Orgon energia és a felfedezése mögött álló ember ellentmondásos élete

Wilhelm Reich 1897. március 24-én született Dobrzanicában, a közép-kelet-európai Galíciában, bár a német ajkú Reich negyvenéves koráig Auszt...


Wilhelm Reich 1897. március 24-én született Dobrzanicában, a közép-kelet-európai Galíciában, bár a német ajkú Reich negyvenéves koráig Ausztria polgára volt. Mindenesetre Reich elragadtatása a tudomány és a technológia iránt egészen gyermekkorának kezdetéig nyúlik vissza.

Nyolcéves korára már saját laboratóriuma volt, amelyben számos különféle rovart tenyésztett. Reichet elbűvölték az ilyen lények reprodukciós folyamatai, ami minden bizonnyal hatással volt későbbi életében az emberi szexualitás és szaporodás iránti érdeklődésére.

Reichnek nagy hasznára vált az a tény, hogy otthon tanult, ami lehetővé tette számára, hogy inkább azokra a dolgokra összpontosítson, amelyeket szeretett volna megtanulni, nem pedig azokra, amelyek nem érdekelték. Reich gyermekkora azonban nem volt teljesen nyugodt, mivel édesanyja, Cecilia ögyilkos lett, amikor Reich még csak tizenhárom éves volt.

Abban az időben Cecilia viszonyt folytatott Reich egyik oktatójával, és a fiatal Wilhelm ezt megtudta. Egy ideig nem szólt semmit, ami folytonos konfliktus állapotban tartotta, mert nem tudta eldönteni, hogy csendben kellene maradnia, vagy szólnia kellene apjának, Leonnak. Eljött a nap, amikor Reich az utóbbi lehetőséget választotta.

Cecilia, aki teljesen összetört, hogy kiderült az igazság, megölte magát, amiért Reich részben önmagát hibáztatta, és amin valójában soha nem tudta túltenni magát.
Reichre azonban még nagyobb veszély leselkedett. 1914-ben, amikor az első világháború kitört és elterjedt Európában, Reich kénytelen volt hirtelen elhagyni szülővárosát, mivel fennállt annak a veszélye, hogy orosz katonahordák kezébe kerül. Nem volt más alternatíva, ezért Reich útnak indult, és nem nézett vissza.

Reich azonban nem volt gyáva, vitézül harcolt Olaszországban és hadnagyi rangot ért el. A helyzet azonban nem lett jobb, mert a háborúban folytatott harc közben Reich megdöbbenésére megtudta, hogy apja 1917-ben elhunyt a tuberkulózis következményeitől.

Reich felismerte, hogy régi élete immár teljesen megszűnt - ahogyan szülei is -, és Reich úgy döntött, hogy új életet kezd. Ezt minden bizonnyal elérte, és még sok minden mást is. Miután a háború 1918-ban véget ért, Reich úgy döntött, hogy a tanulás az út, amelyen haladni akar, ezért beiratkozott a Bécsi Egyetemre, ahol különösen az orvostudomány érdekelte.

Reich minden tekintetben kitűnő hallgató volt, 1922-ben diplomát szerzett és orvosi fokozatot ért el. Innentől kezdve a határ szinte a csillagos ég volt. A diploma megszerzése után Reich folytatta munkáját, ezúttal a Neurológiai és Pszichiátriai Egyetem Klinikáján.

Reich 1919-ben nem csak az elismert osztrák neurológust, Sigmund Freudot ismerte meg, hanem kölcsönös volt az érdeklődésük az emberi szexualitás tanulmányozása terén. Valójában Freud annyira fontosnak tartotta Reich munkáját a szex és a pszichoanalízis területén, hogy Reichnek felajánlotta a - bécsi Ambulatoriumnak nevezett - freudi klinika igazgatóhelyettesi posztját.

Reich 1930-ig folytatta a munkát Bécsben, majd Svédországban, Németországban és Dániában töltött időt. Ezt öt év követte Norvégiában. Azonban Adolf Hitler felemelkedése - és növekvő agressziója, amely végül 1939 szeptemberében a második világháború kitöréséhez vezetett - miatt Reich új utat választott magának, és elsősorban az Egyesült Államok felé indult.


Reichnek olyan szerencséje volt, hogy megkapta a vízumot, hogy 1939 augusztusában beléphessen az Egyesült Államokba, mindössze pár héttel a Hitlerrel folytatott háború kitörése előtt. A következő két évben az alsó manhattani székhelyű New School alkalmazásában állt, ahol Reichnek egyre nagyobb lett az érdeklődése az alternatív orvoslás, a szex és a pszichoanalízis iránt.

Amivel azonban Reich valóban felkerült a tudomány térképére, az a természetfölötti energiaformák kutatása. Mondhatnánk azt is, hogy ez vezetett végül a bukásához és végső soron a halálához, de ne szaladjunk ennyire előre. Reich már az 1930-as években azt kutatta, amit végül Orgonnak, vagy Orgon energiának hívott.

Fontos kérdés természetesen, hogy hogyan jutott Reich erre a konkrét következtetésre? A válasz egyszerű és ellentmondásos. Reich férfi és női önkéntesek esetében vizsgálta az elektromos szintjüket, amikor a nemi szervüket stimulálták. Amikor összehasonlította ezeket az önkénteseket a nem izgatott állapotú emberekkel, Reich valami csodálatos dolgot észlelt: hogy nemcsak maga a szex, hanem a szexuális izgalom és a fantázia is az energiaszint komoly emelkedéséhez vezetett.

Vagy ahogy maga Reich fogalmazott, ez egy "bioelektromos kisülés," amelyről megállapította, hogy minden élő szervezetben jelen van, ami Orgon néven vált híressé, amely közvetlenül az "orgazmus" szóból származott.

Dr. Paul Chambers az 1999-es Sex & Paranormal című könyvében kijelentette: "A szexuális izgalom, mondta Reich, olyan volt, mint egy zivatar, az orgazmus olyan, mint egy villámcsapás, amely az összes felhalmozódott szexuális energiát kibocsátja a testből."

Reich munkája azonban sokkal többről szólt. Ahogy Reich egyre mélyebbre ásott az Orgon rejtelmeibe, egy újabb energiaalapú jelenségre kezdett összpontosítani. Ezt "Bionoknak" nevezte. Reich megállapítása szerint ezek végtelenül kicsi energiazsákok voltak, amelyek egysejtű entitásokká formálódhattak. Reich szerint kétféle Bion létezik: a "vörösek" és a "kékek". (1)

Hihetetlen módon Reich azt állította, hogy mikroszkóp alá helyezve láthatta, hogy a Bionok két csoportja lényegében "harcol" egymással. Ez egy újabb áttörés volt Reich számára, amely tovább erősítette azt a meggyőződését, hogy az energiát rosszul értelmezik, és Reich úgy látta önmagát, mint aki meg fogja találni az igazságot.

Reich folytatta az úgynevezett Orgone Energy Field Matter összeállítását. Azt állította, hogy ez képes mérni az Orgon szintjét egy személyben és hogy képes meghatározni a hatalmas ingadozásokat egy nyugodt állapotú és egy erősen szexuális állapotú személy között.

Reich listáján a következő az Orgon Energia Akkumulátor volt. Leginkább egy nagy fadobozként írható le, amelyben önkéntesei ültek. Az Orgon Energia Akkumulátor külseje szerves anyagokkal volt bevonva, a belső része azonban fémből készült.


Reich úgy vélte, hogy az Orgon vonzódni fog a külső oldalhoz, majd sugározni fog a dobozon belül, így megfürdeti az Orgonban tartózkodó személyt, és ezáltal növeli energiaszintjét. Minél jobban elmélyült Orgon alapú kutatásaiban, Reich egyre inkább úgy vélte, hogy az Orgon képes meggyógyítani a bolygó néhány legsúlyosabb állapotát - beleértve a rákot is -, valamint pszichológiai állapotokat, mint pl. a szexuális szorongásokat, neurózisokat és még sok mást. (2) Reich munkája számos híres ember figyelmét felkeltette a művészet területén, köztük volt Jack Kerouac, William S. Burroughs és J.D. Salinger.

Mivel Reich arra a következtetésre jutott, hogy az Orgon vonzódik a vízhez, arra késztette, hogy azt higgye, felhasználhatja az időjárás manipulálására. Reich szerint erőteljes szelek, viharok, hullámok, mennydörgés és villámlás hozható létre, és úgy tekintett magára, mint egy emberre, aki szinte parancsolni tud mindegyiknek.

Noha az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) határozottan homályosan tekintett Reich munkájára és alternatív elméleteire, minden bizonnyal sok követője volt, akik szerint az Orgon néven ismert szexuális energia lényegében egyenértékû egy hatalmas, nagy teljesítményű akkumulátorral, amely energetizálni és revitalizálni képes.

Az 1940-es évek végétől az 1950-es évek közepéig Reich olyasvalaki volt, akit sokan hallgattak, és aki maga is nagyon figyelmesen hallgatott. 1948-tól egészen haláláig Reich több könyvet is írt.

Reich valódi problémái 1954 februárjában kezdődtek, amikor az Egyesült Államok Maine-i kerületi ügyvédje intézkedést kért, hogy megakadályozza Reichet abban, hogy a saját államán kívül értékesítse akkumulátorait. Ez működött, bár Reich nem igazán törődött vele, tovább árusította őket.

Aztán 1956 májusában Reich komoly bajba került, amikor az FDA egyik alkalmazottja azt állította, hogy saját akkumulátort szeretne, és kényelmesen el tudta szállítani az államból. Reich örömmel teljesítette a megrendelést, amíg ki nem derült, hogy az FDA áll a háttérben.

Lényegében lebuktatták. A legzavaróbb, hogy Reich számos könyvét a kormány gyorsan kivonta a forgalomból. Röviddel ezután könyveinek több száz példányát nemcsak elkobozták, hanem el is égették. Ha azt mondanánk, hogy egy boszorkányüldözés folyt ellene, akkor nem állnánk messze az igazságtól.


Egy hónappal később az FDA megjelent Reich laboratóriumában, és elrendelte akkumulátorainak megsemmisítését. Reich nagyon keveset tehetett azért, hogy ezt megakadályozza. Majd 1956 augusztusában nem kevesebb, mint hat tonna Reich-féle anyagot - folyóiratokat, a könyvek fennmaradt példányait, felszerelését és még sok mást - semmisítettek meg.

Ezt követően kétéves börtönbüntetést kapott, mivel az Egyesült Államok kormánya úgy ítélte meg, hogy Reich hamis technológiákat értékesített. Reichnek azonban nem sok volt már hátra, 1957. november 3-án holtan találták meg a pennsylvaniai Lewisburg Szövetségi Büntetés-végrehajtási Intézetben, és hivatalosan szívelégtelenség következtében hunyt el hatvanéves korában.

Vannak arra utaló jelek, hogy a kormány még ma is nyugtalan Reich munkája miatt. 1999-ben az FBI csaknem nyolcszáz oldalnyi, korábban titkosított Reich aktát hozott nyilvánosságra. A dokumentumokat hamarosan feltöltötték az FBI weboldalára.

Nyolc évvel később azonban a dokumentumokat csendben eltávolították. A fájl továbbra is hiányzik az eredeti webhelyről, valamint az FBI további, "The Vault" nevű weboldaláról, amelyet 2011-ben hoztak létre.

A fájlt eltávolították, mivel nem tekintették történelmi szempontból értékesnek. Reich hívei természetesen nem értenek egyet ezzel a következtetéssel. Szerencsére az FBI Reich fájlja továbbra is megtalálható online az archive.org oldalon. (3) Amint láttuk, Reich arra a következtetésre jutott, hogy az Orgon a szexuális energia egyik formája, amely szinte azonos módon akkumulátorként is hat.

Az Orgont be lehet irányítani egy emberbe, és új életet adhat neki, ami szorongástól mentes. Ennél is fontosabb azonban, hogy az Orgon eltávolítható legyen a testből, ami alapvetően egyenértékű volt az akkumulátor fordított működésével. Ki tudja, mit ért volna el Reich, ha nem hal meg ilyen korán. (4)(5)

(1) - http://wilhelmreich.gr/en/orgonomy/orgonomy
(2) - https://radix.org/wp-content/uploads/2020/02/
(3) - https://archive.org/details/WilhelmReichFBI
(4) - https://mysteriousuniverse.org/2020/09/the-co
(5) - https://mysteriousuniverse.org/2020/09/the-co
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,936,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1175,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10861,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9661,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Orgon energia és a felfedezése mögött álló ember ellentmondásos élete
Orgon energia és a felfedezése mögött álló ember ellentmondásos élete
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgROZi6KIyIu1UZmFCatutqwAGRMJXo7v00P4Nq9t4eT22X1l4Wu9a6psbiPGVuqQK-QJHh4FuGrOvN2R_0ataNj1TPLaUtwgiS1p1TAGX0vlpb79IDf2UiCf_jYd73RbC0SXN3MEz_hrQ/s16000/wilhelm-reich-orgon-energia-term%25C3%25A9szetfeletti-t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem-freud-pszichol%25C3%25B3gia--video--2020--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgROZi6KIyIu1UZmFCatutqwAGRMJXo7v00P4Nq9t4eT22X1l4Wu9a6psbiPGVuqQK-QJHh4FuGrOvN2R_0ataNj1TPLaUtwgiS1p1TAGX0vlpb79IDf2UiCf_jYd73RbC0SXN3MEz_hrQ/s72-c/wilhelm-reich-orgon-energia-term%25C3%25A9szetfeletti-t%25C3%25B6rt%25C3%25A9nelem-freud-pszichol%25C3%25B3gia--video--2020--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/09/orgon-energia-es-felfedezese-mogott.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/09/orgon-energia-es-felfedezese-mogott.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy