Viganò érsek nyílt levélben figyelmezteti Trumpot az emberiség leigázására, a szabadság elpusztítására irányuló "Nagy Visszaállítás" tervére

Őexcellenciája, Carlo Maria Viganò érsek újabb nyílt levelet írt Donald J. Trump elnökhöz, melynek fordítása alább olvasható. Nyílt levél az...


Őexcellenciája, Carlo Maria Viganò érsek újabb nyílt levelet írt Donald J. Trump elnökhöz, melynek fordítása alább olvasható.

Nyílt levél az Amerikai Egyesült Államok elnökének

Donald J. Trump

2020. október 25., vasárnap

Krisztus király ünnepén

Elnök úr!

Engedje meg, hogy ebben az órában megszólítsam önt, amikor az egész világ sorsát fenyegeti az Isten és az emberiség elleni globális összeesküvés. Érsekként, mint az apostolok utódjaként írok önnek, mint az Amerikai Egyesült Államok volt apostoli nunciusa. Mind a polgári, mind a vallási hatóságok csendje közepette írok önnek. Fogadja el ezeket a szavaimat, mint "a sivatagban kiáltó ember hangját" (János 1:23).

Ahogy mondtam, amikor júniusban megírtam önnek a levelemet, ez az a történelmi pillanat, amikor a Gonosz erői csatában állnak a Jó erőivel; A Gonosz erői, amelyek erőteljesnek és szervezettnek tűnnek, amikor szembeszállnak a Fény gyermekeivel, akik dezorientáltak és rendezetlenek, akiket ideiglenes és szellemi vezetőik elhagynak.

Naponta érzékeljük a támadások szaporodását azok részéről, akik le akarják rombolni a társadalom alapját: a természetes családot, az emberi élet tiszteletét, a haza szeretetét, az oktatás és az üzleti tevékenység szabadságát. Látjuk a nemzetek vezetőit és a vallási vezetőket, akik a nyugati kultúra és keresztény lélek ezen öngyilkosságában cinkos szerepet játszanak, miközben az állampolgárok és hívők alapvető jogait megtagadják egy olyan egészségügyi vészhelyzet jegyében, amely egyre teljesebben feltárja önmagát, mint eszköz az embertelen arctalan zsarnokság létrehozásához.

A Nagy Visszaállítás elnevezésű globális terv folyamatban van. Építésze egy globális elit, amely az egész emberiséget le akarja gyűrni, kényszerítő intézkedéseket vezet be, amelyekkel drasztikusan korlátozni lehet az egyéni és a teljes népesség szabadságát. Több országban ezt a tervet már jóváhagyták és finanszírozták; másokban még korai stádiumban van. A világvezetők mögött, akik e pokolgép projekt bűntársai és végrehajtói, gátlástalan szereplők állnak, akik finanszírozzák a Világgazdasági Fórumot és a 201-es eseményt, előmozdítva napirendjüket.

A Nagy Visszaállítás célja egy olyan egészségügyi diktatúra létrehozása, amelynek célja a liberticid intézkedések bevezetése, elrejtve az univerzális jövedelem biztosításának és az egyéni adósság eltörlésének csábító ígéretei mögött. A Nemzetközi Valutaalap ezen engedményeinek ára a magántulajdonról való lemondás, valamint a Covid-19 és Covid-21 elleni oltási program betartása lesz, amelyet Bill Gates támogat a fő gyógyszeripari csoportok együttműködésével.

Az óriási gazdasági érdekeken túl, amelyek motiválják a Nagy Visszaállítás hirdetőit, az oltás elrendelését egészségügyi útlevél és digitális személyi igazolvány követelménye kíséri, aminek következménye az egész világ lakosságának kontakt nyomon követése. Azokat, akik nem fogadják el ezeket az intézkedéseket, fogvatartó táborokba zárják vagy házi őrizetbe veszik, és minden vagyonukat elkobozzák.

Elnök úr, úgy gondolom, hogy ön már tisztában van azzal, hogy egyes országokban ez év vége és 2021 első trimesztere között aktiválódik a Nagy Visszaállítás. Ebből a célból további lezárásokat terveznek, amelyeket hivatalosan egy a járvány feltételezett második és harmadik hullámával igazolnak. Jól ismeri azokat az eszközöket, amelyeket a pánik elterjesztésére és az egyéni szabadságjogok drákói korlátozásának legitimálására alkalmaztak, művészien kiváltva egy világméretű gazdasági válságot.

Építészei szándéka szerint ez a válság arra fog szolgálni, hogy a nemzetek erőforrásai a Nagy Visszaállításhoz visszafordíthatatlanná váljanak, ezáltal megadva a végső csapást egy olyan világnak, amelynek létét és emlékét teljesen meg akarják szüntetni.

De ez a világ, elnök úr, magában foglalja az embereket, a szeretetet, az intézményeket, a hitet, a kultúrát, a hagyományokat és az eszméket: olyan embereket és értékeket, amelyek nem úgy működnek, mint az automaták, akik nem engedelmeskednek, mint a gépek, mert lélekkel és szívvel rendelkeznek, mert egy olyan spirituális kötelék köti össze őket, amely felülről meríti erejét, attól az Istentől, amelyet ellenfeleink ki akarnak hívni, ahogy Lucifer tette az idők kezdetén a "non serviam"-jával.


Sok embert - mint jól tudjuk - idegesít a jó és a gonosz összecsapására való hivatkozás, valamint az "apokaliptikus" felhangok használata, amely szerintük felizgatja a szellemeket és élesebbé teszi a megosztottságot. Nem meglepő, hogy az ellenséget akkor dühíti fel a felfedezés, amikor azt hiszi, hogy elérte azt a fellegvárat, amelyet zavartalanul meg akar hódítani.

Az viszont meglepő, hogy nincs, aki riadót fújjon. A mély állam reakciója azokra, akik elvetik ezt a tervét, megtört és következetlen, de érthető. Éppen akkor, amikor a mainstream média bűnrészességével sikerült szinte fájdalommentesen és észrevétlenül áttérni az Új Világrendre, mindenféle csalások, botrányok és bűncselekmények kerülnek napvilágra.

Néhány hónappal ezelőttig könnyű volt "összeesküvés hívőknek" nevezni azokat, akik elítélték ezeket a szörnyű terveket, amelyeket most a legapróbb részletekig látunk megvalósulni. Tavaly februárig senki sem gondolta volna, hogy valamennyi városunkban letartóztatják az állampolgárokat egyszerűen azért, mert sétálni akarnak az utcán, lélegezni akarnak, az üzletüket nyitva tartani, templomba menni vasárnap.

Mégis, ez az egész világon megtörténik, még a képeslapokról ismert Olaszországban is, amelyet sok amerikai egy kis elvarázsolt országnak tart, ősi műemlékeivel, templomaival, bájos városaival, jellegzetes falvakkal. És míg a politikusok elbarikádozzák magukat palotáikban, és olyan rendeleteket hirdetnek, mint a perzsa satrapák, a vállalkozások tönkremennek, az üzletek bezárnak, és az embereket megakadályozzák, hogy éljenek, utazzanak, dolgozzanak és imádkozzanak.

Ennek a műveletnek a katasztrofális következményei már most láthatók, kezdve a kétségbeesett vállalkozók öngyilkosságától és gyermekeinktől, akiket elkülönítettek barátaiktól és osztálytársaiktól, és azt mondták nekik, hogy kövessék az órákat, miközben otthon ülnek a számítógép előtt.

A Szentírásban Szent Pál hozzánk beszél, aki "ellenzi a gonoszság misztériumának megnyilvánulását," a kathekónt (2 Tessz 2: 6-7). A vallási szférában a gonoszságnak ez az akadálya maga az egyház, és különösen a pápaság; a politikai szférában pedig éppen azok, akik akadályozzák az Új Világrend felállítását.

Mint mostanra világos, az, aki Péter székét foglalja el, eleve elárulta szerepét annak érdekében, hogy megvédje és elősegítse a globalista ideológiát, támogatva a mély egyház napirendjét, aki őt választotta soraiból.

Elnök úr, ön világosan kijelentette, hogy meg akarja védeni a nemzetet - egy nemzetet Isten alatt, alapvető szabadságokat és nem tárgyalható értékeket, amelyeket ma tagadnak és amelyek ellen küzdenek. Ön, kedves elnök úr, "aki ellenzi" a mély államot, a sötétség gyermekeinek végső támadását.

Ezért szükséges, hogy minden jó ember meg legyen győződve a küszöbön álló választások korszakos jelentőségéről: nem is ennek vagy annak a politikai programnak a kedvéért, hanem azért, mert cselekedeteinek általános inspirációja a legjobban megtestesíti - ebben a sajátos történelmi kontextusban - azt a világot, a mi világunkat, amelyet el akarnak törölni a lezárás révén. Az ön ellenfele egyben a mi ellenfelünk is: az emberi faj ellensége, aki "gyilkos a kezdetektől fogva" (János 8:44).



Ön körül hittel és bátorsággal gyűlnek össze azok, akik a világdiktatúra elleni utolsó helyőrségnek tartják önt. Alternatív megoldásként a mély állam által manipulált, botrányoktól és korrupciótól komolyan kompromittált személyre lehet szavazni, aki azt fogja tenni az Egyesült Államokkal, amit Jorge Mario Bergoglio az egyházzal, Conte miniszterelnök Olaszországgal, Macron elnök Franciaországgal, Sanchez miniszterelnök Spanyolországgal stb. tesz.

Joe Biden zsarolható jellege - csakúgy, mint a Vatikán "varázskörének" elöljárói - kiteszi őt annak, hogy gátlástalanul felhasználják, lehetővé téve az illegitim hatalmaknak a belpolitikába, valamint a nemzetközi egyensúlyba való beavatkozást. Nyilvánvaló, hogy azok, akik manipulálják, már készen állnak egy nála rosszabbal, akivel helyettesíteni fogják, amint alkalom nyílik rá.

És ennek a sivár képnek a közepén megjelenik a "láthatatlan ellenségnek" ez a látszólag megállíthatatlan előrelépése, mint a remény eleme. Az ellenfél nem tudja, hogyan kell szeretni, és nem érti, hogy nem elég az unverzális jövedelem biztosítása vagy a jelzálogkölcsön eltörlése annak érdekében, hogy leigázzák a tömegeket és meggyőzzék őket arról, hogy marhának bélyegezzék őket.

Ez a nép, amely túl sokáig viselte a gyűlöletkeltő és zsarnoki hatalom visszaéléseit, újra felfedezi, hogy lelke van; megérti, hogy nem hajlandó megváltoztatni szabadságát identitásának homogenizálására és eltörlésére; kezdi megérteni a családi és társadalmi kötelékek, a hit és a kultúra kötelékeinek értékét, amelyek összekapcsolják az őszinte embereket.

Ennek a Nagy Visszaállításnak az a kudarca, hogy a tervezők nem értik, hogy még mindig vannak emberek, akik készek utcára menni, hogy megvédjék jogaikat, megvédjék szeretteiket, hogy jövőt adjanak gyermekeiknek és unokáiknak. A globalista projekt embertelensége nyomorúságosan szét fog törni a Fény gyermekeinek határozott és bátor ellenzéke előtt.

Az ellenség oldalán a Sátán van, aki csak gyűlölni tud. De a mi oldalunkon van a Mindenható Úr, a harcokhoz rendezett seregek Istene és a Legszentebb Szűz, aki összetöri az ősi Kígyó fejét. "Ha Isten mellettünk van, ki lehet ellenünk?" (Pál levele a rómaiakhoz 8:31).

Elnök úr, jól tudja, hogy ebben a döntő pillanatban az Amerikai Egyesült Államokat tekintik védőfalnak a globalizmus hívei által bejelentett háború ellen. Bízzon az Úrban, amelyet Pál apostol szavai erősítenek: "Mindent elviselek abban, aki nekem erőt ad." (Pál apostol levele a filippiekhez 4:13). Az isteni gondviselés eszközének lenni nagy felelősség, amelyért minden bizonnyal megkapja az állam összes kegyelmét, amire szüksége van, mivel sok olyan ember van, akik imádságaikkal támogatják önt.

Ezzel a mennyei reménnyel és az önért való imádságommal, a First Lady-ért és a munkatársaiért, teljes szívemből küldöm önnek áldásomat.

Isten áldja az Amerikai Egyesült Államokat!

+ Carlo Maria Viganò

Ulpianai érsek

Az Amerikai Egyesült Államok volt apostoli nunciusa (1)

(1) - https://www.lifesitenews.com/news/abp-vigano

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Viganò érsek nyílt levélben figyelmezteti Trumpot az emberiség leigázására, a szabadság elpusztítására irányuló "Nagy Visszaállítás" tervére
Viganò érsek nyílt levélben figyelmezteti Trumpot az emberiség leigázására, a szabadság elpusztítására irányuló "Nagy Visszaállítás" tervére
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk7Y34sTsrmHn033cJcG1_do8IqwzFS-LHHjckAH9LgLClejaiujW2J7dsJFZSbci8LGIQC78zosuNKdkVjRz123fUJRH7V_lPcnLLbq2ktzGkZSuy56K-_ufyNK2_o_-_MAPZtF-Bs3c/s16000/Vigano-%25C3%25A9rsek-Trump-ny%25C3%25ADlt-lev%25C3%25A9l-nagy-vissza%25C3%25A1ll%25C3%25ADt%25C3%25A1s-vil%25C3%25A1ggazdas%25C3%25A1gi-f%25C3%25B3rum-%25C3%25BAj-p%25C3%25A9nz%25C3%25BCgyi-rendszer-v%25C3%25A1laszt%25C3%25A1s-video--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk7Y34sTsrmHn033cJcG1_do8IqwzFS-LHHjckAH9LgLClejaiujW2J7dsJFZSbci8LGIQC78zosuNKdkVjRz123fUJRH7V_lPcnLLbq2ktzGkZSuy56K-_ufyNK2_o_-_MAPZtF-Bs3c/s72-c/Vigano-%25C3%25A9rsek-Trump-ny%25C3%25ADlt-lev%25C3%25A9l-nagy-vissza%25C3%25A1ll%25C3%25ADt%25C3%25A1s-vil%25C3%25A1ggazdas%25C3%25A1gi-f%25C3%25B3rum-%25C3%25BAj-p%25C3%25A9nz%25C3%25BCgyi-rendszer-v%25C3%25A1laszt%25C3%25A1s-video--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/10/vigano-ersek-nyilt-levelben.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/10/vigano-ersek-nyilt-levelben.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy