Az 51-es körzetet irányító védelmi vállalkozó volt főnöke azt állította, hogy tudott egy "repülő csészealjról" és egy "élő lényről"

Alfred O'Donnell, az 51-es körzetet irányító védelmi vállalkozó, az EG&G vezető menedzsere azt állította, hogy "volt egy repülő...


Alfred O'Donnell, az 51-es körzetet irányító védelmi vállalkozó, az EG&G vezető menedzsere azt állította, hogy "volt egy repülő csészealjuk, amelyet Új-Mexikóból szereztek," és egy "élő lény" George Knapp oknyomozó újságíró szerint, aki számos alkalommal készített vele interjút.

Knapp szerint O'Donnell, amikor a "lényről" beszélt, azt mondta neki:

"Nem tudtuk, mi az... Az igazat megvallva nem tudtunk vele kommunikálni. Kezdetben nem tudtuk, mi az, nem tudtuk, honnan van. És nem tudtunk mit kezdeni vele."

Knapp hozzátette, hogy O'Donnell a lény megjelenését a korábbi elnökjelölthöz, Ross Perot-hoz hasonlította, ellentétben a klasszikus szürke külsejű idegennel.

Knapp megosztott egy történetet a Holmes & Narver védelmi vállalkozó egy korábbi női alkalmazottjáról is, aki állítólag tudott "lezuhant csészealjakról, visszanyert anyagokról és arról, ami Roswell-típusú incidensnek tűnt". Mielőtt Knapp beszélni akart volna vele, a nőt ismeretlen ügynökök megfélemlítették, ami miatt lemondta a találkozót. Még két évtized után is visszautasította az újságíró megkeresését.

Az állítólagosan előkerült jármű körüli találgatások oda vezettek, hogy a kongresszusi Különleges Hozzáférési Programokat (SAP) felügyelő munkatárs, Richard D'Amato kivizsgálta az állításokat.

Az 1990-es évek elején Robert Byrd volt szenátusi többségi vezető, aki a Szenátus Előirányzati Bizottságának elnöke volt, és a néhai Harry Reid szenátor, aki később a Szenátus többségi vezetőjeként szolgált, D'Amatót bízta meg a téma kivizsgálásával.

Az 51-es körzet kivizsgálása és meglátogatása után D'Amato nem tudta ellenőrizni a lezuhant csészealjakkal kapcsolatos állításokat, de Knapp szerint "teljesen elképzelhetőnek tartotta, hogy ez az UFO-elfedés egy magáncégen, egy cégen belül létezik," mint például a Lockheed Martin, az EG&G vagy a Northrop Grumman.

Nyilvános álláspontja a témával kapcsolatban a következő volt:

"Az 1980-as és 1990-es években a szenátus demokrata vezetőjének, Robert C. Byrd szenátornak a stábjában dolgoztam, és feladataim között szerepelt a Védelmi Minisztérium és a Nemzeti Külügyi Hírszerzési Program költségvetésének kezelésében való részvétel. Feladataim közé tartozott a szenátorok és a bizottságok tájékoztatási, elemzési és jogszabályi kéréseinek megválaszolása különféle nemzetbiztonsági kérdésekben. Ezzel összefüggésben a Szenátusi Bizottság egyik magas rangú elnöke megkért, hogy folytassam le az előzetes vizsgálatot azon állítások kapcsán, amelyek a tudomására jutottak az 1940-es években Új-Mexikóban történt azonosítatlan légibalesetekkel kapcsolatban."

"Sok emberrel találkoztam, akik nyilvánosan nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban. Jelentettem a szenátornak azt a következtetésemet, hogy az ilyen állítások alapja a jelek szerint nem érdemelne további szenátusi vizsgálatot. A szenátor nevében végzett vizsgálaton kívül nincs személyes véleményem az üggyel kapcsolatban, és úgy gondolom, hogy a vizsgálat több mint 20 éve lezárult."

Knapp a WEAPONIZED című podcastban elmondta Jeremy Corbell újságírótársának, hogy találkozót tervezett D'Amato és O'Donnell között, az EG&G társalapítója, Herbert Grier áldásával. De Knapp szerint O'Donnell nem mondana el semmit D'Amatonak. Knapp erre az időre mutat rá, amikor O'Donnell narratívája megváltozott.


Knapp elmondása szerint O'Donnell figyelmeztetést kapott, hogy ne beszéljen vele többet, de ő beleegyezett, hogy halála előtt rögzítsen egy kazettát, amelyet később átadnak az újságírónak. Knapp kijelentette, hogy O'Donnell ezt követően megerősítette, hogy beismerő vallomást tett a halálos ágyán, és ezt a tényt O'Donnell fia, Bill O'Donnell, egy korábbi nevadai politikus is közölte vele, aki bemutatta Knappot apjának.

Az idő múlása ellenére a mai napig nem került elő az állítólagos szalag. Ha nyilvánosságra hoznák O'Donnell halálos ágyán tett vallomásának felvételét, amely alátámasztja a lezuhant repülő csészealjról és egy élő lényről szóló jelentéseket, az hitelességet adna Bob Lazar állításainak. Lazar elmesélte tapasztalatait, amikor az 51-es körzetben visszanyert csészealjakon dolgozott, amikor interjút készített vele Knapp.

Évekkel a Knapp-pel folytatott kezdeti beszélgetése után O'Donnell megváltoztatta történetét, és megosztotta a repülő csészealj eset egy másik változatát Annie Jacobsen újságíróval és íróval. Ez a verzió az 1947-es roswelli Azonosítatlan Rendellenes Jelenség (UAP) eseményt vizsgálta.

"Az 51-es körzet: Amerika szigorúan titkos katonai bázisának cenzúrázatlan története" című könyvében Jacobsen részletezte, hogyan mondta el O'Donnell (bár a könyvben nem nevezték meg), hogy a roswelli incidens nem egy földönkívüli intelligencia eredménye, hanem valójában egy orosz jármű, egy "groteszk, gyerekméretű repülő," amelyet a náci orvos és háborús bűnös Josef Mengele emberkísérleteiben fejlesztettek ki.

Miután a hidegháborút követően Oroszországban járt, Knapp vitatta O'Donnell Roswell-verzióját. Orosz kapcsolatai, köztük Valerij Burdakov professzor, egy repülőgép-tudós, akinek mentora Szergej Koroljev, a Szovjetunió űrprogramjának atyja volt, Knapp felfedezte, hogy az oroszok számára éppúgy rejtély volt a roswelli incidens, mint az amerikaiknak.

"Koroljov azt mondta Sztálinnak, hogy a jelenség valóságos," - kommentálta Burdakov a Knappnak adott interjújában 1993-ban.

"Azt mondta neki, hogy az UFO-k nem veszélyesek hazánkra, de nem az Egyesült Államokban vagy más országban gyártották őket. Sztálin köszönetet mondott neki, és elmondta, hogy véleményét számos más szakember is osztja."

Ha igazak O'Donnell Knappnak tett állításai, akkor az EG&G történelmi szerepvállalása az UAP témában jelentős lehet. Bár már nem önálló vállalat, az EG&G kulcsfontosságú szereplője volt az Egyesült Államok atomfegyver-programjának, és az 51-es körzetet irányította. A vállalkozó segédkezett a nevadai tesztterületen végzett tesztekben, hangsúlyozva mély kapcsolatait egy potenciális UAP-elfedéssel, amelyet gyakran összekapcsoltak az amerikai nukleáris eszközökkel.

A Pentagon All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) jelenleg is vizsgálja a nukleáris eszközök és az UAP-k közötti lehetséges kapcsolatot. Ez a vizsgálat az amerikai légierő két veteránjának vallomásával kezdődött, akik azt állították, hogy egy UAP hatástalanította a nukleáris rakétákat és lelőtt egy tesztrakétát.


Knapp visszaemlékezései az O'Donnell-lel való találkozásairól azután kerülnek napvilágra, hogy Joe Biden elnök törvénybe iktatta, hogy védelmet nyújtanak a potenciális visszaélést bejelentő személyeknek, akik olyan titkos programokban vesznek részt, amelyekről nem számoltak be "egyértelműen" és "kifejezetten" az illetékes kongresszusi bizottságoknak az állítólagos nem emberi járművek megtalálásával és visszafejtésével kapcsolatban.

A jóváhagyott jogszabály nemcsak a kormányzati alkalmazottak jelentkezését teszi lehetővé, hanem azokét is, akik magánvédelmi vállalkozóknak dolgoznak, akik pletykák szerint UAP-programokban vesznek részt.

2021-ben Harry Reid szenátor azt mondta a New Yorkernek: "Évtizedekig azt mondták nekem, hogy a Lockheed rendelkezik ilyen anyagokkal."

A Liberation Times számos forrása szerint a Knapp által részletezett beszámolók a tanúk állítólagos megfélemlítéséről a mai napig folytatódnak.

Jeremy Corbell a Liberation Times-nak így nyilatkozott:

"Hiteles emberek számoltak be arról, hogy az Egyesült Államok hadserege évtizedekkel korábban lezuhant repülő csészealjakat szerzett meg. Ezek az állítások valószínűtlennek tűnnek; szinte komikusnak. Hogyan válhatna egy ilyen fejlett és egzotikus eredetű jármű hirtelen működésképtelenné, vagy hibásodhatna meg kritikusan Új-Mexikó sivatagai föltt - és számos más helyen?"

"Ez a folyamatos narratíva mindig is zavart. Ezek a beszámolók azonban egyre inkább igaznak és tényszerűnek tűnnek. Minden egyes lépéssel az ügy lényege felé haladunk - igazolható bizonyítékot találtam arra vonatkozóan, hogy valóban pontosan ez történt. Kormányunk gyors reagálású helyreállítási és elszigetelő csapatokat hozott létre - és jól megfogalmazott és mozgósított programokat hozott létre a lezuhant UFO-k kezelésére. Ha nem vagy tisztában vele, akkor itt az ideje."

"Az ufók jelenléte, amelyek generációk óta járják egeinket, korunk egyik legjobban őrzött titka. Azok a következmények és félelmek, amelyek az ezen rejtélyt körülvevő titkolózás auráját okozzák, a származékos technológiai kiaknázási programokhoz kapcsolódnak, amelyek felmerültek, valamint a tömegpusztító fegyverek kifejlesztésével kapcsolatos aggodalmakkal, amelyek ezeknek a nem földi technológiáknak a visszafejtésén alapulnak."

"Az igazi kérdés az: Miért maradhat fenn ezeknek az eseményeknek a leplezése? Miért hallgattatják el rendszeresen a tanúkat megtorlással vagy személyi sérüléssel való fenyegetéssel?"

"A válasz erre valójában nagyon egyszerű. Amíg nem tudjuk, mivel állunk szemben - ez egy új technológiai verseny. Néma és láthatatlan hidegháború. És a győztes mindent visz."

"Ez a technológia megváltoztathatja a világot - de a világ minden bizonnyal meg fog változni, ha a konszenzusos valóság utoléri a tényleges valóságot -, és széles körben köztudott, hogy ezeknek a gépeknek az építői valahonnan máshonnan származnak. Akkor - és csak akkor - kezdjük majd egy kicsit tisztábban látni valóságunk valódi természetét." (1)

(1) - https://www.liberationtimes.com/home/former
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,43,állatvilág,601,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1098,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,787,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,407,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,233,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,691,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1333,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1208,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,891,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,402,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10939,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,42,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9734,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az 51-es körzetet irányító védelmi vállalkozó volt főnöke azt állította, hogy tudott egy "repülő csészealjról" és egy "élő lényről"
Az 51-es körzetet irányító védelmi vállalkozó volt főnöke azt állította, hogy tudott egy "repülő csészealjról" és egy "élő lényről"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUqNL3GousgJajHrClG31KEpMebl8Y8hg4fZsTL1OHuQcsHXaLYC4brskdCWNNaVsll-IEs0BaN21qjL9rKt1NX1mZO9iJMdTmV9-IRZBADbm6WaOIAAy8xVI-9aQyeocKosNbKoYQi83czreBXLRxRzHAiCk0EDXsObt-1Hg_OiM49BJu1ijYdqQE/s16000/51-es-k%C3%B6rzet-ufo-roswell-idegen-l%C3%A9ny-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-bob-lazar-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUqNL3GousgJajHrClG31KEpMebl8Y8hg4fZsTL1OHuQcsHXaLYC4brskdCWNNaVsll-IEs0BaN21qjL9rKt1NX1mZO9iJMdTmV9-IRZBADbm6WaOIAAy8xVI-9aQyeocKosNbKoYQi83czreBXLRxRzHAiCk0EDXsObt-1Hg_OiM49BJu1ijYdqQE/s72-c/51-es-k%C3%B6rzet-ufo-roswell-idegen-l%C3%A9ny-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-bob-lazar-2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/03/az-51-es-korzetet-iranyito-vedelmi.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/03/az-51-es-korzetet-iranyito-vedelmi.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy