időszakban a szemtanúk arról számoltak be, hogy nyolc azonosítatlan repülő tárgyat láttak Arizona közelében.

Harry Drew történész és egykori múzeumi kurátor tíz évet töltött az incidens kivizsgálásával, és felfedezte, hogy három hajó lezuhant Kingman (Arizona állam) külvárosában 1953 májusában.

Drew nem számított arra, hogy bizonyítékot talál a kingmani UFO-kra, és meglepődve értesült a harmadik lezuhant hajóról. A Mystery Wire jelentése szerint régi feljegyzéseket kutatott, és eredeti tanúkat kérdezett meg, hogy feltárjon egy bonyolult történetet, amely szövevényesebb volt, mint a roswelli UFO-baleset története. (1)

1973-ban egy nyugdíjas nevadai teszthelyi technikus, Arthur Stansel felfedte, hogy őt és csapatát egy távoli arizonai sivatagi helyre vitték, hogy felkutassanak egy titkos kísérleti hajót, amely lezuhant. A csapat talált egy tökéletesen sértetlen, 12 méter átmérőjű korong alakú hajót, amelyben négy idegen lény volt, és a nevadai Groom Lake-be szállították, ahol később az 51-es körzetet építették köré.

"7 Days in May: The Kingman UFO Story" című könyvében Drew leírja, mi történt a három lezuhant járművel. Az egyik megsemmisült, amikor nekiütközött egy hegynek Kingman közelében, a másikat épségben találták kilométerekre a becsapódás helyszínétől, a harmadik pedig egy kis víztározó mellett zuhant le, miután eltalált egy sziklát. A katonaság elszállította az utolsó ismeretlen hajót egy nevadai bázisra. A katasztrófa pontos helyén 1953-ból származó, katonaság által kiadott élelmiszer tartályokat talált, ami azt bizonyítja, hogy katonai csapatok táboroztak ott.

Az UFO-rajongók azt feltételezik, hogy a Kingman UFO-incidens összefüggésbe hozható a Nevadában végrehajtott nukleáris kísérletekkel. Drew kutatásai azonban azt sugallják, hogy az ok három nagy teljesítményű kísérleti radartelep volt, amelyeket Kingman körül hoztak létre.

Drew azt állította, hogy képes volt dokumentálni a baleseteket és a járművek titkos elszállítását Nevadába. Azt is állította, hogy az egyik jármű teljesen sértetlen volt, amikor felfedezték. A történet hevesen vitatott természete ellenére Drew bizonyítékokkal támasztja alá megállapításait.

Richard Hall, a MUFON kutatója szerint 1964 áprilisában egy leendő vietnami parancsnok közölte vele az első jelentést a Kingman közelében történt balesetről. Raymond Fowler neves ufókutató azonban csak 1973 júniusában hívta fel a közvélemény figyelmét a kingmani UFO felkutatásának esetére.

Az incidensben részt vett egy mérnök, Arthur G. Stancil (más néven "Fritz Werner"), aki előzetes méréseket végzett, hogy felmérje a lezuhant jármű lendületét, ami hasznosnak bizonyulhat minden visszafejtési kísérlet során. Stancil, aki az Ohio Egyetemen szerzett gépészmérnöki végzettséget, a Dayton állambeli Wright-Patterson légibázison dolgozott, és ő hozta először nyilvánosságra a történetet.


Dr. Eric Wang, aki a gyanú szerint egy idegen hajókkal foglalkozó visszafejtő csapatot vezetett, a Speciális Tanulmányok Hivatalának telepítési osztályvezetője volt, ahol Stancil dolgozott. Stancil 1976 áprilisában eskü alatt tett egy vallomást, melyben szavatolta vallomásának őszinteségét, amelyet Ray Fowler tett közzé az UFO Magazine-ban. Nyilatkozatában Stancil felfedte, hogy kölcsönadták az Atomenergia Bizottságnak, és projektmérnöknek nevezték ki néhány atombomba-tesztben, amelyeket "Upshot-Knothole hadművelet" néven említenek.

A jelentések szerint a jármű szálcsiszolt alumínium külső felülettel rendelkezett, körülbelül 12 méter átmérőjű volt, és két forgatható ülést, műszereket és kijelzőpaneleket tartalmazott. A rajta lévő nyílás 1,5 méter magas és 90 centi széles volt. A Ryan S. Wood által írt "Majic Eyes Only" című könyv további jelentései azt mutatják, hogy a jármű becsapódáskor 50 centi mélységben nyomódott a sivatagi homokba.

Újratervezett UFO és négy idegen

Változó jelentések szólnak a becsapódás helyszínén előkerült földönkívüli biológiai entitások (EBE) számáról. Egyes források azt állítják, hogy négy kis EBE-t találtak, míg mások szerint csak egyet. Ezen eltérések ellenére a bizonyítékok arra utalnak, hogy katonai blokádot állítottak fel a 40-es főút mentén, valószínűleg 1953-ban, hogy biztosítsák a potenciális baleset helyszínéhez vezető és onnan kivezető területet.

Nem világos, hogy a katonaság megtalálta-e a földönkívüli eredetű objektumokat, és titkos hangárba szállította-e őket, de jelentések szerint a lezuhant korongokat az 51-es körzettől 19 kilométerre délre, az S-4 néven ismert szigorúan titkos létesítményben helyezték el.

Wendelle Stevens, az Amerikai Légierő nyugalmazott pilótája, ufókutató szerint a Kingman közelében lezuhant korongot az amerikai hadsereg harckocsiszállítóján vitték az 51-es körzetbe. A mentőszemélyzet megpróbálta megdönteni a járművet, hogy megkönnyítse a szállítást, de felhagytak ezzel az eljárással, amikor világossá vált, hogy lehetetlen.

Bill Uhouse, egy nyugdíjas gépészmérnök azt állította, hogy részese volt egy szigorúan titkos programnak, amelynek célja repülésszimulátorok tervezése és elkészítése volt, amellyel amerikai tesztpilótáknak tanították a repülő csészealjak irányítását. Kijelentette, hogy a program eredetileg a Kingmannél történt UFO-balesetből származik.

Uhouse azt állította, hogy összesen 14 évig szolgált a tengerészgyalogságnál és a légierőnél vadászpilótaként és kísérleti repülőgépek repülésvizsgálójaként. Pályafutása későbbi szakaszában mérnökként dolgozott védelmi vállalkozóknál, elsősorban egzotikus repülőgépek antigravitációs meghajtórendszereire és repülésszimulátoraira, valamint tényleges repülő korongokra összpontosítva.


Tanúvallomása szerint az első korong, amit teszteltek, egy újratervezett földönkívüli hajó volt. Uhouse-t egy ismeretlen férfi meghívta, hogy dolgozzon egy repülő korong szimulátoron. Beosztották a repülés összekapcsolására, és az F-102 szimulátor és a B-47 szimulátor megépítésén dolgozott. Azt állította, hogy a földönkívüliek egy hajót mutattak be az Egyesült Államok kormányának, amelyet az 51-es körzetbe vittek, a négy idegen lényt pedig Los Alamosba. Szakterülete a pilótafülke és a műszerek voltak, és találkozott a J-rod nevű idegennel, aki segített a mérnököknek a jármű tervezésében.

"Csak egy volt közülük (idegen), aki beszélt a laboratóriumban dolgozó tudósokkal, a többiek pedig nem beszéltek senkivel, sőt nem is beszéltek velük. Először azt hitték, hogy mentális telepátiát használnak, de ez egyfajta vicc számomra, mert valójában nem úgy beszélnek, mint mi, de valójában beszélnek," - mondta Uhouse a Sirius Disclosure című műsorban.

2013-as interjújában Uhouse megvitatta a Bob Lazar állítólagos reaktorától eltérő konstrukción végzett munkáját. Elmondta, hogy a szimulátorban, amelyen dolgozott, hat, egyenként egymillió volttal feltöltött kondenzátor volt, ami olyan gravitációs teret hozott létre, amely lehetővé tette, hogy a hajó felemelkedjen és balról jobbra forduljon.

A járműnek nem volt ablaka, és kamerákon keresztül lehetett látni, és nem volt biztonsági öv, mivel a járműnek saját gravitációs tere volt. Uhouse megemlítette, hogy a jármű üzemeltetéséhez jelentős mennyiségű kiképzésre volt szükség, és a kialakítása nem tette lehetővé a hagyományos repülőgépekhez hasonló külső fegyverek felszerelését. Azt is állította, hogy az 51-es körzet titkolózása az Egyesült Államok és az Egyesült Nemzetek Szervezete között Eisenhower elnök idején aláírt békeszerződésnek köszönhető.

1977-ben Len Stringfield ufókutató megosztott egy másik beszámolót a kingmani UFO-balesetről. Az újabb történet szerint egy férfi, aki a Wright Patterson Nemzeti Gárdánál szolgált, azt állította, hogy szemtanúja volt három szárazjégbe csomagolt, 120 centi magas, nagy fejű és barnás bőrű holttest szállításának. A holttesteket állítólag 1953-ban egy arizonai baleset helyszínén találták meg. Azóta több tanú is jelentkezett, de további részletek jelenleg nem állnak rendelkezésre.

Érdekes módon Charles Wilhelm ufószakértő 1966-ban egy feltűnően hasonló történetet hallott egy férfitól, aki azt állította, hogy az apja osztotta meg a beszámolót a halálos ágyán. 1995-ben egy Jarod-2 névre keresztelt személy felvette a kapcsolatot a The Groom Lake Desert Rat nevű internetes kiadvánnyal, és felfedte, hogy az Amerikai Légierő titkos projektjén dolgozott. A projekt célja egy repülő csészealj szimulátor megépítése volt, és a roswelli és a kingmani lezuhanási helyszínekről gyűjtöttek össze anyagokat. (2)

(1) - https://www.mysterywire.com/ufo/kingman-ufo
(2) - https://www.howandwhys.com/kingman-ufo-cr
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,43,állatvilág,601,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,295,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1098,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,787,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,407,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,690,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1333,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1208,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,891,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,402,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10936,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,667,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,42,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9731,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,371,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Kingmani UFO-baleset: Egy ember, aki az 51-es körzetben dolgozott elmondta, hogy egy idegen túlélő segített az UFO újratervezésében
Kingmani UFO-baleset: Egy ember, aki az 51-es körzetben dolgozott elmondta, hogy egy idegen túlélő segített az UFO újratervezésében
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglZdEd-O9_RcQp8c_K4E-MC1z_OXx__sV314AvjIv0kn0azkiJ9gLIcAdMayXiM2NBrkOj15phgsCG04XA0d0L5glT7ZPM4vSj5C9C1-r1D5KbhdLphb77Fr2k4nnaz0oTvrxV0UAaKSBs9_iw9yqze-Mld6Y6Urtnodw_WYku5VZqy31qQFTmjT0i/s16000/kingman-ufo-baleset-amerika-k%C3%ADs%C3%A9rleti-atomrobbant%C3%A1s-video-rejt%C3%A9ly-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglZdEd-O9_RcQp8c_K4E-MC1z_OXx__sV314AvjIv0kn0azkiJ9gLIcAdMayXiM2NBrkOj15phgsCG04XA0d0L5glT7ZPM4vSj5C9C1-r1D5KbhdLphb77Fr2k4nnaz0oTvrxV0UAaKSBs9_iw9yqze-Mld6Y6Urtnodw_WYku5VZqy31qQFTmjT0i/s72-c/kingman-ufo-baleset-amerika-k%C3%ADs%C3%A9rleti-atomrobbant%C3%A1s-video-rejt%C3%A9ly-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/04/kingmani-ufo-baleset-egy-ember-aki-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/04/kingmani-ufo-baleset-egy-ember-aki-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy