A férfi, akit 14 évre ítéltek, mert "antigravitációs" járműveket épített

Sokan vannak, akik szerint nevetséges, hogy az antigravitáció témája még mindig az "összeesküvés-elméletek" birodalmába tartozi...


Sokan vannak, akik szerint nevetséges, hogy az antigravitáció témája még mindig az "összeesküvés-elméletek" birodalmába tartozik. Ez nem az összeesküvés-elméletek vagy a "peremtudományok" közé sorolható, hanem olyan terület, amely tele van jó hírű tudósokkal és akadémikusokkal, valódi világi példákkal, amelyeket nem csak kemény bizonyítékok, hanem rendkívül hiteles tanúvallomások is alátámasztanak.

Egy dolog bizonyos, amikor ilyen témákról beszélünk, a fekete költségvetés világába kell beleásnunk magunkat.

Vegyük például a Michigani Állami Egyetem professzora és a Lakásügyi és Fejlesztési Minisztérium egy korábbi titkára által végzett legutóbbi vizsgálatot. Együtt egy orvos hallgatói csoporttal mintegy 21 billió dollárt fedeztek fel, ami eltűnt és nem szerepelt a Védelmi Minisztérium és a Lakásügyi és Fejlesztési Minisztérium nyilvántartásai között.

Miért olyan fontos ez? Mert rájöttek, hogy a pénzt egy fekete költségvetés finanszírozására használták olyan főkönyvön kívüli programok esetében, amelyek nem követelik meg a Kongresszus felügyeletét. Ez a fekete költségvetési világ hosszú évek óta működik.

Szakadár civilizáció

A fekete költségvetési világhoz egy külön civilizáció tartozik, amely hatalmas erőforrásokat használ fel mindenféle területen a tudománytól a régészetig, és technológiai szempontból messze megelőzi magát a főáramú világot. Hány embert alkalmaznak? Kik működtetik? Sok hasonló kérdés mindmáig megválaszolatlan, de ha követjük a pénz útját, akkor talán lehet valami fogalmunk arról, hogy mi folyik a háttérben.

Minden olyan polgár, aki a fekete költségvetés világával ellentétes technológiát hirdet, mindig zaklatásnak volt kitéve, és nehézségekbe ütközik az újítások vagy találmányok nyilvánosság elé tárása. Ez azért van, mert ezeket a technológiákat "titkosították", mert ha nyilvánosságra kerülnének, mindent megváltoztattak volna, ami súlyosan fenyegeti a globális elit óriási hatalmát és irányítási képességét az emberi populáció fölött.

Az ezeken a programokon belül kifejlesztett technológiák megváltoztathatnák a ma ismert világot, de inkább a katonai-ipari komplexumon belül alkalmazzák önző célokra, vagy legalábbis úgy tűnik. Az olyan hatékony energiatermelő eszközöknek, amelyek kiküszöbölik az olaj vagy bármely más modern üzemanyag forrás használatát, titkosították a szabadalmát.


Az elnyomott technológiák listája 1971-ből

Michael Ravnitzky kutatónak 1971-ben sikerült hozzájutni az eltitkolt technológiák listájához, melyben a felsorolt technológiák többsége különbözö katonai alkalmazásokhoz kapcsolódik. A lista itt tekinthető meg: https://fas.org/sgp/othergov/invention/pscrl.pdf

Steven Aftergood, az Amerikai Tudósok Szövetségének vezetője erről a következőket mondta:

"Az 1971-es lista azt jelzi, hogy a napelemes generátorok szabadalmai felülvizsgálatra és esetleges korlátozásra voltak ítélve, ha a napelemek 20%-nál hatékonyabbak. Az energiaátalakító rendszereket hasonlóképpen felülvizsgálatnak és lehetséges korlátozásoknak vetették alá, ha '70-80% feletti' konverziós hatékonyságot kínáltak." (1)

Miért lenne a nagyobb energiahatékonyság "nemzetbiztonsági fenyegetés"? Ha ez igaz, akkor olyan napelem technológiáról beszélünk, amely messze túlmutat a ma elérhető legjobb kereskedelmi napelemeken, amelyek általában nem képesek 20 százalékos hatékonyságot generálni.

"Ezeket a koncepciókat több száz laboratóriumban bizonyították világszerte, és mégsem láttak napvilágot. Ha ezeket a technológiákat világszerte nyilvánosságra hoznák, a változás mélyreható és mindenütt alkalmazható lenne. Ezek a technológiák feltétlenül a legfontosabb dolgok az emberiség történelmében,"- Brian O'Leary, volt Nasa asztronauta és a Princeton fizika professzora. (2)

Antigravitáció

Az antigravitációs technológia valószínűleg ebbe a kategóriába tartozik. A CIA első igazgatója, Roscoe Hiellenkoetter szerint tudjuk, hogy az UFO-k tekintetében volt egy "hivatalos titkosítási és gúny kampány", miközben kijelentette, hogy a légierő tisztjei jól ismerik a létezésüket. Ma már elektrooptikai adataink, sőt fizikai bizonyítékaink vannak, nem is beszélve az ilyen technológiát előállító és bemutató személyek hiteles tanúvallomásairól.


Vannak nyilatkozatok a Lockheed Martin Fejlett Rendszerek programjának legfrissebb nyugdíjas igazgatójától, Steve Justice-tól. Szóval, mit mondott Justice? Nos, sok mindent. Az egyik legelső kijelentése, amelyet a To The Stars Academy platformján használt a technológiákkal kapcsolatban, amelyekkel dolgozott és amiket látott, miszerint forradalmiak, egy enyhe kifejezésnek tűnik. Egy olyan járművön is dolgoztak, amely utánozza azokat a jellemzőket, amelyeket az UFO-k esetében láttak. Justice erről a következőket nyilatkozta:

"A megfigyelt ismeretlen légi jelenségek képességeit imitálja olyan meghajtó rendszer használatával, amely megváltoztatja a téridő tulajdonságait. Van fogalmunk arról, hogyan működik ez a fizika, de a tudományos divízió technológiáit kell felhasználnunk, hogy 'megvalósítsuk' ezt a képességet." (3)

Tehát, amint láthatjuk, ez a technológia nem vicc. Sok UFO-t, amit látunk emberek és valószínűleg mások készítettek. A lényeg az, hogy itt vannak a "tudományos divízión belül".

Otis T. Carr

Otis T. Carr egyike azon számos példának a történelem során, akinek munkája olyan nyomokat hagyott, melyek igazolják, hogy a rendkívül fejlett technológiák, mint az antigravitációs járművek valóban léteznek. Tekintettel mindarra, amit jelenleg ismerünk, valamint ami Carr-al történt, csak megerősíti ezt a gyanút.

Az 1950-es évek végén az OTC Enterprises vállalat Baltimore-ban, Maryland államban nyilatkozatot tett közzé, amely a Baltimore Enterprise április 3-i kiadásában jelent meg. A nyilatkozat azt állította, hogy a vállalat készen áll egy repülő csészealj gyártására, amely képes a Föld légkörén kívülre utazni. Mindössze pénzre volt szükség, amely mintegy 20 millió dollár volt. Ez a szám ma valószínűleg több milliárd dollár lenne.


Fontos megjegyezni, hogy ez az ötvenes években történt. Ebben az időben volt egy nagy UFO megfigyelési hullám, különösen az első atombomba ledobása után. A téma nagymértékben felkeltette a média figyelmét. A "lezuhant jármű és utasainak megtalálásáról" beszélt az Apollo 14 űrhajósa, Edgar Mitchell is ebben az időben. A "hatalom" vagy a "katonai-ipari komplexum" már most is rendelkezik csészealj technológiával? A kutatások alapján ez bizonyosnak tűnik. Vegyük például a Központi Hírszerző Ügynökség Elektronikus dokumentumát:

"Egy német újság a közelmúltban közölt egy interjút George Klein híres német mérnökkel és repülőgép szakértővel, aki leírta egy 'repülő csészealj kísérleti megépítését, melyet 1941 és 1945 között végeztek." (4)


A dokumentum továbbá leírja, hány ember hitte azt, hogy a "repülő csészealjak" a háború utáni fejlesztések eredményei. A német repülőgép gyárakban már 1941-ben tervezési szakaszban voltak. A dokumentum ekkor megemlíti a Klein által leírt kísérletet:

"A 'repülő csészealj' 3 perc alatt elérte a 12400 métert, és a 2200 km/h-ás sebességet. Klein hangsúlyozta, hogy a német terveknek megfelelően ezeknek a 'csészealjaknak' a sebessége elérheti a 4000 kilométert óránként. Klein szerint nehézséget jelentett a 'csészealjak' megépítéséhez használt anyagok beszerzése, de ezt a német mérnökök 1945 végére szintén megoldották, és a repülő szerkezetek építése a tervek szerint megkezdődött, tette hozzá Klein."

Maga Otis T. Carr is hasonló dolgokat állított. Még a nyilvánosság számára is tartott bemutatókat és több millió dollárt gyűjtött össze rendkívül gazdag emberektől. Ha nem hittek neki, és ha nem mutatott be valami ígéreteset, akkor hogyan kaphatta meg ezt a támogatást?



Carr célja

Carr kitűzött célja az volt, hogy elrepüljön a Holdig a "kör alakú" űrhajóján 1959. december 7-én.

"A Carr által állítólag feltalált 'űrhajó' hasonlít a Plantier és mások által elképzelt ideális űrhajóra. Ezt egy mesterséges gravitációs mező hajtja (a 'Carrotto gravitációs motor), és ha ez nem volna elég csoda, még üzemanyagot sem használ. Az 'Utron elektromos akkumulátor' hajtja, egyfajta öntöltő akkumulátor, amely 'a Nap csodálatos elektromágneses erejét használja természetes reprodukciós kémia segítségével,' hogy idézzük a vállalat hirdetésének érdekes nyelvezetét." (5)

Az alábbi képen Wayne Aho katonai hírszerző látható (bal szélen), aki Carr-al együtt utazott volna a Holdra. Azt állította, hogy csak néhány órát vesz igénybe. Carr bal oldalról a második.


Otis T. Carr valójában Nikola Tesla pártfogoltja volt Doug Yurchey független kutató szerint: "Carr és csapata számos, teljesen működőképes repülő csészealjat épített meg az 1950-es évek végére. A repülő lemez működött és be is mutatták. Carr komolyan gondolta, hogy elviszi a hajóját a Holdra.

Két héttel egy drámai kísérleti repülés után a laboratóriumát erőszakkal bezárták, a szövetségi ügynökök elkobozták a felszerelést és az összes dokumentációt. A hatóságok azt mondták neki, hogy Carr projektje 'megsemmisítené az Egyesült Államok pénzügyi rendszerét'." (6)

Carr-t erősen kritizálták, nevetség tárgyává tették, és a sajtó ostobának nevezte.
[post_ads_2]
Egy klasszikus történet

Ez egy olyan klasszikus történet, amely rengeteg figyelmet kapott a nyilvánosságtól, és sok sikertelen és nyilvánvalóan sikeres kísérlet is lezajlott. Mint más nagy feltaláló esetében, Carr munkáját is kisajátította a kormány. Ez 1961 januárjában történt, amikor Louis J. Lefkowitz, az akkori New York-i főügyész kijelentette, hogy "Carr 50 ezer dollárt csalt ki emberektől, majd később ugyanabban az évben a True Magazine szélhámosnak nevezte őt." Addigra a laboratóriumában már házkutatást tartottak és megsemmisítették, és a mérnök csoportot feloszlatták, és elrendelték, hogy szüntessenek be minden kapcsolatot egymással.

Ez nagyon gyanús, és hasonlít Stan Meyer vízzel hajtott autójának történetére. Visszatekintve ma már teljesen világos, hogy ez egy brutális kísérlet volt Carr elhallgattatására, mivel ezek a fejlesztések kizárólag a fekete költségvetés világa számára voltak fenntartva.

1961. március 1-jén visszautasították a bírósági fellebbezését, és mivel nem tudta kifizetni a bírságot, 14 éves börtönbüntetésre ítélték, melynek egy részét letöltötte. Miután keveset tudunk róla, hogy mi lett Carr-al vagy a járművével, egy biztos, hogy soha többet nem repült. Carr állítólag rossz egészségi állapotba került és összetört.

1952-ben Carr egy könyvet írt a "Dimenziók rejtélyei" címmel. A könyvet többnyire "kódolva" írta, amely szerinte tervének teljes felépítését és működését mutatta be, melyet az átlagos olvasó számára lehetetlen volt megérteni. (7)(8)

(1) - https://fas.org/blogs/secrecy/2010/10/invention
(2) - https://www.youtube.com/watch?v=s4ga9FCH
(3) - https://dpo.tothestarsacademy.com/
(4) - https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/
(5) - http://www.cufos.org/CSI_NY/CSI_NY_%232
(6) - https://archive.org/stream/OtisT.CarrAndTheTes
(7) - http://projectcamelot.org/dimensions_of_myster
(8) - https://www.collective-evolution.com/2018/11/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10918,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9714,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A férfi, akit 14 évre ítéltek, mert "antigravitációs" járműveket épített
A férfi, akit 14 évre ítéltek, mert "antigravitációs" járműveket épített
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidfYXLHDfNPwPvQ7tJ3AlWpW1pH0B9-XmUpL0FaHfoBO5dR2f7-WlmyLZYUFnsILeARp1fbsRzfE7w42lWo4xmF7PfdhBMpZLZxRpaf-UoGrmeTSsIycyCUGzs5UZSUtZBaHzdM75dUIw/s1600/otis+carr+rep%25C3%25BCl%25C5%2591+cs%25C3%25A9szealj+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia-video-dokumentumfilm-nikola-tesla-hold-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidfYXLHDfNPwPvQ7tJ3AlWpW1pH0B9-XmUpL0FaHfoBO5dR2f7-WlmyLZYUFnsILeARp1fbsRzfE7w42lWo4xmF7PfdhBMpZLZxRpaf-UoGrmeTSsIycyCUGzs5UZSUtZBaHzdM75dUIw/s72-c/otis+carr+rep%25C3%25BCl%25C5%2591+cs%25C3%25A9szealj+antigravit%25C3%25A1ci%25C3%25B3+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+technol%25C3%25B3gia-video-dokumentumfilm-nikola-tesla-hold-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/12/a-ferfi-akit-14-evre-iteltek-mert.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/12/a-ferfi-akit-14-evre-iteltek-mert.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy