Peter Koenig közgazdász nyílt levelet intézett a médiához a folyamatos riasztás és félelemkeltés miatt

Mi, a nép, aggódunk amiatt, ahogy a média világszerte beszámol a járványról. Önök, nyugati médiamogulok rájöttek már, hogy a járványon kívül...


Mi, a nép, aggódunk amiatt, ahogy a média világszerte beszámol a járványról. Önök, nyugati médiamogulok rájöttek már, hogy a járványon kívül alig van más a programjukon? A járvány áll mindennek a középpontjában. A járványról szóló beszélgetések jelennek meg óránként a hírekben és a hírek között.

A járványról szóló állandó jelentésük egy folyamatos riasztást és félelemkeltést jelent.

Új "esetekről," új "fertőzésekről" az érintett országban csaknem óránként számolnak be. A vírusos "esetek" 24 óránként megduplázódnak vagy háromszorosára nőnek. Döbbenetes és valóban félelmet keltő. Belépünk a "második hullámba," a kórházak túlterheltek, alá kell vetnünk magunkat a tesztelésnek, ez kulcsfontosságú, így megelőzhetjük mások megfertőzését.

Maszkot kell viselnünk; tiszteletben kell tartanunk a társadalmi távolságtartást - a karantén kötelező, lezárás, más néven házi őrizet, a bárok, éttermek és nyilvános helyek bezárása, kijárási tilalom - utcai séta, akár élelmiszer-vásárlás céljából csak engedéllyel, rendőrségi századok felügyeletével - egyetemes zsarnokság, amelyet a világ nem látott még az ismert történelemben.

És önök, médiamogulok, országos kegyenceikkel, strómanjaikkal állnak ennek a hatalmas, halálos emberi jogi visszaélésnek a középpontjában.

Ez egy nagy horror show, hallgatni, nézni vagy olvasni az önök médiáját - világszerte, minden olyan helyen, ahol az angolszász médiamogulok diadalmaskodnak a világ ügyein.

Alig van kivétel. Az úgynevezett hírműsorok "dezinformációs propagandává" válnak. Hazugságának és képzeletének nincs határa azzal a céllal, hogy félelmet keltsen a lakosság lehető legszélesebb rétegeiben.

Soha nincs igaz és teljes elemzés az "új fertőzésekről" ("új esetek"); soha nem adnak magyarázatot arra, hogy ezek az új "fertőzési esetek" miként állnak össze. Például,

1. Ezeknek az eseteknek több mint 80%-a tünetmentes, és ezért nem áll fenn az átvitel veszélye. Igen, a WHO már többször megváltoztatta véleményét, mindig (pénzügyi) mesterei utasításait követve;

2. Az új "esetek" növekednek a fokozott teszteléssel, amelyet önök, médiamogulok még több média által keltett félelem kampánnyal hirdetnek. Nagyon jól ismerik egy ősrégi axiómát: A FÉLEM nagyon erős fegyver. Különösen most, amikor az influenza és a hideg évszak megérkezik, a félelem az, ami gyengíti az immunrendszert, és az emberek sebezhetőbbek egy vírus, vagy bármilyen vírus elkapása esetén (tudományosan bizonyított, mint azt valószínűleg tudják).

Az emberek annyira félnek, hogy rohannak a vírussal orvoshoz vagy kórházba, hogy teszteljék őket. Így nő a tesztelés és az "esetek" száma.

3. Soha nem említik, hogy a reverz transzkripciós polimeráz-láncreakció (röviden RT-PCR) tesztek különböző virológusok és orvosok szövetségei szerint Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és másutt - akár 90% -ban "hamis pozitív" eredményt adnak. Az emberek bekerülnek a statisztikákba, de a "páciensek" nem betegek, de mégis karanténra, rosszabb esetben elszigetelésre ítélhetik őket.

Miért van az, hogy ezekre a számos professzorokból, orvosokból, virológusokból, fertőző betegség szakemberekből és több egészségügyi, valamint jogi szakemberből álló orvosi egyesületekre soha nem hivatkoznak, a mogulhírek és mainstream média soha nem idézi őket? Talán, mert elárulhatják az igazságot a félelem halottjairól, és elvehetik az emberek félelmét? Mert ellenállóvá tehetik őket?

Tudják, hogy sok európai kormány és az Egyesült Államok életbe léptette az "egészségvédő haditörvényeket?" Ez a kormányzati változat, de ne feledjék, hogy mekkora hazugságok, mennyire abszurdak és szükségtelenek a kormányok korlátozó zsarnoki intézkedései, azaz egészségügyi sürgősségi törvényei, amelyek lehetővé teszik a kormányok számára, hogy a rendőrség és a katonaság parancsoljon, hogy behatoljanak az emberek házába, és ha akarják, letartóztassák őket, ha "egészségügyi kockázatnak" tartják a társadalomra nézve, mert nem követik a hivatalos narratívát.

Tudják, hogy a mainstream, valamint a "underground" véleményeket szigorú algoritmusok figyelik és cenzúrázzák, ha egy üzenet ellentmond a megparancsolt narratívának? Az ismert emberi történelem során, különösen akkor, amikor nagy képmutatással valljuk a demokráciát és a szólásszabadságot, a cenzúra még nem volt annyira elterjedt, annyira átfogó, mint ahogyan ma tapasztaljuk. Gondolkozzanak el ezen!

És az emberek soha nem cselekedtek annyira úgy, mint egy ijedt birkanyáj, saját érvelésük, józan eszük ellenére, félve a csalárd általános tendenciától - és ezt a tendenciát naponta több kormányzati / médiahamisítás táplálja, ami még inkább vonzza az embereket, tönkretéve szuverén gondolkodásukat, igen, immunrendszerüket, mert ők már nem önmaguk. Egy "magasabb erő" zombijává váltak, az MI és az algoritmusok engedelmes alanyainak előfutárai. Ez Goebbels-t (Hitler propagandaminisztere) ezerszeresen túlszárnyalja.

4. Ahogy fent említettük, belépünk a téli influenza szezonba. A PCR-teszt nem képes egyértelmű különbséget tenni a közönséges influenza és a k-vírus között, mivel a hasonlóság annyira szembetűnő. Ismeretes, hogy a közönséges influenza egy része k-vírust tartalmaz. Ezért az összes szokványos influenzás esetet most kényelmesen k-vírusnak címkézik, így az "esetszámok" az "égbe lendíthetők" a félelem dimenziókba, ezáltal még több embert halálra rémítve, és még több embert arra ösztönözve, hogy fussanak a tesztelő létesítményekbe.

Peter Koenig

Tudják - biztosan tudniuk kell -, hogy a globális észak fokozatosan belép a téli, hidegebb évszakba, tipikusan a több évezredes influenzaszezonba, ám csodával határos módon az északi félteke vagy a (gazdag) globális észak alig számol be influenzás esetekről? Hiszik vagy sem, néhány országban egy esetről sem. Kitalálják, hogy miért? Az influenza eltűnt. Nem létezik. A k-vírus látszólag elpárologtatta.

Vagy lehetséges, hogy a k-vírus ellopta az influenza statisztikáját, mivel az influenzát még a k-vírus is "megtéveszti?" Sokak számára érdekes lehet, hogy ha elolvassa ezt a rövid elemzést az RT "A tudósok értetlenkednek az influenza eltűnése miatt... de valóban eltűnt, vagy csak elfedte a k-vírus?" című cikkét.

https://www.rt.com/op-ed/504625-covid19-flu-disappeared-replaced

Mert a mély, sötét gonosz állam motívációja: hagyjuk, hogy a k-vírus, más néven influenza fertőzés spirál gyorsan emelkedjen, hogy igazolhassuk az egyre szelektívebb lezárásokat, a polgári elnyomásokat, a határzárakat, az emberi jogi visszaéléseket, amíg az országokat ismét teljesen le nem zárják. A gazdagok ezt a vagyon megragadásának hívják. Egyre több a vállalati csőd, és vagyonukat, amelyek nem veszítették el valós fizikai értéküket, csak a részvényeik értékét, multinacionális vállalatok vagy multimilliárdosok fogják felszippantani fillérekért.

Ez történik. Ez lehet az utolsó szakasz, mert ezek után már alig van mit megragadni. De a világ milliárdosai és a világ médiamoguljai - önök, a címzettek, több billióval gazdagabbak lesznek az egész nép kárára. A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) előrejelzése szerint 2020 végéig és 2021 közepéig lehet, hogy akár 2,9 milliárd ember, vagy a világ munkaerejének fele lehet munkanélküli; se jövedelem, se étel; éhínség általi halál - vagy puszta nyomorúság, öngyilkosság által. Már a járvány előtti időkben a világszerte foglalkoztatott munkaerő 70%-a, főként a globális déli országokban napról napra éltek, túlélésük érdekében vállaltak munkákat, rövid távú szerződéseket kaptak, nem alkalmaztak az esetükben munkaügyi törvényeket, nem volt szociális biztonsági háló, semmi. Képzeljék el, milyen lesz ez a k-vírus miatt!

Ez a perspektíva állhat előttünk, ha önök, a nyugati médiamogulok folytatják ezt a korrupt kormányok által meghatározott tendenciát a kevés, embertelen oligarcha parancsainak betartásával, civilizációnk disztópikus jellegének állandósításával; és ha mi, emberek, nem fogjuk fel ennek következményeit, és nem egyesülünk egymással, hogy megállítsuk a szó szerinti kihalásunkat.

5) A k-vírus miatt konkrétan elhunyt emberek nagyon kevesen vannak. Több mint 90%-uk több mint 75 éves, vagy akár túllehetnek a 80-on is és társbetegségekben haltak meg, és bármennyire is szomorú, nagy valószínűséggel egyébként is meghaltak volna egy másik egészségügyi állapot miatt.

Mivel pozitív eredményt kaptak, és a k-vírussal együtt haltak meg, de nem a k-vírus miatt, olyan halotti anyakönyvi kivonatot kapnak, hogy amiatt haltak meg. Ezt történt és még mindig történik - amiről maguk az orvosok számolnak be - Olaszországban, de ugyanez van Németországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban, hogy csak néhányat említsünk.

6. Soha senki sem kérdőjelezi meg a kormányzati narratívát, amelyet önök, a szörny média ismételgetnek, szó szerint a nyugati világot irányítva, ad absurdum; és soha senki sem vizsgálja és elemzi önállóan ezeket a számokat, hogyan vannak összeállítva. Senki. Lehet, hogy senki sem meri megkérdőjelezni szentséges kormányainkat, amelyekben annyira indokolatlanul megbízunk. Indokolatlanul, mert éppen ezeket a kormányokat, az ENSZ 193 tagországának kormányából mintegy 180-at látszólag "Mi, a Nép" választottuk meg, és mi, emberek fizetünk nekik, mégis más, "magasabb" érdekeket követnek, mint a kiállást az emberek jogaiért, akik megválasztották őket, hogy megvédjék őket.

Csak remélhetjük, hogy egy nap lesz egy Nürnbergszerű törvényszék, amely valódi igazságot szolgáltat az emberiség elleni bűncselekmények elkövetőinek. Ugyanez az igazságszolgáltatás vonatkozik önökre, médiamogulokra, és nem utolsósorban a jól fizetett, együttműködő tudósokra, az úgynevezett munkacsoportokra, akik szándékosan hamis tudományokkal támogatják e kormányok kollektív hazugságait.

Nyilvánvaló, hogy a magasabb erők diktálják ezt a narratívát, ezt a félelem-indoktrinációt - így az emberek minden nap jobban megijednek egy láthatatlan ellenségtől. Üvöltenek, hogy jöjjön az oltás - alig várják. Kétségtelen, hogy önök, a média, jól körülhatárolt és jól fizetett munkát végeznek, hogy önök, médiamogulok, tudják mi az igazság, de a pénz és a hatalom korrumpálta önöket - mivel sajnos világunk nagy része engedett a Pénz és Hatalom Istenének, az etikát és az integritást mellőzve.

Az is világos, hogy mindezek mögött más, magasabb napirend áll világszerte.

Képzeljék el, hogy véletlenül 2019. október 18-án a Bill Gates Alapítvány, a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Johns Hopkins Orvostudományi Iskola támogatta a 201-es eseményt New Yorkban, amely egy SARS-2-Cov nevű pandémiát szimulált, amit a WHO később átnevezett covid-19-nek!


2020 januárjában Davosban a WEF a WHO főigazgatójának jelenlétében úgy határozott, hogy ezt az elkövetkező "k-vírus betegséget" "járványnak" kell nyilvánítani - ezt a döntést Dr. Tedros, a WHO főigazgatója teljesítette, kijelentve: 2020. március 11-én, hogy a Covid-19 egy "járvány," amikor világszerte mindössze 4970 megerősített eset és 313 haláleset volt a WHO helyzetjelentése szerint.

Pontosan március közepén mind a 193 ENSZ tagország általános zárlatot hirdetett (csak néhány kivételtől eltekintve: Fehéroroszország, Svédország és talán még egy-két másik). Milyen véletlen, hogy egy láthatatlan ellenség egyszerre sújtja az egész világot, ami az emberiség történetében még soha nem fordult elő. De egyre furcsább időket élünk, és igen, ez már egy teljesen disztópikus világ.

Képzeljék el, hogy az összes kormányzati hatóság holnap abbahagyja a tesztelést - a k-vírus eltűnne. Nincs több "eset". Újra lélegezhetünk, és csak a szokásos alkalmi nátha és az éves közönséges influenza zavarna bennünket, amelynek halálozási aránya egyébként jóval magasabb, mint a k-vírusé. De nincs bezártság, nincs maszk, nincs társadalmi távolságtartás - nincs a barátok és családok megosztása kevesek uralma érdekében. És nincs többé az immunrendszert gyengítő félelem!

Soha sincs túl késő. Önök, médiamogulok, megvásárolt tudósok, bármikor megváltoztathatják az irányt, csatlakozhatnak a tudományos és orvosi szakma igazságkereső tagjaihoz, akik már megszabadultak a mátrixból, Németországban, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában , az Egyesült Államokban - és minden nap többen vannak - hogy igazat mondjanak az embereknek, reményt keltsenek bennük, hogy elvegyék a rettegésüket, hogy megöljék a népek legnagyobb ellenségét, a félelmet. (1)

Peter Koenig közgazdász és geopolitikai elemző.

(1) - https://www.globalresearch.ca/open-letter

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,942,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1181,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10916,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9713,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Peter Koenig közgazdász nyílt levelet intézett a médiához a folyamatos riasztás és félelemkeltés miatt
Peter Koenig közgazdász nyílt levelet intézett a médiához a folyamatos riasztás és félelemkeltés miatt
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEislOtANphxILTX0-6rjc8XsxShrb9Zy2jiTlyYeDdIQbXu4JMMEP1jvFSiKj_k1ZLeLvpNNfOuy6aFGa6wnaeb3M_rRvLvOPdZL_fRKZMEo60BHTO6v-qeblzA8bn_wZXqd8FlMYRClfA/s16000/j%25C3%25A1rv%25C3%25A1ny-v%25C3%25ADrus-m%25C3%25A9dia-propaganda-hazugs%25C3%25A1g-video-eg%25C3%25A9szs%25C3%25A9g-betegs%25C3%25A9g-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEislOtANphxILTX0-6rjc8XsxShrb9Zy2jiTlyYeDdIQbXu4JMMEP1jvFSiKj_k1ZLeLvpNNfOuy6aFGa6wnaeb3M_rRvLvOPdZL_fRKZMEo60BHTO6v-qeblzA8bn_wZXqd8FlMYRClfA/s72-c/j%25C3%25A1rv%25C3%25A1ny-v%25C3%25ADrus-m%25C3%25A9dia-propaganda-hazugs%25C3%25A1g-video-eg%25C3%25A9szs%25C3%25A9g-betegs%25C3%25A9g-2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/11/peter-koenig-kozgazdasz-nyilt-levelet.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/11/peter-koenig-kozgazdasz-nyilt-levelet.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy