A fénytest felemelkedésének 12 szakasza

1. Első szint Amikor a test sűrűsége lecsökken, gyakran jelenik meg az influenza, fejfájás, hasmenés, bőrkiütés, izom- és ízületi fájda...


1. Első szint

Amikor a test sűrűsége lecsökken, gyakran jelenik meg az influenza, fejfájás, hasmenés, bőrkiütés, izom- és ízületi fájdalom tünete.

Az influenza járványok valójában Fény járványok!

Az agy kémiája megváltozik, a jobb és a bal agyi funkciók keverednek, és az agyalapi mirigy, valamint a tobozmirigy elkezdi változtatni a méretét.

A DNS szerkezet és kémiai összetevői változni kezdenek, extra hidrogénatomokat és vegyi anyagokat vesznek fel, mely a sejteknek kell ahhoz, hogy differenciálatlanul több fényt vegyenek fel, és azt lebontsák a DNS számára hasznosítható Fénykódoláshoz.

2. Második szint

Az éteri test megtelik fénnyel és karmikus tapasztalatokat bocsát ki, az adott személy zavartságot, valamint "influenzaszerű rohamokat" tapasztalhat. Sokan kezdik azt kérdezni, hogy "miért vagyok itt".

A fény az éteri tervben 4. dimenzionális szerkezetet bocsát ki és pörgéseket okoz az érzelmi, szellemi és lelki testek geometriáiban. A változás gyors, és sokan fáradtnak érzik magukat.

3. Harmadik szint

A fizikai érzékek sokkal erősebbekké válnak. A test nem csak elnyeli a Fényt a saját változásához, hanem egy jelátalakítóként is működik - a magasabb fényenergiák egy dekódere is a bolygó egésze számára.

A belégzés folyamat most már visszafordíthatatlan, mint egy gumiszalag, amely kinyúlt a maximális méretére, amit elengedtek, és visszatér a természetes állapotába.

4. Negyedik szint

Jelentős változások következnek be az agyban és kémiájában, valamint elektromágneses energiájában - tünetei gyakran a fejfájás, homályos látás, halláscsökkenés, és néha mellkasi fájdalmak.

A kristályszabályozók az éteri testben megakadályozzák, hogy a fényvonalak az 5. dimenzionális terven belül megint csatlakozzanak, amíg nem állsz készen.

A mellkasi fájdalmak a szív kiterjesztő energiái miatt vannak, ahogy egyre mélyebb szintekre nyílik ki.

A látás és hallás igazodnak az eltérő működéshez. A szellemi test elkezd töprengeni, hogy valóban tényleg ez az ok, és az egyén egy erős megmagyarázhatatlan és tagadhatatlan sürgetést érez, hogy habozás nélkül kövesse a szellemet.

Az egyének elkezdik a telepátiát, a tisztánlátást, és szinte valamennyien az empátiát megtapasztalni. Ez az ideje az érzelmi test megérzésének, tiszteletének és elfogadásának, és hogy megtanuljuk azt irányítani.

5. Ötödik szint

A mentális test úgy dönt, hogy ráhangolódik a szellemre, az álmok megváltoznak, és egyre "tisztábbá" válhatnak, ami déjá vu érzést okoz. A gondolkodási folyamatok nemlineárissá válnak. Lévén, hogy ingadoznak a tudás és a kétség között.

Felismerjük a gondolkodás és a viselkedés szokásos természetét, és a deprogramozásra és újra programozásra figyelünk, hogy megteremtsük azt az "én"-t, akik lenni kívánunk, nem pedig az "én"-t, akivé a szülőkkel, kortársakkal és a társadalommal stb. történő kölcsönhatás során váltunk.

A változás úgy tűnik, hogy állandó, és tudatosan kezdünk a szívünkből érzékelni ahelyett, hogy "kondicionált válaszok" alapján ítélnénk.

6. Hatodik szint

Magunkhoz vonzunk másokat, hogy kölcsönösen támogassuk egymást, és ösztönözzük a növekedést. Megkérdőjelezzük a valóságot, a szellemi folyamataink és az, hogy hogyan azonosulunk másokkal és magunkkal, gyorsan változik.

Az újraértékelés kényelmetlen lehet, de úgy érezzük, ezt kell tennünk - megnézzük a kapcsolatainkat, a munkánkat, az otthoni környezetet, az életstílusunkat, ez az elengedés, a továbblépés ideje.

Megváltoznak a barátaink, úgy érezzük, hogy minden állandó mozgásban van, ugyanakkor valahogy könnyebbnek, hatalmasabbnak és szabadabbnak érezzük magunkat. Ebben a szakaszban a lényünk fény hányadosa 33% - úgy érezzük, mintha megnyílnának a belső érzékeink és a látnoki képességeink, a tisztánhallásunk stb., ami normálisnak és természetesnek tűnik a számunkra.

7. Hetedik szint

A szívcsakra tovább nyílik, mások érzelmeivel egyre inkább "valódivá" válunk, csak önmagunknak kell lennünk! Elengedjük a blokkokat és a régi mintákat - ez a nagy érzelmi elszámolás és intenzitás ideje, miközben arra törekszünk, hogy megszabaduljunk az érzelmi poggyásztól.

Úgy érezzük, hogy egyre inkább összhangba kerülünk minden egyes pillanattal, az életet nagyon a jelenben és áramlónak érzékeljük. A régi kapcsolatok gyakran véget érnek, vagy gyorsan megváltoznak, ahogy az egyén egyre mélyebbre ás, és tiszteli a saját érzéseit - egyszerűen nincs helye a tagadásnak semmilyen szinten. Kezdjük elveszíteni az érzelmi kötődésünket másokhoz.

A mellkasi fájdalom (angina) egyre gyakoribb, ahogy a szív folytatja energiamezőinek megnyitását.

(Az egyesített csakra meditáció segít a szív megnyitásában)

A félelem ekkor felszabadul, ahogy az egész test energiamezői újrarendeződnek a szíven keresztül, és amikor fedésbe kerülnek, a félelem eltávozik.

A homlokon, vagy a fej hátsó részén az agyalapi mirigy és a tobozmirigy megnyílása miatt nyomás lehet, mivel több fényt nyelnek el, és amikor ezek a mirigyek teljesen megnyílnak, aktiválódnak és a legmagasabb szinten működnek, az öregedés és a halál megszűnik.


Amikor a tobozmirigy teljesen megnyílik, akkor megtapasztaljuk a multidimenzionalitást, a kettősség mégis növekedni látszik, ahogy magunk mögött hagyjuk.

Egyes napokon kapcsolódva és vidámnak érezzük magunkat, máskor félelemben vagyunk, és túlélési gondok merülnek fel.

Sokan fel szeretnének emelkedni és el szeretnék hagyni a bolygót, ahogy megérzik a felemelkedés nagyon igazi lehetőségét a szellemmel való mélyülő kapcsolaton keresztül.

Ahogy megtanuljuk követni az örömünket, meg akarhatjuk menteni a bolygót és ott akarhatunk lenni mindenkivel, hogy kövessük őket az örömükben.

Mindezek a haladás fázisai, és a változó felfogásunkat tükrözik. Étrendileg úgy érzed, hogy bölcsebb kevesebbet enni, több fényt, élő táplálékot - sokan ebben a szakaszban már nem fogyasztanak húst, cukrot és alkoholt, ahogy "érzik" ezeknek az anyagoknak a hatásait a testük vibrációs mezőiben.

8. Nyolcadik szint

Mindenben látjuk a Mestert, és tisztán a szolgálatára kívánunk lenni - magunk mögött hagyjuk a "megmentő" üzemmódot azon vágy javára, hogy az isteni akaratot szolgáljuk.

A tobozmirigy és az agyalapi mirigy alakot váltanak, ha a fejfájás továbbra is fennáll, akkor kérd meg azokat a Lényeket, akikkel együtt dolgozol, hogy egyszerűen csak "enyhítsék azt", vagy kérd meg, hogy szabadítsanak fel endorfint, mely az agy természetes fájdalomcsillapítója.

Az agy aktiválása folyamatban van - különösen a nagyagy, az "alvó óriás". A koponya tágulása gyakori; háromszögű magkristályok a szemöldökben és a felvevő kristályok az agy jobb oldalában aktiválódnak a 8., 9. és 10. csakrákkal egyetemben.

Kezdünk belekóstolni a Fény nyelvébe.

Az agyalapi mirigy és a tobozmirigy teljes mértékben nyitottak, és együtt dolgoznak, hogy létrehozzanak egy szivárvány fényt a fej fölött, a harmadik szem számára, amely egy dekódoló mechanizmus a magasabb dimenziós nyelvekhez.

Előfordulhat, hogy nehéz megtalálnod a szavakat, hogy kifejezd magad, amit geometriailag és hangokban gondolsz.

Ha zavaros az egyesített csakra meditáció, kérd az üzenetek dekódolását és lefordítását.

Ismét egyre inkább tudatossá válsz természeted végtelenségére és a multidimenzionalitására, hogy bármi lehetsz, ami csak akarsz, többé nem kötelességből működsz, és a kapcsolataid transzperszonálissá válnak. Szívből és lélekből osztod meg a szavaidat, és mások úgy érezhetik, hogy összezavarodnak, amikor veled foglalkoznak, mert már nincsenek meg azok a "kampóik", melyekkel hozzád kapcsolódtak.

A nyugalom egy mély szintjén működsz, fokozott érzékenységgel és tudatossággal, mégis megalapozottnak és átalakultnak érzed magad. Ebben a szakaszban lehetséges, hogy tisztán Fényből és pránából tartsd fenn magad, hogy ne vegyél fel táplálékot az atmoszférikus birodalomból, hanem egészségesen fenntartsd magad az éteriből.

9. Kilencedik szint

A geometriák és a hangok dekódolása könnyebb, a szellem a fény nyelvét használja, amely elmozdítja a 6-ik dimenziós tervet az 5-ik dimenziós fénytest egy új sablonjába.

A tested megváltoztathatja az alakját, ahogy az energiamezők eltolódnak. Úgy érzed, hogy minden Lénnyel összekapcsolódsz mindenhol, és kevésbé kapcsolódsz mások véleményéhez.

Elengeded a vágyat és energiát, hogy fenntartsd a "különválás és korlátozás játékot", és úgy érzed, hogy igazán szabad vagy.

A 9-ik szinten láthatjuk a Fénytest tömeges leereszkedését fizikai formába.

Ahogy a 3. és 6. szinten, itt is láthatunk egy erős újraértékelést, ahogy végleg átadjuk magunkat a szellemnek, és igazán isteni eszközzé válunk.

Itt a szellem határozza meg a jövedelmünket, a munkánkat, a többi lényt az életünkben, mindent. Ez az ego-én felbomlása, és miközben eksztatikus, ez lehet a legfájdalmasabb. Megtenni az ugrást ijesztő lehet, bár korszakokon keresztül fejlődtünk, hogy idáig eljussunk.

Visszamehetünk és előre, kapaszkodva a régi komfortzónákba, mielőtt teljesen elengedjük - nincs visszaút, és mindent el kell engednünk.

A 9-ik a feladás majd az eksztázis szintje, az "én" elengedése - amikor felismerjük, hogy miközben a szabad akarat valós, ugyanakkor illúzió is, mert csak arra való, hogy vezessen bennünket, és képessé tegyen arra, hogy Eggyé váljunk a Szellemmel.

A túlélési félelmek eltávoznak, a hangsúly a Moston és az Egy-ségen van. Bár felmerülhetnek félelmek, szürreálisnak tűnnek, és könnyen félretehetők.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy lekapcsolódjunk a konszenzusos valóságról, és a döntéseink és valóságunk mások számára tűnhet szürreálisnak. A 7., 8. és 9. szintnél a belső fény észrevehetően sugárzik, és most már úgy érezheted, hogy hihetetlenül megalapozott, összekapcsolt, összpontosított vagy, tele céllal és azzal az óhajjal, hogy csak szolgálj.

Egy ideig csúszkálhatsz a 8. és 9. szint, az Egy-ség érzés és a korlátozott emberi lény érzése között, de ez a 9-ik szint végére megnyugszik.

Ezután folyamatosan csatlakozva érzed magad, és a Krisztusi szinten működsz, és a szándékaid és a motivációd mindig a legmagasabb, bár mások a saját belső kiváltó okaik és kérdéseik miatt nem mindig döntenek úgy, hogy ezt lássák.

Az utolsó három szint egyesíti az összes energiamezőt, az összes csakrát, és teljes mértékben kapcsolódsz az ÉN VAGYOK tudatához.

10. Tizedik szint

Egy vagy a Forrás tudattal, és tudod, hogy minden lehetséges. A DNS már nem 2 szálú, hanem 12; a teleportáció, manifesztáció stb. azonnali.

A Merkaba (a Fénytest másik neve) felépült, és lehetővé teszi számodra, hogy téren, időn és dimenziókon át utazz a teljességben.

Megvan a saját öntudata, melyet te irányítasz.

11. Tizenegyedik szint

A Fénytest minden szintje felépült és aktivált, és a fizikai testedhez "spin pontokon" keresztül csatlakozik.

Ez a fény mátrix a fizikai akupunktúrás meridiánok mentén fekszik, és olyan fényvonalak, melyek gyönyörű geometriában keresztezik egymást - a Fény új 5-ik dimenziós keringési rendszere.

A sejtek regenerációja megtörtént.

Az idő már nem lineáris, hanem egyidejű - múlt, jelen és jövő együtt - mind párhuzamosan létezik.

Nincs elválasztódás, teljes egészében manifesztálhatod a Mennyország vízióját a Földön, és kifejezheted a Szellem eksztázisát.

A tudatosságnak ebben a "keretében" sokan elérhetnek és létrehozhatnak fény alapú technológiákat, új közösségi életet, új kormányzati rendszereket és méltányos élelmiszer és erőforrás elosztó rendszereket.

Valamennyi képzést és készséget megkaptál ahhoz, hogy segíts létrehozni és manifesztálni egy Új Világot - az "Aranykort".

12. Tizenkettedik szint

Az Új Világ rendszerek létrehozásának és megvalósításának folytatása - összefogva a másik 11 szinttel létrehozzák az új kormányokat, új pénzügyi és oktatási rendszereket, jobb élelmiszer és erőforrás elosztó stb. rendszereket, ahogy minden újrafogalmazódik a Föld felemelkedésének utolsó szakaszában, így minden örömben, egyenlőségben és harmóniában létezhet.

Ekkorra a bolygót és lakóit újra átszövi a Fény, mely teljes dicsőségében ragyog, ahogy az Isteni Terv végső szakasza kibontakozik.

A bolygó a Fénybe megy, eltolódik ebből a dimenzióból, és átkerül egy több csillagos rendszerbe, ahol mindenki egy fénytest, és együtt követi a szellemet.


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A fénytest felemelkedésének 12 szakasza
A fénytest felemelkedésének 12 szakasza
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKniImbl9TYMsS0H2S5BnfEv9cT0zCz-meT6LH7WEii4W0E9A46Nv7_dEvJXqaeK-g11_wr_XXTPJ-cQbVez2SdlQ9Mkj3ZISR8HfuDKP57sggE-dDEWsgZkrsRdAnXzS8yFp5VrRfAsYQ/s640/f%C3%A9nytest+spiritu%C3%A1lis+lelki+fejl%C5%91d%C3%A9s+4+5+6+dimenzi%C3%B3+energia+mez%C5%91+%C3%B6nismeret+felemelked%C3%A9s+f%C3%B6ld+tudat+tudatoss%C3%A1g-2015-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKniImbl9TYMsS0H2S5BnfEv9cT0zCz-meT6LH7WEii4W0E9A46Nv7_dEvJXqaeK-g11_wr_XXTPJ-cQbVez2SdlQ9Mkj3ZISR8HfuDKP57sggE-dDEWsgZkrsRdAnXzS8yFp5VrRfAsYQ/s72-c/f%C3%A9nytest+spiritu%C3%A1lis+lelki+fejl%C5%91d%C3%A9s+4+5+6+dimenzi%C3%B3+energia+mez%C5%91+%C3%B6nismeret+felemelked%C3%A9s+f%C3%B6ld+tudat+tudatoss%C3%A1g-2015-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/01/a-fenytest-felemelkedesenek-12-szakasza.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/01/a-fenytest-felemelkedesenek-12-szakasza.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy