Az intuíció valóságos, és a kutatások megmutatják, hogyan érhetjük el

Előfordult már, hogy figyelmen kívül hagytál egy megérzést? Mindenki rendelkezik vele, aminek néha tiriviális a következménye, máskor - mond...


Előfordult már, hogy figyelmen kívül hagytál egy megérzést? Mindenki rendelkezik vele, aminek néha tiriviális a következménye, máskor - mondjuk hozzámész valakihez, akiről tudtad, hogy nem megfelelő számodra - súlyosan befolyásolhatja az életedet.

Amikor döntéseket hozol, a megérzéseidre hallgatsz, vagy csak az érvekre támaszkodsz? Bár a társadalom gyakran mágikus dolognak tartja az intuíciót, az új tanulmányok azt sugallják, hogy ez a megismerés finoman hangolt formája, amelyre érdemes odafigyelni, és amelyet úgy terveztek, hogy megmentse az életünket.

Lynn Tilton, a "fordulat királynő" története

Lynn Tilton tinédzserként veszítette el édesapját, és első kézből tapasztalta meg, mit tehet a fő kereső elvesztése egy családdal. Teniszösztöndíjjal került a Yale-re, a Yale-en férjhez ment, nem sokkal a diploma megszerzése után teherbe esett, és hamarosan egyedülálló anya lett.

A 80-as években a Wall Streeten kezdett karriert, hogy támogassa gyermekét. Pénzügyileg sikeres volt, de naponta zaklatták, és azt tervezte, hogy fiatalon nyugdíjba vonul, amint elég pénzt keresett. De amikor ezt elérte, lett egy álma, amely mindent megváltoztatott. Egy látomás, amely intuícióként érkezett hozzá, megváltoztatta életének menetét és annak a több százezer embernek az életét, akiket az ő élete megérintett.

Álmában néhai édesapja jelent meg neki, és azt mondta: "Nem ezt gondoltam számodra."

Lynn rájött, hogy az életét többre kell fordítania, mint önmagára, és karrierje hátralévő részét annak kell szentelnie, hogy másoknak ne kelljen olyan szenvedésen keresztülmenniük, mint neki és családjának, amikor édesapja meghalt.

Lynn megalapította a Patriarch Partners-t, egy olyan céget, amely csőd szélén álló szervezeteket vásárolt fel - olyan cégeket, amelyekről tanácsadó cégek és mások már teljesen lemondtak -, és megfordította a helyzetüket - gondoljunk például a Stila Cosmetics-re.

Mivel követte az intuícióját, ahelyett, hogy mágikus vagy irracionális gondolkodásnak minősítette volna, a "fordulat királynő," ahogy Lynn ma ismert, Amerika legnagyobb női tulajdonú vállalkozásának tulajdonosa lett, egy ponton 700 000 alkalmazottat felügyelt, akiknek munkahelyét megmentette.


Lynn nincs egyedül. A vezérigazgatók nyolcvanöt százaléka intuíciót használ a döntések meghozatalakor. És jó okból.

Bár legtöbbünknek voltak megérzései, ösztönei vagy intuíciói az életében, megtanuljuk irracionálisnak tekinteni őket. A kutatások azonban alátámasztják, hogy az intuíció az észlelés elegáns, finomhangolt és hihetetlenül gyors formája, amelyre rá vagyunk huzalozva, és amely segíthet jobb döntéseket hozni.

Az intuíció tudománya, és miért kutatja a katonaság

Martin Ritchburg törzsőrmester egy iraki katonai bázis internetkávézójában beszélgetett az otthon lévő feleségével, amikor furcsa érzése támadt egy férfival kapcsolatban, aki besétált a kávézóba. Ritchburg 17 ember életét mentette meg aznap, mert a sejtése helyes volt, mivel a férfi bombát helyezett el.

Az ilyen és ehhez hasonló beszámolók arra ösztönözték az amerikai hadsereget, hogy vizsgálja meg az intuíciót, és még képzési programokat is szervezzen annak továbbfejlesztésére.

Az intuíció egyik formája erősen kognitív: hipertudatosságként is felfoghatjuk. Maurice Naylon, a tengerészgyalogság tisztje, az "Új Igazságügyi Minisztérium" című könyv szerzője leírta afganisztáni tapasztalatait. Megosztotta, hogy az amerikai tengerészgyalogság harci vadász kiképzése egy módja annak, hogy a tengerészgyalogság formalizálta az intuíció alkalmazását. Ez magában foglalja a folyamatos megfigyelővé válást. Ez edzi a megfigyelési készségeket a környezetben lévő normáktól való eltérésekre. Amikor például Naylon Afganisztánban járőrözött, ha észrevette, hogy egy általában forgalmas játszótér üres, az a normától való eltérést jelezte, és potenciális veszélyként értékelte.

Az intuíció egy másik formája inkább a megérzés: Joseph Mikels idegtudós, a DePaul Egyetem pszichológia professzora az intuíciót inkább érzelemként tanulmányozza. Végül is, amikor az intuíciónkról beszélünk, gyakran úgy beszélünk róla, mint valami jó vagy rossz érzésről.

Kushal Choksi, egy kereskedő a Wall Streeten, éppen belépett az ikertornyok egyikébe szeptember 11-én. Az őr parancsára az épületben kellett maradni. Sok minden történt, és Kushalnak nem volt ideje racionálisan megfontolni, hogy mit tegyen. Döntést kellett hoznia és gyorsan. A megérzése azt súgta neki, hogy fusson. Inkább az intuícióját követte, mint az őr parancsát, és másodpercekkel az épület összeomlása előtt megmentette az életét, amit dokumentált a "Szárnyon és imán" című könyvében.

Mikels kutatásai azt mutatják, hogy olyan helyzetekben - mint Kushalé -, ahol a dolgok összetettek, jobb döntést hozhatsz, ha követed a megérzéseidet. Úgy találta, hogy ez különösen igaz az idősebb felnőttekre, akiknek kognitív képességei nem mindig olyan élesek, mint a fiatalabbaké, ami azt mutatja, hogy az intuíció még fontosabbá válik az életkorral.


Mindig követnünk kell a megérzéseinket?

Lynn az intuícióval kapcsolatos tapasztalatairól a következőket mondta: "Határozottan az intuíciómból indulok ki. De az intuíció intellektus nélkül olyan, mintha meghajtás nélkül vásárolnánk egy repülőgépet. Én végzem az elemzést, de a döntésem a tudásom helyéről származik. Nem kapcsolhatod ki az intuíciódat."

És mivel követte az intuícióját, munkásosztálybeli családok százezreit mentette meg a munkanélküliségtől.

Joe Mikels hasonló jó tanácsokat ad, mint Lynn. Tekintettel az intuícióval kapcsolatos kutatásaira, és arra, hogy ez hogyan segíthet jobb döntést hozni összetett helyzetekben, azt mondja, hogy mindenképpen "konzultál" vele, és figyelembe veszi az összes többi rendelkezésére álló információval együtt.

Megtanulni erősíteni az intuíciódat

Hogyan fejleszthető az intuíció? Az intuitív gondolatok vagy az "aha" pillanatok nagyobb valószínűséggel jönnek, amikor az agyad alfa-hullám üzemmódban van, azaz nem koncentrálsz valamire, de nem vagy olyan nyugodt, hogy el tudnál aludni. Meditatív lelkiállapotban vagy. Ha időt és helyet szánsz az alfa-hullám pillanatainak, az segít hozzáférni az intuíciódhoz.

Meditáció: A kutatások azt mutatják, hogy a meditáció kreatívabbá és éleslátóbbá tesz. A meditáció növeli a tudatosságodat is.

Természet: A kutatások azt mutatják, hogy a természetben töltött idő után nagyobb valószínűséggel jutsz innovatív meglátásokhoz.

Szabadidő és kikapcsolás: Szánj időt arra, hogy kikapcsold az eszközeidet, és nyugodtabb állapotba kerülj. Bár tétlennek érzed magad, az agyad valójában aktív problémamegoldó módban van.

Légzés: Tanuld meg használni a légzésedet, ami jelentősen csökkentheti a stresszszintet és nyugodtabb, meditatívabb lelkiállapotot eredményezhet, ami intuitív betekintésre késztet. (1)

(1) - https://www.psychologytoday.com/us/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,140,agy,358,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,47,állatvilág,608,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1531,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,468,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,100,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,63,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,36,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,11,betegség,683,beton,2,Bhután,3,Biblia,97,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,1,Brazília,84,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,9,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,300,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,37,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1106,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,808,éghajlat,179,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,287,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,106,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,163,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,16,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,40,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,63,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,165,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,40,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,201,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,288,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,332,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,24,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,107,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,669,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,793,földrengés,98,Fönícia,1,Franciaország,201,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,148,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,16,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,68,grafén,11,gravitáció,40,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,259,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,158,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,474,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,122,halálközeli élmény,50,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1723,hírszerzés,3,hit,20,Hold,274,holdbázis,25,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,6,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,91,idegen lény,412,idegen technológia,311,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,60,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,191,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,71,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,177,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,274,járvány,356,játék,7,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,94,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,640,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,45,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,621,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,275,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,162,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,54,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,125,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,424,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,71,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,madarak,1,magány,13,mágia,8,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,176,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,220,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,20,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,133,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,66,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,239,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,261,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,205,napszél,20,naptár,1,NASA,396,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,51,Nostradamus,11,növények,277,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,90,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,70,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,451,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,113,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,423,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,124,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,2,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,75,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,recept,1,régészet,956,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,705,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,225,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,31,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,83,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,109,spiritualitás,377,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,60,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,12,szellemek,86,szellemváros,2,szem,60,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,57,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,43,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,99,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1347,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,246,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,464,természetfeletti,60,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,23,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1196,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,120,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,789,tudomány,1228,túlnépesedés,9,túlvilág,150,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,901,UFO felfedés,104,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,408,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11060,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,672,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,14,űrtechnológia,234,űrutazás,166,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,265,valóság,47,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,44,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9854,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,242,vitamin,21,víz,377,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,15,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az intuíció valóságos, és a kutatások megmutatják, hogyan érhetjük el
Az intuíció valóságos, és a kutatások megmutatják, hogyan érhetjük el
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAMxS_kE2RT-fXgnb3sG-aDKHcVtPW8sYwCrreg56AqCPhzOvO8vOCv4vj4lla0UABqS69vZUqewmDsy8jNhAeAX-C3myg93hgR5g6YScw0v9XjZ6GBuaoipWMvxv1Gi32jOJAKb9uh4R1jr8pK2nJmIbK3YwoqwwsUua9xa0PdIDxrPYInzleJ_xvFak/s16000/intu%C3%ADci%C3%B3-meg%C3%A9rz%C3%A9s-pszichol%C3%B3gia-tudatoss%C3%A1g-fejleszt%C3%A9se-video-k%C3%B6nyv-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAMxS_kE2RT-fXgnb3sG-aDKHcVtPW8sYwCrreg56AqCPhzOvO8vOCv4vj4lla0UABqS69vZUqewmDsy8jNhAeAX-C3myg93hgR5g6YScw0v9XjZ6GBuaoipWMvxv1Gi32jOJAKb9uh4R1jr8pK2nJmIbK3YwoqwwsUua9xa0PdIDxrPYInzleJ_xvFak/s72-c/intu%C3%ADci%C3%B3-meg%C3%A9rz%C3%A9s-pszichol%C3%B3gia-tudatoss%C3%A1g-fejleszt%C3%A9se-video-k%C3%B6nyv-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/06/az-intuicio-valosagos-es-kutatasok.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/06/az-intuicio-valosagos-es-kutatasok.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy