Bizarr dolgok, melyek emberekkel történtek, miközben aludtak

Az alvás mindig is egy titokzatos birodalom volt, amely úgy tűnik, szinte túlmutat rajtunk. Az univerzummal és a tenger legsötétebb mélysége...


Az alvás mindig is egy titokzatos birodalom volt, amely úgy tűnik, szinte túlmutat rajtunk. Az univerzummal és a tenger legsötétebb mélységeivel kapcsolatos ismereteink bővülése ellenére az alvás még mindig egy homályos határ, amelyet le kell küzdenünk.

Nem igazán értjük, miért csináljuk pontosan, vagy miért álmodunk. Ez egy rejtély, amellyel minden este megküzdünk, de senki sem tudja igazán, mit is jelent ez az egész. Nem is kicsit zavaró, hiszen ha jobban belegondolunk, órákig cselekvőképtelenné válunk, az álmainkban eltávolodva a külvilág számára holtan, talán legsebezhetőbb állapotunkban.

Bármi megtörténhet, miközben alszunk, és nem tudnánk róla semmit, és talán furcsa erők gyűlnek össze körülöttünk, amikor meglátogatjuk az álmok világát. Különösen azok, akik egyedül élnek és alszanak, tényleg tudják, mi történik körülöttük? Az alvásrögzítő eszközök és alkalmazások fokozott használatának köszönhetően jobb képet kaphatunk róla, és némelyik ilyen felvétel bizarr, ijesztő és paranormális lehet.

Az egyik nagyon hátborzongató eset során állítólag egy ilyen felvételt készített a 28 éves Robyn Esplin, aki az angliai Northumberland megyebeli Cramlingtonban osztozik egy házon nyolcéves fiával és két kutyájával. Úgy tűnik, hogy a családnak soha nem volt problémája szerény otthonukban, szó sem volt arról, hogy valami paranormális történne ott, de ez megváltozott, amikor egy nap Robyn úgy döntött, hogy kipróbálja a telefonjához kapott új alvásalkalmazást.

A ShutEye nevű alkalmazást úgy tervezték, hogy rögzítse a felhasználó alvásminőségét, valamint az éjszakai zavarokat, és gondoskodjon arról, hogy teljes éjszakai pihenést kapjon, esetleg pontosan meghatározza, miért vannak alvásproblémái. 2022. április 26-án este azonban felvett valami nagyon bizarr dolgot, ami minden bizonnyal probléma lehet.

Ezen az estén Robyn egyedül feküdt le a szobájában, mint minden este, és bekapcsolta az alkalmazást, amelyet éppen azon a héten töltött le, mert nehezen tudott elaludni. Korábban be- és kikapcsolta, anélkül, hogy bármi különöset észlelt volna, de ezen az estén, amikor másnap reggel megnézte a felvételt, valóban valami baljóslatú és nyugtalanító dolgot hallott.

Azon az éjszakán több felvétel is volt az alkalmazásban, az egyik rögzítette, hogy felkelt az éjszaka folyamán, és néhány klip a kutyájáról, Alanről, ahogy horkol, de aztán a háttérből hirtelen egy férfihang törte meg az esti viszonylagos csendet kb. hajnali 1 óra 10 peckor. Robyn elmagyarázta, hogy határozottan egy Cockney akcentusú férfihangról volt szó, aki csak annyit mondott: "Letéphetem a lepedőt?" Ezután a kutya ugatása hallható, mielőtt a klip véget ér.

"Hallottam a felvételt, és sok időbe telt, míg rájöttem, hogy mit mond, de most már tudom, hogy mit mondott, világos, mint a nap. Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak, teljesen kiborított, és most félve fogok aludni. Ez határozottan férfihang, tiszta, mint a nap, de nem volt itt senki, aki itt lehetett volna, és nem ismerek senkit, akinek Cockney akcentusa lenne. Engem az aggaszt, hogy ez határozottan Alan ugatása a klip végén, tehát hallott valamit, mert ha bármiféle zaj van, akkor ugatni kezd. Csak én voltam a hálószobában, van két kiskutyám és a fiam, aki a saját szobájában aludt. A tévé nem volt bekapcsolva, így teljesen ki vagyok akadva. Rákerestem a Google-on, és megpróbáltam némi kutatást végezni az alkalmazásról, hogy kiderüljön, ez sok emberrel előforduló hiba-e, de semmi sem derült ki. Maga az alvó alkalmazás az első helyen van besorolva, és állítólag 90% feletti a pontossága," - mondta az esetről.


A nő kijelentette, hogy nem volt nyoma betörésnek, minden ajtó és ablak be volt zárva, minden más felvétel pontos volt, és nincs racionális magyarázat arra, amit az alkalmazás rögzített. Vajon mi történt azon az éjjelen?

Egy talán még baljóslatúbb eset során Jenny 2013-ban a "Sleep As Android" nevű alkalmazást használta, hogy kezelje álmatlanságát, és lehetővé tegye számára, hogy jobban aludjon éjszaka. Azelőtt körülbelül egy hónapig mindenféle probléma nélkül használta, és semmi mást nem vett fel, mint saját, szórványos horkolását és köhögését éjszaka, de az év október 30-án valami nagyon furcsa dolog történt, amikor az ágyában aludt a 3. éves gyerekével. Amikor megnézte az aznap esti felvételt, az első dolog, ami felkeltette a figyelmét, az egy nagyon furcsa és tartós csattanó hang volt, ami valami egészen bizarrnak tűnt

A furcsa esetről így nyilatkozott:

"A 'Sleep As Android' nevű alkalmazást használom az alvásom javítására. Az egyik jellemzője, hogy rögzíti az éjszakai zajokat - horkolás, alvási beszéd, köhögés stb. 2013. október 1-je óta használom az alkalmazást. Soha nem észleltem mást, csak az általam keltett hangokat, amikor megváltozik a testhelyzetem vagy köhögés vagy valami hasonló miatt (bár többször is mondták nekem, hogy álmomban másokkal beszélek). Október 30-án 2:04-kor valami nagyon furcsa történt. Azon az éjjelen az ágyamban aludtam - a 3 évesem velem volt azon az éjszakán, mert fél a sötéttől. Csak mi ketten voltunk az egész házban. Másnap este úgy döntöttem, hogy átmegyek és törlöm a felvételeimet, és akkor meghallottam ezt a felvételt. Hallható néhány kattanás, amelyek a felvétel során egyre hangosabbak lesznek. Végül hallani, ahogy azt mondom: 'Mit csinálsz?', és közvetlenül utána egy mély hang hallatszik, ami azt mondja: 'Semmit'. A kattanások ezen a ponton nagyon hangosak lesznek, és a felvétel legvégén ugyanaz a hang hallható, hogy 'Ezek ők' (szerintem?). Eléggé ki vagyok akadva ettől. Nem emlékszem, hogy ébren voltam azon az éjszakán. Az egyetlen elfogadható magyarázat az, hogy válaszoltam a saját alvó beszélgetésemre, de a hang nem is olyan, mint az enyém vagy valami, amit utánozni tudnék. Határozottan nem úgy hangzik, mint egy olyan hang, amelyet az óvodásom utánozni tudna. Fogalmam sincs, mik lehetnek a kattanások. Éjszakánként a ventilátort működtetem a fehér zaj miatt, de a kattanások úgy hangzanak, mintha a telefonom közeléből jönnének (amely közvetlenül mellettem van az éjjeliszekrényemen)."

Jenny nem emlékszik, hogy ez megtörtént, és azt is állítja, hogy a ház rendesen be volt zárva, és akkoriban nem tartózkodtak férfiak a házban. Továbbra is figyelemmel kísérte az alvását, és minden este felvételt készített, de több hónapig tartó folyamatos felvétel után Jenny állítása szerint az eredeti eset óta nem történt megmagyarázhatatlan dolog, és úgy döntött, hogy elköltözik, és keres egy új, kevésbé hátborzongató lakhelyet.


"Ez 4 hónapja történt. Azóta nem volt több furcsa hangfelvételem, de volt még egy vagy két eset, hogy a kattanó zaj felébresztett éjszaka. Az egyik alkalommal, amikor felébresztett, felültem és próbáltam hallani, hol a hang, honnan jött (bár nagyon féltem). Úgy tűnt, hogy a hang a ventilátorom területéről jön, körülbelül 3,5 méterrel távolabb az ágyamtól), de minél közelebb értem, elkezdett elhalkulni. Amikor a ventilátorhoz értem, egyáltalán nem a ventilátoromból jött, és egyszerűen abbamaradt. Nagyon furcsa. Ezenkívül megfogadtam valaki más tanácsát, és röviddel az utolsó kattanás után átsétáltam a házamon, és megkértem, hogy bármi legyen is az, hagyjam el a házam, mert a fiam és én félünk. Teljesen bugyutának éreztem magam, hogy ezt csinálom, de kész voltam bármivel próbálkozni. Ahogy többen is javasolták, megerősítettem az otthoni biztonságomat, zárat cseréltem, ilyesmi. Azt mondanám, hogy 3 hónapja nem történt semmi különös. Ezzel teljesen jól vagyok. Ez az élmény nagyon felkavart egy ideig," - mondta Jenny.

2013-ban egy másik nő a "Pillow Sleep Cycle Alarm Clock" alkalmazást használta alvásának figyelésére, miután hónapokig minden éjjel megmagyarázhatatlan módon ugyanabban az időben ébredt fel minden nyilvánvaló ok nélkül. Sok alvási alkalmat rögzített incidens nélkül, de az egyiktől megfagyott a vér az ereiben.

"33 felvétel van. A legtöbb felvételen csak én mozgok a takaróm alatt, vagy apró nyögések hallatszanak. A hajnali 4:42-es pillanat teljesen megrémített. Hallani, ahogy nyöszörgök egy kicsit. És akkor hallatszik egy nagyon férfias hang. Motyog, miközben én felnyögök álmomban, majd a 10 másodperces felvétel vége felé nagyon jól hallható, hogy azt mondja, hogy 'Én'," - írta a nő a bizarr esetről.

Mi történik az ilyen esetekben? Ezek behatolókat, az alkalmazás hibáit vagy esetleg valami egészen idegen dolgot jelentenek? Mi történik ezekkel az emberekkel, amint ott hevernek elszakadva a való világtól, és elmerülnek az álmok birodalmában? Bármi is legyen a válasz, ez azt mutatja, hogy néha a legsebezhetőbb és legtehetetlenebb állapotunkban olyan dolgok történhetnek körülöttünk, amelyekről nem tudunk, és talán nem is akarunk tudni. (1)

(1) - https://mysteriousuniverse.org/2022/06/Some

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,942,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1181,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10916,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9713,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Bizarr dolgok, melyek emberekkel történtek, miközben aludtak
Bizarr dolgok, melyek emberekkel történtek, miközben aludtak
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcgonauLLN3HzWWqb30Qd3j00t-_-bsDmom0wRX5hKOqEK-dW9oXhAeL1I5OmT8zt53I4iVYe8KYc3WEhICGcnUD6qaWftelinmo0_P1mcwG2QQXVUl6PtZCIIY1S8fEAKz6nSCqEI8WJiy_T7FFuR9fPOfBA3gRH7jTwNbZAHzN8F9XXCIW8024ym/s16000/alv%C3%A1s-%C3%A9brenl%C3%A9t-telefon-alkalmaz%C3%A1s-video-rejt%C3%A9ly-paranorm%C3%A1lis-2022-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgcgonauLLN3HzWWqb30Qd3j00t-_-bsDmom0wRX5hKOqEK-dW9oXhAeL1I5OmT8zt53I4iVYe8KYc3WEhICGcnUD6qaWftelinmo0_P1mcwG2QQXVUl6PtZCIIY1S8fEAKz6nSCqEI8WJiy_T7FFuR9fPOfBA3gRH7jTwNbZAHzN8F9XXCIW8024ym/s72-c/alv%C3%A1s-%C3%A9brenl%C3%A9t-telefon-alkalmaz%C3%A1s-video-rejt%C3%A9ly-paranorm%C3%A1lis-2022-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/06/bizarr-dolgok-melyek-emberekkel.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/06/bizarr-dolgok-melyek-emberekkel.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy