A NASA Apollo kommunikációs rendszereinek építője megtörte a csendet a földönkívüliekkel kapcsolatban

A neve Maurice Chatelain, és ha rákeresünk az interneten, akkor nem sok mindent találunk róla. Az IMDB azt állítja, hogy ő volt a "N...


A neve Maurice Chatelain, és ha rákeresünk az interneten, akkor nem sok mindent találunk róla. Az IMDB azt állítja, hogy ő volt a "NASA egykori kommunikációs vezetője," különösen az UFO kutatók szerint, más források szerint azonban csak "egy alacsony szintű mérnök volt, aki egy NASA alvállalkozónak dolgozott." (1)

Nyilvánvaló, hogy bárki, aki ezt írta, kevés kutatást végzett vele kapcsolatban, ugyanis nem kell többet tenni, mint elolvasni az "Őseink a Világűrből jöttek" című könyvét, amelyben megtalálható az életének leírása és az, amit tapasztalt. Innentől kezdve egy kutatónak saját magának kell megerősítést találnia az ő állításaira. Chatelain karrierjének részleteiről és az általa végzett munkáról az alább olvasható könyvében lehet olvasni.



Chatelain egy távközlési, telemetriai és kommunikációs elektronikai szakember volt, és az ő ideje alatt talán a világ legjobbja abban, amit csinált. Miután Amerikába költözött Európából évtizedekkel korábban, életének következő húsz évét több légiközlekedési szervezetnél és ipari vállalatnál töltötte, és az Egyesült Államok Haditengerészete, az Egyesült Államok Légiereje és a NASA is támogatta őt. Az Egyesült Államok kormánya még abban is támogatta őt és a családját, hogy Amerikába költözhessenek.

Könyvében részletezi a különböző szabadalmait és terveit, amelyeket az őt foglalkoztató cégek, valamint a terveit vonzónak találó szervezetek számára dolgozott ki. Az alábbi linken lehet megtalálni a szabadalmainak listáját. Amint látható, ez csak néhány az ő számos munkája közül, amelyekkel hozzájárult ehhez a szakmai területhez.

https://patents.google.com/?inventor=Maurice+G+Chatelain

Könyvében részletesen elmagyarázza, hogy munkája és kapcsolatai révén azonnal felajánlották számára az Apollo kommunikációs és adatfeldolgozó rendszerének tervezését és építését. Azt is elmagyarázza, hogy senki nem határozta meg a feladatait vagy funkcióit, mert senki sem tudta, hogy ezek a rendszerek milyenek. Nagyon kevés szakértő volt ezen a területen.

Chatelain az alábbiakért volt felelős:

"Amikor az Apollo projekt elkezdődött, nem volt elég erős vagy elég érzékeny kommunikációs berendezés, amely lehetővé tette a hang átvitelét a Földről a Holdra, nem is beszélve a televíziós képek továbbításáról ilyen távolságra. Ezeket a dolgokat fel kellett találni, tökéletesíteni és meg kellett építeni. Átjátszó állomásokat kellett telepíteni a trópusokon szerte a világon parabolaantennákkal, amelyek átmérője meghaladja a 200 métert, oly módon, hogy az egyik vagy kettő mindig kapcsolatban legyen az Apollo űrhajóval, amely a Hold körül kering. Mindezeknek az állomásoknak egymással is kapcsolatban kellett lenniük, és mindegyiknek jelentést kellett tennie az Apollo Űrrepülési Központjának Houstonban, Texasban. Minden új berendezést, amelyet az Egyesült Államok több részéből szállítottak le, koordinálni kellett és össze kellett hangolni."

Érdekes ebbe belegondolni. Az Apollo missziók megvitatásakor gyakran nem gondolunk arra a hatalmas munkára, amit sok férfi és nő végzett el. Sokan közülük, mint Chatelain, gyakorlatilag teljesen ismeretlenek, mivel a fókusz mindig is az asztronautákra irányult, akik maguk is nagyon szókimondóak voltak, és megerősítették Chatelain kijelentéseit.

A híres színész Leonard Nimoy szintén bemutatta Chatelain-t az ősi idegenekről szóló dokumentumfilmek egyikében, évtizedekkel ezelőtt. Ő is igazolta a hátterét, amit sokan megtettek, amikor úgy mutatták be őt, mint egy "NASA űrkutató, aki segített az embernek a Hold elérésében." A film más kiemelkedő gondolkodókat és tudósokat is bemutatott abból az időből. Chatelain-re számos kiemelkedő UFO kutató is hivatkozott. Továbbá szerepelt egy francia beszélgetős műsorban is, ami alább látható.


De vajon mit mondott Chatelain az Apollo missziókkal kapcsolatosan a könyvében?

"E küldetések során több furcsa dolog történt. Néhányról egyelőre nem lehet beszélni, és néhányat megemlítettem az információ forrásaim feltárása nélkül, és a lehető legnagyobb fenntartással, mert személyesen nem voltam ott, amikor ezek az események állítólag bekövetkeztek. Lehet például, hogy mind az amerikai, mind az orosz űrprogramok tettek olyan felfedezéseket, amelyekre nem számítottak."

Továbbá azt állítja, hogy az űrhajósok többsége furcsa dolgokat látott a küldetések alatt, amelyeket nem lehetett megvitatni a NASA-n kívül. Nyilvánvaló, hogy Chatelain ideje óta számos űrhajós volt, aki beszélt arról, amit látott és amit megtudott. Úgy tűnik, hogy az Apollo űrhajósok nagy százaléka tett ilyen kijelentéseket. Az Apollo 14 űrhajósa, Dr. Edgar Mitchell kijelentette, hogy tudomása volt a földönkívüliek látogatásáról, és hogy "lezuhant járműveket és idegen lények testét szerezték meg". Gordon Cooper, az első emberes űrmisszió tagja ugyanezt mondta.

Dr. Brian O'Leary egy másik aszrtronauta, aki elismerte, hogy "bőséges bizonyíték" áll rendelkezésre azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy kapcsolatba léptek velünk az idegenek. Story Musgrave egy másik Apollo asztronauta, valamint Alfred Worden is megosztotta nemrégiben a gondolatait. Meggyőződése, hogy őseink a világűrből származnak, amint azt Chatelain könyvének címe is állítja.

Chatelain továbbá a következőket írja:

"Nagyon nehéz a NASA-tól bármilyen konkrét információt beszerezni, amely még mindig nagyon szigorú ellenőrzést gyakorol ezen események nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy valamennyi Apollo és Gemini küldetést távolról és néha egészen közelről követték a földönkívüli eredetű űrhajók - a repülő csészealjak, vagy az UFO-k, ha valaki így akarja nevezni őket. Minden alkalommal, amikor ez bekövetkezett, az űrhajósok tájékoztatták a misszió irányítást, amely teljes rádiócsendet rendelt el."
[post_ads_2]
Konkrét példákat mutat be, amelyek a tudomására jutottak:

"A következő évben, 1966. november 12-én James Lovell és Edwin Aldrin a Gemini 12-ben két UFO-t is láttak valamivel több mint fél mérföldre a kapszulától. Ezeket sokáig megfigyelték és többször is lefényképezték. Ugyanez történt Frank Bormannal és James Lovell-el az Apollo 8-ban, 1968-ban, Thomas Stafford-al és John Young-al az Apollo 10 fedélzetén, 1969. május 22-én. Az UFO-k mind a Hold körüli keringés során, mind az Apollo 10. hazafelé tartó útján felbukkantak."

Chatelain a könyvében megemlíti a nukleáris fegyverek tesztelését a Holdon.

"Szóba került az is, hogy az Apollo 13 küldetése magában foglalt egy olyan nukleáris eszközt, amely a Hold infrastruktúrájának mérésére alkalmas, és amelynek detonációi a különböző helyszíneken elhelyezett szeizmográfok diagramjain jelennek meg. A pletykák szerint az Apollo 13 szerviz moduljában az oxigéntartály megmagyarázhatatlan robbanását a repülés során szándékosan okozta egy UFO, amely a kapszulát követte, hogy megakadályozza az atomtöltet felrobbantását, amely esetleg megsemmisítette vagy veszélybe sodorta volna a földönkívüliek által létrehozott holdbázisokat."

Ez azért érdekes, mert évtizedekkel később, miután Chatelain megírta a könyvét, Lorin Ross Dedrickson ezredest nevezték ki az Egyesült Államok Atomenergia Bizottságának vezetésére, aki hosszú ideig szolgált az Energia Bizottságnál 1950-1958 között, amely magában foglalta a szerződések adminisztrációs feladatait a nevadai tesztterületen, a Hawaii-tól nyugatra fekvő csendes-óceáni nukleáris vizsgálati területen, a nukleáris fegyverek gyártását és minőségbiztosítását Albuquerque-ben, valamint nukleáris és nem nukleáris létesítmények ellenőrzését az egész országban.

Ugyanazt mondta, hogy megpróbáltunk nukleáris fegyvert küldeni a Holdra, és az Apollo 13-ra is utalt.

"Egy űrhajó érkezett az Apollo 13 megmentésére, és kísérte az Apollo 13-at a Hold körül és vissza a Földre. És két alkalommal azt hitték, hogy át kell vinniük a személyzetet az űrhajójukra, de látták, hogy biztonságosan visszatérhetnek a Földre."

Továbbá kijelentette:

"Tudomásomra jutottak nukleáris fegyvereket érintő események is, és ezek között az események között voltak olyanok, amikor a földönkívüliek megsemmisítették az űrbe küldött nukleáris fegyvereket. ... A hetvenes évek végén és a 80-as évek elején megpróbáltunk nukleáris fegyvert elhelyezni a Holdra és felrobbantani tudományos mérések és más dolgok miatt, ami nem volt elfogadható a földönkívüliek számára. Elpusztították a fegyvert, mielőtt eljutott volna a Holdra."


Van-e olyan dokumentáció, amely alátámasztja ezeket az állításokat? Igen, az Air Force Nuclear Weapons Center 1959 júniusában kiadott titkosított jelentése azt mutatja, hogy mennyire tekintették komolynak az A119 projektnek nevezett tervet. Általánosságban elmondható, hogy a fegyverek űrben való képességét szerették volna vizsgálni, valamint további betekintést nyerni az űrkörnyezetbe és az ott található nukleáris eszközök robbanásába. Úgy tűnik, hogy megtették, és nyilvánvalóan a nyilvánosság nem tudna róla, hogy az Egyesült Államok nukleáris fegyvert vitt a világűrbe, ha nem oldják fel a dokumentumok titkosítását. (2)

Chatelain továbbá leírja a földönkívüliekkel való találkozásokat a Holdon és az olyan kódszavakat, amelyeket a földönkívüli űrhajók leírására használtak, mint például a Mikulás. Nem ő volt az egyetlen bennfentes, aki ezt is megtette. (3)

(1) - https://www.imdb.com/name/nm1132043/
(2) - https://nsarchive2.gwu.edu//NSAEBB/NS
(3) - https://www.collective-evolution.com/201
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,141,agy,365,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,50,állatvilág,619,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,9,Amerika,1545,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,472,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,94,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,96,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,201,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,50,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,98,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,86,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,152,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,306,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,9,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,66,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,36,DNS,329,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1112,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,813,éghajlat,184,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,294,Einstein,86,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,109,elektromos autó,145,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,213,élet a halál után,167,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,76,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,17,Észtország,10,étel,205,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,290,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,86,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,25,félelem,117,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,360,filozófia,5,Finnország,37,fizika,111,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,folyó,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,800,földrengés,100,Fönícia,1,Franciaország,203,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,79,gáz,23,genetika,239,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,149,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,69,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,261,gyermekmunka,2,gyógyítás,349,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,476,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,126,halálközeli élmény,51,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,34,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,11,hírek,1729,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,92,idegen lény,423,idegen technológia,318,idegsejt,11,idézet,3,idő,61,időgép,19,időhurok,1,időjárás,88,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,12,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,2,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,59,Isten,182,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,163,James Tyberonn,1,Japán,279,járvány,355,játék,7,jég,65,jéghegy,1,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,131,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,98,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,70,kiméra,3,Kína,650,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,14,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,46,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,107,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,202,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,280,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,9,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,166,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,2,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,130,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,56,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,25,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,223,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,21,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,134,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,248,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,147,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,96,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,210,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,410,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,349,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,281,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,96,okkultizmus,5,okostelefon,42,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,199,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,754,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,34,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,458,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,423,permafroszt,1,Peru,99,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,125,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,78,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,2,reaktor,2,recept,1,régészet,978,reiki,1,reinkarnáció,36,rejtélyek,723,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,35,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,87,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,52,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,111,spiritualitás,381,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,45,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,180,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,távolbalátás,31,technológia,1365,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,26,tengervíz,248,teremtés,43,terhesség,4,téridő,20,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,470,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,99,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,122,történelem,1223,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,125,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,795,tudomány,1256,túlnépesedés,9,túlvilág,155,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,918,UFO felfedés,107,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,410,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11237,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,89,ultrahang,9,Univerzum,259,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,684,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,237,űrutazás,170,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,270,valóság,48,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,45,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10028,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,379,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A NASA Apollo kommunikációs rendszereinek építője megtörte a csendet a földönkívüliekkel kapcsolatban
A NASA Apollo kommunikációs rendszereinek építője megtörte a csendet a földönkívüliekkel kapcsolatban
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHoNo5x8_VRNoWAZViDzn3e8tudqcbymOTqmGsCALJEWDdPSIaF6WDibc-6C0f5gz-nIFi0K53D6kp5L2kroYbenbbLjdyzlyozxUy0s1v9jWn0MRajJBJ4LAa_0iM4QfzAjflKlltTU8/s1600/Maurice_Chatelain+hold+f%25C3%25B6ld+idegen+l%25C3%25A9ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+apollo+program+ufo+nukle%25C3%25A1ris+fegyver+bomba+k%25C3%25B6nyv+video-dokumentumfilm-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgHoNo5x8_VRNoWAZViDzn3e8tudqcbymOTqmGsCALJEWDdPSIaF6WDibc-6C0f5gz-nIFi0K53D6kp5L2kroYbenbbLjdyzlyozxUy0s1v9jWn0MRajJBJ4LAa_0iM4QfzAjflKlltTU8/s72-c/Maurice_Chatelain+hold+f%25C3%25B6ld+idegen+l%25C3%25A9ny+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+apollo+program+ufo+nukle%25C3%25A1ris+fegyver+bomba+k%25C3%25B6nyv+video-dokumentumfilm-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/01/a-nasa-apollo-kommunikacios.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/01/a-nasa-apollo-kommunikacios.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy