Leslie Flint a történelem egyik legnagyobb médiuma volt, aki mintegy ezer felvételt hagyott ránk, melyeken túlvilági emberek beszélnek hozzánk

A történelem egyik legnagyobb médiuma 1911. január 25-én, meglehetősen szegény körülmények között lépett világunkba Londonban, az Egyesült K...


A történelem egyik legnagyobb médiuma 1911. január 25-én, meglehetősen szegény körülmények között lépett világunkba Londonban, az Egyesült Királyságban.

Leslie Flint már nagyon korán érzékelte a szellemeket, amikor meglátta nagynénje férjét, miután az első világháborúban Franciaországban megölték, aki meglehetősen elveszettnek látszott, és a nagynénje ujját húzta, hogy felhívja magára a figyelmét, mielőtt eltűnt volna a levegőben.

Gyerekkorában egy másik alkalommal látta "Mrs. Pugh"-t, aki az egyik szomszédja volt, aki egy hónappal korábban hunyt el, és miközben közvetlenül a nagymamája mögött állt, hamarosan eltűnt, miután besétált ugyanabba a szobába, ahol a nagymamája ült.

Valahányszor azt állította, hogy szellemet látott, nagyanyja becsmérelte a halottak leírása miatt, és hamar megtanulta, hogy soha többé ne lásson senkit, aki "eltűnik". Ahogy felnőtt, meg kellett küzdenie a valódi szegénységgel, és kénytelen volt különféle alantas munkákat végezni, volt többek között sírásó és moziőr, de dolgozott egy kocsmában és egy férfi öltözőben.

Már fiatalon elkezdte a szellemi igazság keresését. Megkérdőjelezte, hogy van-e élet a halál után, és többet akart tudni. Vonzódni kezdett a szeánsz körökhöz (azért is, mert teát és krumplit szolgáltak fel), és hamarosan be tudta mutatni hatalmas pszichikai erejét.

A túlvilágon élő lelkek megérezték ezt az erőt, és sok évnyi fejlődés után sikerült kifejleszteniük benne azt a csodálatos képességet, hogy ektoplazma segítségével mesterségesen létrehozott hangdobozba "klónozott" hangokat vetítsen ki a "levegőbe" testéből a körben ülő jelenlévők energiájával kombinálva.

A húszas évei elején a romantika utáni vágya miatt a valaha volt egyik legszakértőbb és legtehetségesebb társastáncos lett. Ő és karcsú táncpartnere, Gladys Hayes kiváló, élő előadásokat tartottak országszerte számos táncteremben. Még egy tánciskolát is alapítottak, a Hall School of Dancing-et, és sok diákot tanítottak az akkori időkben nagyon népszerű időtöltésre, és természetesen a korszak legnépszerűbb táncaira, mint például a keringőre, a tangóra és a foxtrottra. A médiumok, a szeánszok és a túlvilág iránti ugyanilyen erős érdeklődése azonban olykor összeütközésbe került a tánccal, és Gladysnek láthatóan semmi köze nem volt a spiritualizmushoz.

Táncpartnere, Gladys hamarosan nagyon féltékeny, bosszús és gyanakvó lett, amikor Leslie Flint ragaszkodott ahhoz, hogy megtartsa magának a szerda estéket, de nem mondta meg neki, hogy miért.

Azokat az éjszakákat a spiritiszta találkozóknak szentelte, ahol nem csak tovább fejleszthette médiumi képsségét, hanem egy másik nővel, Edith Mundinnal is eltölthetett egy kis időt, aki Leslie Flint számára nemcsak nagyon elkötelezett spiritiszta, hanem támogató, vonzó is volt, egy kedves nő, annak ellenére, hogy valamivel idősebb volt nála. Amint Gladys ezt megtudta, arcon csapta, és végleg otthagyta.


Leslie Flint furcsa módon megkönnyebbült, hogy többé nem kell fontos idejét és energiáját két külön érdeklődés között megosztania. Most már csak egyetlen fő ügynek kellett elköteleznie magát, amiről gyakran úgy érezte, hogy élete fő hivatása és célja kell, hogy legyen, a kommunikáció azokkal, akik előtte mentek el. Edith segített Leslie Flintnek még tovább fejleszteni médiumi képességét azáltal, hogy olyan helyet biztosított számára, ahol kényelmesen megtarthatta saját médiumi találkozóit, és végül saját templomukat, ahol nyilvános szeánszokat tarthattak.

Sajnos Németország 1939. szeptember 1-jén megtámadta Lengyelországot, és kitört a második világháború. Nem sokkal ezután, és miután többször megkérte, Leslie Flint és Edith végül összeházasodtak. Egy másik amerikai spiritiszta levelében Leslie Flintnek lehetőséget ajánlott arra, hogy elmeneküljön az Egyesült Királyságból, és az Egyesült Államokban éljen. Ő azonban visszautasította, és nem akarta elhagyni hazáját, az Egyesült Királyságot, pedig szembe kellett néznie a legrosszabb lehetőséggel.

Mivel Leslie Flint bátor, feddhetetlen és kitartó ember volt, ragaszkodott ahhoz, hogy hazáját szolgálja. Mégis, mivel jóhiszemű spiritiszta és az Anglia Spiritualista Egyház tiszteletese volt, és már fájdalmasan jól ismerte, mi történik azokkal a lelkekkel, akik felkészületlenül (nem tudva, mire számíthatnak) a szellemi világba kerülnek már jóval idő előtt, egyszerűen nem tudott és nem is akart ártani senkinek.

A háború befejeztével Leslie Flint visszatért főfoglalkozásához, mint főállású médium. Leslie Flintnek valahogy sikerült kifejlesztenie egy elképesztő ajándékot, hogy mint energetikai közvetítő nyilvánuljon meg a fizikai és a spirituális birodalom között, amely a rendkívül fényérzékeny anyagból, az úgynevezett "ektoplazmából" és más, helyileg elérhető finom anyagokból és/vagy energiákból áll, amelyek valamilyen módon egy mesterséges hangképző szervvé formálhatók. Ez a kényes eredmény évekig tartó állandó próbálkozást igényelt egy elsötétített szobában. Ebből a csodálatos kísérletből több ezer meglehetősen hosszú beszélgetés született a túlvilágon élőkkel, akik közül néhányan sok-sok éve, sőt esetenként több ezer éve "halottak".


Ahogy nőtt az igény közvetlen hangközvetítésére, egyre több időt tölthetett az elsötétített szeánszteremben, és gyakran egy speciálisan kialakított elsötétített szekrényben, hogy éteri telefonként működve segítsen emberek ezreinek lélekben kommunikálni szeretteikkel, az élők és azok között, akik átmentek a túlvilágra. Ajándékát tanúk ezreinek is gyakran bemutatták az Egyesült Királyság számos csarnokában és színházában, például a leedsi Central Salem Hallban, a bloomsburyi Victoria Hallban, valamint Lord Dowding légimarsallal a Rochester Square-en és a londoni Kingsway Hallban. Számtalan szellemkommunikátor beszélt örökkévaló szellemi életükről, és később több száz órányi beszélgetést gögzítettek hangszalagokra.

Szerencsére néhány ülnöke (például a George Woods és Betty Greene házaspár) az 1950-es években elkezdte rögzíteni ezeket a felvételeket, miután először kerültek forgalomba a viszonylag olcsó magnókészülékek, és fokozatosan hatalmas könyvtárat építettek fel szeánszfelvételekből, amelyek általában valahol 20 perc és egy óra között voltak. Ami a túlvilágra vonatkozó legnagyobb bizonyítékok közé tartozik, ezek a felvételek szó szerint önmagukért beszéltek. Rendkívül érdekesek, szívből jövők, relevánsak és életbevágóak, ami az ilyen rendkívüli valóságban élőktől elvárható lehet.

A lelkek (kommunikátorok) tagadhatatlanul valóságos, élő személyiségnek tűntek (minden emberi tulajdonsággal, ami a valódi, élő emberektől elvárható), és a valaha volt legcsodálatosabb leírásokat adták a legnagyszerűbb és legdinamikusabb túlvilágról, amelyet mi a Földön még csak elképzelni sem tudunk, mert az átlagos elme a materialista fogalmak csapdájában él. Miközben a túlvilági élet túlszárnyalja normál, materialista idő- és távolságfogalmainkat, a túlvilág olyan messze túlmutat a materializmuson, amennyire csak lehet.

Leslie Flintet minden elképzelhető módon tesztelték a valaha volt legbizalmatlanabb szkeptikusok. Az egyik csoport, a The Society for Psychical Research végül a valaha volt legnevetségesebb magyarázatokkal állt elő, hogy legalább megpróbálja elmagyarázni, mit is csinál valójában Leslie Flint, egészen addig, hogy meggyanúsítsák őt azzal, hogy tömeges hallucinációt idézett elő. Pedig ezt az úgynevezett "tömeghallucinációt" több száz szalagra rögzítették. Később egy másik szkeptikus azt feltételezte, hogy a hangok biztosan a hasából származnak - ez egy újabb abszurd magyarázat, amelyet minden intelligens ember nagyon nehezen tud elfogdani.


Sok szkeptikus, tudós, orvos és más szemtanú számtalan alapos vizsgálata után senki sem talált semmilyen trükköt. Mivel képességeinek mértéke szokatlanul erős volt, sokkal több olyan kísérletet lehetett végrehajtani, amelyeket egyébként sokkal nehezebb lenne elvégezni a legtöbb más manifesztáció vagy közvetlen hangközvetítés esetén. Például néha nagyon gyenge fényviszonyok között is lehetett hallani a hangokat (elképesztő, mert az ektoplazma rendkívül érzékeny a leggyengébb fényre is), és az biztos, hogy a Leslie Flint körüli "levegőből" jöttek, és más helyre nem vezethetők vissza.

A legtöbb más médiumi kör meglehetősen lassú és kínos megnyilvánulásokat produkált, és még ha sikerrel is jártak, gyakran csak kis számú szellemi "törzstársra" korlátozódtak, akik hetente vagy havonta jöttek, miközben inkább csak hétköznapi szinten kommunikáltak.

Sokkal szélesebb körű kommunikátorok is voltak, sokkal szélesebb háttérrel, mert sokkal több szellemnek volt lehetősége átjönni és beszélni. És ugyanilyen lenyűgözőek voltak a fejlettebb lelkek közlései, amelyek néhány létfontosságú spirituális témát fedtek le.

Mickey kommunikál (1934-1987)

Mickey volt Leslie Flint állandó szellemtársa több mint 50 éven keresztül. Ott volt, hogy segítsen más szellemi kommunikátoroknak, hogy szükség esetén növelje a vibrációt, és megosztotta tudását és bölcsességét a szellemvilágban való életről.

Mickey gyerekkorában halt meg 1910-ben egy balesetben, amikor elütötte egy teherautó, miközben újságot árult az utcán Londonban.

Mickey a Flint-szeánszok számos felvételén hallható egyfajta "ceremóniamester" szerepében.


Leslie Flint ezért teljesen elkerülte a médiumság minden rendkívül erőigényes "teljes materializációját" vagy "fizikai jelenségét," és jelentős áttörést hozott a szellemkommunikációban energiájának gyorsasága és ügyessége miatt. Sokkal kevesebb erőt pazaroltak el, és a szellemek sokkal könnyebben használhatták fel arra, hogy kifejezzék vele magukat. A mesterséges gégéhez vagy hangdobozhoz csak kis mennyiségű ektoplazma volt szükséges, és ez volt minden, ami ahhoz kellett, hogy a szellemek egyébként is egyértelműen kommunikáljanak.

Ennek eredményeként a hangok sokkal határozottabban, hangosabban és tisztábban szólaltak meg, mint bármely más médium esetében, gyakran sokkal tisztábban, mint a teremben ülők bármelyikének hangja! És még ennél is jelentősebb volt a tisztaság, a spiritualitás, az intelligencia, a szellemesség és a bölcsesség szintje, valamint a lelkek példátlan száma és sokfélesége, amelyet nagyon kevés más médium képes átadni.

Kár, hogy a médiumi képességnek ezt a formáját valahogy senki sem örökölte, vagy nem szállt át Leslie Flint jövőbeli generációjára vagy valamelyik tanítványára, feltéve, hogy volt ilyen. Ennek a médiumi képességnek a természete csak részben átadható, és hetente órákat kellene más, hasonló gondolkodású emberekkel együtt ülni egy elsötétített szobában, hogy fejlődjön. Ez sajnos nem éppen az a fajta képesség, amelyet az ember egyszerűen örökölhet vagy tanulhat a mestertől, mint mesterséget vagy módszert, amelyet az ember átadhat másoknak. Leslie Flintnek volt egy ritka genetikai hajlama, amely valamilyen módon lehetővé tette számára, hogy minden élő embernél nagyobb erőt teremtsen.

Leslie Walter Flint tiszteletes 1994. április 16-án hunyt el Hove-ban (Nyugat-Sussex, Egyesült Királyság). Annak ellenére, hogy hosszú, 83 évig tartó életet élt meg soha nem látott teljesítményekkel, mégis sokan, akik ismerik munkásságát, azt kívánhatják, bárcsak soha ne ért volna véget páratlan szolgálata, mint éteri telefon a két világ között.


Ez a világ most nélkülözi az ő hihetetlen ajándékát, és talán csak néhány médium reménykedhet abban, hogy megismételje e legcsodálatosabb emberi lény erejét. A több száz jelentőségteljes paranormális hangfelvétel miatt, amit hátrahagyott, Leslie Flint volt az egyik legbizonyítottabb médium, amelyet ez a világ valaha is ismert.

Leslie Flint 1000 paranormális hangfelvételéből több mint 300 már sok-sok éve elérhető az interneten. A Leslie Flint Educational Trust azonban nemrég frissítette weboldalát.

Leslie Flint eredeti Leslie Flint Educational Trust webhelyének fennmaradó részei itt találhatók meg egy internetes archívumban: The Leslie Flint Educational Trust. További információk a Leslie Flint Educational Trust új webhelyén találhatók. - https://leslieflint.com/

Megvásárolható Leslie Flint önéletrajza, a Voices in the Dark (Hangok a sötétben), amely gyönyörűen megírt és tele van sok humoros kalanddal és néhány teljesen lenyűgöző történettel az ő rendkívül egyedi életéből. - https://www.leslieflint.com/books

Mindenféle részletet megtudhatunk szegény gyermekkoráról, romantikus kalandjairól és szerencsétlenségeiről, arról, hogy ő és vonzó női partnere hogyan vált híressé társastáncosként, hogyan kellett végül feladnia táncos életét, és arról, hogy új partnere, Edith segített naki abban, hogy a 20. század legnagyobb közvetlen hangközvetítőjévé váljon, miközben megismerkedhetünk a leghíresebb emberekkel, akik a létezés másik oldalán élnek.

Ha elolvassuk sok-sok szeánsz-élményét (amelyek néha nagyon humorosak voltak), megtudhatjuk, hogyan lehet megfelelően fejleszteni a közvetlen hangközvetítést, mik a veszélyei és hátrányai, és miért olyan ritka. Ez kötelező olvasmány mindenkinek, aki igazán meg akarja érteni Leslie Flint közvetlen hangközvetítését. A Voices in the Dark már elérhető a következő címen: A Leslie Flint Educational Trust.

A felvételtechnikusnak és Jack Terrence Andrews művésznek köszönhetően sok ilyen rendkívüli és létfontosságú túlvilági üzenetet hallgathatunk és nézhetünk meg a New Leslie Flint Educational Trust YouTube-csatornán keresztül, és sokkal több információt találhatunk ezekről a felvételekről az ADCguides.com oldalon.

Craig Hogan, a Your Eternal Self szerzője tervezte, teljesen díjmentes, e-mail cím vagy regisztráció nélkül. Az üzenetek rendkívül mélyek és nagyon megnyugtatóak egy örök életről, amely tele van természetes szépséggel, mindenféle érdeklődéssel és lehetőséggel, amely teljesen mentes a félelmektől, szorongásoktól és minden más szenvedéstől, tökéletlenségtől és korlátoktól, amelyek annyira elterjedtek a mai világban. (1)

(1) - http://www.wholejoy.com/I/LeslieFlint.html
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,140,agy,357,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,47,állatvilág,608,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1530,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,468,angyal,12,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,100,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,63,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,36,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,11,betegség,683,beton,2,Bhután,3,Biblia,97,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,9,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,300,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,37,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1106,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,806,éghajlat,179,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,287,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,106,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,163,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,16,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,40,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,63,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,40,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,199,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,288,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,332,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,107,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,669,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,793,földrengés,98,Fönícia,1,Franciaország,201,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,148,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,16,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,68,grafén,11,gravitáció,40,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,259,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,157,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,474,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,122,halálközeli élmény,50,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1722,hírszerzés,3,hit,20,Hold,274,holdbázis,25,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,6,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,91,idegen lény,412,idegen technológia,311,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,60,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,191,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,71,intuíció,7,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,177,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,273,járvány,356,játék,7,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,94,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,640,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,45,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,621,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,274,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,162,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,54,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,125,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,424,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,71,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,madarak,1,magány,13,mágia,8,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,176,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,220,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,20,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,133,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,66,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,238,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,261,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,205,napszél,20,naptár,1,NASA,396,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,51,Nostradamus,11,növények,277,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,90,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,70,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,451,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,113,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,423,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,124,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,2,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,74,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,recept,1,régészet,956,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,705,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,225,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,31,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,83,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,109,spiritualitás,377,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,60,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,12,szellemek,86,szellemváros,2,szem,60,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,57,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,43,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,98,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1345,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,246,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,464,természetfeletti,60,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,23,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1196,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,120,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,788,tudomány,1228,túlnépesedés,9,túlvilág,150,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,901,UFO felfedés,104,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,408,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11054,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,672,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,14,űrtechnológia,234,űrutazás,166,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,265,valóság,47,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,44,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9848,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,242,vitamin,20,víz,377,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Leslie Flint a történelem egyik legnagyobb médiuma volt, aki mintegy ezer felvételt hagyott ránk, melyeken túlvilági emberek beszélnek hozzánk
Leslie Flint a történelem egyik legnagyobb médiuma volt, aki mintegy ezer felvételt hagyott ránk, melyeken túlvilági emberek beszélnek hozzánk
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgKjQatqhcwwBrDGK7iZXWHMV4deT6sX_2R95KdmNue9OIw1OSMTmCMv7zK3k4GQQBMbXgdtBptr6qeJie36vIhXMvKwlSSuLMruL9vVuXZjRRXFy2X6BMWnQ0wt0bfiwKmXf4q1zRAn2WJ3axNUHKRVkzMCNBOF9JYUD-_XOrTXFfXge1qd4DmRwy/s16000/leslie-flint-m%C3%A9dium-t%C3%BAlvil%C3%A1g-kommunik%C3%A1ci%C3%B3-%C3%A9let-a-hal%C3%A1l-ut%C3%A1n-video-k%C3%B6nyv--2023--%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgKjQatqhcwwBrDGK7iZXWHMV4deT6sX_2R95KdmNue9OIw1OSMTmCMv7zK3k4GQQBMbXgdtBptr6qeJie36vIhXMvKwlSSuLMruL9vVuXZjRRXFy2X6BMWnQ0wt0bfiwKmXf4q1zRAn2WJ3axNUHKRVkzMCNBOF9JYUD-_XOrTXFfXge1qd4DmRwy/s72-c/leslie-flint-m%C3%A9dium-t%C3%BAlvil%C3%A1g-kommunik%C3%A1ci%C3%B3-%C3%A9let-a-hal%C3%A1l-ut%C3%A1n-video-k%C3%B6nyv--2023--%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/03/leslie-flint-tortenelem-egyik.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/03/leslie-flint-tortenelem-egyik.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy