2011-ben egy bizarr eset történt Új-Zélandon, ahol vadászokat üldözött egy UFO, majd találkoztak egy idegen lénnyel

2011 decemberének egyik kora reggelén egy ijesztő eset történt, amikor egy UFO vadászokat üldözött, majd egy idegennel találkoztak Új-Zéland...


2011 decemberének egyik kora reggelén egy ijesztő eset történt, amikor egy UFO vadászokat üldözött, majd egy idegennel találkoztak Új-Zélandon a Kaimai-hegység lábánál, a Plenty-öböl régiójában, az Északi-szigeten. Három férfi, John, Andrew és "Lewis" (nem az igazi neve) vadászni indult, és a bozóton keresztül igyekeztek vissza járművükhöz, amikor az eset történt.

Azonban csatlakozott hozzájuk egy negyedik tanú is, Andrew 12 éves fia. John és Andrew tapasztalt vadászok, bár Lewis még soha nem vadászott. John és Andrew mindketten ismerik az új-zélandi vadon jellegzetes látványait, hangjait és illatait, mivel gyermekkoruk óta vadásztak azon a családi tulajdonú területen, ahol a megfigyelés történt.

A csoport egyetlen puskával volt felfegyverkezve. Az eső és szitálás miatt borult volt az idő, a környező dombok sziluettjei látszottak az égen. Az esemény körülbelül egy óráig tartott.

Egy rejtélyes narancssárga fény megjelenése

Körülbelül 3 óra körül a vadászok egy bozótoson keresztül tértek vissza, amely nagyjából 3,5 kilométerre volt járművük parkolóhelyétől egy mezőgazdasági területen. Egy alacsony dombon álltak meg, amelyet megtisztítottak a fenyőfáktól, így zavartalan kilátás nyílt a környező vidékre.

John észrevett egy narancssárga fényt a távolban (kb. 4-5 kilométerre), és szólt a csoportnak, hogy talán egy másik vadászról van szó. Leültek, eloltották a lámpát, és a biztonságukat szem előtt tartva figyelték a fényt, amint az áthaladt az ismerős domb lejtőjén lévő karámok felett.

A férfiak elmesélték, hogy a fény lebegett, hevesen cikázott, ingaként lendült egyik oldalról a másikra, felgyorsult és hirtelen megállt, és szokatlan "négyzetes" mozdulatot hajtott végre (amiről később megállapították, hogy a fény emelkedett, haladt és leereszkedett a fenyősor másik oldalán).

Miközben az emberek megpróbálják megtalálni a megfelelő magyarázatot az incidensekre, sokszor felülvizsgálhatják sejtésüket, és a természetes vagy logikus magyarázatokat helyezik előtérbe minden más lehetőséggel szemben.

A vadászok azt sejtették, hogy a lámpa egy mezőgazdasági jármű vagy egy motorkerékpár volt, de nem tudták felfogni, mit keresett a lejtőn abban a hajnali órában, olyan gyorsan és kiszámíthatatlanul haladva. Kezdetben figyelmen kívül hagyták a fény távolsággal arányos nagyságát, ami nagy fényforrásra utalt volna.

Andrew megmutatta a dombot, amelyre a vadászok leültek, hogy nézzék a fényt

Andrew a puska irányzékát használta a fény vizsgálatára, és háromszög alakot észlelt a fényben, valamint két fényes fehér fényt, amelyek autók fényszóróira vagy spotlámpákra emlékeztettek, de a fény egy-két másodpercen belül eltűnt, mintha kikapcsolták volna. Kis fehér fényeket is észrevettek a lenti völgyben, amelyeket Lewis a következőképpen írt le: "hasonló volt ahhoz, mintha távolról néznénk az úton elhaladó autókat, de hajnali négy óra volt, és 45 percre volt a várostól."

"Csend volt. Megpróbáltuk megfejteni."

A csapat körülbelül húsz percig figyelte a narancssárga fényt, egyre nagyobb nyugtalansággal, ami riasztóvá változott, amikor látták, hogy a fény lefelé közelít a dombról, mielőtt lassabban haladt volna át a völgyön feléjük. Megfigyelték, hogy ebben a pillanatban minden "sötétebb" lett körülöttük.

Az eső és a szél hirtelen elállt, a helyi baglyok és más élőlények pedig elhallgattak. Ezt nyugtalanítónak találták, és azon töprengtek, hogy menedéket keresnek a domb tetején, hátha kialszik a fény, ehelyett úgy döntöttek, hogy lemennek a járművük biztonságába.

Nyolc perces sietős túra volt lefelé az első kapuig, majd a mezőgazdasági út további három kilométeren át a bokrokon át vezetett, végül elért egy megyei utat. A narancssárga fényt több száz méterről lehetett látni, ahogy lassan haladt a termőföld felett a talajszinten vagy a felett, mielőtt a vadászok szem elől tévesztették, amikor beléptek a bozótosba.

A csoport most már fel tudta mérni a nagyságát, és mindannyian észrevették, hogy a fény úgy mozog, mintha "keresne valamit". Később arra a következtetésre jutottak, hogy egy hatalmas járműről van szó, és figyelmen kívül hagytak minden ellenkező bizonyítékot.

Furcsa vörös "pásztázó" fény

A csapat tagjai megálltak a bozótos viszonylagos védelmében, hogy levegőt vegyenek. Ezen a ponton megijedtek, Andrew kisfia pedig félve érdeklődött, mi az a narancssárga fény, mire Andrew azt válaszolta, hogy még nem tudják.

John másodperceken belül észrevett egy halvány narancssárga izzást a bal oldali erdő mögött, körülbelül 80 méterrel távolabb, és szólt a többieknek. Mind a négyen furcsa illatot éreztek a levegőben, ami a fény jelenlétéhez kapcsolódott, és John úgy jellemezte, hogy rohadt tojásszagú, Lewist pedig égett disznószagra emlékeztette.

John jelzi azt a helyet, ahol a hajó megjelent az út mellett, a kis pungafa mögött. A keze mutatja a jármű relatív magasságát.

A csoport ismét figyelembe vette annak valószínűtlen lehetőségét, hogy ez egy másik vadász lámpája, és úgy döntöttek, hogy továbbhaladnak az útvonalon, amikor a lámpa "kialudt".

A vadászok még vagy 100 métert haladtak tovább, mígnem eljutottak arra a pontra, ahol az útvonal enyhén megemelkedett a bal oldalon lévő tanyai karámok felé, alacsony cserjésekkel és néhány nagy fenyővel a szélén. Jobb oldalukon egy meredek domboldal volt sűrű erdővel.

Közeli találkozás a járművel

Az út e magasabb pontján a bal oldalukon lévő fák között volt egy több méteres hézag, és megint meglátták a narancssárga fényt, amelyből egy piros fénycsík sugárzott a szomszédos karámba, ami most körülbelül 60 méterre volt tőlük.

A férfiak megdöbbentek a fény gyorsaságán, és teljesen megálltak. A narancssárga fény teljesen elhalványult, felfedve egy alul kör alakú, nagyjából kúp formájú, ablakok nélküli hajót, amelyet mindhárom szemtanú nagyobbnak és magasabbnak jellemzett, mint egy garázs.

Szemmagasságban 30-50 centiméterrel lebegett a talaj felett. A felülete fémes volt és erősen tükröződött, és John visszaemlékezett arra, hogy a közeli fákat látta rajta tükröződni, ami sötétzöld árnyalatot adott neki. A hajó teteje lapos volt, és rajta hatalmas egyedi színű fények - narancssárga/piros, zöld, kék, sárga és fehér - villogtak szabálytalanul.

Andrew felidézte, hogy a fények "szintbe" kerültek. Számos kis narancssárga lámpa volt szétszórva a jármű alján, és két nagy, rendkívül ragyogó fehér reflektort - mint az autók fényszórói - süllyesztettek az objektum oldalába.

John illusztrációja a járműről

A villogó lámpákkal kapcsolatban mindhárom szemtanú felfigyelt arra, hogy fényességük ellenére nem sok fényt bocsátottak ki a környező cserjésbe. A tárgy nem adott hangot, miközben a csoport közelében lebegett, de a piros fénycsík ketyegő hangot keltett, ahogy néhányszor kifelé mozdult a jármű előtt, majd a jármű előrement arra a területre, ahol a fényszál volt, ezért írták le pásztázó fényként.

Az objektum leereszkedett a kerítés vonalán, és néhány méteren belül "kialudtak" a lámpái. John felidézte, hogy ebben a pillanatban szokatlanul nyugodtnak és kényelmesen érezte magát.

A másik három tanú félt és aggódott a biztonságuk miatt, de egyben megkönnyebbültek, hogy a fenyegetés elmúlt. Mindannyian másodszor is látták, hogy amikor a hajó a közelben volt, elállt az eső és a szél, a madarak és az állatvilág elcsendesedtek, ezt a jelenséget Lewis "szürreálisnak és ijesztőnek" minősítette.

Megkönnyebbülésük azonban rövid ideig tartott, mivel a jármű mintegy 150 méterrel odébb ismét megjelent, jobbra fordulva a tanyasi úton folyamatosan felfelé haladva, de immár "porszívóhoz hasonló" zajt bocsátott ki, és lényegében elzárta a menekülési útvonalukat. Némán maradt egy ideig félúton, mielőtt visszaszáguldott volna a csoport felé.

Pánik bontakozott ki, miközben különféle ijesztő gondolatok cikáztak a vadászok fejében. John, Lewis és Andrew a fiával jobbra beugrott a bokrok közé. Andrew letette a puskát, tapogatózva kapcsolta le a lámpát a telefonján, és utánuk ugrott. Azonban elesett, és közvetlenül a hajó útjába került, amely 15 méteren belül megközelítette a csoportot.

John rajza a járműről és a lényről

A piros fénycsík kattanó hanggal újra működni kezdett, és Andrew megijedt, hogy érintkezésbe kerül vele. John előretolta a fejét, de a villogó fények helyét nem látta.

Andrew fia, aki féltette apját, azt kiáltotta neki, hogy szereti őt. Andrew egy pillanatra a fiára irányította a figyelmét, és amikor ismét az UFO-ra fordította a tekintetét, annak fényei kialudtak. A másodperc törtrésze alatt újra megjelent 350 méterrel távolabb az országúton, felkapcsolva a lámpákat, és finoman haladt át a legelőn. Azonnal megszólaltak a vadon élő állatok hangjai, és esni kezdett az eső.

Találkozás egy humanoiddal

A csapat a menekülés mellett döntött, összebújtak és a maradék 250 métert rohanva tették meg, egy lezárt kapun átugorva pedig kiértek a vidéki útra. Amikor végigmentek azon a két helyen, ahol a hajó tartózkodott, ismét megérezték a szörnyű bűzt.

Látták a hajót, amint áthaladt a karámnál egy dombon, majd eltűnt. Andrew fia zokogott és félt, ő és a fiú egyenesen az úton haladtak a parkoló járművük felé, miközben John mögöttük jött, Lewis pedig közöttük.

Ekkor egy kis labda méretű, körülbelül 10-15 cm átmérőjű, világos fehér fény ereszkedett le enyhén körülbelül 3,5 m magasságból, körülbelül 8-10 m-re Johntól balra a mezőn. A fény mozdulatlanná vált körülbelül 1,5 méterrel a talaj felett.

A fény enyhén ingadozni kezdett, amiről később megállapították, hogy egy John és Lewis felé közeledő entitás volt néhány méternyi távolságban. John bekapcsolta erőteljes lámpáját, amely egy humanoid formát világított meg.

John rajza arról a kis fényről, amelyet először a fák fölött látott lebegni, és az entitásról, akit akkor látott, amikor megvilágította a lámpájával

John leírása szerint a lény feje hosszú és téglalap alakú volt, az arcán sötét foltok vagy árnyékok voltak láthatók. A testén nem volt semmi, halvány szürkésfehér volt a bőre, foltos szürke területekkel, a bordák, a vállak és az áll körül rózsaszín árnyalattal, amely vérerek tömegére emlékeztetett.

Csak a feje, a karjai és a törzse látszott hastól felfelé, alsó testét és lábait alacsony tövisbokrok takarták el.

A humanoid figurát nem zavarta az erős fény, és elkezdte mozgatni a felsőtestét és a fejét egyik oldalról a másikra, illetve fel és le, valószínűleg azért, hogy túllásson rajta. Lewis attól tartott, hogy feldühíti a lényt, míg Johnt titokzatos módon vonzotta, és elkezdett átmászni a kerítésen, hogy jobban megnézze.

Lewis visszarántotta Johnt, mert féltette a biztonságukat, és mindketten a többiek után siettek az úton. Útközben John megállt, hogy átvilágítson a sövény között, és a lény még mindig ott volt, és feléjük bámult, de mire a csoport az autóhoz ért, és újra odavilágított, a lény eltűnt.

Egy kis ideig mind a négy szemtanú csukott ajtókkal ült az autóban, és megpróbálták megérteni a látottakat, és megbeszélték egymással az esemény részleteit. Ahogy felocsúdtak a sokkból, Andrew elindította a járművet, és elhagyták a helyszínt. (1)

(1) - https://ufocusnz.org.nz/2020/07/23/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,43,állatvilág,601,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1099,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,665,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,787,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,257,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,407,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,632,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,233,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,945,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,691,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1334,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1184,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1210,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,892,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,403,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10943,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,42,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9737,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: 2011-ben egy bizarr eset történt Új-Zélandon, ahol vadászokat üldözött egy UFO, majd találkoztak egy idegen lénnyel
2011-ben egy bizarr eset történt Új-Zélandon, ahol vadászokat üldözött egy UFO, majd találkoztak egy idegen lénnyel
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj_4Mvt7mkCC31E-g1NfmTMRvCbo0H_wMKq-8xzfLzpt5NnNNmrASh-9l202ssY-odf4oQf5pdunrAolbuy9IxguwDSStqlYDzgEIhKS5vXxJDpIpo-hjaoEQ7Bd0hoAbGTkLktfJ4RcYtPYjvxxgmdY12iWHuczTdsdGnXJe3Odq159hC2hgD1YX4X=s16000
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEj_4Mvt7mkCC31E-g1NfmTMRvCbo0H_wMKq-8xzfLzpt5NnNNmrASh-9l202ssY-odf4oQf5pdunrAolbuy9IxguwDSStqlYDzgEIhKS5vXxJDpIpo-hjaoEQ7Bd0hoAbGTkLktfJ4RcYtPYjvxxgmdY12iWHuczTdsdGnXJe3Odq159hC2hgD1YX4X=s72-c
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/02/2011-ben-egy-bizarr-eset-tortent-uj.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/02/2011-ben-egy-bizarr-eset-tortent-uj.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy