Valóságos a Las Vegas-i UFO-baleset, állítja egy férfi, aki a New York-i rendőrségnél dolgozott

Újabb történelmi földönkívüli esemény történt az Egyesült Államokban, amelyről az UFO-közösségben vitatkozni fognak, amíg ki nem derül az ig...


Újabb történelmi földönkívüli esemény történt az Egyesült Államokban, amelyről az UFO-közösségben vitatkozni fognak, amíg ki nem derül az igazság. 2023. május 1-jén Kalifornia keleti részén, Nevadában és Utah-ban többen is észrevettek egy objektumot az égen, amely később a jelentések szerint lezuhant, és állítólag különös lényeket láttak egy lakóház hátsó udvarában.

Az incidens hasonlóságot mutat más rendkívüli esetekkel a világ minden tájáról, beleértve a baleseteket, a furcsa lényekkel való találkozásokat és a magyarázatokkal dacoló rejtélyes elemeket. Az ilyen sztorikat könnyen álhírnek nevezhetjük, ahogy az a Las Vegas-i esetnél is történt. De Doug Poppa független oknyomozó újságíró és egykori rendőrtiszt rávilágított az ügyben való részvételére, és további információkkal szolgált az incidenssel kapcsolatban, miszerint nem álhírről van szó.

Baleset

A rendőrség és a nyomozók is kezdettől fogva komolyan vették az esetet. Közvetlenül 2023. április 30-án éjfél előtt számos szemtanú több nyugati államban fényes tűzgolyót figyelt meg az égen. Körülbelül ugyanebben az időben egy rendőr felvételt készített a színes tárgyról a testkamerájával, egy közeli bejárati kamera pedig egy szokatlan, becsapódásra emlékeztető hangot rögzített.

2023. május 1-jén a Las Vegas-i rendőrkapitányság nyomasztó hívást kapott egy rémült családtól. A baleset helyszínéhez közeli, ranch stílusú házban egy család, amely két testvérből és apjukból áll, járműjavítással foglalkozik az udvarukban. Hirtelen egy szikrázó tárgyat pillantottak meg, amely a föld felé zuhant, amit lökéshullám kísért.

A tanú beszámolója

Az egyik szemtanú, egy "Angel" nevű 16 éves tinédzser arról számolt be, hogy a terület, ahol a tárgy landolt, homályosnak és elmosódottnak tűnt, mintha egy ismeretlen álcázási forma rejtette volna el. Kíváncsiságuk arra késztette őket, hogy benézzenek az udvarra, ahol olyan látvány tárult eléjük, ami miatt sürgősen a rendőrséghez fordultak. A lényeket nagynak írták le, 9 és 10 láb közötti magasságúnak, olyan figyelemre méltó tulajdonságokkal, mint a nagy fényes szemek, és nem emberi száj. Angel hangsúlyozta az idegenszerű megjelenésüket, de nem talált megfelelő szavakat a leírásukra.

Angel a közösségi médiában bemutatta a rendőrségi testkamerák és a közeli bejárati kamerák videó bizonyítékait, bepillantást nyújtva az esetbe. A felvételek, bár homályosak, megragadják az esemény intenzitását, és alátámasztják Angel beszámolóját. Különleges pillanatokat emel ki a videókban, ahol a lény alig észrevehető, de egyértelműen jelen van, ezzel is igazolva állításait.

A lényt részletesen leírva Angel emlékszik a magas és karcsú, szürkés-zöldes árnyalatú testére. Amikor találkozott a tekintetük, teste megdermedt, ami az alvási bénulás élményeire emlékeztet. A lénynek jellegzetes vonásai voltak, különös lábai, nagy arca szemekkel és jókora szájjal. Angel felidézi az idegen hangos, mély lélegzetét, amely az egész lényével rezonált.


Az átmeneti bénulást leküzdve Angel háza biztonsága felé rohant, és sürgősen tárcsázta a 911-et, hogy jelentse a földöntúli találkozást. A 911-es hívás rögzítette szorongását és kétségbeesését, ahogy megpróbálja érzékeltetni két hatalmas, nem emberi entitás jelenlétét a hátsó udvarban. Eközben léptek és suttogó hangok kakofóniája visszhangzott a háttérben, tovább erősítve a nyugtalanságot.

A Las Vegas-i rendőrség kezdetben azt fontolgatta, hogy krízis-beavatkozó csoportot küld a megrendült tanúhoz. Miután azonban további információkat kaptak más rendőröktől, komolyan kezelték az esetet. Két rendőr érkezett a helyszínre 38 perccel a segélyhívás után, óvatosan és idegesen nevetgélve.

A tisztek bemerészkedtek a hátsó udvarba, és egy tökéletesen kialakított kör alakú benyomódást fedeztek fel a földön, a találkozás látszólagos utóhatásait.

Néhány nappal később a rendőrség két őrmestere visszatért a helyszínre, hogy további vizsgálatokat folytassanak. A család azt is állította, hogy megfigyeltek öltönyös és napszemüveges egyéneket, amint lassan elhajtottak a házuk mellett egy kormányzati rendszámú autóval. A közeli katonai létesítmények, Nellis és Creech azonban tagadták, hogy közük lenne az incidenshez.

A nyomozás során egyikük megdöbbenésének adott hangot, és azt állította, hogy élettársa is szemtanúja volt az égből hulló hasonló fénynek. Ez az újonnan felfedezett megerősítés arra ösztönözte a tiszteket, hogy komolyan vegyék a helyzetet, további vizsgálatokat folytassanak, és további tanúvallomásokat rögzítsenek a környéken.

Figyelemreméltó, hogy indulás előtt az egyik rendőr azt tanácsolta Angelnek, hogy ha még egyszer találkozik a lényekkel, tartózkodjon a rendőrséggel való kapcsolatfelvételtől, és védje meg magát minden szükséges eszközzel. Ez a dermesztő tanács hangsúlyozza a helyzet súlyosságát és a tisztek saját aggodalmát.

A rendőrség távozásával Angel és családja visszavonult a házba, és imában kerestek vigaszt. Enyhülésük azonban hirtelen megtört, amikor egy nyugtalanító, emberszerű sikoly hasított az éjszakába a hátsó udvarból. A megrázó élmény megrendítette a családot, megkérdőjelezve az előttük lezajlott események természetét.


A Las Vegas-i történet nem csalás

Doug Poppa szorosan figyelemmel kísérte az égből lezuhanó titokzatos tárgy történetét, és az azt követő állításokat, miszerint idegenekkel találkoztak egy Las Vegas-i hátsó udvarban. Ő volt az első, aki interjút készített az incidensben érintett családdal. Poppa szerint a családnak azt mondta a rendőrség, hogy a rendfenntartó hatóságok térfigyelő kamerákat telepítenek otthonukon kívül, hogy megvédjék őket az UFO-rajongóktól.

Megjegyzés: Poppa független oknyomozó újságíró. Több mint 160 cikket írt a 2017-es Las Vegas-i mészárlásról, amelyeket a Baltimore Post-Examiner adott ki. A NYPD egykori segédrendészeti tisztje, az amerikai hadsereg katonai rendőrségének veteránja és volt rendfenntartó tiszt. 1986-ban az LCSO az év bűnügyi nyomozójának választotta. 18 évig dolgozott a Las Vegas-i szálloda-kaszinó iparágban, mint nyomozó, valamint biztonsági és felügyeleti igazgató, és az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériumának is dolgozott.

Noha Poppa továbbra is szkeptikus az incidenssel kapcsolatban, elismeri, hogy a család hitelesnek tűnik. Twitter-üzenetében gúnyosan megkérdőjelezte a Las Vegas-i rendőrség hitetlenségét a lakóhelyen rögzített videokamerás felvételekkel kapcsolatban, hangsúlyozva a műszaki és felügyeleti osztag kiterjedt intézkedéseit.

A 8 News Now helyi TV-csatorna szerint egy rendőr kamerája helyi idő szerint 23:50 körül rögzítette az objektumot, miután egy lakos bejelentést tett arról, hogy nem emberi jelenlét van az ingatlanukon. A tévécsatorna birtokába került hangfelvételen a ház egyik lakója egy nyolc láb magas alakot és egy másik, nagy szemekkel rendelkező entitást írt le a házuk hátsó udvarán, hangsúlyozva, hogy a lények még mindig jelen vannak.

Poppa meglepetését fejezte ki, hogy a rendőrség drága videoberendezéseket szerelt fel egy UFO-jelentésre reagálva, és kijelentette, hogy szokatlan, hogy ilyen esetekben ilyen intézkedéseket hoznak a rendfenntartók. Kétségei és megfigyelései hozzájárulnak az incidenst körülvevő folyamatos intrikákhoz, kérdéseket vetve fel a jelentett találkozások hitelességével és természetével kapcsolatban.

Az egyik interjú során Doug Poppa különös eseményt figyelt meg. Miközben interjút készített Angel-lel, a tinédzserrel, aki YouTube-videókat készített az esetről, egy titokzatos női hang volt hallható hívás közben a telefonban, aki arra utasította, hogy szerezze meg Doug Poppa rendszámát. Ez a furcsa interakció érdekes elemet adott a nyomozáshoz.


A News Nationnek adott 2023. június 15-i interjújában Poppa megerősíti, hogy nemrég beszélt a családdal, és megosztotta velük tapasztalatait. Megemlíti, hogy Angel a közösségi médiában intenzív vizsgálatnak és visszahatásnak lett kitéve. A család, mivel spanyol származású, fenyegetéseket és becsmérlő megjegyzéseket is kapott. Poppa csalódottságának adott hangot, és kiemeli a tisztelet és a megértés szükségességét.

Poppa hangsúlyozza, hogy a család három tagja, köztük Angel, a bátyja és az apjuk is tanúi voltak a furcsa lényeknek. Kiemeli, hogy a családdal folytatott interakciói során beszámolóik konzisztensek maradtak, amit hitelességük megítélésében jelentősnek talál. 40 éves tapasztalattal rendelkező nyomozóként Doug Poppa igyekezett felmérni állításaik hitelességét, de nem talált okot arra, hogy kételkedjen a történetükben.

A bizonyítékokkal kapcsolatban Doug Poppa megemlíti, hogy Angel közzétett egy videót a YouTube-csatornáján, de sokan kritizálták és alaposan elemezték azt. Megjegyzi, hogy a Baltimore Post-Examiner volt az első, aki közzétett egy fotót a talajban hagyott benyomódásról, amelyet Angel az eset éjszakáján rögzített. Ezenkívül Poppa kapott Angeltől egy fényképet, amelyen a Las Vegas-i rendőrség két őrmestere látható, akik állítólag néhány nappal az első incidens után visszatértek beszélni a családdal.

Doug Poppa térfigyelő kamerák felszerelését is tárgyalja a család házának tetején. Ezeket a kamerákat a hírek szerint a Las Vegas-i rendőrkapitányság belbiztonsági osztálya szerelte fel a család védelme érdekében. Poppa azonban különösnek találja, hogy a kamerákat néhány nappal azelőtt távolították el, hogy május 27-én visszatért a családhoz.

Poppa kiemeli a folyamatban lévő nyomozást és bizonyos szempontok további ellenőrzésének szükségességét, mint például a közösségi média posztokban említett bejárati kamera felvételt. Kifejezi elkötelezettségét az incidens nyomozásának folytatása mellett, és arra utal, hogy van még mit feltárni.

Megjegyzendő: Lindley Johnson, a NASA bolygóvédelmi tisztje szerint a Las Vegasban múlt hónapban megfigyelt zöld tűzgolyó nagy valószínűséggel egy méternél kisebb méretű, fényes meteor volt, és nem egy UFO, amely bárkinek a hátsó udvarába esett. Johnson pontosította, hogy az objektum magasan volt a légkörben, és több száz mérföldre volt Las Vegastól, amikor észrevették, így a meteorból semmi sem landolt senkinek a hátsó udvarában. Kifejtette, hogy a NASA Földközeli Objektumkutatási Központja (CNEOS) a megfigyelt felszabaduló energia alapján becslések szerint 1 méternél nagyobb objektumokról készít jelentéseket. Ezért előfordulhat, hogy az olyan kisebb tárgyak, mint a zöld tűzgömb, nem szerepelnek a NASA nyilvántartásában. (1)

(1) - https://www.howandwhys.com/las-vegas-ufo
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,43,állatvilág,602,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,665,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,305,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,633,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,36,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,233,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,692,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1211,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,892,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,403,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10948,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9742,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Valóságos a Las Vegas-i UFO-baleset, állítja egy férfi, aki a New York-i rendőrségnél dolgozott
Valóságos a Las Vegas-i UFO-baleset, állítja egy férfi, aki a New York-i rendőrségnél dolgozott
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLcPU-HP_SJBXnJvsPZad8p_UFCF1qI-hxWmwNDAqlY9C-OVJs9qrYYpThNybKGdmipsvqy4mouneyfdUWnv5PXlUBsxo7zmW7c2RoGsKxgdWAFjSYVgb2hJcL2E57yYST9xg9AdqRW9TL4SFhIexW7ZlaEU-Nr_7WF4hwF7mTR45m8Ux8TRixpFXUBkY/s16000/las-vegas-ufo-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-l%C3%A9ny-video-rejt%C3%A9ly-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLcPU-HP_SJBXnJvsPZad8p_UFCF1qI-hxWmwNDAqlY9C-OVJs9qrYYpThNybKGdmipsvqy4mouneyfdUWnv5PXlUBsxo7zmW7c2RoGsKxgdWAFjSYVgb2hJcL2E57yYST9xg9AdqRW9TL4SFhIexW7ZlaEU-Nr_7WF4hwF7mTR45m8Ux8TRixpFXUBkY/s72-c/las-vegas-ufo-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-l%C3%A9ny-video-rejt%C3%A9ly-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/06/valosagos-las-vegas-i-ufo-baleset.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/06/valosagos-las-vegas-i-ufo-baleset.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy