12 arra utaló jel, hogy találkoztál valakivel a lélekcsoportodból

Találkoztál valaha is olyan személlyel, akivel kapcsolatban úgy érezted, mintha "örökké" ismerted volna, még akkor is, ha éppen...


Találkoztál valaha is olyan személlyel, akivel kapcsolatban úgy érezted, mintha "örökké" ismerted volna, még akkor is, ha éppen akkor láttad először? Találkoztál már olyasvalakivel, akivel azonnal kapcsolatba kerültél anélkül, hogy tudtad volna, hogy mi az oka?

Néha ezek az emberek lényegében tudják, mit fogsz mondani, mielőtt megszólalnál. Ezek az emberek, akik mélyen a szív szintjén kapcsolódnak egymáshoz, egy úgynevezett "Lélekcsalád" vagy "Lélekcsoport" részei.

Mi az a lélekcsoport?

A lélekcsoport egy személyből vagy emberekből álló csoport, amellyel a lelked bármely adott pillanatban mentális, érzelmi, fizikai és spirituális szinten rezonál.

Ezek az emberek ugyanazon "szellemi családhoz" tartoznak, mint te, és erőteljes, szoros kapcsolatban vannak veled, ami túlmutat az időn és a téren. Intuitív módon a legtöbb ember ezt a kapcsolatot úgy írja le, hogy ugyanazon a "frekvencián" vagy "rezgésen" osztoznak, mert az ilyen emberek között mély harmónia érezhető.

Egy ilyen mély és harmonikus kapcsolat túlmutat a személyiségjegyeken, hobbin és véleményeken: ez egy erősen vonzó lelki kötelék, amiről úgy érezheted, hogy az elméd számára megmagyarázhatatlan.

Ezért a lélekcsoportot gyakran úgy írják le, mintha olyan lelkekből állna, akiket ugyanazon "energetikai anyagból" szabtak volna, mint téged. De ez a mély kapcsolat nem feltétlenül romantikus.

Sok különböző típusú lélekcsoport kapcsolat létezhet, amelyek kialakulhatnak, beleértve a lelki barátokat, lélektársakat, rokon lelkeket és ikerlángokat, de ezek alapvetően ugyanazon dolgot jelentik, csak különböző funkciókkal és egyedi célokkal.

Lényegében egy lelki kapcsolat akkor jön létre, amikor két azonos rezgési frekvenciával rendelkező ember energetikusan átfedésbe kerül és megosztják egymás gondolatait, érzéseit, értékeit és álmait. Bár lehet, hogy különböző kultúrákból, fajokból vagy ellentétes háttérrel érkeztek, azonnal érzékelik az ősi és erős kapcsolatot a csontjaikban, a vérükben és a lelkükben.

Miért van lélekcsoportunk?

A kapcsolatok, mint maga a természet, sok évszakot ölelnek fel. A lélekcsoport egyik tagjával való egyesülés tarthat néhány órán át egy repülőgépen, vagy véget érhet 60 évnyi barátság után. Néha csak a fizikai halál vet véget, ha csak pillanatnyilag is, az ilyen kapcsolatoknak.

A lélekcsoportod minden tagja azért jelenik meg az életedben, hogy megtanítson egy leckét és elősegítse a lelki ébredésedet. Azonban nem vagyunk mindig készek a lélekcsoportunkra, de önmagában még ez is egy lecke.

Ahogy az egzisztenciális filozófus, Jean-Paul Sartre egykor híresen írta: "A pokol a többi ember." Ezért néhány ember a lélekcsoportjának egyik tagjával való találkozást "pokolnak" fogja érezni, különösen, ha egy ilyen személyt a negatív gondolkodásmód, a dogma, a trauma és az a hajlandóság vezet, hogy nem akar túllépni a tudattalan viselkedésen.

Másrészről néhány ember, akik a lélekcsoport tagjaikkal találkoznak, úgy érzik, mintha az lenne a mennyország, amint azt az ikerlángok és a lélektársak találkozása is mutatja. Lényegében az fogja meghatározni, hogyan érzed magad a lélekcsoportodban, hogy mennyire vagy nyitott a változásra, a növekedésre és a múltbeli félelmek elhagyására.

A kérdés azonban továbbra is fennáll, miért van lélekcsoportunk?

Metafizikai értelemben a lélekcsoportok a szellem "áramlásának" természetes velejárói. Ha ránézünk az óceánra, észrevehetjük, hogy a hullámok között néha csoportok jönnek létre. Ugyanez vonatkozik a lélekcsoportokra is: mindannyian lelkek vagyunk, de számos lélekcsoportba tartozunk. Ezek a lélekcsoportok meghatározott szerepet játszanak, nevezetesen, hogy segítsék egymást a lelkük céljainak megtestesítésében.

Más szavakkal, a lelki családod azért van, hogy segítsen tanulni, fejlődni és megtapasztalni azt, hogy milyen ősi hagyományokat neveztek "móksa"-nak vagy megvilágosodásnak.


Sok spirituális hagyományban azt mondják, hogy az életben tapasztalt akadályokat a születés előtt választjuk meg; hogy mi választjuk ki azt a családot, amelybe beleszületünk, az általunk kifejlesztett testet és személyiséget, valamint azokat az embereket, akiket az életünkbe vonzunk. Ezeket az embereket azért választottuk, mert tudtuk, hogy a lehető legjobb esélyt adják arra, hogy megtanulhassuk azt a sok élettel kapcsolatos leckét, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy lelkileg növekedjünk.

Történelmileg a lélekcsoportok, amelyek nagy hatást gyakoroltak, drasztikus társadalmi változásokat idéztek elő. Vegyük például a kreatív reneszánszot, amely olyan alakokból állt, mint Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Raffaello, Machiavelli, Thomas More, Kopernikusz, Francis Bacon, Galileo, Luther Márton és William Shakespeare.

Aztán ott volt a spirituális reneszánsz, amely olyan alakokat tudott a soraiban, mint Gautama Buddha, Mahávira, Makkhali Goszála és Adzsita Keszakambalí. Kínában ott volt Konfuciusz, Lao-ce, Menciusz, Csuang Csou, Görögországban pedig Szókratész, Platón, Arisztotelész, Hérakleitosz és Püthagorasz. Mindezek az emberek kölcsönhatásba léptek egymással, ami szükséges volt ahhoz, hogy a forradalom bekövetkezzen.

Ezen lélekcsoportok mindegyike kiterjesztette a kollektív növekedésünket és fejlődésünket. De nem csak ezek, hanem minden eljövendő generáció erőteljes és transzformatív energiák hullámait hozza létre, amelyek az előző lélekcsaládok korábbi fejlődésére épülnek.

A lélekcsoportod megtalálásával nem csak egyéni szinten, hanem kollektív szinten is növekedsz. Minden terv, minden út ugyanolyan fontos az egész általános fejlődésben.

Csak a lélek szintjén, a másikhoz kapcsolódó mélységes tapasztalatokon keresztül következhetnek be a drasztikus változások mind belső, mind külső szinten.

12 arra utaló jel, hogy találkoztál valakivel a lélekcsoportodból

Hol találsz embereket a lélekcsoportodból?

Az emberek sokszor felteszik ezt a kérdést, de nem arról van szó, hogy "hol" találod meg őket, mert a lélekcsoportod talál meg téged. Ehelyett a kérdés az, hogy "mikor" találkozol velük.

Az életedben elérkezik az idő, amikor erős vonzódást érzel a lélekcsoportod felé, mintha végül készen állnál arra, hogy találkozz velük. Amikor a lélekcsoprt tagjai elérik ezt a készenlétet, a szinkronicitás hozza össze őket.

De ez a belső érzés nem jelenti azt, hogy le kell ülnöd és folytatnod kell a szokásos rutint anélkül, hogy bármin is változtatnál. Nem nyerhetsz a lottón, kivéve akkor, ha vásárolsz egy szelvényt. Miután úgy érzed, hogy készen állsz találkozni velük, el kell kezdened aktívan törekedni a találkozásra.

Ezen a ponton az intuíciódra vagy megérzésedre kell hagyatkoznod, és nem a fejedre. Az elméd, amely tele van félelmekkel és múltbéli szokásokkal, egy olyan irányba vezet, amely a legkényelmesebb és legbiztonságosabb. Másrészt, amikor a szívedre hallgatsz, szinte biztosan kényelmetlenül érzed magad, mert kéri, hogy lépj ki a komfortzónádból. Azt fogod találni, hogy az intuíciód új helyekre és tevékenységekre irányít téged, amelyeket korábban még soha nem próbáltál ki. Előfordulhat például, hogy egy online csoportot hozol létre, csatlakozhatsz egy főző tanfolyamhoz, elkezdhetsz tai chi-zni, vagy akár utazhatsz.


Van néhány módja annak, hogy eldönthesd, hogy olyasvalakivel találkoztál-e, aki a lélek szintjén rezonál veled. Íme néhány dolog, amit észrevehetsz:

A szemkontaktus mély és vonzó

Ne félj attól, hogy kapcsolatba lépsz a lélekcsaládod tagjaival, és ne érezd magad kényelmetlenül. Amikor szemkontaktus jön létre köztetek, van valami ismerős, amelyen mindketten osztoztok, valami megnyugtató, valami ősi. Majdnem olyan, mintha a szemkontaktus révén valami mélyebb igazságra lelnétek, amit mindketten megértetek és közös bennetek.

Inkább lélekközpontúak, mint egocentrikusak

A lélekcsoportod tagjait nem érdeklik az olyan egocentrikus törekvések, mint a hírnév, a státusz, a pénz és a dicsőség. Ehelyett lélekteljesek, lelkileg érettebbek. Például érdeklődhetnek a tudatos élet, a meditáció, az egészséges táplálkozás, a jóga, a környezet segítése iránt.

Mágnesesen vonzódsz hozzájuk

A lélekcsoportod tagjai nyilvánvaló ok nélkül fognak feltűnni, akiknek a személyéhez és energiájához rögtön vonzódni fogsz. Még ha el is veszíted a kapcsolatot velük, újra és újra megjelennek az életedben.

Mindketten "ugyanazon a nyelven" beszéltek

Amikor beszéltek, mindketten hasonló gondolatokkal és felismerésekkel rendelkeztek, és érzelmileg "ugyanazon az oldalon" álltok. Nem ritka, hogy mindketten ugyanazokat a gondolatokat és szavakat ismétlitek, amelyek mintha tükröznék kettőtök hasonló belső világát.

Úgy érzed, mintha egész életedben ismerted volna

Soha nem érezted magad olyan kényelmesen és egy másik személy által megértve egész életedben. Mélyen legbelül a kapcsolatot időtlennek érzed. Még akkor is, ha először találkoztál ezzel a személlyel, egy furcsa felismerést és bizalmat érzel.

Mindig energikusnak érzed magad a közelében

Amikor időt töltesz a lélekcsoportod egyik tagjával, akkor energikusan feltöltődve fogod érezni magad, mintsem lehangolva.

Akkor jelennek meg az életedben, amikor a legtöbb segítségre van szükséged

Abban a pillanatban, amikor nyitottá válsz arra, hogy túllépj a jelenlegi félelmeiden és a korlátozó hiedelmeken, magadhoz vonzod a lélekcsoportod tagjait.

Az órákig tartó beszélgetések perceknek tűnnek

Az idő teljesen relatív, ha beszélgetsz valakivel a lélekcsoportodból. Olyan sok mindent szeretnél megbeszélni velük, hogy az idő nagyon gyorsan eltelik.

A legjobb tulajdonságaidat tükrözik

A lélekcsoportod a legjobb tulajdonságaidat tükrözi, de kihívást is jelent majd, hogy megláthasd és felismerd a legnagyobb hibáidat. Néha kihívást jelent, beleértve a nehéz körülmények megteremtését, hogy tanulhass tőle, vagy brutálisan őszinte lesz veled, még akkor is, ha fáj. Bármi legyen is a helyzet, számíthatsz a lélekcsoportodra, hogy segítsen autentikusan növekedni.

Hasonló élettapasztalaitok vannak

Az olyan témákat is megosztod a lélekcsaládod tagjával, mint az elhagyás, a bántalmazás, az elszigeteltség és az egyéb harcok. Minden egyes élettel kapcsolatos téma a növekedés, a tanácsadás és a kölcsönös támogatás alapjaként szolgál.

A lelked táplálva érzi magát a jelenlétében

Vannak olyan emberek az életben, akik úgy tűnik, hogy komoly terhet jelentenek a lelked számára - a lélekcsoport ennek pont az ellenkezője. Mindig úgy érzed, hogy lélekcsaládod tagjai figyelnek, megértenek, szeretnek és felemelnek.

Velük természetes és hiteles önmagad lehetsz

Nincs szükség arra, hogy a dolgokat elrejtsd, meghamisítsd vagy tettesd a lélekcsoportodban. A lélekcsaládod tiszteletben tartja és ünnepli a "hiteles" énedet mind a személyiséged, mind a lelked szintjén. (1)

(1) - https://lonerwolf.com/soul-group/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,293,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,162,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,785,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,405,idegen technológia,303,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,318,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,420,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,69,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,940,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1329,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1179,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,785,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,888,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,400,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10898,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,664,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9696,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 12 arra utaló jel, hogy találkoztál valakivel a lélekcsoportodból
12 arra utaló jel, hogy találkoztál valakivel a lélekcsoportodból
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkr7eqBUO5z8T7Jf9A7uWmyIy6LTXc0GCmA6hWdIN3DHbFtUP4kce2EdDpLvqTeg6H3XiHQvSzNcZMi_rvocakDrDcxSzryuDdZddCFm5Mjh80bNvPe85uorMXIPwIFgUxgHI895gRSe0/s1600/l%25C3%25A9lekcsoport+l%25C3%25A9lekcsal%25C3%25A1d+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+spiritu%25C3%25A1lis+k%25C3%25B6nyv+tudatoss%25C3%25A1g+ikerl%25C3%25A1ng+l%25C3%25A9lekt%25C3%25A1rs+video-medit%25C3%25A1ci%25C3%25B3-%25C3%25A9rzelmek-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkr7eqBUO5z8T7Jf9A7uWmyIy6LTXc0GCmA6hWdIN3DHbFtUP4kce2EdDpLvqTeg6H3XiHQvSzNcZMi_rvocakDrDcxSzryuDdZddCFm5Mjh80bNvPe85uorMXIPwIFgUxgHI895gRSe0/s72-c/l%25C3%25A9lekcsoport+l%25C3%25A9lekcsal%25C3%25A1d+lelki+fejl%25C5%2591d%25C3%25A9s+spiritu%25C3%25A1lis+k%25C3%25B6nyv+tudatoss%25C3%25A1g+ikerl%25C3%25A1ng+l%25C3%25A9lekt%25C3%25A1rs+video-medit%25C3%25A1ci%25C3%25B3-%25C3%25A9rzelmek-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/03/12-arra-utalo-jel-hogy-talalkoztal.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/03/12-arra-utalo-jel-hogy-talalkoztal.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy