A tudósok látták a finom világ lakóit, és felfedezték, hogy asztrális paraziták irányítják az embereket

Bolygónk nem csupán egy szikladarab, amely valamiért a kozmikus sötétségben lebeg a Nap körül. A Föld hat egymásba ágyazott gömbből áll. Az ...


Bolygónk nem csupán egy szikladarab, amely valamiért a kozmikus sötétségben lebeg a Nap körül. A Föld hat egymásba ágyazott gömbből áll.

Az asztrálszférában a bolygó szinte minden állati Lényege és a legtöbb ember Esszenciája él. Valamint ott élnek a kihalt állatok Esszenciái, akiknek már nincs kivé inkarnálódniuk a fizikai síkon, mert nincs, aki új életet kezdjen, amibe a megfelelő Esszenciák beköltözhetnének.

Az inkarnáció lehetetlensége a "finomtestek" intenzív táplálásának és fejlődésének lehetetlenségét jelenti. Ez az oka annak, hogy az ilyen állatok egyes Esszenciái kénytelenek voltak apránként alkalmazkodni, hogy az embereken és a fizikai világ összes többi "élő" szervezetén élősködjenek, táplálva az életerőt, amely bőségesen szabadul fel az űrbe, miközben az emberek mindent megtapasztalnak különféle érzelmek formájában, melyek pozitívak és negatívak egyaránt.

Ezen Esszenciák túlnyomó többsége nem racionális lény, hanem a legegyszerűbb ösztönök szerint él, és csak a túlélés érdekében táplálkozik az energiánkkal.

Pontosan kik és miért élnek bolygónk anyagi szintjein? Kiderül, hogy minden a spirituális fejlettségi szinttől (a Lélek - Lényeg fejlettségi szintjétől), vagyis az élőlények úgynevezett "finomtesteinek" számától és fejlettségi fokától függ, amely valójában ez vagy az a lény, annak Lényege.

A bolygó fizikai szintjén történő inkarnáció idején a fizikai test hozzáadódik az Esszenciához, amely bizonyos számú évnyi működés után meghal.

Tehát a legegyszerűbb organizmusok és vírusok esszenciái a bolygó éteri szintjén élnek. Az asztrális szinten a bolygókat a fizikai testek halála után szinte minden állat és növény Esszenciái és a legtöbb ember Esszenciái lakják. Az elefántok és delfinek Esszenciái a bolygó első Mentális szintjén élnek, és a magasabb spirituális fejlettségű emberek Esszenciái. A még magasabb szintű evolúciós fejlettséggel rendelkező emberek Esszenciái a bolygó második Mentális szintjén laknak, és így tovább.

Tudatunkat asztrális entitások irányítják

Eljött az idő, amikor az egyes tiszteletreméltó tudósok is komolyan érdeklődnek a Finom Világ, annak asztrális lakói és az iránt, hogy miként lépnek kapcsolatba velünk, a földi emberiséggel. Az SA Scientific Journal szerint a Fokvárosi Egyetem tudósainak egy csoportja szenzációs felfedezést tett. Megerősítések érkeztek, hogy tudatunkat asztrális entitások irányítják.

Ennek a felfedezésnek a jelentősége akkora, hogy az e hatás vizsgálatával kapcsolatos összes kutatást nemcsak titkosították, hanem megpróbálták eltávolítani az összes korai publikációt, amely ezekről a tanulmányokról információkat tartalmazott.

A nagyközönség régóta ismeri a Kirlian házaspár módszerét, amely először tette lehetővé, hogy fényképeket készítsenek a biológiai objektumokat körülvevő mezőkről.

A paranormális kutatók ezeket a mezőket a tárgyak aurájával társítják. A dél-afrikai Fokvárosi Egyetem tudományos csoportja ismert tudósokból áll, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek a paranormális jelenségek kutatásában, beleértve az aurarögzítési módszereket is, élén a tudományos világban ismert Ph.D. Ngunga Tobagoval, akinek kutatása forradalmat hozott e területek emberi életben betöltött jelentőségének megértésében.

A tudósok által kidolgozott kutatási módszerek és az általuk kitalált eszköz nemcsak a biológiai tárgyak aurájának dinamikájának rögzítését tette lehetővé, hanem a kísérletek alapján olyan felfedezést is lehetővé tett, amelyet a világ nagyközönsége valószínűleg nem vesz észre. A kutatások még folynak, de többségük már titkos, mivel szenzációs következtetéseket tesz lehetővé az emberek viselkedési jellemzőinek felmérésében.


Ennek a tudóscsoportnak a kutatási eredményei azonban nyilvánosságra kerültek, mivel nem lehetett őket elrejteni. A tény az, hogy a tudósok által kifejlesztett módszerek és eszközök tesztelésében a kutatás első szakaszában nagy embercsoportok vettek részt, akiktől nem lehetett elrejteni a kísérletek eredményeiről szóló információkat.

A kapott eredmények azt mutatják, hogy közvetlen kapcsolat van az úgynevezett asztrális entitások és egy személy között. Ezen objektumok dinamikájának és kölcsönhatásainak részletesebb tanulmányozása lehetővé tette viselkedésük és az emberekkel való kapcsolataik bizonyos mintáinak azonosítását.

Az említett tudósok azt állítják, hogy sikerült rögzíteniük az asztrális entitások "behatolásának" szakaszait az objektum aurájába. E vizsgálatok eredményeiből az következik, hogy a "behatolás" első szakaszaiban az asztrális lényege szinkronizálja belső ritmusait az "áldozat" ritmusaival, és így hozzáfér, vagy nem jut hozzá az "áldozat" aurájához. Az "áldozatba" való behatolás esetén az "áldozat" belső ritmusai az asztrálsík esszenciájának hatására újrastrukturálódnak.

A kutatás korai szakaszában megszerzett néhány információ lehetővé teszi bizonyos következtetések levonását. Kiderült, hogy az asztrális entitások két különböző típusra oszthatók. A tudósok feltételesen "feketének" és "tisztának" nevezték őket.

Ezek a nevek már sokat mondanak, mert jellemzik ezeket az entitásokat. Mind az izzás intenzitásában, mind az izzás spektrális összetételében, mind dinamikai jellemzőiben különböznek egymástól. Ezeknek az entitásoknak az emberekre gyakorolt hatása is eltérőnek bizonyult. A "fekete" entitások (alsó szellemek) például folyamatosan aktívak az emberi aurába való "behatolási kísérletekben". A "tiszta" entitások (angyalok) általában nem mutatnak ilyen tevékenységet.

A "fekete" entitások aktivitása és az emberek pszicho-fiziológiai állapota között kapott összefüggések az emberekre gyakorolt hatásuk mértékét is mutatják, ami eltér a "tiszta" entitásoktól. Általában egy ilyen hatás indokolatlan agressziót okoz az emberekben, ami nem felel meg a helyzetnek. Mivel az emberek jelenlegi fiatalabb generációi egyre agresszívebbek, feltételezhető, hogy a "fekete" entitások egyfajta "otthonaivá" válnak.

Az elvégzett kísérletek alapján nyilvánvalóvá vált, hogy sok ember állandó, közvetlen befolyása alatt áll ezeknek az alacsony szintű lényeknek. A kísérletek során nyert információk egy része is arról tanúskodott, hogy egyértelmű kapcsolat van az ember stabil pszichofiziológiai állapota és aurájának "tisztasága," valamint "behatolásra" való érzékenysége között. A pszichofiziológiai állapot stabilitását számos orvosi és pszichológiai teszt, az alanyok bizonyos speciálisan kialakított helyzetekre adott reakciói határozták meg.

E megállapítások megerősítésére vagy cáfolatára statisztikai vizsgálatokat végeztek nagy embercsoportokon. Különféle kategóriák vettek részt ezekben a vizsgálatokban - a foglyoktól a politikusok és üzletemberek csoportjaiig, akik bizonyos kérdések megvitatására gyűltek össze. A vizsgált embercsoportoknak feltett kérdéseket speciálisan egy pszichológus csoport készítette a megfelelő viselkedési válaszok megszerzése érdekében.


E vizsgálatok eredményei sokkolták a tudósokat. Kiderült, hogy a legtöbb "fekete" entitást (alacsony szellem), amelyek részben vagy teljesen behatoltak az aurába, politikusokból és üzletemberekből álló csoportokban jegyezték fel. A politikusok és üzletemberek körében a "fekete" entitások által "fertőzöttek" száma sokszorosa volt, mint a foglyok között ugyanilyen "fertőzöttek" száma. Ezenkívül tanulmányokat végeztek a világ számos, legmagasabb rangú politikusa alacsony asztrálisaival való "fertőződése" témájában. Az eredmények lehangolóak voltak.

Úgy tűnik, a politikusok tettei gyakran nem felelnek meg a világ politikai és gazdasági helyzetének.

Szinte minden ember ki van téve annak, hogy különböző asztrális entitások időszakonként "megeszik" a "finomtestét". De ebből még mindig lehetetlen arra következtetni, hogy az embereket ezek az asztrális entitások irányítják. Hiszen ha legyek ülnek egy lovon, akkor nem mondjuk, hogy a legyek irányítják a lovat.

De nem minden olyan egyszerű és egyértelmű. Egyrészt teljesen helytálló a tudósok azon sejtése, hogy minél több érzelmet él át az ember, annál több "életerőt" (energiát) bocsát ki a környező térbe, és annál több "eledel" jelenik meg az asztrális entitások számára. Másrészt az asztrális lényeknek csak nagyon kis része rendelkezik intelligenciával és képes hatékonyan befolyásolni az embereket.

És az érzelmeket az emberekben nagyobb mértékben nem az asztrális állatok, hanem a fizikai testben megtestesült, magasan fejlett élősködők nevelik, és ezt a tömegkultúra, számos vallás, oktatás, nevelés, korrupció és egyéb "vívmányok" segítségével teszik a mai parazita civilizációban.

Ezek a földi segítők az erősebb és sokkal okosabb paraziták közvetlen irányítása alatt működnek, akik a Pokoli Világokból (más csillagrendszerekből) érkeztek a Földre.

A bolygó harmadik anyagi (asztrális) szintjén az élet nem kevésbé változatos, mint a fizikai szinten, sőt még inkább. Mert itt él a kihalt lények Esszenciáinak túlnyomó többsége, vagyis azok, akiknek már nincs kivé inkarnálódniuk fizikai szinten. A túléléshez mindannyiuknak állandó táplálékra van szüksége - valamilyen forrásból való feltöltődésre.

A legtöbben mindent "megesznek," ami a szemük elé kerül, de a fejlettebb Esszenciák hamar megtanulják befolyásolni az élő embereket és állatokat oly módon, hogy elkezdik kimutatni érzelmeiket, ami során nagy mennyiségű "energia" szabadul fel (elsődleges anyag, amelyet a szervezet az emésztett és felosztott táplálékból kap). Ennek az "energiának" egy részét a paraziták elnyelik, a többit pedig az űrben szétszórják.

Ráadásul a bolygó mentális síkjain is jelen vannak a paraziták, és vannak már eléggé "tanult," azaz kellően fejlett Entások, akik isteneket, idegeneket és egyéb bohócokat építenek az emberek elé. Vannak látogató "túrázók," akik szintén nem idegenkednek attól, hogy az emberek "életerejét" megegyék.

Az elmúlt évtizedek során felhalmozott sok információ ellenére az asztrális entitások valódi természete rejtély maradt a kutatók jelentős része számára.

Valami azonban a legnagyobb pontossággal kiderült: az asztrális entitásokkal való kommunikáció valós veszélyt jelent az emberi egészségre és életre. (1)

(1) - https://www.soulask.com/scientists-have
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,601,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,295,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1098,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,787,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,407,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,690,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1333,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1208,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,891,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,402,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10934,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,667,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,42,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9729,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,371,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A tudósok látták a finom világ lakóit, és felfedezték, hogy asztrális paraziták irányítják az embereket
A tudósok látták a finom világ lakóit, és felfedezték, hogy asztrális paraziták irányítják az embereket
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj8Z-5h3AmLfOzGNIZTuMCWsnuHLz5luyO2-ggqTlOZSt8TJ0wQINNeF_gGzyOfN6cjJCHBFH6nDNo1WWhQrmRj4bo4dg0O1LkcHuUHolQW7p15EVcGmhwynPrvpsovdbtv7nlt-yk330XbnTSlWEaoGjMUpJOpsvoDF5OQJg2-_7hCQiBnPZxMBlQO=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj8Z-5h3AmLfOzGNIZTuMCWsnuHLz5luyO2-ggqTlOZSt8TJ0wQINNeF_gGzyOfN6cjJCHBFH6nDNo1WWhQrmRj4bo4dg0O1LkcHuUHolQW7p15EVcGmhwynPrvpsovdbtv7nlt-yk330XbnTSlWEaoGjMUpJOpsvoDF5OQJg2-_7hCQiBnPZxMBlQO=s72-c
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/03/a-tudosok-lattak-finom-vilag-lakoit-es.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/03/a-tudosok-lattak-finom-vilag-lakoit-es.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy