A Tic Tac formájú UFO-k az Amerikai Légierő titkos űrprogramjához tartoznak, egy hírszerzési specialista szerint

A korábban az elektronikus hírközlés terén szolgált hírszerző szakember szerint a videón rögzített és több amerikai haditengerészeti piló...


A korábban az elektronikus hírközlés terén szolgált hírszerző szakember szerint a videón rögzített és több amerikai haditengerészeti pilóta által 2004-től megfigyelt híres Tic Tac alakú járművek olyan fejlett Amerikai Légierő űrhajók, amelyek 800 kilométeres óránkénti sebességre képesek víz alatt, és 38000 kilométeres sebességgel képesek az űrben haladni.

Mike Turber azt állítja, hogy hírszerző szakemberként és később különféle védelmi vállalkozóknál szolgált az Amerikai Légierőnél, ahol szigorúan titkos biztonsági engedélyt kapott, és elérést különféle Speciális Hozzáférési Programokhoz (SAP) és Érzékeny Információs (SCI) projektekhez.

Turber két interjúban állt a nyilvánosság elé, melyeket 2019. november 4-én és december 2-án adott, és amelyben "hivatalos kormányzati" forrásoktól kapott információkat osztott meg arról, hogy a Tic Tac megfigyelések Amerikai Légierő hibrid repülő járművek, amelyek képesek víz alatt, a levegőben és a világűrben közlekedni.

Azt állítja, hogy a hihetetlen sebességet a légierő járműve képes elérni mind a légkörben, mind a víz alatt, annak köszönhetően, hogy képes használni a szuperkavitáció elvét, amikor egy kavitációs buborék jön létre egy jármű körül, amely eltávolítja a vízmolekulákat a jármű útjából és kiküszöböli a súrlódást.

"A szuperkavitációs objektum egy nagysebességű merülő objektum, amelynek célja az, hogy kavitációs buborékot képezzen az orrán. A buborék (belsőleg előállított gázzal kiegészítve) a tárgy hátsó végén kiterjed és megakadályozza a tárgy oldala és a folyadék érintkezését. Ez a szétválasztás jelentősen csökkenti a súrlódási képességet a szuperkavitációs tárgyon," - a Wikipédia szerint.

Turber szerint a Tic Tac járművet a kaliforniai Palmdale-ben egy "Plant 42" elnevezésű, magas szintű légierő létesítményben szerelték össze. A Global Security szerint számos jelentős repülési vállalat működik ebben a hatalmas létesítményben:

"A légierő Plant 42 létesítménye Palmdale-ben, Kaliforniában, Los Angeles megyében, Pasadenától északra található. A Lockheed, a Rockwell International, a Northrop és a Nero üzemelteti. Az AFP 42 a kaliforniai Los Angeles megye északkeleti részén található, a Mojave-sivatag Antilop-völgyében, kb. 80 mérföldre északra Los Angelestől. Több mint 2600 hektáros (a kormány 85%-át birtokolja), és körülbelül 390 ezer négyzetméter alapterületet foglal magában (a kormány tulajdonában van 45%). A helyszín több magas épületet és repülési területet is magában foglal, repülési képességgel. A létesítmény rendelkezik a világ egyik legnagyobb teherviselő kifutópályájával."

A legismertebb társaság a Lockheed Martin híres Skunk Works vállalata, amely 1989-ben költözött a Plant 42 területére a kaliforniai Burbankből.

Turber szerint a légierőnél eltöltött karrierje után a Plant 42 létesítményben dolgozott, és rájött, hogy az ott titokban épített járművek egy része a Tic Tac megfigyelésekkel kapcsolatos, amelyekről először 2005-ben hallott. Azt mondja, hogy abban az időben a légierőnél dolgozott, és a haditengerészet pilótainak rádiókommunikációját elemezte, akik megbeszélték az UFO észleléseket, amelyek mind a levegőben, mind a tengerben mozoghattak.

Turber azt mondja, hogy ismeri a hibrid légi, tengeri és űrjárművek legalább három modelljét, amelyeket a Plant 42 üzemében építettek. Azt állítja, hogy ezek közül legalább 20-at építettek és telepítettek azon idő alatt, amikor a létesítményben dolgozott. A legnagyobb 14 méter hosszú, amely lehetővé teszi a tehergépkocsikba történő könnyű berakodását, hogy Kalifornia autópályáin könnyen el lehessen szállítani.


Azt állítja, hogy a légierő Tic Tac járművei fejlett lopakodó és álcázó technológiát használnak, és hogy az USA haditengerészeti hajóinak közelébe telepítették őket, hogy teszteljék a pilóták reakcióit, és lényegében "szórakozzanak a haditengerészettel".

Turber szerint a haditengerészet most hasonló járműveket fejlesztett ki, és hogy olyan nagy nemzetek, mint Kína és Oroszország, pontosan ugyanilyen járműveket fejlesztett. A kínai hibrid űrhajók sokkal fejlettebbek, mint Oroszországé, és gyorsan felzárkóznak az USA-hoz.

Turber szerint a Tic Tac hajókat nem földönkívüli űrhajókból fejtették vissza. Ehelyett először az 1950-es években fejlesztették ki olyan civil forrásokból, mint a Dundee Egyetem, mielőtt más intézményekhez, például a Fejlesztési Kutatási Projektek Ügynökségéhez kerültek. Ezzel szemben több bennfentes azt állítja, hogy a fejlett repülési és űrkutatási technológiákat mérnöki visszafejtéssel készítették el a megszerzett földönkívüli űrhajók alapján.

Turber azt mondta, hogy számos Tic Tac alakú hibrid járművet 2017 novemberében Észak-Korea fölött vetettek be, hogy megfélemlítsék az ország vezetőjét, Kim Dzsongunt, és Donald Trump elnököt is tájékoztatták a járművek bevetéséről és céljáról.

Turber tanúvallomása fontos, mivel elmagyarázza a Tic Tac UFO-k eredetét és teljesítményét, amelyekről a nagyobb médiák 2017. december 16-án kezdtek részletesen beszámolni, miután a New York Times és a Politico nagy cikkekben tárgyalta a kérdést.


Turber szerint a média visszafogott reakciója volt a fő tényezője annak, hogy a nyilvánosság elé lépett. Hangsúlyozta, hogy ahelyett, hogy informátor lenne, őt inkább hivatalos források ösztönözték, hogy hozza nyilvánosságra azt, amit tud, hogy felkészítse a nyilvánosságot az előttünk álló nagy bejelentésekre.

Sajnos Turber nem osztott meg semmilyen hivatalos dokumentumot, amely megerősítené a légierő karrierjét és a különböző katonai vállalkozókkal folytatott munkáját. Ez rejtélyes, mivel más egykori légierő és vállalati alkalmazottak, például Edgar Fouche, nyilvánosságra hozták az ilyen típusú dokumentumaikat, amikor kijelentették, hogy nyilvánosságra hozzák a TR-3B és az Aurora projekt bennfentes információit anélkül, hogy bármiféle következménye lett volna.

Amit Turber megosztott az őt meginterjúvoló Jim Breslo-val, egy Google Maps idővonal adat volt, miszerint 2017. november 18-án a telefonja rögzített egy 1 óra és 24 percig tartó repülést a kaliforniai Ontarióból az Egyesült Államok keleti partjáig. Turber objektív bizonyítékként említette meg az eseményt, hogy abban az időben egy magasan minősített repülőgép projektben vett részt, de nem árult el részleteket.

A telefonján található adatok valóban megerősítik azt az állítását, amely szerint titkos repülési és űrhajózási projekteken dolgozott, mivel nehéz megmagyarázni, hogy egy hagyományos utasszállító repülőgép hogyan tudott 84 perc alatt eljutni a nyugati partól a keletire.

Ennek ellenére a Google Maps utazási adatai nem elegendőek annak megerősítéséhez, amit "hivatalos" forrásai mondtak neki, ezért remélhetőleg Turber megoszt néhány dokumentumot katonai és repülőgép karrierje alátámasztására.


Breslo felvetette a figyelemre méltó hasonlóságot a Tic Tac jármű repülési teljesítménye és a haditengerészet szabadalma között a hibrid repülőgép-tengeri vízi járművek (HAUC) esetében. A haditengerészet szabadalma elmagyarázza, hogyan képes a jármű súrlódás nélkül víz alatt és a levegőben mozogni egy kvantum-vákuumbuborék létrehozásával:

"A haditengerészet HAUC szabadalmi bejelentésében azt állítják, hogy a meghajtás és a manőverezés radikális képességei egy hihetetlenül erős elektromágneses mezőnek köszönhetően válnak lehetővé, amely lényegében olyan kvantum-vákuumot hoz létre maga körül, amely lehetővé teszi az aerodinamikai vagy hidrodinamikai erők figyelmen kívül hagyását és a saját tehetlen tömegének kivonását az egyenletből. Így az a képesség, hogy ilyen magas frekvenciájú elektromágneses hullámokat generál, kulcsfontosságú ennek az elméleti hibrid járműnek a feltételezett képességeiben, amely hihetetlenül nagy sebességgel képes könnyedén szárnyalni a levegőben és a vízben, ellenállás vagy tehetetlenség nélkül."

Turber félrevezetőnek nevezte a haditengerészet szabadalmát, ugyanakkor a jármű körül az elektromágneses energia által generált kvantum-vákuum elve kényszerítő magyarázatot ad arra, hogy az ilyen járművek miként érhetnek el szuperkavitációt, ha különböző közegekben, például vízben, levegőben és az űrben haladnak.

Turber tanúvallomása nagyon fontos, mivel közvetlenül rámutat arra, hogy a Tic Tac járművek egy amerikai titkos űrprogram részei, és hogy ezeket az eszközöket jelenleg az új Űrhaderőnek adják át, ahogyan azt az Egyesült Államok titkos űrprogramjában előre jelezték. Ez azt jelenti, hogy izgalmas idők előttünk állunk, mivel az Űrhaderő nyilvánosságra hozza azt a titkos űrprogramot, amelyet a légierőtől örökölt. (1)

(1) - https://www.exopolitics.org/tic-tac-ufos-belong-to
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,366,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1545,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,86,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,306,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,7,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,67,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,330,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,800,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,204,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,92,idegen lény,423,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,88,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,13,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,182,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,163,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,46,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,130,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,249,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,96,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,754,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,458,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,979,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,723,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,381,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,181,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1366,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1224,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,126,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,796,tudomány,1257,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,918,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,410,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11241,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,89,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,684,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10032,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,379,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A Tic Tac formájú UFO-k az Amerikai Légierő titkos űrprogramjához tartoznak, egy hírszerzési specialista szerint
A Tic Tac formájú UFO-k az Amerikai Légierő titkos űrprogramjához tartoznak, egy hírszerzési specialista szerint
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBAOmOr8dvnN7vHp5gy5q-rXAt4kISRagqvfClD3rCMDFU-k8_5uv5q3Hr2YgGu4YrftldLYyfwje7ZIJw7bY5K4NjkVK3UdouBVJ903gWildRPUpni0nMrHpBxLqxFn0HpRixhspQAGA/s1600/tic-tac-ufo-amerikai-l%25C3%25A9gier%25C5%2591-j%25C3%25A1rm%25C5%25B1-idegen-technol%25C3%25B3gia-video-rep%25C3%25BCl%25C3%25A9s--2020--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBAOmOr8dvnN7vHp5gy5q-rXAt4kISRagqvfClD3rCMDFU-k8_5uv5q3Hr2YgGu4YrftldLYyfwje7ZIJw7bY5K4NjkVK3UdouBVJ903gWildRPUpni0nMrHpBxLqxFn0HpRixhspQAGA/s72-c/tic-tac-ufo-amerikai-l%25C3%25A9gier%25C5%2591-j%25C3%25A1rm%25C5%25B1-idegen-technol%25C3%25B3gia-video-rep%25C3%25BCl%25C3%25A9s--2020--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/02/a-tic-tac-formaju-ufo-k-az-amerikai.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/02/a-tic-tac-formaju-ufo-k-az-amerikai.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy