Kutatók kimutatták, hová kerül a szervezetben az alumínium és hol marad meg az oltások után

Amikor a leggyakrabban használt adjuváns összetevő, az alumínium kerül szóba, amely a vakcinák széles körében megtalálható, sok kérdésre ...


Amikor a leggyakrabban használt adjuváns összetevő, az alumínium kerül szóba, amely a vakcinák széles körében megtalálható, sok kérdésre kell még választ adni, különösen arra, hogy az injekció beadása után hová kerül az alumínium, ami a bioperzisztencia (szervezetben való lebomlás) néven ismert téma.

Ennek a kérdésnek az egyik oka, hogy a myalgiás encephalomyelitisben vagy agyi gyulladásban szenvedő betegeknél a makrofágos myofasciitis (MMF) elváltozásként ismert ok-okozati összefüggést figyelték meg. Az izomfájdalom, az ízületi fájdalom, a krónikus fáradtság, a kognitív diszfunkció, a dysautonomia és az autoimmunitás időlegesen kapcsolódtak az alumínium adjuváns tartalmú vakcina beadásához. (1)

"Bizonyíték van arra, hogy az alumínium bevonattal ellátott részecskék felszívódtak az injektált izomban és a nyirokcsomókon keresztül az egész testben elterjedhetnek, és lassan felhalmozódnak az agyban, ami azt sugallja, hogy az alumínium biztonságát hosszú távon kell értékelni." (2)

Ez a tanulmány további kutatásokat eredményezett, hogy értékeljék az beinjektált alumínium potenciális veszélyeit, ami felveti a kérdést, hogy miért nem hoztak nyilvánosságra megfelelő bizonyítékot és értékelést arról, hogy rövid időn belül biztonságosan beadható az alumínium a csecsemőknek több vakcina segítségével? Az alumínium adjuvánsok hatékonyak lehetnek az immunválasz stimulálása esetében, de egyszerűen azt feltételezni, hogy ennek nincsenek következményei, vagy nem hangsúlyozzák, sőt nem is említik a felfedezett káros hatásokat, büntetőjogi szempontból gondatlanságnak minősül.

Az ilyen gondatlanság azonban nem ritka a gyógyszeripari vállalatok körében. Például egy, a British Medical Journalban publikált és a koppenhágai Nordic Cochrane Központ kutatói által végzett tanulmány azt mutatta, hogy a gyógyszeripari vállalatok nem adtak ki minden információt a gyógyszerkísérleteik eredményeiről. (3)

Sőt, még az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet (FDA) is rajtakapták, hogy manipulálják a médiát és a tudományos sajtót.

Az ilyen csalással és korrupcióval kapcsolatos példák sora végtelen, és az eredménye mindennek az, amit sokan a tudomány "elüzletiesedésének" neveznek. A területről számos esetben publikáltak azzal a szándékkal, hogy jobban tudatosítsák ezt a komor valóságot.

Dr. Marcia Angell orvosnő, a New England Medical Journal (NEMJ), a világ egyik legrangosabb orvosszakértői folyóiratának vezetője azt mondta, hogy "egyszerűen nem lehet többé hinni a közzétett klinikai kutatások nagy részének, vagy a megbízható orvosok megítélésének vagy a hiteles orvosi iránymutatásoknak. Nem örülök ennek a következtetésnek, amelyre a New England Journal of Medicine szerkesztőjeként lassan és vonakodva jöttem rá két évtized alatt." (4)

És sajnos nem ő az egyedüli, aki ezen a véleményen van.


Jó látni, hogy belépünk egy olyan időszakba, amikor az oltóanyag összetevőket már nem minden esetben tartják biztonságosnak, különösen az alumíniumot, amelynek nem volt nagy szerepe a Földön, amíg az ember nem kezdte tömegesen felhasználni, és nincs feltétlenül helye az emberi szervezetben sem. Mivel az oltóanyagokat történelmileg nem mérgező anyagoknak tekintették, az FDA és az oltóanyag gyártók egyszerűen nem végeztek megfelelő toxicitási vizsgálatokat a vakcina összetevők - például az alumínium - biztonságosságának bizonyítására. (5)

A BMC Medicine folyóiratban megjelent tanulmány azt mutatta, (6) hogy az alumínium tartalmú vakcinák a távoli szervekben, például a lépben és az agyban lévő alumínium-lerakódások megjelenésével jártak együtt, és még egy évvel az injekció beadása után is kimutathatók voltak. Ugyanez a csoport Franciaországból két évvel később közzétett egy másik tanulmányt, hangsúlyozva, hogy "Számos hiányosság van az alumínium részecskékről meglévő tudásunkban, beleértve pontos hatási mechanizmusaikat, sorsukat az injekció után, a rendszerszerű terjedésüket és hosszú távú biztonságukat. Az utóbbi években erőfeszítéseket tettek új adjuvánsok kifejlesztésére, de nem próbálták komolyan megvizsgálni az alumínium lebomlásával kapcsolatos biztonsági aggodalmakat és az alumínium részecskék agyi felhalmozódását." (7)

Az idei évben több tanulmány is megjelent, amelyek azt mutatják, hogy az injekciózott alumínium és az alumínium adjuvánsként való használata a vakcinákban nem ugyanabba a kiválasztási módba tartozik, mint az alumínium, amely például a szervezetünkben az élelmiszerekből halmozódik fel. Testünk jó munkát végez az ilyen típusú alumínium kiküszöbölésében, de ugyanez nem mondható el az injektált alumíniumról. Ezért több tanulmány is összefüggést talált az injektált alumínium okozta több neurodegeneratív rendellenességgel, például rövid távon az autizmussal, vagy hosszú távon az Alzheimer-kórral, mivel az alumínium az agyba kerülhet és ott maradhat egy egész életre.

A megfigyelt magatartási rendellenességek mellett a 2017-es tanulmány kimutatta, hogy "az agyi alumínium mérése során szignifikánsan magasabb szintet mutatott az agyban az injektált állatok esetében, mint a kontroll csoport agyában." (8)

Ez különösen azért fontos, mert a környezeti alumíniumról régóta feltételezik, hogy számos krónikus neurológiai betegség társfaktoraként működik.

"A kísérleti kutatás egyértelműen kimutatja, hogy az alumínium adjuvánsok potenciálisan komoly immunológiai rendellenességeket okozhatnak az emberben." - Dr. Lucija Tomlijenovic (9)

Dr. José G. Dórea, a Brazíliai Egyetem Táplálkozástudományi Tanszékének professzora, aki nemrég tett közzé egy tanulmányt az International Journal of Environmental Research and Public Health című folyóiratban. A tanulmányban a következő megfigyelésről beszél: "Annak ellenére, hogy hosszú ideje gyógyszerek és gombaölő szerek aktív összetevőjeként használják, ezeknek az anyagoknak a biztonságosságát soha nem határozták meg sem állatok, sem felnőtt emberek, még kevésbé magzatok, újszülöttek, csecsemők és a gyerekek esetében." (10)

Dr. Christopher Exley, a Keele Egyetem bioszervetlen kémia professzora és az UHI Millennium Intézet tiszteletbeli professzora a világ egyik vezető alumínium-toxicitási szakértője beszél arról az alábbi videóban, hogy mi történik a szervezetbe juttatott alumíniummal, amely oltások révén kerül beadásra.



Ilyen sok kutatás mellett, amelyek aggodalomra adnak okot, miért ismerik olyan kevesen a témát?

Ugyanez történt a higany esetében is. Nem is olyan régen ifjabb Robert F. Kennedy, a World Mercury Project (WMP) elnöke bejelentett egy 100 000 dolláros kezdeményezést, melynek célja, hogy véget vessenek a higany használatának az Egyesült Államokban és világszerte, ami 100-szor mérgezőbb neurotoxin, mint az ólom. Sajtótájékoztatót tartott számos olyan tudományos publikációról, amelyek számos aggályt vetettek fel a higany gyermekekbe történő befecskendezésével kapcsolatban. Mint az alumínium esetében, nincs olyan tanulmány, amely bizonyítja, hogy a higany valóban biztonságos. (11)

Akkor miért nem tud róla senki? Robert F. Kennedy, mint politikai bennfentes elmagyarázza:

"Az oltóanyagok nagy üzletet jelentenek. A gyógyszergyártás egy billió dolláros iparág, amelyben a vakcinák esetében 25 milliárd dolláros éves forgalmat bonyolítanak le. A Betegségmegelőzési Központ azon döntése, amikor egy vakcinát hozzáad az ütemtervhez, több millió ügyfelet és több milliárdos bevételt garantálhat a gyártóknak minimális reklám- vagy marketingköltség mellett, valamint a peres eljárásoktól való teljes mentességet. A nagy tétek és a nagy gyógyszergyártók valamint a kormányzati szervek közötti zökkenőmentes házasság egy átláthatatlan és szövevényes szabályozási rendszert hozott létre." (12)

(1) - http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0300483X1630
(2) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26082187
(3) - http://www.bmj.com/content/352/bmj.i65
(4) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2964337/
(5) - http://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0961203311430221
(6) - https://bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/1741-70
(7) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4318414/
(8) - http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0300483X1630
(9) - http://www.meerwetenoverfreek.nl/images/stories/Tomljenovic
(10) - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4344667/
(11) - https://worldmercuryproject.org/
(12) - http://www.collective-evolution.com/2017/11/21/researchers-disc

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Kutatók kimutatták, hová kerül a szervezetben az alumínium és hol marad meg az oltások után
Kutatók kimutatták, hová kerül a szervezetben az alumínium és hol marad meg az oltások után
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaAUs5frUF6VS6ZXWFv9NI6UzdkNCc47qxB88qfrND1S5vPqF09VWXRv4jgtDob92wZxhWGROa6zJr1b-raMN-EVP-meEMjWjn-5gg8FyB2QD5yVdD-BLCXBYkRXVzLbtuKmEgZ7HWviA/s1600/vakcina+olt%25C3%25A1s+alum%25C3%25ADnium+adjuv%25C3%25A1ns+agy+felhalmoz%25C3%25B3dik+video+autizmus+neurodegener%25C3%25A1ci%25C3%25B3+betegs%25C3%25A9g+eg%25C3%25A9szs%25C3%25A9g+higany+tudom%25C3%25A1ny+orvos-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaAUs5frUF6VS6ZXWFv9NI6UzdkNCc47qxB88qfrND1S5vPqF09VWXRv4jgtDob92wZxhWGROa6zJr1b-raMN-EVP-meEMjWjn-5gg8FyB2QD5yVdD-BLCXBYkRXVzLbtuKmEgZ7HWviA/s72-c/vakcina+olt%25C3%25A1s+alum%25C3%25ADnium+adjuv%25C3%25A1ns+agy+felhalmoz%25C3%25B3dik+video+autizmus+neurodegener%25C3%25A1ci%25C3%25B3+betegs%25C3%25A9g+eg%25C3%25A9szs%25C3%25A9g+higany+tudom%25C3%25A1ny+orvos-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/12/kutatok-kimutattak-hova-kerul.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/12/kutatok-kimutattak-hova-kerul.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy