A Földnek mindössze 3 hónapnyi élelmiszertartaléka van, ha leáll a termelés, az emberiségnek nem lesz mit ennie "90 napon belül"

Sokkal közelebb vagyunk egy potenciális globális kataklizmához, mint azt a legtöbb ember el merné képzelni. Jelenleg a politikai spektrum mi...


Sokkal közelebb vagyunk egy potenciális globális kataklizmához, mint azt a legtöbb ember el merné képzelni. Jelenleg a politikai spektrum minden részéről érkező vezetők nyíltan figyelmeztetnek bennünket arra, hogy világméretű élelmiszerválság közeleg.

Ám amikor a nyugati világban az emberek hallanak ilyen figyelmeztetésekről, legtöbbjük azt feltételezi, hogy ez csupán valami olyasmi lesz, ami Afrikában vagy Ázsiában érinti a szegényeket. Sajnos ezúttal nem így lesz.

Valóban példátlan időket élünk, és olyan dolgok fognak megtörténni az elkövetkező hónapokban, amelyek egykor teljesen elképzelhetetlenek lettek volna.

A globális éhezés már az elmúlt néhány évben folyamatosan nőtt a járvány miatt, és most 2022-ben az események összefolyása egy igazi globális rémálom kialakulásával fenyeget.

Jelenleg még olyan ételeket eszünk, amelyeket korábban termesztettünk, de az fogja az igazi problémát jelenteni, amit a következő hónapokban nem termelünk meg.

Mert az igazság az, hogy egyáltalán nincs sok tartalékunk.

David Friedberg, a Google egykori vezetője, aki elindította a mezőgazdasági biztosítótársaságot, a Climate Corporationt, az All-In podcast műsorában elmondta, hogy a Föld "90 napos élelmiszerellátással" működik.



"Az egész Föld bolygó 90 napos élelmiszer-ellátást biztosít, ami azt jelenti, hogy amint abbahagyjuk az élelmiszertermelést, az emberek 90 napon belül kifogynak az élelemből."

Becslések szerint jelenleg megközelítőleg 7,9 milliárd ember él a bolygón, és mindenkinek az ellátása igazi kihívás még akkor is, ha minden tökéletesen megy.

Sajnos a globális körülmények az elmúlt néhány évben nem voltak tökéletesek, és Friedberg szerint az új globális energiaválság a műtrágya kulcsfontosságú összetevőinek költségeit teljesen őrült szintre emelte.

"A nitrogén ára 200 dollárról 1000 dollárra, a kálium ára 200 dollárról 700 dollárra, a foszfor ára pedig 250 dollárról 700 dollárra nőtt. Tehát most olyan drága egy növényt termeszteni, hogy a világon sok gazdálkodó hektárokat von ki a termelésből. Tehát idén kevesebbet fognak termeszteni, mint egyébként, mert olyan drága, és nem jutnak műtrágyához," - magyarázta. "Csökkenni fognak az élelmiszerkészletek, és ez katasztrofális lesz."

Világszerte sok gazdálkodó próbál meg idén műtrágya nélkül termeszteni élelmiszert, de ennek eredményeként sokkal kevesebb élelmet állítanak majd elő.

Egyik legújabb videójában Chris Martenson a foszforral termesztett rizsnövényeket hasonlította össze azokkal a rizsnövényekkel, amelyek nem kaptak foszfort. Teljesen lenyűgöző a különbség.


Ahogy a globális élelmiszertermelés rohamosan csökken, egyszerűen nem lesz elegendő élelem mindenkinek az elkövetkező hónapokban.

Természetesen a gazdag nemzetek felvásárolják azt, ami rendelkezésre áll, és közben felsrófolják az árakat, a szegényebb nemzetek pedig hoppon maradnak.

Valójában ez már kezd megtörténni. Márciusban a valaha mért leggyorsabb havi ütemben emelkedett az élelmiszerek világpiaci ára.

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) márciusi élelmiszerár-indexe 159,3 ponton volt márciusban, 19,15 ponttal magasabban, mint februárban, amikor rekordmagasságot ért el. Az index 33,6%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest.

Az élelmiszerárak márciusi emelkedése elképesztő, 12,64%-os - majdnem kétszerese a korábbi rekord havi emelkedésnek.

A világ egyes részein már elkezdődtek az élelmiszerlázadások. Alább egy felvétel láthetó a perui zavargásokról.


Az elkövetkező hónapokban ez csak rosszabb lesz. Az ukrajnai háborúnak köszönhetően csak a múlt hónapban csaknem 20 százalékkal drágult a búza.

A háború 17%-kal növelte a gabonaárakat az elmúlt hónapban az ukrajnai búza- és kukoricaexportot korlátozó kikötők bezárásával. Az orosz exportot pénzügyi és szállítási problémák is lassították.

A búza világpiaci ára 19,7%-kal emelkedett márciusban, míg a kukorica ára 19,1%-kal nőtt az előző hónaphoz képest, rekordot döntött az árpa és a cirok áraival együtt.

Oroszország és Ukrajna általában hatalmas mennyiségű élelmiszert exportál a bolygó többi részére. De ez idén nem így lesz.

Sajnos az előrejelzések szerint 2022-ben több mint felére csökken a kukoricatermelés Ukrajnában.

Ukrajna a kukorica, a napraforgóolaj és a búza egyik legnagyobb exportőre a világon. A Bloomberg szerint az oroszok ukrajnai inváziójából adódó fennakadások felerősítették a félelmeket, hogy a háború sújtotta ország termelése 50%-kal csökkenhet idén.

Az UkrAgroConsult mezőgazdasági szakértő előrejelzési adatai szerint Ukrajna kukoricatermelése mindössze 19 millió tonna lehet, ami a tavalyi 41 millió tonnának körülbelül a fele.

Az ukránok pedig már bejelentették, hogy idén egyáltalán nem exportálják a termelésüket, mert szükségük van rá saját lakosságuk élelmezéséhez a háború alatt.

Az Egyesült Államokban a madárinfluenza-járvány tovább eszkalálódik, és ennek eredményeként a tojás ára több mint kétszeresére nőtt az elmúlt hetekben.

Egy halálos és erősen fertőző madárinfluenza arra kényszeríti az amerikai gazdákat, hogy több millió tojótyúkot öljenek le, csökkentve az ország tojáskínálatát és megemelve az árakat.

Az USDA napi Midwest regionális tojásjelentése szerint csütörtökön a kiskereskedők 2,80 és 2,89 dollár közötti összeget fizettek egy tucat nagy, A osztályú fehér tojásért Közép-Nyugaton. Brian Earnest, az agrárvállalkozásoknak pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó Cobank fehérjeipari elemzője által összeállított adatok szerint ez több mint kétszerese annak a nagyjából 1,25 dollárnak, amibe márciusban kerültek.


Ez rendkívül riasztó. Tehát mi fog történni, ha ez a járvány továbbra is minden hónapban csirkék millióit irtja ki?

Eközben bizonyos, régóta dúló hiányok mára elérik a kritikus szinteket. Például a Walgreens bejelentette, hogy megkezdi a csecsemőtápszer adagolását.

A pandémiával összefüggő ellátási lánc problémái miatt kialakult csecsemőtápszer-hiány arra kényszerítette az egyesült államokbeli kiskereskedőket, mint a Walgreens, hogy adagolják a rendkívül fontos terméket.

A cég - az Egyesült Államok második legnagyobb gyógyszertári üzletlánca a CVS mögött - pénteken közölte, hogy az ellátási lánc válsága közepette 9021 egyesült államokbeli telephelyén egyszerre három csecsemő- és kisgyermektápszerre korlátozza a vásárlást.

Ennek nem kellett volna megtörténnie. Az optimisták szerint a dolgoknak ekkorra vissza kellett volna állniuk a normális kerékvágásba. De ehelyett a dolgok még rosszabbra fordulnak.

A Daily Mail szerint "az összes legkelendőbb tápszer 29 százaléka elfogyott a boltokban szerte az országban".

Sajnos ez még csak a kezdet.

Mindenki egyetért abban, hogy a globális élelmiszerválság erősödni fog az előttünk álló hónapokban, és David Friedberg arra próbál figyelmeztetni minket, hogy mi történhet, ha kiterjedt pánik tör ki.

"Éhínség lesz. Az éhínség a kalóriahiány. Lesznek stratégiai tartalékok, de ez nem lesz elég. Ahogy az ellátási láncokat felállítják, az nem lesz elég," - mondta. "Amint azt minden piacon tudjuk, amikor szűkös, az emberek jönnek és gyorsabban vásárolnak. Tehát ez egy piaci dinamika. Nem mintha az emberek fizikailag kenyeret halmoznának fel, hanem az árukereskedők, az országok, a stratégiai tartalékok elkezdik felvásárolni, amit tudnak, hogy felkészüljenek az éhínségre... az árak még magasabbak lesznek, és ez kiszorítja a többi embert a piacról. Az egész gyorsan nagyon csúnya fordulatot vehet." (1)

(1) - https://www.activistpost.com/2022/04/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,349,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,45,állatvilág,605,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1518,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,797,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,39,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,666,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,118,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1718,hírszerzés,3,hit,19,Hold,270,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,305,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,633,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,271,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,235,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,71,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,948,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,692,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,50,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1185,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1215,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,892,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,403,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10960,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9754,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Földnek mindössze 3 hónapnyi élelmiszertartaléka van, ha leáll a termelés, az emberiségnek nem lesz mit ennie "90 napon belül"
A Földnek mindössze 3 hónapnyi élelmiszertartaléka van, ha leáll a termelés, az emberiségnek nem lesz mit ennie "90 napon belül"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh0Sxxquh3ke4ONCdpYXDXIYLn27hcjYVF5se0rTgAxySlJ2bDlJnHNUi2UNUCM5ORCgD0BNGKRnVFTR7rX3BeYEh0bVp1fvxwXRFikm9B7zOmX4w8ScBfKTbhbPOGuors6E31zheGdKqR64SvO3cKCZB9b72dJPB3Hraj131aVssbC-WZQNHIlLmw/s16000/%C3%A9lelmiszer-hi%C3%A1ny-v%C3%A1ls%C3%A1g-%C3%A9h%C3%ADns%C3%A9g-video-h%C3%A1bor%C3%BA-ukrajna-orosz-%C3%A9remelked%C3%A9s-2022-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhh0Sxxquh3ke4ONCdpYXDXIYLn27hcjYVF5se0rTgAxySlJ2bDlJnHNUi2UNUCM5ORCgD0BNGKRnVFTR7rX3BeYEh0bVp1fvxwXRFikm9B7zOmX4w8ScBfKTbhbPOGuors6E31zheGdKqR64SvO3cKCZB9b72dJPB3Hraj131aVssbC-WZQNHIlLmw/s72-c/%C3%A9lelmiszer-hi%C3%A1ny-v%C3%A1ls%C3%A1g-%C3%A9h%C3%ADns%C3%A9g-video-h%C3%A1bor%C3%BA-ukrajna-orosz-%C3%A9remelked%C3%A9s-2022-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/04/a-foldnek-mindossze-3-honapnyi.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/04/a-foldnek-mindossze-3-honapnyi.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy