Egy amerikai szenátor szerint a kormány rejtegeti az UFO-k és a nem emberi intelligencia bizonyítékait

2023. július 26-án az Egyesült Államok Kongresszusa UFO-meghallgatást tart, amelyen három rendkívül hiteles tanú vesz részt, akik az egész v...


2023. július 26-án az Egyesült Államok Kongresszusa UFO-meghallgatást tart, amelyen három rendkívül hiteles tanú vesz részt, akik az egész világhoz szólnak. Ezen a történelmi napon a megerősített bejelentők, David Grusch, David Fravor és Ryan Graves soha nyilvánosságra nem hozott információkat tárhatnak fel az UAP-król, függetlenül attól, hogy mit mondtak korábban.

Az amerikai szenátus többségének vezetője, Chuck Schumer szilárdan hiszi, hogy az Egyesült Államok kormánya UFO-k bizonyítékait és nem emberi intelligencia jeleit rejtette el. Július 13-án a szenátorok egy kétpárti csoportjával együtt olyan jogszabályokat mutatott be, amelyek célja ezen aggodalmak kezelése és az átláthatóság előmozdítása. A jogszabály meghatározása szerint a "nem emberi intelligencia" minden érző, intelligens, nem emberi életforma, természetétől vagy eredetétől függetlenül, amely UFO-khoz köthető.

"Örülök, hogy az NDAA (Nemzetvédelmi felhatalmazási törvény) belefoglalja az UAP-k vagy az azonosítatlan rendellenes jelenségek átláthatóságának növeléséről szóló módosításomat. Az UAP-k sok amerikaiban nagy kíváncsiságot keltenek, és ezzel a kíváncsisággal néha félretájékoztatás is jár," - szögezte le Schumer szenátor.

Schumer kijelentette: "Évtizedek óta sok amerikait lenyűgöznek a titokzatos és megmagyarázhatatlan tárgyak, és már rég elmúlt az idő, hogy választ kapjanak. Az amerikai közvéleménynek joga van megismerni az ismeretlen eredetű technológiákat, a nem emberi intelligenciát és a megmagyarázhatatlan jelenségeket."

A módosítás lényege, hogy előírja az Országos Levéltár- és Irattári Hivatalnak, hogy a különböző kormányzati szervektől származó, UAP-kkal kapcsolatos iratokat gyűjtsön össze, és a titkosítás megszüntetésével tegye hozzáférhetővé a nyilvánosság számára, hasonló megközelítést alkalmazva, mint az 1992-ben a JFK merényletekről szóló törvényben.

"Ezek a feljegyzések az azonnali közzététel vélelmét vonják maguk után, ami azt jelenti, hogy csak alapos okkal maradhatnak titkosak," - magyarázta Schumer szenátor, hangsúlyozva annak fontosságát, hogy a nyilvánosság számára biztosítsák az információkhoz való hozzáférést, miközben gondoskodnak arról, hogy a jogos nemzetbiztonsági aggályokat továbbra is kezeljék.

Schumer szenátor köszönetét fejezte ki kollégáinak, Rounds, Rubio, Heinrich, Gillibrand és Young szenátornak a jogszabály kidolgozása során tanúsított együttműködésükért és partnerségükért. Emellett szeretettel emlékezett mentorára és néhai barátjára, Harry Reidre, aki szintén szenvedélyesen foglalkozott az UAP-kkal, valamint Stevens és Inoue szenátorokra.

Chuck Schumer kiemelte a védelmi törvényjavaslat négy kulcsfontosságú kiegészítésének jelentőségét, ideértve a kínai kormány leküzdését, a mesterséges intelligencia fejlődését, valamint az UAP-jelenségekkel kapcsolatos információk titkosítás nélküli nyilvánosságra hozatalát. Ezek olyan kulcsfontosságú elemek, amelyekről Schumer szenátor úgy véli, hogy megerősítik az NDAA-t.


"Alig várom, hogy a mai napon megkezdhessük az NDAA törvényjavaslatának tárgyalását," - mondta Schumer, kifejezve várakozását a törvényjavaslat előrehaladása iránt. Nagyrabecsülését fejezte ki mindkét félnek az együttműködési erőfeszítéseikért, és sürgette, hogy ezt a fontos törvényjavaslatot szükségtelen késedelem és vita nélkül fogadják el.

A javaslat a bejelentő David Grusch azon állításai nyomán született, hogy a kormány titkos UFO-kereső programot működtet. Grusch, a légierő veteránja, aki az UAP munkacsoportnak dolgozott, azt állította, hogy a kormány, szövetségesei és védelmi vállalkozói évtizedek óta gyűjtik a részleges töredékeket és ép járműveket, amelyek ezekhez a jelenségekhez kapcsolódnak.

Grusch szerint ezeknek a tárgyaknak az elemzése feltárta "egzotikus eredetüket," és nem emberi intelligencia jelenlétére utal, akár földönkívüli, akár ismeretlen eredetű. Ez a meghatározás a jármű morfológiáján, az anyagtudományi vizsgálatokon, az egyedi atomi elrendezéseken és a radiológiai aláírásokon alapul.

Válaszul Grusch állításaira, Marco Rubio és Josh Hawley szenátorok mindketten jelezték, hogy más, általuk hallott tanúvallomások alapján megalapozott lehet az eltitkolás gondolata. Rubio, valamint Mike Rounds és Todd Young republikánus szenátorok támogatásukat fejezték ki Schumer szenátornak az UAP-k átláthatóságának növeléséről szóló törvényjavaslata mellett. Ezenkívül Kirsten Gillibrand és Martin Heinrich szenátorok is támogatták a törvényjavaslatot.

A bejelentőkről

1. David Grusch az UAP Task Force egykori tagja és az Egyesült Államok légierejének veteránja. Azt állítja: "Léteznek UFO-k. Az Egyesült Államok kormánya jó néhányat talált belőlük, és valóban nem emberi eredetűek." Grusch állításait alátámasztja bennfentes tudása, mint az Egyesült Államok kormánya Azonosítatlan Légijelenségek Munkacsoport és a Nemzeti Térinformatikai Hírszerző Ügynökség egykori tagja.

A Ross Coulthart újságíróval készített interjú során Grusch beszélt az UFO-kat övező potenciális eltitkolási és dezinformációs kampányról. Azt állította: "Van egy kifinomult dezinformációs kampány, amely az Egyesült Államok lakosságát célozza, ami rendkívül etikátlan és erkölcstelen." Grusch hangsúlyozta kinyilatkoztatásainak jelentőségét, és kijelentette: "Nagy személyes és nyilvánvaló szakmai kockázattal ülök itt azzal, hogy ma beszélek önnel."

"Vannak testek? Vannak idegen fajok?" - kérdezte Coulthart. "Nos, természetesen amikor megtalálnak valamit, ami leszállt vagy lezuhant, néha halott pilótákkal találkoznak. És akár hiszi, akár nem, bármilyen fantasztikusan hangzik is, ez igaz," - válaszolta Grusch.

A le Parisien című francia lap szerint Grusch kijelentette, hogy az Egyesült Államok és szövetségesei csaknem kilencven éve vesznek részt titkos programokban, és felfedte, hogy az egyik előkerült hajót 1933-ban Olaszországban találták meg. Ez az UFO-baleset állítólag akkor történt, amikor Olaszország a fasiszta Benito Mussolini uralma alatt állt.


2. Ryan Graves az Egyesült Államok haditengerészetének egykori hadnagya és az F/A-18F pilóta, aki az első aktív szolgálatban lévő pilóta volt, aki nyilvánosságra hozta az azonosítatlan légi jelenségek (UAP) rendszeres észlelését. Jelenleg az American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA) Unidentified Aerospace Phenomena Community of Interest (UAPCOI) első elnöke, amely a repülésbiztonság javításával foglalkozó repülőgépipar több mint 30 000 tagját képviseli.

Miközben az UFO-tapasztalatairól beszélt, Graves hadnagy a 60 Minutes-nak elmondta, hogy gyakran észlelt UAP-t az F-18-as műszerein, és a pilóták minden nap látják őket az Atlanti-óceán partjainál. Azt mondta, hogy az UFO-kat nem szabad nevetséges összeesküvés-elméletnek tekinteni, hanem inkább úgy, mint egy nemzetbiztonsági fenyegetést. Először 2014-ben látott UFO-t Virginia Beach közelében, korlátozott légtérben, és az objektum felbukkant radar- és infravörös célzókameráin is. Továbbá azt mondta, hogy az UAP-k néha közvetlenül az alakzatban haladó repülőgépek között repülnek.

Azt mondta, hogy a megfigyelések "minden nap, legalább néhány éven keresztül" történtek, és három magyarázata van: szigorúan titkos amerikai technológia, külföldi kémeszközök vagy valami, ami nem erről a bolygóról származik. "A legnagyobb valószínűséggel az, hogy ez egy fenyegetés-megfigyelő program," - mondta a pilóta, hozzátéve: "Ha ezek egy másik ország taktikai repülőgépei odafent, az óriási probléma lenne. De mivel kicsit másképp néz ki, nem vagyunk hajlandóak a problémával szembenézni. Örülünk, hogy figyelmen kívül hagyhatjuk azt a tényt, hogy ezek odakint vannak, és minden nap figyelnek minket."

3. A David Fravor parancsnok részvételével történt UFO-észlelésre 2004-ben került sor Kalifornia partjainál egy F-18 Super Hornet repülési gyakorlat során. Az incidens akkor kezdődött, amikor Fravor és egy másik pilóta szokatlan radarjelet vett észre körülbelül 80 mérföldre a parttól. Ahogy közeledtek a helyszínhez, egy furcsa tárgyat láttak, amelyet "fehér Tic Tac"-nak vagy "óriás propántartálynak" neveztek. Az objektum körülbelül 50 láb magasan volt a víz felett, és rendkívül szokatlan repülési jellemzőket mutatott, gyorsan mozgott minden irányba, mint egy pingponglabda.

Fravor úgy döntött, hogy tovább kutat, és leereszkedett az objektum felé, míg a másik pilóta magasabban maradt. Ahogy Fravor közeledett az objektumhoz, az hirtelen felgyorsult, és egy szempillantás alatt eltűnt, amit a pilóták elképedve figyeltek. Az objektum gyors és titokzatos eltűnése zavarba ejtette Fravort és csapatát, így nem maradt elfogadható magyarázatuk arra, amit láttak.

Miután visszatértek a repülőgép-hordozóra, Fravor csapata jelentette az esetet, és az információ végül eljutott a Pentagonba, ahol Luis Elizondo, az Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) korábbi igazgatója asztalán landolt. Az AATIP egy nyomozó szerv volt, amely az azonosítatlan légi jelenségeket (UAP), közismert nevén UFO-kat vizsgálta.

A Pentagon feloldotta a 2020-as incidenshez kapcsolódó három videó titkosítását, amelyek Tic Tac-videóként váltak ismertté, és két másik videót, amelyeket a keleti parton rögzítettek 2015 januárjában. Ezek a videók és más országokból származó hasonló közzétételek kérdéseket vetnek fel a légterünkben található azonosítatlan tárgyak természetével kapcsolatban. Az Egyesült Államok és más kormányok is elismerték, hogy találkoztak olyan UAP-kkal, amelyek a jelenlegi technológiai szintünket messze meghaladó repülési képességeket mutattak. (1)

(1) - https://www.howandwhys.com/us-senator-says
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,350,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,45,állatvilág,605,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1519,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,797,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,39,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,666,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,118,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1718,hírszerzés,3,hit,19,Hold,270,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,306,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,633,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,619,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,271,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,235,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,2,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,71,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,948,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,694,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,50,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,374,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1185,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1215,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,893,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,404,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10962,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9756,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy amerikai szenátor szerint a kormány rejtegeti az UFO-k és a nem emberi intelligencia bizonyítékait
Egy amerikai szenátor szerint a kormány rejtegeti az UFO-k és a nem emberi intelligencia bizonyítékait
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaKQNWU4So0zUleQqzZ6JN77cn1lTAu-P_ekoSPnmV00vVVRya-hXBmZ6u7wox5w6V4oOwmeYfLGpp4SNhYYcM3Zmr8sKcPhZomLMA4nh9jDAwWHsSbQEKfD_0XRW8yd8Fe7vICmwmRyiVNoYcT_KoQ93wcJYt9984u3r6BT77OhG2MgPmw_Srd0Zy2jk/s16000/ufo-felfed%C3%A9s-meghallgat%C3%A1s-amerika-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-video-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaKQNWU4So0zUleQqzZ6JN77cn1lTAu-P_ekoSPnmV00vVVRya-hXBmZ6u7wox5w6V4oOwmeYfLGpp4SNhYYcM3Zmr8sKcPhZomLMA4nh9jDAwWHsSbQEKfD_0XRW8yd8Fe7vICmwmRyiVNoYcT_KoQ93wcJYt9984u3r6BT77OhG2MgPmw_Srd0Zy2jk/s72-c/ufo-felfed%C3%A9s-meghallgat%C3%A1s-amerika-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-video-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/07/egy-amerikai-szenator-szerint-kormany.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/07/egy-amerikai-szenator-szerint-kormany.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy