Terry Lovelace idegen elrablása a legmeggyőzőbb UFO találkozás fizikai bizonyítékokkal

A bizonyítékok hiánya miatt az idegen elrablásokról szóló beszámolók hitelesítése kihívást jelent, ami azt eredményezi, hogy az elrabolt sze...


A bizonyítékok hiánya miatt az idegen elrablásokról szóló beszámolók hitelesítése kihívást jelent, ami azt eredményezi, hogy az elrabolt személyeket gyakran nem veszik komolyan az UFO-közösségben. Bár néhány elrablás-történet szórakoztató és jól kidolgozott, legtöbbjük kitalált. Van azonban egy különösen lenyűgöző eset.

Terry Lovelace nyugalmazott főügyész-helyettes és ügyvéd, aki 1973 és 1979 között az Egyesült Államok légierejében szolgált sürgősségi orvosi technikusként, azt állítja, hogy egy földönkívüli hajó vitte el. Lovelace beszámolója lenyűgöző, és egyike a kevés hihető és hiteles emberrablási történetnek.

1973-ban Lovelace a középiskola elvégzése után azonnal csatlakozott az amerikai légierőhöz. Egészségügyi, sürgősségi orvosi technikusi képzésben részesült, és a Missouri állambeli Whiteman légibázison állomásozott, amelyet korábban Sedalia légibázisnak hívtak. A bázis B-2 bombázó és rakétabázisként szolgált, és otthont adott a 351. stratégiai rakétaszárnynak, számos Minuteman II nukleáris fegyveres ICBM silóval a vidéki területeken.

Lovelace-t alaporvosnak nevezték ki, és mentőautót vezetett éjszakai műszakban 23:00 és 8:00 között társával, akit "Tobynak" nevezett. 1975 januárjában egy éjszaka rendes műszakjukban a mentőautó előtt nézték a csillagokat, amikor Toby, egy amatőr csillagász rámutatott a csillagképekre és a bolygókra. A műszakuk általában eseménytelen volt, de az az éjszaka nagyon jelentősnek bizonyult, megváltoztatva életük menetét.

Lovelace (jelenleg 69 éves) Tobyval ment táborozni az észak-arkansasi Devil's Den állami parkba 1977 júniusában. Pattogó tűz közelében beszélgettek, a tücskök és a levelibékák hangja miatt nehezen hallották egymást. Hirtelen kísérteties csend vette körül őket. "Ez elég klisészerűnek hangzik - akárcsak egy filmben –, de velünk pontosan ez történt," - mondta.

Ahogy a látóhatár felé néztek, három erős fény bukkant fel és haladt feléjük. Ahogy a fények közeledtek, a két férfi látta, hogy egy fekete háromszög alakú prizmából áradnak ki, amely két háztömbnyi széles.

Lovelace észrevette, hogy egy gyors, kék fénysugár lövellt ki belőle, és valószínűleg a jelenlétüket pásztázta. Nem sokkal azután, hogy megállt, elvesztették az eszméletüket. Ébredéskor észrevette, hogy Toby a sátoron kívülre bámult, és egy háromszög alakú tárgyat vett észre, amely egy körülbelül tizenkét gyermekből álló csoport fölött lebegett, akik egy alatta lévő réten álltak. Lovelace megkérdezte: "Miért vannak itt kint ezek a gyerekek ilyen sötét éjszaka?"

"Ők nem kisgyerekek. Nem emlékszel arra, hogy elvittek minket és bántottak?" - válaszolta Toby.

Lovelace szerint, amikor Toby kimondta ezeket a szavakat, hirtelen visszatértek az emlékei az UFO-ban történt tartózkodásról. A későbbi években hipnózishoz folyamodott, hogy helyreállítsa hiányzó emlékeit. Az egyik ilyen alkalom során Lovelace emlékezett egy eseményre, amikor egy űrhajó fedélzetére vitték, és különleges entitások orvosi kísérleteknek vetették alá.


Ezek az entitások humanoid formák voltak, de jellemzőik eltorzultak és szinte nem emberiek. Telepátiával kommunikáltak egymással, és úgy tűnt, hogy Lovelace-en orvosi eljárást hajtanak végre. A hipnózis során Lovelace emlékei felvillantak, amikor egy vizsgálóasztalon ült és sikoltozott, de hang nem jött ki a száján. Telepatikus üzeneteket hallott a fejében, amelyek arra szólították fel, hogy hagyja abba a sikoltozást, mert nem áll szándékukban bántani, és vissza fogják vinni.

Lovelace elmondta, hogy szörnyű élményben volt részük, amitől bőrük vörös és fájdalmas lett, akár egy rossz leégés az egész testükön, még a talpukon is. Két napra bekerültek a bázison lévő kórházba, mert nagyon kiszáradtak.

Amíg ott voltak, többször is kihallgatta őket néhány férfi, akik azt mondták, hogy a "Különleges Nyomozói Hivatalból" jöttek. Otthonában és autójában egy fényképezőgépet kerestek, amelyről Lovelace azt mondta, hogy nem volt nála, de nem hittek neki. Azt is mondták neki, hogy nem találkozhat többé társával, Tobyval, akit másik bázisra küldtek. Az egész élménytől Lovelace-et rémálmok gyötörték, és hosszú időn át lelkileg is hatott rá.

Terry Lovelace-t mélységesen felkavarta találkozása, és számos megválaszolatlan kérdése maradt. Ezt követően könyvet írt "Incident at Devils Den: A True Story" címmel, azzal a szándékkal, hogy feltárja a földönkívüli emberrablások tényeit, és inspiráljon másokat tapasztalataik megosztására.

A lábáról 2012-ben egy rutin röntgenfelvétel készült, melynek során felfedezték, hogy Lovelace lábában egy köröm nagyságú fémdarab volt beágyazva, és apró vezetékek álltak ki belőle. Ez a tárgy egy számítógépes chipre hasonlított, két kis vezetékkel, melyek a feje felé nyúltak, bár nem volt világos, milyen messzire értek.

Ezenkívül számos más, különböző formájú implantátumot észleltek, de a huszonnégy készített képből csak hatot kapott meg Lovelace, a fennmaradó részről azt állították, hogy megsemmisült. Sőt, a vádlija izomzatába ágyazva egy csoport virágmintában elrendezett, Tic Tachoz hasonló méretű tárgyat találtak.

A felfedezés legmegdöbbentőbb aspektusa az volt, hogy Lovelace lábán nem voltak bemetszés vagy műtét nyomai, és a tárgyat észlelő radiológus azt állította, hogy lehetetlen megsérteni a bőr épségét heg hagyása nélkül. Ezeket az implantátumokat látszólag nem szokványos eszközökkel helyezték be a szervezetébe, és a radiológus "zavarónak" nevezte a helyzetet, megjegyezve, hogy még soha nem találkozott hasonlóval.


Lovelace ezt írja személyes blogjában:

"2017 szeptemberében vendégelőadó voltam egy houstoni UFO eseményen. Ez volt az első nyilvános megjelenésem és lehetőségem, hogy őszintén beszéljek az idegen elrablások témájában. Ez volt az az idő, amikor elhatároztam, hogy könyvet írok. Ez egy fontos téma. Megérdemeljük, hogy tájékozódjunk, és ne vezessenek minket félre.

Attól tartok, a média, különösen a mozgóképipar érzéketlenné tett bennünket az UFO-jelenségekkel kapcsolatban. A Harmadik típusú találkozások 1977 novemberében jelent meg. Az én élményem ugyanazon év júniusában történt. Most a YouTube információk özönét kínálja, keveredve a mesével és megtévesztéssel. Ismerje meg az igazságot. Az idegenek valóban léteznek, és néhányan köztünk élnek és sétálnak anélkül, hogy észrevennénk őket. Valószínűleg sok különböző világból vagy különböző dimenziókból származó faj él ma itt a Földön.

Egyes földönkívüliek valójában a mi 'jóindulatú űrtestvéreink,' ahogy azt egyesek állítják. Itt vannak, hogy kezet fogjunk, és bevezessék az emberiséget a béke és a magasabb tudatosság új korszakába. Talán igen, de nem azok, akikkel találkoztunk. A lények, akikkel találkoztunk, szörnyek voltak. Embereket rabolnak el, és terrornak és brutalitásnak vetik alá őket napirendjük megvalósítása érdekében. 100%-ban célirányosak, és mentesek az emberi vagy állati szenvedés iránti empátiától. Mi vagyunk a laboratóriumi patkányaik. Ha egyszer megcímkéztek a példányukként, egy életre meg leszel címkézve. Mint egy vadállat a Serengeti-síkságon.
"

Öt évvel ezelőtt Terry Lovelace kiadott egy könyvet, amely jelentős problémákat okozott, és egy évig tartó zaklatáshoz vezetett Dallason kívüli otthonában. Lovelace arról számol be, hogy a könyv nyilvánosságra kerülését követően katonai repülőgépek, köztük két- és négyülésesek, valamint bejegyzett "N" számmal nem rendelkező Airbus 350-esek repültek el a háza felett. Ezeket a drága repülőgépeket hetente legalább kétszer, gyakran minden nap észlelte, amint átrepültek. Lovelace sok fotót készített az incidensekről, köztük egy olyat is, amelyen egy UFO látható ugyanabban a képkockában, mint az egyik behatoló helikopter.


Roger Leir lábsebész és ufológus a Terry Lovelace testében talált állítólagos idegen implantátumokat vizsgálta. Felfedezte, hogy az implantátumok ritka elemeket tartalmaznak, amelyek egy része csak meteoritokban található, és természetesen nem fordul elő a Földön. Ez kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy Terry testébe hogyan kerültek beültetésre idegen implantátumok műtéti eljárás nélkül, és hitelesebbé teszi lenyűgöző elrablási történetét. (1)

(1) - https://www.howandwhys.com/terry
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,601,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,295,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1098,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,787,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,407,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,690,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1333,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1208,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,891,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,402,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10934,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,667,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,42,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9729,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,371,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Terry Lovelace idegen elrablása a legmeggyőzőbb UFO találkozás fizikai bizonyítékokkal
Terry Lovelace idegen elrablása a legmeggyőzőbb UFO találkozás fizikai bizonyítékokkal
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhca4mBgOpT7b4jxS4wOO6X54Dx1keu7BbggP_-P7MeyoSgecBW07joItRk0lNEkqtEQ2ogUzEzzrVBGLErqBrJdPUUFEisDePO_qakSkzbjX8pB3wW9hFx_shm1ubVoGZeW1prglumBLQm7LJtAQR2S5iVqck0du8FapguhpCBYDThGQUiQ7twUhOQ/s16000/ufo-idegen-elrabl%C3%A1s-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-%C5%B1rhaj%C3%B3-k%C3%ADs%C3%A9rlet-video-k%C3%B6nyv--2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhca4mBgOpT7b4jxS4wOO6X54Dx1keu7BbggP_-P7MeyoSgecBW07joItRk0lNEkqtEQ2ogUzEzzrVBGLErqBrJdPUUFEisDePO_qakSkzbjX8pB3wW9hFx_shm1ubVoGZeW1prglumBLQm7LJtAQR2S5iVqck0du8FapguhpCBYDThGQUiQ7twUhOQ/s72-c/ufo-idegen-elrabl%C3%A1s-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-%C5%B1rhaj%C3%B3-k%C3%ADs%C3%A9rlet-video-k%C3%B6nyv--2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/04/terry-lovelace-idegen-elrablasa.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/04/terry-lovelace-idegen-elrablasa.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy