A hadsereg veteránjainak megmondták, hogy tartsák a szájukat, miután egy "idegen hajóval" találkoztak

Három egykori lovas katona felfedte, hogy 2014-ben találkozott egy UFO-val egy közel-keleti amerikai katonai támaszponton, és panaszkodtak, ...


Három egykori lovas katona felfedte, hogy 2014-ben találkozott egy UFO-val egy közel-keleti amerikai katonai támaszponton, és panaszkodtak, hogy nincs hivatalos módjuk bejelenteni a furcsa látványt.

Most a három veterán kizárólag a DailyMail.com-nak nyilatkozott egy ritka interjúban, miután fél évszázad óta az első nyilvános kongresszusi meghallgatás zajlott kedden az UFO-kkal kapcsolatban.

Azt mondták, nyolc fényes tárgyat láttak lebegni és hihetetlen sebességgel cikázni az égen az egyiptomi határon fekvő sínai-sivatagi előőrsön 2014 decembere körül.

A három lovas felderítő, akik a repülőgépek azonosítására lettek kiképezve, úgy vélik, hogy az általuk látott tárgyak nem emberi eredetűek voltak.

Az egyik azt állítja, hogy egy magas rangú tiszt azt mondta neki, hogy "tartsa a száját," miután ezredében elterjedt a hír az észlelésről.

A férfiak azt mondták, félnek hivatalos jelentést tenni az esetről, mert attól tartanak, hogy a karrierjükre káros pszichológiai kivizsgálásra küldik őket, és azt mondták, hogy egyébként nincs megfelelő eljárás egy ilyen bejelentés megtételére.

Esetük jó példa arra, hogy nyilvánvalóan technológiailag kifinomult hajók behatolnak az érzékeny légtérbe, és a katonaság kudarcot vall az ilyen incidensekkel kapcsolatos adatok gyűjtésében vagy komolyan vételében.

Travis Bingham őrmester, 36 éves; E4 specialista, Vishal Singh, 29; és a 28 éves Dovell Engram első osztályú közlegény mind a Sínai-félszigeten, az izraeli-egyiptomi határ déli végéhez közeli 3-1-es megfigyelőállomáson voltak.

Ezredük, a 3. lovasság egy többnemzetiségű haderő és megfigyelői misszió része volt, amelyet kilenc hónapig a határ megfigyelésére vezényeltek ki.

Engram volt az első, aki észrevett valami furcsaságot, miközben egy decemberi éjszaka az őrtoronyban őrködött.

Leírta, hogy "kicsit megijedt," miután fényes, látszólagos hajót látott az éjszakai égbolton.

A "jármű" forogni látszott, ahogy kisebb fények emelkedtek ki belőle, amelyek úgy néztek ki, mint a tűzijáték.


Azt mondta, hogy rádión értesítette a legalább 200 mérfölddel távolabbi előőrsöket, és azt válaszolták, hogy ők is látják a fényeket.

Két percnyi figyelés után Engram felhívta őrmesterét, Binghamet.

A texasi Fort Hoodban élő Bingham Irakban és Afganisztánban is szolgált, és azt hitte, már mindent látott, de nem volt felkészülve a megmagyarázhatatlan látványra.

"Úgy írnám le, mint egy nagy tárgyat, több kisebb tárggyal, amelyek úgy tűntek, mintha kommunikálnának, vagy úgy dulakodnának, mint egy kutyaharc a levegőben," - mondta. "Tudtuk, hogy ez nem a mi hadseregünk, és ez megdöbbentő volt."

"A tárgyak izzottak - szabad szemmel tisztán lehetett látni őket, és jól látható volt, milyen gyorsan mozognak."

"A mai napig nem láttam hasonlót ehhez a hajóhoz, amely ekkora távolságot ilyen extrém sebességgel tett volna meg."

Singh azt mondta, miután észrevette a járművet, éjszakai látókészülékével összpontosított rá.

Elmondása szerint nehéz volt beazonosítani egy formát, mivel a szélek elmosódottnak tűntek, de nagyjából egy ovális alakú tárgyat látott vízszintes helyzetben, amely akkorának látszott, mint egy Jumbo Jet.

"A jármű és a kisebb tárgyak szentjánosbogarakként kezdtek mozogni, balra, jobbra, fel és le," - mondta Singh. "Azonnal megfordultak mindenfelé. 30000 láb magasan lehettek az égen."

"Nem tudok elképzelni egyetlen katonaságot sem, amely ilyen technológiával rendelkezne. U-fordulatokról beszélünk hiperszonikus sebesség mellett."

Bár nem tudta pontosan mérni az objektumok sebességét vagy magasságát, Singh elmondta, hogy pillanatok alatt repültek át a látóhatár egyik végétől a másikig, és becslései szerint több ezer mérföld per órás sebességgel haladtak.

"Hirtelen a kisebb tárgyak újra csatlakoztak a járműhöz. A hajó egyre kisebbre zsugorodott, míg el nem tűnt. Nem repült az űrbe, csak fokozatosan tűnt el," - mondta.

Egy amerikai védelmi vállalkozó fejlett repülőgépeket ismerő vezető munkatársa azt mondta a DailyMail.com-nak, hogy nem tudnak olyan technológiáról, amely az Egyesült Államok vagy más nagy hadsereg birtokában lenne, amely ilyen viselkedést tanúsítana.

"Az Egyesült Államok, Európa és Kína mind a drónanyahajó technológiát fejlesztik, ahol egy anyahajó drónrajokat indít és gyűjt össze," - mondta a névtelenül nyilatkozó vállalkozó.

"Azonban az itt leírt képességek nem egyeznek a szentjánosbogarak módjára való mozgás vagy a nagy sebességű megfordulás leírásával."

"Például az X-61A egy kis UAV, amely 1500 fontot nyom, és körülbelül 14 láb hosszú. Egy kis turbóventilátor hajtja, és kis manővereket tud végrehajtani 0,6 Mach sebességgel."

"Nem tudom, mit láttak ezek a katonák, de nem úgy hangzik, mint amit valaha is láttam."


A csapatok megrendültek és elképedtek attól, amit láttak.

Mindannyian képzett megfigyelők voltak, és ismerik az összes katonai repülőgépet, amelyet a régióban láthattak.

Engram azt mondta a DailyMail.com-nak, hogy őrtornyában megkérte nemzetközi bajtársait, hogy egyeztessenek az egyiptomi és izraeli hatóságokkal, de azt mondta, hogy egyikük sem tudta, mi volt az a "jármű".

Bár küldetésük az volt, hogy megfigyeljék a lehetséges katonai tevékenységeket a régióban, a három katona azt mondta, hogy nem tudnak beszámolni arról, amit láttak.

"Jelenthettünk volna egy repülőgép-észlelést, de hogyan írhattuk volna le a törzset, amikor nem volt?" - mondta Bingham.

Tavaly decemberben a kongresszus elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely új UFO-iroda létrehozását írja elő, hogy segítsen komolyan venni az ilyen észleléseket.

Az új törvény, amely a legutóbbi védelmi kiadások engedélyezéséről szóló törvényjavaslat része, előírja a kormánynak, hogy dolgozzon ki eljárásokat az azonosítatlan légi jelenségekkel kapcsolatos incidensek, köztük a káros élettani hatások összegyűjtésének, jelentésének és elemzésének szinkronizálására és szabványosítására a Védelmi Minisztériumban és a hírszerző közösségben.

A képviselőház hírszerzési bizottsága meghallgatta a védelmi tisztviselőket az új követelmények teljesítésének előrehaladásáról.

A Pentagon vezető tisztségviselői pedig felfedtek két titkosítás alól feloldott videót, amelyeken rejtélyes tárgyak repülnek el repülőgépek mellett.

Az egyik klip a haditengerészet egyik pilótafülkéjéből készült egy gyakorló területen, és egy gömb alakú tárgyat mutat be a repülőgép mellett. Egy másikon két kis háromszög alakú tárgy látható egy repülőgép pilótafülkéje mellett, amelyeket éjjellátó szemüvegen keresztül észleltek.

A videókat az "azonosítatlan légi jelenségek" (UAE) jelentései részeként gyűjtötték össze, amelyekből az elmúlt években összesen 400 készült, és azt állítják, hogy ezek az objektumok földönkívüli élethez köthetők, bár erre még nincs konkrét bizonyíték.

Bingham szerint több támogatásra van szükség a magas rangú katonaságtól annak biztosításához, hogy a hiteles UFO-észleléseket hatékonyan jelentsék.


"Szükségünk van egy sor eljárásra, hogy jelenthessük az ilyen eseményeket. Adjanak egy formát, adjanak egy kis képzést a katonáknak," - mondta. "Tényleg halálos lehet... Ha ezek a dolgok ellenségesek lettek volna, nem tudtuk volna megvédeni magunkat."

Adam Schiff, a hírszerzési bizottság elnöke a múlt héten bejelentette, hogy nyilvános meghallgatásokat tart az UFO-jelenség - más néven azonosítatlan légi jelenségek vagy UAP-k - kormány általi kezeléséről, hogy segítsen "megtörni a túlzott titkolózás körforgását" a téma körül.

Singh úgy véli, hogy a történtek áldozata volt, sőt azt is állítja, hogy célponttá vált, mert a bajtársaival szerzett tapasztalatairól beszélt.

Azt mondta a DailyMail.com-nak, hogy aránytalanul nagy büntetést kapott kisebb jogsértésekért, és parancsnokai megpróbálták elbocsátani a mentális egészségére vonatkozó vádak miatt.

"Nem volt értelme. Úgy gondolom, hogy nem vagyok tökéletes. De jó katona voltam. Nemrég kaptam olyan tanácsadói nyilatkozatokat, amelyek ellentmondtak az elbocsátási kísérletem okának," - mondta.

Panaszt tett a hadsereg főfelügyelőjénél, és sikeresen megsemmisítette az elbocsátási kísérletet, de a gyanú továbbra is megmaradt.

"Veterántársaim, akik ugyanazon a tapasztalaton mentek keresztül, mint én, mind erősen gyanítják, hogy a Pentagon magas rangú tisztviselői felelősek az üldöztetésért és a megfélemlítésért, hogy a katonai személyzet ne beszéljen nyilvánosan a látottakról," - mondta.

Három évvel később elhagyta a hadsereget, miután pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála.

Az amerikai erők 1985-ben egy híres incidens során UFO-kkal találkoztak a Sínai-félszigeten.

Az El Gorah-i nemzetközi katonai bázison az Egyesült Államok, Norvégia, Fidzsi-szigetek és Kolumbia csapatai egy tárgyat láttak lebegni bázisuk kerítésén kívül.

"Az egész tábor készenlétben volt, a fidzsiek pedig alsóneműben, harcra kész gépfegyverekkel rohantak a helyükre, és mindenki azt kiabálta, hogy 'ne lőj rá!'" - mondta Matthew Heines ejtőernyős, aki szemtanúja volt az eseménynek.

A fidzsi erők szerint az UAP tíz percig a kerítés mellett lebegett, búgott és narancssárga fényeket bocsátott ki, mielőtt kilőtt volna az égbe. (1)

(1) - https://www.dailymail.co.uk/news/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,598,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10908,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9705,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A hadsereg veteránjainak megmondták, hogy tartsák a szájukat, miután egy "idegen hajóval" találkoztak
A hadsereg veteránjainak megmondták, hogy tartsák a szájukat, miután egy "idegen hajóval" találkoztak
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu9xoOjWtHExglRr9fWAHdXd7OBU2i9K5Fp2G7330f89dHKFExH45fBRfUEz3v6P65f-RdB-TOUt2NqKRIJDcj8Qlx-D6H2bkfBfUlg7BXmCdkNPRNfFmjHlkc7OH7JfMNepqR9AQ6o00ynhNBfiylUpS1gFd1SPzxGBec2Dgk7yrMUJ3tg0ZhrzMZ/s16000/ufo-egyiptom-amerika-rejt%C3%A9ly-idege-%C5%B1rhaj%C3%B3-technol%C3%B3gia--video--2022--%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu9xoOjWtHExglRr9fWAHdXd7OBU2i9K5Fp2G7330f89dHKFExH45fBRfUEz3v6P65f-RdB-TOUt2NqKRIJDcj8Qlx-D6H2bkfBfUlg7BXmCdkNPRNfFmjHlkc7OH7JfMNepqR9AQ6o00ynhNBfiylUpS1gFd1SPzxGBec2Dgk7yrMUJ3tg0ZhrzMZ/s72-c/ufo-egyiptom-amerika-rejt%C3%A9ly-idege-%C5%B1rhaj%C3%B3-technol%C3%B3gia--video--2022--%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/05/a-hadsereg-veteranjainak-megmondtak.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/05/a-hadsereg-veteranjainak-megmondtak.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy