Pio atya jóslatai szerint ez vár az emberiségre a 21. század második felében

A híresen rémisztő próféciák könyve, amelyet Pio atya írt, egyre aktuálisabb. A világ politikai eseményeinek rohamos változása arra késztet ...


A híresen rémisztő próféciák könyve, amelyet Pio atya írt, egyre aktuálisabb. A világ politikai eseményeinek rohamos változása arra késztet bennünket, hogy egyre többet gondolkodjunk a jövőről, miközben próbáljuk megérteni a bonyolult és ijesztő problémákat. A 2002-ben szentté avatott Pio atya egyáltalán nem hagyott ránk örömteli leírásokat a jövőről.

Pio atya 1887. május 25-én született egy jámbor családban. Csecsemőkorától kezdve az Isten iránti szeretetre nevelték, és azt tanította, amit az Úr tanított. Természetesen úgy döntött, hogy összeköti életét az istentisztelettel. 1918-ban megtörtént az első csoda - stigmák jelentek meg a kezén és a lábán, akárcsak Jézus Krisztusén.

Gyülekezeti kollégái megvizsgálták Piót, és úgy vélték, hogy speciális kenőcsökkel mindenkit megtéveszt, és csodaként mutatja be. Ennek eredményeként a Szentszék nem volt hajlandó hinni a szerzetesnek, és 1923-tól 1933-ig 10 évre elzárta őt. Ezekben az években csak kenyeret és vizet fogyasztott, és napokig imádkozott. 1933-ban újabb vizsgálatot határoztak el, ezúttal vezető orvosok mondtak róla véleményt.

Többszöri alapos vizsgálat után kiderült, hogy nem történt hamisítás. Nem ismert a módja annak, hogy ilyen sebeket ejtsünk magunkon. Ráadásul, ha a sebeket ő maga ejtette volna, már rég meggyógyultak vagy elfertőződtek volna, mert Pio atya életkörülményei szörnyűek voltak az elzártságban. Ennek eredményeként a Szentszék csodának nyilvánította a stigmáit, és zarándokok tízezrei érkeztek a San Giovanni Rotondó-i kolostorba.

Későbbi életében Pio naponta fogadott embereket hajnaltól estig. Egy másik ajándékot fedezett fel magában - érintéssel tudott gyógyítani. Széles körben ismert egy eset, amikor egy veleszületett patológiás lányt hoztak hozzá - nem voltak pupillái. A férfi megérintette a szemét, és a lány felkiáltott: "Úristen, mennyi fény!"

Egy másik jól ismert gyógyulás az az eset, amikor egy háborúban megsérült gyermeket vittek hozzá. Egy repesz úgy összezúzta a gerincét, hogy szegény gyerek egyetlen ujját sem tudta megmozdítani, és beszélni sem tudott. Egy érintés elég volt ahhoz, hogy visszatérjen a normális életbe. Hálából Pio atya egyik tanítványa lett.

De nemcsak ezek a csodálatos gyógyulások tették népszerűvé a papot az egész világon. Azt mondta: "Nem tudok segíteni az egész világon, túl rövid az időm. A legjobb, amit tehetek az emberekért, hogy magam mögött hagyom a látottakat."

Pio atya 1968-ban meghalt. A katolikus egyház boldoggá, majd később szentté avatta. Pio atya egy jóslatokat tartalmazó könyvet hagyott örökségül a jövő nemzedékei számára, valamint egy levelet, amelyben leírja, hogy figyelmeztetni kell az embereket Szodoma és Gomorra korszakának kezdete előtt, amely a jövőben, az Antikrisztus eljövetelével együtt érkezik el.

Pio atya olyan jövőt látott, amelyben soha nem akart lenni, ahol még az egyház is a gonosz oldalára áll. Szörnyű szodomai bűnöket látott Európa jövőjében, amelyeket nemcsak bátorítani, hanem művelni is fognak a jövő társadalmában.


"Az emberek nagy örömmel vonulnak a pokol mélységébe, mintha álarcosbálba vagy magának az Ördögnek az esküvőjére mennének. A bűn mértéke betelt. A nap, borzalmas eseményeivel, közel van. Európa szörnyű büntetéseket fog elszenvedni, amikor a pápaság kiüresedik. Haragot, gyűlöletet és rágalmazást vált ki néhány ember, akiket tűzre küldenek, majd ők maguk fogják megölni uralkodójukat. Nagy háború lesz keleten és nyugaton, ami sok embert elpusztít. Az emberek négy évig és öt hónapig erőtlenül fogják ezt bámulni. Akkor az éhínség és a pestis több áldozatot hoz, mint a háború."

És íme az események végeredménye:

"Az elkövetkezendő büntetés nem hasonlítható semmihez sem, amelyet Isten a világ teremtésének kezdete óta engedélyezett. Az emberek egyharmada örökre elmegy, amikor már túl késő. Az éjszaka folyamán egy nagy szikla emelkedik ki a fehéredésből - ez egy olyan éjszaka lesz, ahol nincs hadüzenet.

Majd Bukaresttől Nürnbergig, Drezdától Berlinig csapatok foglalják el a vonalakat. A harmadik vonal a Ruhr-medencétől Kalinyingrádig tart. Ekkor fekete szürke madarak repülnek délről olyan erővel, hogy megváltoztatják az eget és a földet. Az első bomba a Bajor-erdő melletti templomra fog esni. Minden elpusztul, és senki sem menekülhet előle.

Odaát tankok hajtanak át a kunyhókon és házakon. Emberek ülnek ebben a technikában, de a testük lelóg, halottak. Körös-körül fekete arcok. Az árvizek városokat és falvakat fognak elpusztítani. Dél-Anglia az északi partokkal együtt eltűnik. Skócia túléli. Nyugaton a föld eltűnik, de új területek jelennek meg. New York és Marseille elpusztul. Párizs kétharmada megsemmisül. Rayston, Augsburg, Bécs megmarad.

Augsburg és a Dunától délre fekvő országok nem fogják érezni a háború következményeit. Aki a pusztulás irányába néz, elpusztul, szíve nem fog ellenállni ennek a szörnyű látványnak. Egy éjszaka alatt több ember fog meghalni, mint két világháborúban. Akkor a hit erősebb lesz. Két évvel e borzalom után eljön az aranyidő, de új földek jelennek meg.
"

Pio a könyvében jelezte, hogy az emberiség főpróbája 2060 körül következik be. Ez egy szörnyű háború lesz - a legnagyobb az emberiség történetében. Emberek százmilliói fognak meghalni. Erről az időszakról a következőképpen írt a pap:

"Az ember el fogja pusztítani az embert. El fog tűnni a föld, a nagy föld. A világ egyik oldala örökre letörlődik a földrajzi térképről. Ezzel az emberiség történelme és gazdagsága eltűnik."


Harag, gyűlölet és rágalmazás szerte a világon, ahogy Pio atya leírta, a mi valóságunk, amely - ahogy megjósolta - az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktussal kezdődött. A hazugság mindenütt jelen van, elutasítások, intrikák és viszályok. Nem ezt írta fél évszázaddal ezelőtt az olasz pap? Szörnyű büntetés Európa számára, amikor Isten haragja eléri azokat, akiket sokan szentnek tartottak, de a gonosz oldalán álltak. Ez az idő a végéhez közeledik?

Szerencsére Pio atya megírta, hogyan lehetne ezt elkerülni:

"Az emberiségnek egyesülnie kell. Minden felekezet, minden nemzet. Isten meghallgatja és megváltoztatja a történelem menetét. Ellenkező esetben összeomlik."

Sajnos egyelőre nincs egység az emberi faj különböző képviselői között. Ezért érdemes felkészülni a legrosszabbra. A szerzetes leírta, mi vár azokra, akik túlélik a szörnyű háborút:

"Egy meteorit zuhan a Földre, és minden megremeg. Lesz nagyobb és rosszabb katasztrófa, mint a háború. Készülj fel arra, hogy sok napot teljes sötétségben élj. Ezek a napok nagyon közel vannak. Ebben az időben minden ember halott lesz. És szinte nem is marad étel és ital a Földön. Aztán a fény visszatér, de csak kevesen fogják látni."

Sajnos úgy tűnik, hogy a 21. század hihetetlenül nehéz próbákat ígér az emberiség számára. Az ember saját lelki nyugalma érdekében mindent betudhat valaki téveszmés észlelésének, de meglepő módon jóslatai visszhangozzák azokat, amelyeket Nostradamus, Paracelsus, Casey és a híres Vanga hagyott hátra. Valamennyien azt állították, hogy a 21. század második felében pusztító események kezdődnek a Földön. A háború csak a kezdet lesz, majd pusztító kataklizmák és betegségek sora következik.

Paracelsus és Casey szinte szóról szóra hasonló jóslatokat hagyott maga után a 2070-es évekről:

"A hegyek lesüllyednek a fenékre, és új földek bukkannak fel az óceán mélyéből. Ahol sivatag volt, rétek virágoznak; ahol erdők voltak, ott marad a felperzselt föld. A városokat kiirtják, és azok az emberek, akik túlélik az összes katasztrófát, nem fogják tudni, hogy szerencséjük volt, vagy ez egy újabb átok." (1)

(1) - https://www.soulask.com/padre-pios-book
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,464,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1715,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,449,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10922,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9718,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Pio atya jóslatai szerint ez vár az emberiségre a 21. század második felében
Pio atya jóslatai szerint ez vár az emberiségre a 21. század második felében
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir9pNdLX0rLP841bEt-qSW0oSz43rMKY4Rf3OjqiHYVlMpmnj2MgCTC1eT6VarXkicNDN2DUtDH-DbvUpHj7Qkf15ODSw5JFezliah_KYWncGBqXa8O1lexeUMQeSrQyl8HuG-4mk1PUa4Dqe8PT3mahehin_Hq66nlAz5t1s3JYcnLLZaHTKATYvD/s16000/pio-atya-j%C3%B3slatai-pr%C3%B3f%C3%A9cia-j%C3%B6v%C5%91bel%C3%A1t%C3%A1s-eur%C3%B3pa-h%C3%A1bor%C3%BA-vall%C3%A1s-egyh%C3%A1z-b%C5%B1n-gonosz-betegs%C3%A9g-katasztr%C3%B3fa-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEir9pNdLX0rLP841bEt-qSW0oSz43rMKY4Rf3OjqiHYVlMpmnj2MgCTC1eT6VarXkicNDN2DUtDH-DbvUpHj7Qkf15ODSw5JFezliah_KYWncGBqXa8O1lexeUMQeSrQyl8HuG-4mk1PUa4Dqe8PT3mahehin_Hq66nlAz5t1s3JYcnLLZaHTKATYvD/s72-c/pio-atya-j%C3%B3slatai-pr%C3%B3f%C3%A9cia-j%C3%B6v%C5%91bel%C3%A1t%C3%A1s-eur%C3%B3pa-h%C3%A1bor%C3%BA-vall%C3%A1s-egyh%C3%A1z-b%C5%B1n-gonosz-betegs%C3%A9g-katasztr%C3%B3fa-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/03/pio-atya-joslatai-szerint-ez-var-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/03/pio-atya-joslatai-szerint-ez-var-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy