Az "idegen interjúról" készült felvétel furcsa története

Rengeteg videó és felvétel készült az UFO-król az évtizedek során, sokan már nem hisznek az ilyen felvételeknek, viszont ritkábbak a tényleg...


Rengeteg videó és felvétel készült az UFO-król az évtizedek során, sokan már nem hisznek az ilyen felvételeknek, viszont ritkábbak a tényleges idegen entitásokat rögzítő videók. Időről időre felvételek készültek állítólagos idegenekről, de ezeket többnyire gyorsan elvetették és elfelejtették.

Néha azonban meglehetősen nagy hatást gyakorolnak az emberre, amelyek többnyire ellentmondásosak és sok vitát szülnek. Egy ilyen videó jelent meg egy dokumentumfilmben, amely állítólag egy tényleges interjú volt egy élő, lélegző idegennel, amely sokak képzeletét megragadta, és a mai napig beszélnek róla.

1997-ben az "51-es körzet: Az idegen interjú" címmel dokumentumfilmet adott ki a Rocket Pictures kis filmvállalat. A cím sokaknak úgy tűnhet, mint valami bulvárcikk bevezetője, de nagyon komolyan kezdődik, és azonnal magával ragadja a nézőt.

A filmben azonnal egy ismerős arc, Steven Williams színész jelenik meg, aki Fox Mulder informátorát alakította az X-akták második évadában, és komoly arckifejezésével, sürgető hangvételével, és egy elhagyatott új-mexikói autópályával, amelyen áll, nagyon józanul és a kamerába nézve elképesztő kijelentést tesz:

"Az UFO-k és az 51-es körzet iránti érdeklődés minden eddiginél nagyobb. Tavaly egy rendkívül nézett tévé egy állítólagos idegen lény vizsgálatát mutatta be a híres Roswell-i 1947-es baleset után. Sőt néhány szakértő úgy véli, hogy a felvételek valódiak voltak. Ha ez valóban egy másik világból származó idegen lény teste, akkor a program felvételei lehetnek az első valódi, vizuális bizonyítékok egy élő és lélegző idegen lényről? Egy idegen, aki egy interjúban kommunikál az amerikai kormány egy nagyon titkos ágával? Ha a felvétel, amelyet bemutatunk valódi, akkor ez lehet az emberiség történetének legfontosabb videója."

Lehet ez az egész történet valós? Valóban titkos felvételeket fogunk látni egy idegen lényről? Ezek a kérdések valószínűleg mindenki fejében megfordultak ezen a ponton. A dokumentumfilm ezután egy darabig még húzza a közönséget, feszültséget ébresztve különféle kísérteties felvételekkel az UFO-król, mielőtt végre elérkeznénk a műsor sztárjához, a tényleges idegen felvételhez, amelyet egy állítólagos férfi csempészett ki az 51-es körzetből, akit Victornak hívnak.

A dokumentumfilmben látható teljesen néma klip mindössze 3 perc hosszú, bár az eredeti állítólag körülbelül 12 perces, és amit mutat, az kísérteties vagy nevetséges, attól függően, hogy kit kérdezünk.

A videó egy komor kihallgatószobát mutat, ahol egy fém asztal található, és a kép közepén egy szürke idegennek látszó, sápadt fejű, nagy fekete szemekkel és résszerű szájjal rendelkező lény látható, aki kísértetiesen bóbiskol a sötétben, mintha nehezen tudná megtartani a fejét, és egy lámpa világít az arcába. Azt állítják, hogy az idegent akkor fogták el, amikor a járműve 1989-ben lezuhant, és állítólag azóta is fogságban van.

Ezt a látszólagos idegen lényt egy üvegfelületen keresztül filmezik, Victor a szobát "biológiailag elszigetelt területként" írja le, amelyet sötétben tartanak az idegen kényelme érdekében, és két televíziós monitor látható az üvegben. A szobában különféle elektronikus berendezések találhatók, köztük néhány eszköz az asztalon, közvetlenül az "idegen" előtt. Az előtérben balra egy sötét ruhás emberi alak látható, aki Victor állítása szerint telepatikus kommunikációban áll a lénnyel, és ő az, aki ténylegesen vezeti az interjút, míg egy katonai segéd állítólag a kamera mögött áll.



Az egész jelenet nagyon gyengén van megvilágítva, a helyiséget csak homályosan mutatja meg a lámpa fénye, és a felvételen folyamatosan a kísérteties idegen lény arca látható, és csak alkalmanként utal a testére a homályban. Eleinte mintha bóbiskolna és körülnéze, mozdulatai szinte madárszerűek, szeme sötét, a kis szája mozdulatlan. Ez elég sokáig tart, és nem lehet megmondani, mi történik valójában, mivel minden néma. Annyit tudunk, hogy állítólag telepatikus komminkáció folyik az idegen és a katona között.

Aztán valami furcsa dolog történik. Körülbelül a videó felénél hirtelen úgy tűnik, hogy az idegennek valami baja van. Úgy tűnik, pánikba esik, utána görcsölni vagy fulladni kezd, és valamilyen rohamot kap. Úgy tűnik, valamilyen orvosi esemény történt. Ezután azonnal körülveszi őt egy orvosoknak látszó férfiakból álló csoport.

Az egyik orvos megragadja az entitás fejét, és egy zseblámpával világít a szájába, miközben egy másik megtörli habzó száját. És a felvételnek itt vége szakad. A videó titokzatosságát fokozzák a kép alján olvasható "DNI/27" karakterek az idővonal mellett, amiről úgy vélik, hogy a Haditengerészet Hírszerző Hivatalának rövidítése, amely állítólag az 51-es körzetet irányítja.

A dokumentumfilmet és a felvételeket a titokzatos Victorral készített interjúk tarkítják, akit a Rocket Pictures elnöke, Tom Coleman kérdez, amelyben egyfajta kommentárt ad a látottakról, és további információkkal szolgál. Victor, akinek arca nem látható és hangját elektronikusan megváltoztatták, hogy elrejtsék személyazonosságát, általában kitérő megjegyzéseket tesz, és gyakran nem hajlandó válaszolni a kérdésekre, és az általa adott válaszok gyakran rejtélyesek, és több kérdést vetnek fel.

Victor úgy tűnik, mintha megvetést tanúsítana a kérdező iránt, sőt, egy alkalommal kimegy, amikor túl sok információt kérnek tőle, bár visszahívják, és általában nehéz túl sokat kiszedni belőle. Van azonban néhány dolog, amit vonakodik elárulni.

Azt állítja, hogy köze volt az 51-es körzethet, bár nem hajlandó megmondani, hogy milyen minőségben volt ott, csak azt, hogy többször is ott járt. Magát a videót állítása szerint titokban sikerült megszereznie, amikor a létesítmény digitalizálta analóg felvételeit, ami miatt kevésbé voltak biztonságban az anyagok, és lehetővé tette számára, hogy ezt kihasználva elhozza, majd ezt követően a Rocket Pictures kapta meg a egy nyilvánosságra nem hozott összegért cserébe, de csak azután, hogy az összes hangot törölték, Victor szerint a videóban szereplő férfiak kilétének védelme érdekében.

Azt mondja, nem tudja, hogy ezek az interjúk még mindig folynak-e vagy sem, de hogy amikor az 51-es körzetben tartózkodott, az idegennel interjúkat készítettek havonta körülbelül kétszer. Azt mondja, hogy az idegen nagyrészt elárulta, hogyan működik a járműve, és más technológiai csodákat, amelyek egyszerre voltak elképesztőek és megdöbbentőek.


Azt mondja, hogy az interjúk telepatikus úton készültek, és általában 3-5 órán át tartottak, és azt is elmondja, hogy rendkívül fejlett értelme és technológiája megnehezítette az interjúkat, mert mondanivalóját egyszerűen lehetetlen volt megérteni.

"A fizikusok és mérnökök őszintén szólva frusztráltak voltak. Valószínűleg elvesztek a fogalmak, mert minden információ a telepatán keresztül érkezett, de az is lehet, hogy tudományos ismeretei túlnyomó része túlságosan fejlett volt ahhoz, hogy primitív fogalmi keretünkben le lehessen fordítani. Hasonló ahhoz, mint egy emberi tudós, aki a kvantummechanikát egy csimpánz szintjére próbálja lefordítani. Őszintén szólva, a programban magas volt a tudósok lemorzsolódási aránya. Azt gondolnánk, hogy energiát merítettek a kihívásból, de sokan nagyon nehezen birkóztak meg a feladattal," - mondja Victor.

Bővebben kifejti, hogy bár ő volt a fogoly, az idegen sokkal alacsonyabb rendűnek tartott bennünket. Fajának hozzánk való hozzáállása legjobb esetben közömbös, legrosszabb esetben ellenséges. Úgy írja le őket, hogy tesztelnek és megítélnek minket, de nem vesznek minket nagyon komolyan és meglehetősen megvetőek, és a velünk szembeni általános hozzáállásuk nem kifejezetten pozitív.

Victor elméletekkel szolgál arra vonatkozóan is, hogy valójában kik az idegenek, mondván, hogy az 51-es körzetben senki sem tudta, honnan érkezett, és hogy azt sem állapították meg, hogy valójában egyáltalán a világűrből származik-e, azt feltételezve, hogy talán egy másik dimenzióból való.

Mindezek során Victor néhány alkalommal tudatja, hogy életét veszély fenyegeti, hogy kiadja ezeket az információkat és a felvételt, hangsúlyozva, hogy nem öngyilkos hajlamú, és ha meghal, az azért van, mert elhallgattatták. A felvétel bemutatása után a dokumentumfilm többi részében a videót elemző különböző szakértők szólalnak meg, beleértve fotószakértőket, UFO kutatókat és a speciális effektusokat jól ismerő embereket, akiknek véleménye változó a látottak hitelességét illetően.

John Criswell, egy hollywoodi sminkes is megjelenik a programban, és azt mondja, hogy ez egy "elég tisztességes bábu," és hogy aki ezt csinálta, könnyen elhelyezkedhetne Hollywoodban. A hollywoodi speciális effektusok legendája, Rick Baker is megszólal, aki szerint az egész egy hamisítvány, sőt humorosan azt mondja, hogy tudna jobbat is készíteni.

Mások azonban könnyebben elfogadják, például Robert Dean UFO szakértő, aki részletezi, miért van meggyőződve arról, hogy mindez valódi. A film készítőinek becsületére legyen mondva, hogy soha nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a felvétel valódi, ilyet egyszer sem állítanak, inkább ugyanannyi szkeptikus véleményt mutatnak be, mint amennyi alátámasztja azt, hogy valószínűleg valós. (1)

(1) - https://mysteriousuniverse.org/2021/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az "idegen interjúról" készült felvétel furcsa története
Az "idegen interjúról" készült felvétel furcsa története
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjMNOS_yLHGoHhdk4kU9_YLlgWwNDT-e29qlUo3ewtHrvmgZxyveFJM8mFG6AiCPPUPt6QNyHUx4xcq_1KiMifDts-QnzgkEZuR7aaVSOhAICkk4MWr9uUDW9RkYFmVWaFxUdT-UpI5hs/s16000/idegen-l%25C3%25A9ny-interj%25C3%25BA-telep%25C3%25A1tia-kommunik%25C3%25A1ci%25C3%25B3-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-51-es-k%25C3%25B6rzet-video-dokumentumfilm-rejt%25C3%25A9ly-2021-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjMNOS_yLHGoHhdk4kU9_YLlgWwNDT-e29qlUo3ewtHrvmgZxyveFJM8mFG6AiCPPUPt6QNyHUx4xcq_1KiMifDts-QnzgkEZuR7aaVSOhAICkk4MWr9uUDW9RkYFmVWaFxUdT-UpI5hs/s72-c/idegen-l%25C3%25A9ny-interj%25C3%25BA-telep%25C3%25A1tia-kommunik%25C3%25A1ci%25C3%25B3-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-51-es-k%25C3%25B6rzet-video-dokumentumfilm-rejt%25C3%25A9ly-2021-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/az-idegen-interjurol-keszult-felvetel.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/az-idegen-interjurol-keszult-felvetel.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy