Jorge Martin ufológus érdekes kutatása, amely azt sugallta, hogy van egy földönkívüli laboratórium Puerto Ricóban

1988 óta a neves Puerto Rico-i ufológus, Jorge Martin különféle jelenségeket vizsgál, amelyeket a hivatalos tudomány nem tud megmagyarázni. ...


1988 óta a neves Puerto Rico-i ufológus, Jorge Martin különféle jelenségeket vizsgál, amelyeket a hivatalos tudomány nem tud megmagyarázni.

Például három ismeretlen lény maradványai kerültek a helyi gazdák kezébe 1990-ben. Úgy néztek ki, mint egy kutya és egy kis tyrannosaurus keresztezése. Az állat szája 46 éles fogat tartalmazott. A további kutatások arra a következtetésre jutottak, hogy 12 szemfoga volt, és elülső fogai vékonyak és élesek voltak, és feltehetően húst evett.

A DNS teszt vegyes eredményeket adott - a lények emberből, kutyából és a komodói gyíkból származó géneket tartalmaztak. Ez a felfedezés arra késztette Jorge Martint, hogy feltételezze, hogy embereken és állatokon is végeztek kísérleteket, de az elmúlt 10 évben egyetlen olyan laboratóriumot sem találtak, amely végrehajthatta volna ezeket.

Másrészt összegyűjtötték a helyi lakosok legérdekesebb megfigyeléseit, köztük olyan neves személyiségekét, mint sportolók, politikusok, bírók. Vagyis a minta a lakosság meglehetősen képzett rétegéből származott.

Kiderült, hogy körülbelül havonta egyszer a lakosok titokzatos izzó háromszögeket látnak repülni és ablakokkal ellátott korongokat. Teljesen hangtalanul mozognak, és képesek szárnyalni az égen, drámai módon megváltoztatva a pályájukat. Ezen kívül számos megfigyelésre került sor ezen eszközöket illetően, miközben szertefoszlottak az égen.

Leggyakrabban egy felhőbe repültek, és senki sem látta őket újra, de vannak esetek, amikor a háromszögek eltűntek a felhőtlen égbolton. Ugyanakkor az eltűnési effektust sem hang, sem villanás nem kísérte, az apparátus egyszerűen mintha feloldódott volna.

Jorge Martin hasonló gondolkodású emberekkel az ország kormányához fordult, hogy kiderítse, tudnak-e valamit az UFO-król. Sajnos nem érkezett válasz, de az ufológusok releváns vizsgálatokat végeztek az emberek eltűnésével kapcsolatban, és kiderült, hogy az elmúlt 20 évben több mint 11500 ember tűnt el Puerto Ricóban.

Egy olyan ország esetében, amelynek összlakossága akkor valamivel több, mint 3 millió fő volt, ez a szám nem túl sok, de bizonyos gondolatokat ébreszt.

Aztán a gazdák körében általánossá vált, hogy látható ok nélkül találtak elhullott jószágot. Kiderült, hogy mindegyikük belső szervét eltávolították, és az összes vérüket kiszivattyúzták. A csontok egy furcsa hatás következtében törékeny szövetté változtak, mint egy gofri szerkezet. A 90-es évek Amerikájában az ilyen esetek több tízezerre rúgtak.


Valaki vagy valami hihetetlenül furcsa módon ölt állatokat. Jorge Martin úgy vélte, hogy a Puerto Ricó-i UFO-k észlelése, az emberek eltűnése, az emberi és állati génekkel rendelkező mutánsok felfedezése, valamint az állatok tömeges elpusztulása egy és ugyanazon eseménylánchoz kötődik.

2003-ban a halászok Puerto Rico partjainál különös lényt fogtak el. Úgy nézett ki, mint egy delfin, de nem uszonyai voltak, hanem kezei és lábai. Az evolucionisták felpezsdültek, és azt sugallták, hogy az evolúció újabb köre kezdődött el, és ez az egyed egy átmeneti faj a delfintől az emberig. Ugyanebben az évben vált népszerűvé az az elmélet, amely szerint az emberek nem a majmoktól, hanem a delfinektől származnak.

Jorge Martin és csapata elvégezte a lény vérének DNS elemzését, és kiderült, hogy a folyadék emberi és delfinvért tartalmazott. Sőt, sikerült megállapítani az illető személyazonosságát, aki 1997-ben tűnt el.

A kormány megtiltotta az esettel kapcsolatos pletykák terjesztését, hogy ne keltsenek pánikot a lakosságban, de világossá vált, hogy az ufológusoknak lehet igazuk. Néhány embernek vagy idegennek van egy laboratóriuma Puerto Ricóban, ahol hibrideket, mutánsokat vagy valami mást hoznak létre.

2018-ban Puerto Rico elnöke aláírt egy rendeletet, amely megtiltja az országban olyan laboratóriumok léterhozását, amelyek biológiai anyagokat gyűjtenek az ország lakosaitól. Azóta a kutatók megállapították, hogy az emberek sokkal kisebb valószínűséggel tűnnek el. De a kérdés az, hogy ha ezek nem földönkívüliek, akkor kik?

Carlos Mercado elrablása

Forró nyári éjszaka volt 1988 júliusában a Puerto Ricó-i Betanses vidéki térségében. Olyan meleg, hogy egy Carlos Manuel Mercado nevű férfi nem tudott aludni. Felébredt és kikászálódott az ágyból, ahol a felesége még mélyen aludt mellette, majd lefeküdt a kanapéra egy másik szobában, ahol hűvösebb volt.

A plafont bámulta, és azon töprengett, meddig tart a hőség, mígnem gondolatait egy fehéres izzás szakította meg, amely kívülről hatolt be a szobába, átszivárgott a redőnyökön és megvilágította a szobát.


Aztán ehhez az izzáshoz egy furcsa zümmögő hang csatlakozott, majd egy mechanikus kopogás az ablakon, és ez elég volt ahhoz, hogy Mercado felkeljen a kanapéról és az ablakhoz sétáljon. Akkor még nem sejtette, hogy ez örökre megváltoztatja az életét:

"Felkeltem, kinyitottam az ablakot, és ott voltak - három kis ember állt ott az ablak alatt, a házam melletti gyepen. Megdöbbentett, mert annyira különbözőek voltak, csak egy kicsit olyanok, mint mi, de nem emberek.

Kicsi férfiak voltak és csúnyák, fejük valamivel nagyobb, mint a miénk, és nem volt hajuk. Nem volt fülük, a szemük pedig hatalmas, sötét. Orr nem látszott rajtuk, csak lyukak. És egy kis bemetszés a szájuk helyén. Arcuk lapos volt, bőrük szürkés, arcukat és kezüket apró 'szemölcsök' vagy dudorok borították.

Csúnyák és kellemetlenek voltak. Három-négy láb magasak (kicsit több mint egy méter) voltak, karcsúak, tetőtől talpig overált viseltek, szürkés-krémes homokszínűt. Csak a fejüket és a kezüket nem takarták el a ruhák.

Eleinte megijedtem, de azt mondták, ne féljek, hogy nem fognak bántani, hanem csak mutatni akarnak valamit. És ezt a fejemben mondták, mert soha nem nyitották ki a szájukat.

Amikor ezt elmondták, elhagyott a félelmem. Nem igazán tudtam, hogy miért, de az volt az érzésem, hogy jók, és nem fognak ártani nekem. Aztán megkértek, hogy menjek ki, így kinyitottam a ház ajtaját és kimentem.
"

A ház melletti gyepen két apró férfi megfogta Mercado kezét, és végigvezette az úton. Ekkor látta meg végre az erős fényforrást - egy csészealj alakú tárgy volt, kupolás tetővel és sok villogó színes lámpával a szélén. Négy oszlopon állt a földön.

A hajó alján volt egy lyuk, ahová létra vezetett. Amikor odavitték, némi habozást érzett, de még akkor sem érzett félelmet, és bemászott, ismét ezeknek a lényeknek a kitartó kérésére. Belül erősen megvilágított, villogó paneleket és kijelzőket látott, valamint egy harmadik humanoidot:

"Elmagyarázták nekem, hogy ez - a másik - a kapitányuk és az orvosuk, és most ő fog vigyázni rám. Aztán elmentek mást csinálni, és nekem sokkal jobb lett a kapitány mellett, mert inkább tűnt embernek.

Bőrszíne ugyanolyan volt, mint az övéké - szürkés, a feje még valamivel nagyobb is volt, de a szeme nem volt olyan nagy. És ugyanolyan orra volt, mint az embereknek, csak hegyes, és a bőrfelülete nem olyan volt, mint a kisemberek bőre ezekkel a szörnyű 'pattanásokkal'.

Fehér tunikát viselt, ami széles volt a nyakánál, és széles ujja volt a csuklóján. A tunika elérte a lábát, és úgy tűnt, valami fehér van a lábán.
"


Ez a doktor kapitány telepatikusan közölte Mercadoval, hogy mutatni akar neki valamit, és nem kell félnie, mert épségben visszahozzák. Aztán a "csészealj" nagy sebességgel kezdett mozogni, és egész belső tere hangosan zümmögött, mint ezer méh.

Az egyik oldalsó ablakon kinézve Mercado látta a gyorsan elsuhanó tájat, és meg tudta állapítani, hogy a Sierra Bermeja hegység, különösen a Monte el Cayul nevű hegy felé tartanak.

A hajó veszélyesen nagy sebességgel száguldott a szakadék és a puszta szikla felé, de amint a rémült Mercado azt hitte, hogy egyenesen a hegynek fognak csapódni, egyfajta ajtó nyílt ki a sziklában, és gyorsan átsuhantak rajta és berepültek, lefelé egy alagútban.

A hajó valahol mélyen a hegy belsejében repült, majd egy idő után egy hatalmas barlangba érkezett, ahol sok más, különböző formájú és méretű idegen hajó parkolt. Amikor a hajó leszállt egy megemelt platformra, Mercado sok azonos humanoid lényt látott, akik mindenféle tevékenységben vettek részt.

Az egész helyen valóságos tevékenység folyt, és a férfinak az volt a benyomása, hogy ez valami bázis. Az idegenek, akikkel együtt volt, megerősítették ezt, és elmondták neki, hogy a helyszín a hajóik javítási pontja, de egyben a földi élet felfedezésére irányuló műveletek bázisa is.

A kapitány ezután meghívta Mercado-t, hogy szálljon le a hajóról, és induljon vele egy körútra, melynek során elmagyarázták neki a bázisuk célját és az ottani küldetést.

"A magas lény azt mondta, hogy menjek ki vele, és arra késztetett, hogy felrakjak egy nagy, sötét szemüvegnek tűnő eszközt, hogy tisztán lássak mindent lent. És ott minden nagyon jól megvilágított volt. Nem lehetett látni, honnan jön a fény, de nagyon erős fény volt, nagyon fehér, az összes falat nagyon fényes ezüst fém borította.

És volt sok-sok kis ember és sokféle tevékenység. A kisemberek közül sokan hajókon dolgoztak, míg mások úgy tűnt, hogy összeszerelnek valamit, például autókat vagy elektronikát. Lent egy igazi hatalmas világ volt, és voltak olyan épületek is, amelyek katonai laktanyának tűntek.

A magas lény gondolatban elmagyarázta nekem (mert ő sem a szájával beszélt), hogy nagyon-nagyon régóta vannak ezen a helyen, és nem akarnak elmenni onnan. Azt mondták, hogy azt akarták, hogy lássam az egészet, mert azt akarták, hogy elmondjam az embereknek, hogy nincs rossz szándékuk, és nem akarnak ártani nekünk vagy legyőzni minket.

Akkor azt mondták, hogy szeretnének teljes mértékben kapcsolatba lépni velünk társadalmi szinten, keveredni velünk, de a hatóságaink ezt nem akarják. Ragaszkodott hozzá, hogy elmondjam a kinti embereknek, hogy nem akarnak meghódítani vagy ártani nekünk.
"


A lény arról is tájékoztatta, hogy mások is megkapták ugyanezt az üzenetet, sőt, voltak olyanok is, akik úgy döntöttek, hogy ott maradnak velük, a hegyi bázison. Azt mondták Mercado-nak, hogy menjen, mesélje el a történetet, és mondja el az embereknek, hogy mit tanult ott aznap, majd egy hegyi alagúton keresztül vitte vissza, hogy pontosan oda tegye le, ahol felvették, a háza közelében.

Indulás előtt a lények azt mondták neki, hogy egyszer visszatérnek hozzá, majd elmentek. Bár Mercado utasítást kapott, hogy terjessze a történetét, először hallgatott a tapasztalatairól, de volt egy másik furcsa találkozás, amely meggyőzte, hogy végre nyilvánosság elé álljon.

Mercado azt állította, hogy még az év decemberében a Sierra Bermeján tartózkodott barátjával, Wilson Sousával, amikor észrevették, hogy egy hatalmas, fényesen megvilágított háromszög alakú hajó repül át az égen. Még furcsább, hogy azt állították, hogy ezt a "háromszöget" két katonai repülőgép üldözte.

Ezek a gépek állítólag közvetlenül a hajóhoz repültek, mígnem egy bizonyos ponton úgy tűnt, hogy eltűntek a belsejében, és az üvöltő motorjaik hangja hirtelen eltűnt és lekapcsolt, akárcsak ők. Az UFO ezután elrepült, amíg el nem érte a Laguna Cartagena nevű tavat, ahol állítólag egy lenyűgöző tűzgolyóval és lehulló törmelékkel robbant fel, majd két kisebb tárgy repült el tőle.

Az incidens megrázta Mercado-t, rögtön az idegenekkel való furcsa találkozásra emlékeztette ugyanazon a területen, majd úgy döntött, hogy elmeséli történetét Jorge Martinnak, aki akkoriban a környéken tartózkodott, és sok más UFO észlelést vizsgált, amelyek ugyanabban a régióban következtek be. Martinnak a következőket mondta Mercado:

"Nem keresem a nyilvánosságot. Ezt egyszerűen azért mondom el, mert tudom, hogy ön értelmes és komoly ember, és meg fog hallgatni. Tudja, még mindig várom őket, mert tetszik, ami történt. Véleményem szerint nem rosszak, éreztem.

Ha ártani akartak volna, akkor megtették volna, amikor elvittek. Bárcsak visszajönnének, hogy újra velük mehessek. Nem rossz lények.

Mindezt azért mondom el, mert amikor ez az UFO eltérítette ezt a két gépet, nagyon ideges voltam, mert a gépek zaklatták. Ez nagyon megriasztott, mert úgy érzem, jók ezek a lények, és úgy tűnik, valaki ki akarja űzni őket onnan. Valami történik ott!
"

Martin egyáltalán nem tűnt meglepettnek. Ebben az évben számos, nagyon megbízható szemtanú által készített UFO észlelésről szóló jelentést vizsgált meg Puerto Rico hegyeiben, és hozzászokott ahhoz a furcsasághoz, amit ez a hely okozhat.


Nagyon gyakran számoltak be arról, hogy a helyiek különféle formájú és méretű hajókat láttak lebegni vagy körözni a Cayul-csúcs felett, és a kutató más történeteket is felfedezett valami nagyon furcsa eseményről ott, ezekben a hegyekben, valamint a rejtélyes földalatti idegen bázis létezésére utaló jeleket, és egyfajta bizarr összeesküvést egy furcsa objektumról, amelyet a kormány katonasága épített oda. Pontosan ott, ahol leggyakrabban UFO-kat figyeltek meg.

"A Cayul-csúcstól jobbra fekvő csúcson (vagyis Cabo Rojo felől nézve) körülbelül hét éve emeltek néhány építményt, amelyeket állítólag az Amerika Hangja rádió állomásának szántak. A körülötte lévő területet tiltott övezetté nyilvánították, azzal az érveléssel, hogy ez általános biztonsági okokból történt, és a területről senki sem közelítheti meg ezt a helyet.

Azonban amennyire eddig tudjuk, erről az állítólagos állomásról soha nem sugároztak adást Puerto Ricóban. Akkor miért készült ez az épület? Ha nem arra a funkcióra használják, amelyre állítólag építették, mi a valódi szerepe?

Néha ismeretlenek jöttek oda, szemtanúk látták. Kik ők és mit csinálnak ezek az emberek? Boquerón, Las Palmas és Betans (mindegyik a Cabo Rojo nagyvárosi körzetében) és Olivares (Lajas községben) lakosai számos alkalommal láttak különböző formájú (háromszögek, korongok, szivarok stb.) nagy UFO-kat, amint mozdulatlanul lógnak a csúcs felett. Cayul és a hegy fölött, ahol az állítólagos Amerika Hangja állomás épülete készült. Mit keresnek ott az UFO-k olyan kitartóan?
" - mondta Jorge Martin.

Nem tudni, mi történik most a környéken több mint 30 évvel a Mercado-val történt incidens és ennek a furcsa "rádióállomásnak" az építése után. Úgy tűnt, ez az egész történet véletlenül átszivárgott egy vastag függönyön, majd ismét biztonságosan elrejtették.

Jorge Martin úgy véli, hogy az Egyesült Államok szoros kapcsolatot ápolt más civilizációk képviselőivel, és az amerikai katonai bázisok Puerto Rico területén való építése az idegenek Puerto Rico-iak elleni tevékenységének fedezésére szolgált. (1)

(1) - https://www.soulask.com/the-intriguing
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,350,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,45,állatvilág,606,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1520,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,797,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,284,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,39,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,666,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,118,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1718,hírszerzés,3,hit,19,Hold,270,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,307,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,60,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,174,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,634,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,619,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,272,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,162,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,176,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,235,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,2,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,71,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,950,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,696,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,51,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,374,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,43,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1187,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,115,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1216,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,894,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,405,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10968,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,47,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9762,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Jorge Martin ufológus érdekes kutatása, amely azt sugallta, hogy van egy földönkívüli laboratórium Puerto Ricóban
Jorge Martin ufológus érdekes kutatása, amely azt sugallta, hogy van egy földönkívüli laboratórium Puerto Ricóban
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjJiClquQTatfXXulC-AUttfuMJ-m-MP4hPhbHrxEXYiIIVkZAbxSHCDt957iQ6gT5pi1es-7LC1fZrthFbbrJ8BmujTwW_3Q4J_YYVfWL2-DPt_dLtKd7kM6WW9PcZQU-liDADz22VcTPwWw9h-mRdwm8d1DaCN96rpUBJzyvvrzdHEpik1ulIV9BM=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEjJiClquQTatfXXulC-AUttfuMJ-m-MP4hPhbHrxEXYiIIVkZAbxSHCDt957iQ6gT5pi1es-7LC1fZrthFbbrJ8BmujTwW_3Q4J_YYVfWL2-DPt_dLtKd7kM6WW9PcZQU-liDADz22VcTPwWw9h-mRdwm8d1DaCN96rpUBJzyvvrzdHEpik1ulIV9BM=s72-c
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/12/jorge-martin-ufologus-erdekes-kutatasa.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/12/jorge-martin-ufologus-erdekes-kutatasa.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy