Bill Gates állítólag 10 millió dollárt ajánlott fel Nigéria képviselőházának a kötelező oltási törvényjavaslat gyors elfogadásáért cserébe

A nigériai Daily Postban megjelent cikk állítása szerint Bill Gates 10 millió dollárral akarta megvesztegetni a képviselőházat, hogy köte...


A nigériai Daily Postban megjelent cikk állítása szerint Bill Gates 10 millió dollárral akarta megvesztegetni a képviselőházat, hogy kötelező oltási törvényt fogadjanak el, amely a nigériai ellenzéki CUPP párt vitatott és nem megerősített nyilatkozatán alapul (lásd alább). A nyilatkozatot a CUPP szóvivője írta alá.

Ha elfogadják, akkor a kötelező oltás Afrika legnépesebb országában (206 millió) az egész kontinens vakcinázási programjának alapját képezheti.

Az Egyesült Politikai Pártok Koalíciója (CUPP) hétfőn azt állította, hogy egy hírszerzési jelentést fogtak el, amely szerint Nigéria Képviselőházának vezetése kész arra, hogy erőszakosan elfogadja a kötelező oltási törvényt, anélkül hogy alávetné azt a jogalkotási eljárás hagyományainak.

Az ellenzéki politikai pártok szóvivője, Barrister Ikenga Imo Ugochinyere által kiadott és aláírt nyilatkozatban (amelyet hétfőn küldtek meg a Daily Postnak Abujába, Nigéria fővárosába) a testület az alsó kamara törvényhozóit sürgette, hogy lépjenek fel a büntetlenség ellen. (1)

A nyilatkozatban szereplő szervezet szerint az amerikai számítógépes cár, Bill Gates 10 millió dollárt ajánlott fel a törvényjavaslat gyors elfogadásának befolyásolására anélkül, hogy jogalkotási nyilvános meghallgatást kellene folytatni, hozzátéve, hogy Femi Gbajabiamila-t, a képviselőház elnökét felelősségre kellene vonni, ha a törvényjavaslatot rákényszeríti a tagokra.

A nyilatkozat szövege:

"Az ellenzéki koalíció (CUPP) nagyon hiteles hírszerzést fogott el, és ezzel figyelmezteti a nigériaiakat ara, hogy a Femi Gbajabiamila által vezetett Képviselőház vezetése azt tervezi, hogy erőszakkal és a jogalkotási szabályok betartása nélkül elfogadják a 2020. évi fertőző betegségek ellenőrzéséről szóló törvényt, amely minden nigériainak kötelező oltást javasol, még akkor is, ha az oltásokat még fel sem fedezték.

Ez a hírszerzési információ az országon kívüli forrásokból származik, amelyek nagyon érdekeltek a törvényjavaslat elfogadásával kapcsolatban, és a törvényhozók körében 10 millió dolláros összeg kerülne kiosztásra a törvényjavaslatok zökkenőmentes elfogadásának biztosítása érdekében.

Ez egy nyilvános meghallgatáson fog megnyilvánulni, amelyhez a promóterek továbbra is ragaszkodnak a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából. A hirszerzési információ szerint a Ház bármilyen köntösben elfogadja a törvényjavaslatot holnap, 2020. május 5-én.

A nigériai ellenzék elutasítja a törvényjavaslatot, és sürgeti a képviselőház ellenzéki jogalkotóit, hogy holnap a plenáris ülésen lépjenek fel a ház elnökével szemben ezekkel a tényekkel, és ellenezzék a törvényjavaslat jogellenes elfogadásának minden tervét.


Információkat kaptunk arról, hogy a törvényjavaslat elfogadására vonatkozó állítólagos üzletkötés néhány hónappal ezelőtt Ausztriában történt meg egy utazás során, miközben a törvény előmozdításához nyújtott pénzügyi támogatást állítólag a múlt héten megkapták, hogy mozgósítsák a sietős kísérletet, hogy bármilyen módon elfogadják a törvényjavaslatot.

A nigériaiakat emlékeztetni kell arra, hogy a világon jelenleg semmilyen felfedezett vagy jóváhagyott oltás nem létezik, és az ember azon tűnődik, hogy miért kell siettetni a kötelező oltásról szóló törvényjavaslat elfogadását, ha nincs ilyen.

Mi van akkor, ha a világ végül nem talál oltást vagy gyógymódot a koronavírusra, csakúgy, mint a HIV gyógyítására? Miért ez a sietség a spekuláción alapuló törvényjavaslat elfogadása érdekében, vagy van még valami, amit a Ház vezetése el akarna mondani a nigériaiaknak? Ez a törvényjavaslat meg fogja akadályozni a tömeges halálesetek és fertőzések növekedését Lagosban, Kanóban, Abujában, Gombeben, Bornóban, Kadunában, Ogunban, Bauchiban és az ország egész területén?

Ez a törvényjavaslat fellendíti és növeli a gazdaságot, csökkenti az éhínséget, és további teszt készleteket vagy ágyhelyeket biztosít nekünk? Ez a törvényjavaslat megállítja a szegény és kiszolgáltatott nigériaiaknak szánt gyógyszerek ellopását? Igaz, hogy a törvényjavaslatért állítólagosan 10 millió dollár jár?

A Ház vezetőségének most el kell kezdenie beszélnie arról, miért sietnek, amikor sok sürgős törvényjavaslatot kellene elfogadni.

Hol van a törvényjavaslat, amely kötelezővé teszi az arcmaszkok viselését, amikor a szövetségi kormány minden bölcsesség ellenére ragaszkodik a lezárás enyhítéséhez, és az emberek már anélkül mozognak, hogy betartanák azokat a egészségügyi előírásokat, amelyek biztonságot nyújtanak?


Hol vannak a gazdaságélénkítő törvények a munkahelyek és a kiszolgáltatott nigériai munkavállalók védelmére, akiknek megélhetését napi veszély fenyegeti a világjárvány miatt? Hol vannak a törvények, amelyek arra kötelezik a szövetségi kormányt, hogy befelé forduljon, és ösztönözze a sürgősségi kutatásokat olyan alapvető anyagok gyártása érdekében, mint például a tesztkészletek, lélegeztetők, személyi védőeszközök, oltások, gyógyszerek, maszkok, fertőtlenítők stb.

Minden ellenzéki jogalkotónak be kell bizonyítania, hogy nem részei egy gonosz tervnek vagy részesülnek pénzügyi ösztönzésben, és szembe kell szállniuk Femi Gbajabiamila elnökkel, hogy tisztázza magát.

Hagyjuk el az összes parlamenti szabályt, és az ellenzéki tagok állítsák a feje tetejére a Házat a parlamenti kiváltságuk felhasználásával, ha ez az, ami megállítja ezt a külföldi támogatású törvényjavaslatot.

Miért kell törvényt hozni a fel nem fedezett oltásokról? Ez azt jelenti, hogy Femi Gbajabiamila-nak és a promótereknek van elképzelése a vakcináról és arról, hogy mikor lesz kész? Amikor az olyan nemzetek, mint Madagaszkár, helyi gyógyítási lehetőségeket dolgoznak ki, amelyek működnek, az APC olyan törvényt készít elő, amely kötelezővé tenné a nigériaiak beoltását, melyeket korábbi rabszolgatartóink még fel sem fedeztek.

A terv, hogy erőszakkal elfogadják a törvényt, gonosz.

Az NCDC, a Nigériai Betegségkezelő Központ nem adott semmilyen hozzájárulást a törvényjavaslat elkészítéséhez, sőt még Femi Gbajabiamilanak is azt mondta, hogy függessze fel a törvényjavaslatot, mivel az időzítés nagyon rossz, de Gbajabiamila úr úgy véli, hogy biztosíthatja az NCDC hallgatását és beleegyezését minden olyan jogellenes hatáskörrel, amelyet az NCDC a törvényjavaslatban biztosított, ezért továbbra is elő kívánja mozdítani az elfogadását.


Mint már korábban elmondtuk a szövetségi kormánynak, ne hozzon kínai orvosokat, zárja le külső határainkat, ne enyhítse a lezárást, ne könnyítsen Kano lezárásán, de megtagadták a bölcs tanácsadók figyelmét, akik ma nigériaiak életével szeretnének játszani rövidlátó politikájuk miatt. A közösségi terjedés egyre rosszabbá válik, és csaknem megerősítést nyert, hogy Kano több száz állampolgárának úgynevezett furcsa halála a COVID-19 következménye.

Újból hangosan szólunk, és felhívjuk a Képviselőházat, hogy függessze fel a fertőző betegségek ellenőrzéséről szóló törvényjavaslatot, és várjon a járvány utáni megfelelő körülményekre és ellenőrzésre, és tegyen meg minden erőfeszítést a szükséges támogatás biztosítása érdekében a terjedés csökkentése és a megoldás megtalálása érdekében."

A nigériai The Day Live szerint:

A képviselőház elnöke, Femi Gbajabiamila egy 12 fős bizottságot hozott létre, hogy vizsgálja meg a fenti állításokat, amelyek szerint ő és a ház néhány tagja 10 millió dolláros megvesztegetést fogadott el egy külföldi szponzortól a fertőző betegségek ellenőrzéséről szóló törvényjavaslat gyors elfogadása érdekében. (2)

Gbajabiamila a kedden tartott plenáris ülésen tette a bejelentést.

Az Egyesült Politikai Pártok koalíciója (CUPP) szóvivője, Ikenga Ugochinyere hétfőn kiadott nyilatkozatában azt állította, hogy a ház vezetése 10 millió dollár kenőpénzt kapott Bill Gates-től az ellentmondásos törvényjavaslat támogatására.

Erre reagálva a képviselőház szóvivője, Benjamin Kalu azt mondta, hogy a Ház nem válhat olcsó zsarolás áldozatává. (3)

(1) - https://dailypost.ng/2020/05/04/bill-gate-offered
(2) - https://www.thisdaylive.com/index.php/2020/05/
(3) - https://www.globalresearch.ca/bill-gates-offered
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,464,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1715,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10921,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9717,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Bill Gates állítólag 10 millió dollárt ajánlott fel Nigéria képviselőházának a kötelező oltási törvényjavaslat gyors elfogadásáért cserébe
Bill Gates állítólag 10 millió dollárt ajánlott fel Nigéria képviselőházának a kötelező oltási törvényjavaslat gyors elfogadásáért cserébe
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiy96TqI5oQATLO_Gws_yyC5oO_MMGuS7uojhXc-ycl9oddnCv8Zzp_ahJwm2Jm2b89FMWGhv19pB2RqKBDWtOfoxOnUT7SoW-H0O0Gsss3QmztSLNiWLyTd5KFOJtbwixC8i4Pxs3Ae2Y/s1600/k%25C3%25B6telez%25C5%2591-olt%25C3%25A1s-t%25C3%25B6rv%25C3%25A9ny-nig%25C3%25A9ria-megveszteget%25C3%25A9s-ken%25C5%2591p%25C3%25A9nz-k%25C3%25A9pvisel%25C5%2591h%25C3%25A1z-j%25C3%25A1rv%25C3%25A1ny-v%25C3%25ADrus-video-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiy96TqI5oQATLO_Gws_yyC5oO_MMGuS7uojhXc-ycl9oddnCv8Zzp_ahJwm2Jm2b89FMWGhv19pB2RqKBDWtOfoxOnUT7SoW-H0O0Gsss3QmztSLNiWLyTd5KFOJtbwixC8i4Pxs3Ae2Y/s72-c/k%25C3%25B6telez%25C5%2591-olt%25C3%25A1s-t%25C3%25B6rv%25C3%25A9ny-nig%25C3%25A9ria-megveszteget%25C3%25A9s-ken%25C5%2591p%25C3%25A9nz-k%25C3%25A9pvisel%25C5%2591h%25C3%25A1z-j%25C3%25A1rv%25C3%25A1ny-v%25C3%25ADrus-video-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/05/bill-gates-allitolag-10-millio-dollart.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/05/bill-gates-allitolag-10-millio-dollart.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy