Az Amerikai Légierő államtitkára és egy kongresszusi képviselő nyilvánosságra akarja hozni a titkos űrprogramokat

December 7-én a Reagan Nemzetvédelmi Fórum résztvevőinek, akik a Reagan Elnöki Könyvtárban jöttek össze, a légierő államtitkára, Barbara ...


December 7-én a Reagan Nemzetvédelmi Fórum résztvevőinek, akik a Reagan Elnöki Könyvtárban jöttek össze, a légierő államtitkára, Barbara Barrett és Mike Rogers az Egyesült Államok kongresszusi képviselője elmondta, hogy támogatják a légierő titkos űrprogramjáról szóló információk nyilvánosságra hozását annak érdekében, hogy a közvélemény támogassa az Amerikai Űrhaderőt.

Észrevételeik megerősítik, hogy az Egyesült Államok légiereje közel áll ahhoz, hogy elmondják az igazságot a titkos űrprogramról szóló pletykákkal kapcsolatban, és hogy az Űrhaderő létfontosságú része az előttünk álló lenyűgöző közzétételi sorozatnak.

Barrett és Rogers észrevételeit a Defense News tette közzé egy Nathan Strout újságíró által írt cikkben, amelynek rendkívül figyelemfelkető a címe: "Barrett és Rogers fontolóra veszi a titkos űrprogramok titkosítás alóli feloldását". Barrett és Rogers a "Következő lépések az űrben: Amerika hatodik katonai ágának létrehozása" című előadáson beszélt, ahol Barrett a következőket mondta:

"Jó ötlet lenne a jelenleg biztonságos páncéltermekben tárolt dolgok titkosítás alóli feloldása. Azonban vigyáznunk kellene arra, hogy mit hozunk nyilvánosságra, de sokkal több dolog van titkosítva, mint amennyinek lennie kell." (1)

Rogers, az eredeti képviselőházi törvény támogatója, amely egy Űrhaderő/Hadtest létrehozására irányult, egyetértett és azt állította, hogy az űrprogramokkal kapcsolatos információk "túlnyomórészt titkosítva vannak".

Rogers továbbá kifejtette annak szükségességét, hogy fel kell oldani a titkosítás alól a légierő titkos infrastruktúráját az űrben annak érdekében, hogy megszerezzék a támogatást az Űrhaderőhöz:

"A fegyveres szolgálatok bizottsága tagjaiként és védelmi segítőkként megkapjuk. De szükségünk van a kongresszusban lévő többi kollégánkra, hogy támogassanak minket annak végrehajtásában, hogy elvégezzük a szükséges változtatásokat és előteremtsük az ehhez szükséges erőforrásokat ... Ez nem történik meg, amíg meg nem értik a fenyegetést és a függőségünket. És nem hiszem, hogy ez megtörténhet, amíg nem látjuk a titkosítás aló feloldásokat azzal kapcsolatban, hogy mit csinálunk az űrben, és amit Kína és Oroszország tesz, és hogy az űr milyen a mindennapi életünkben."

Rogers megjegyzése, miszerint az Egyesült Államoknak, Kínának és Oroszországnak titkos űrprogramjai vannak, és hogy a közönségnek többet kell tudnia ezekről az Űrhaderő létrehozásának támogatása érdekében, megdöbbentő elismerése a rivális katonai programok létezésének, ahol az űrtechnológiák sokkal fejlettebbek, mint a NASA és más nemzeti űrprogramok által használt rakétahajtású technológiák.

Ez egybecseng a nemrég nyugdíjba vonult légierő altábornagy, Steven Kwast észrevételeivel, melynek során elmondta, hogy Kína egy űrflottát fejleszt:

"Gyakorlatilag haditengerészetet építenek az űrben, azzal egyenértékű csatahajókkal és rombolókkal, amelyek képesek lesznek manőverezni, gyilkolni és fölényt jelentő technológiával kommunikálni."

Kína jövőbeli űrflottája egyetlen éjszaka alatt képes lesz megsemmisíteni Amerika műholdas rendszereit és űrberendezéseit.


A Defense News cikkében Barrett és Rogers megjegyzéseit részletezve Strout elmondta:

"Egyikük sem volt hajlandó megmondani, hogy a fekete űrportfólió mekkora részét tudnák a nyilvánosság elé tárni, sem azt, hogy mikor kezdenek megtörténni a változások. Barrett azonban ígéretet tett arra, hogy hivatalának előrehaladására összpontosít majd, ami annak a jele, hogy 2020-ban előrelépés várható."

Két nappal később bejelentették, hogy a Ház és a Szenátus egymással versengő űrhaderő javaslatainak megoldására felállított Kongresszusi Konferenciabizottság megállapodásra jutott.

A 2020-as költségvetési évre vonatkozó Nemzetvédelmi Engedélyezési Törvény (NDAA) tartalmazná az Űrhaderőről szóló törvényt, amely 2020 elején hivatalosan is megalakul.

December 11-én, szerdán a Képviselőház elfogadta az NDAA/Űrhaderő törvényről szóló kétoldalú megállapodást, és a szenátus a jövő héten fog szavazni róla. Donald Trump elnök már tweetelt, hogy haladéktalanul aláírja az Űrhaderő létrehozását hivatalossá tevő törvényt.

Barrett és Rogers észrevételei az USA Légiereje által titokban folytatott űrtevékenységek további titkosítás alól feloldásának szükségességéről csak egy nappal azután következtek, hogy a Kongresszusban megállapodás született az Űrhaderőről szóló törvény elfogadásáról. Ez nem véletlen.

Valójában az események ezen sorozata megdöbbentő megerősítése annak, hogy az Űrhaderőt eszközként használják az Amerikai Légierő titkos űrprogramja kulcsfontosságú elemeinek nyilvánosságra hozatalához, amely fejlett meghajtó és energiarendszerekkel rendelkezik, amelyek forradalmasítani fogják az űrhajóipart.

Pontosan az történik, amit az USA Légierő Titkos Űrprogramjával összefüggésben korábban a bennfentesek előre jeleztek, hogy kapcsolat van az Űrhaderő létrehozása és a fejlett űrtechnológiák nyilvánosságra hozatala között. Egyszerűen fogalmazva: az Űrhaderő bejelentése lehetővé teszi a légierő által használt futurisztikus technológiák nyilvánosságra hozatalát oly módon, hogy ez fokozza a közvélemény bizalmát, megteremtve a lehetőséget a még figyelemreméltóbb bejelentések számára.

Az Űrhaderő létrehozása a hivatalos közzétételi folyamat kezdetét jelzi, amely megerősíti, hogy számos UFO észlelés forrása valójában az USA-ban kifejlesztett korszerű űrtechnológia, vagy olyan nagy nemzetek, mint Oroszország és Kína űrhajói.


Az Egyesült Államok haditengerészete nemrégiben engedélyezte öt forradalmi elektromágneses meghajtó és energiarendszer szabadalmának kiadását, amelyről az egyik tudós azt mondta, hogy Kína aktív fejlesztése alatt áll. Kínának van egy titkos űrprogramja, amely nagyon aggasztó az amerikai nemzetbiztonsági elemzők, például Kwast tábornok számára, és ez kulcsfontosságú tényező az Űrhaderő létrehozásában.

Miután az Űrhaderő 2020-ban létrejön, a forradalmi repülési űrkutatási technológiák további ismertetésére kerül sor. Várható, hogy az ilyen technológiák eredetének magyarázata során kezdetben tehetséges tudósokra fognak hivatkozni, mint például az amerikai haditengerészet feltalálójára, Dr. Salvator Pais-ra, aki az öt haditengerészeti szabadalom mögött áll, és más tudósok hasonló úttörő fejlesztéseire más nemzetek űrprogramjaiban. Ennek ellenére elég nehéz lesz elrejteni a valódi eredetük mögött húzódó igazságot.

Az Egyesült Államok, Kína és Oroszország által kifejlesztett titkos űrprogramokban használt sok technológiát mérnöki visszafejtés révén szerezték meg az ősi civilizációk romjaiból kinyert tárgyakból és a lezuhant földönkívüli járművekből, amint azt a közelmúltban számos bennfentes állította. Köztük található a Védelmi Hírszerző Ügynökség korábbi igazgatója, Tom Wilson helyettes admirális, aki megtudta, hogy egy nagy védelmi vállalkozó 1997-ben aktívan részt vett az ilyen technológiák megfejtésében.

Végül a technológiailag fejlett földönkívüli élet nyilvánosságra hozatala is megtörténik, de csak azután, hogy az Űrhaderőt létrehozták és telepítették, mitán elérjük azt a pontot, hogy a közvélemény bizalma már olyan, hogy az 1961-ik évi Brookings-jelentésben előrejelzett társadalmi összeomlás nem következik be.

A békés űrtevékenységekről szóló Brookings-jelentés riasztó forgatókönyvet írt le arról, hogy mi történhet a társadalommal, ha az emberiség nincs kellőképpen felkészülve a technológiailag fejlett földönkívüli civilizációk felfedezésére:

"A földönkívüli létezés bizonyítékait a Holdon vagy más bolygókon maradt tárgyakban is megtalálhatjuk. Az attitűdökre és az értékekre gyakorolt következményei kiszámíthatatlanok, ám az eltérő kultúrákban és összetett társadalmakban lévő csoportok között alapvetően eltérő lehet; döntő tényező lenne a köztünk és a többi lény között fennálló kommunikáció jellege... Az antropológiai dokumentumok sok olyan példát tartalmaznak a társadalmakról, amelyek szétestek, amikor kapcsolatba kellett lépniük olyan korábban ismeretlen társadalmakkal, amelyek eltérő elképzeléseket és életmódot képviseltek; mások, akik túléltek egy ilyen tapasztalatot, általában megfizették az árát az értékekben, attitűdökben és viselkedésben."

A légierő államtitkárának a titkosított katonai űrprogram jövőbeni nyilvánosságra hozataláról és az Űrhaderő felállításáról szóló ígérete a legfontosabb bizonyítéka annak, hogy a hivatalos nyilvánosságra hozatal folyamatban van. A 2020-as év izgalmasnak ígérkezik mindenki számára, aki meg akarja ismerni az Egyesült Államok, Kína és Oroszország által létrehozott titkos űrprogramokat, és végül megtudni ezen technológiák valódi eredetét. (2)

(1) - https://www.defensenews.com/smr/reagan-defense
(2) - https://www.exopolitics.org/usaf-secretary-congres

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az Amerikai Légierő államtitkára és egy kongresszusi képviselő nyilvánosságra akarja hozni a titkos űrprogramokat
Az Amerikai Légierő államtitkára és egy kongresszusi képviselő nyilvánosságra akarja hozni a titkos űrprogramokat
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqcUNJlK8ghmOMwtZdm-opXc83OXUzyrZUyZqUTwY17uwu7TzzcLAqGhzeDlJBs5SA3cezCNWYnednTL4tBYCnuBEp78iEBue1hPIPm1YpzzetAbszjx4JE5Vc_aaYt30-BtLBlhHfNbo/s1600/titkos+%25C5%25B1rprogram+amerika+k%25C3%25ADna+oroszorsz%25C3%25A1g+%25C5%25B1rtechnol%25C3%25B3gia+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C5%25B1rhader%25C5%2591-video-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiqcUNJlK8ghmOMwtZdm-opXc83OXUzyrZUyZqUTwY17uwu7TzzcLAqGhzeDlJBs5SA3cezCNWYnednTL4tBYCnuBEp78iEBue1hPIPm1YpzzetAbszjx4JE5Vc_aaYt30-BtLBlhHfNbo/s72-c/titkos+%25C5%25B1rprogram+amerika+k%25C3%25ADna+oroszorsz%25C3%25A1g+%25C5%25B1rtechnol%25C3%25B3gia+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+%25C5%25B1rhader%25C5%2591-video-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/12/az-amerikai-legiero-allamtitkara-es-egy.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/12/az-amerikai-legiero-allamtitkara-es-egy.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy