A 10 legmagasabb valaha élt ember, akik széles körben ismertté váltak

"Hé, milyen az idő odafönn?" "Kosárlabdázol?" "Milyen messzire látsz?" Ha feltették neked valaha ezeket a k...


"Hé, milyen az idő odafönn?" "Kosárlabdázol?" "Milyen messzire látsz?" Ha feltették neked valaha ezeket a kérdéseket, akkor valószínűleg elég magas lehetsz. De pontosan mit is tartunk magasnak? A legtöbb esetben a magas lehet bárhol 190 és 200 centiméter között. Ugyanakkor van egy teljesen más kategória, ahol még az NBA játékosai is kicsinek számítanak.

Persze a 210 centi magas zsákoló óriás NBA sportolók a legnépszerűbb szárnyaló hírességek, de valószínűleg kevesen hallottak azokról az emberekről, akik még a 2,5 méteres magasságon is túltesznek. Ez persze nem véletlen, hiszen mindössze 17-en voltak, akik elérték vagy meghaladták ezt a hihetetlen magasságot.

Közülük 10-et mutatunk be fotókkal és videókkal, valamint életük rövid történetével.

#1 - Robert Wadlow (272 cm)

Robert Wadlow közelebb volt a 3 méterhez a maga hihetetlen 271 centiméteres magasságával, ezért ő volt a legmagasabb ember a világon. Illinois-ból származott és 1918-ban született legidősebb gyerekként öt testvére közül, akinek az apja 180 centi magas volt. Agyalapi mirigy daganatának köszönhetően azonban ez a toronymagas óriás folyamatosan növekedett. A 18 éves korában 253 centi magas Wadlow nagy reményeket fűzött a karrierjéhez, mielőtt az egészsége következtében végleg szertefoszlottak az álmai.

Wadlow magasságának azonban megvolt az ára, mivel egy idő után már nem érezte a lábait és a kezeit, ezért lábszárvédőt kellett használnia a járáshoz. Karrierjét feladva Wadlow a Ringling Fivérek Cirkuszához szerződött, ahol az 1930-as évek végére erejéről és magasságáról vált közismertté. Wadlowt csupán 18 nappal a halála előtt mérték meg hivatalosan, aki egy hibás bokamerevítő és vérátömlesztés okozta fertőzés miatt vesztette életét. 1940 július 15-én, 22 éves korában halt meg.



#2 - John Rogan (267 cm)

A lista második helyén John Rogan áll Tennessee-ből, aki 267 centi magasra nőttt. Rogan nagyon vékony volt, mindössze 80 kilogrammot nyomott, ami egy átlagos férfi tömegének felel meg, aki 90 centivel alacsonyabb. Az 1868-ban született Rogan tizenkét gyermek közül a negyedik volt, aki 13 éves korában hatalmas növekedésnek indult, melynek következtében négykézláb tudott csak járni.

A 17 éves korára járásképtelen Rogan 1899-ben érte el a 259 centiméteres magasságot, és könnyen felismerhető mély hangjának köszönhetően jó úton haladt afelé, hogy híressé váljon. Annak érdekében, hogy pénzt kereshessen a családjának, Rogan napjait a vasútállomáson töltötte, hogy önmagáról készült portrékat adjon el, bár elutasította az összes ajánlatot, hogy csatlakozzon a cirkuszhoz. Folyamatos növekedése miatt megromlott az egészsége, és 1905 szeptember 12-én halt meg 37 éves korában. Hogy emlékét megőrizzék, a testét a család házának udvarán temették el beton alá, hogy megakadályozzák a későbbi exhumálását és hatalmas termetének vizsgálatát.


#3 - John F. Carroll (263 cm)

Az Egyesült Államokban a három legmagasabb ember közül az első John F. Carroll volt, aki 1932-ben született Buffaloban. Az első nagy növekedése 16 éves korában következett be, melynek következtében súlyos gerincferdülés alakult ki nála. A Buffaloi Óriás néven ismert Carroll 1959-ben 236 centi magasnak mérték, de a gerinferdülése annyira extrém volt, hogy valójában teljesen kiegyenesedve 244 centi magas volt.

A még felnőtt korában is növekedő Carroll néhány hónap alatt 18 centimétert nőtt, ami csak rontott gerincének állapotán. 1968-ra nyilvánvalóan zsugorodott, mivel akkor 239 centi magasnak mérték, de a tényleges magassága 270 centi körül volt, a súlya pedig több, mint 130 kilogramm. A következő évben Carroll magassága tovább csökkent, majd 37 éves korában a New York-i Lackawannában hunyt el.


#4 - Leonyid Sztadnik (257 cm)

Leonyid Sztadnik 1970. augusztus 5-én született a volt Szovjetunióban, Ukrajnában, és már születésekor is nagy gyermek volt, mielőtt egy 1984-ben elvégzett agyműtét következtében tovább nőtt. Az agyalapi mirigy daganata miatt óriássá nőtt Sztadnik állítólag 257 centi magas volt és körülbelül 58-as cipőt hordott.

Korábban nem engedte megmérni magát, majd a Guinness Rekordok Könyve a világ legmagasabb embere címet adta neki, miután egy orvos méréseit ellenőrizték, amikor a súlya 200 kilogramm volt. Annak ellenére, hogy 2004-ben egészségesnek nyilvánították az orvosai, 2010-re állapota romlani kezdett, és annyira gyenge volt, hogy segítség nélkül képtelen volt felállni. Sztadnik csupán néhány héttel élte túl a 44. születésnapját, és 2014. augusztus 24-én halt meg.



#5 - Väinö Myllyrinne (251 cm)

A listán szereplő két férfi közül ő volt az egyik, aki 50 éves koránál tovább élt. A finn Väinö Myllyrinne a világ egyik legmagasabb élő embere volt a maga gigantikus 251 centiméterével. Myllyrinne csak 21 éves volt, amikor rendellenes módon 221 centiméter magasra nőtt, és több mint 180 kilogrammot nyomott, így ő lett a legmagasabb katona, aki valaha is szolgálhatott a finn védelmi erőknél. Növekedése azonban nem ért véget, hiszen a 30-as éveiben újabb 30 centivel magasabb lett.

Myllyrinne egy cirkuszhoz csatlakozott az 1930-as években, és egész Európában cirkuszi előadóművészként és profi birkózóként utazott, mielőtt visszatért Finnországba, hogy ismét katonaként szolgáljon. Miután leszerelt, Myllyrinne egy csirkefarmot vásárolt, melyet egészen az 1963. április 13-án, 54 éves korában bekövetkezett haláláig vezetett. Myllyrinne 23 évig viselte a világ legmagasabb élő embere címet Finnországban, de a hatalmas 34 centiméteres kezével a mai napig tartja a rekordot.



#6 - Edouard Beaupre (251 cm)

Míg a világ legmagasabb emberei csendes és normális életet éltek, ez nem feltétlenül volt igaz a kanadai Edouard Beaupre-re, aki 251 centi magas volt és 170 kilogramm. A Barnum és Bailey cirkusz elismert csillagaként Beaupre 11 éves korára már több mint 180 centi magas volt 1892-ben. Miután 17 évesen elérte a 210 centis magasságot, Beaupre kénytelen volt feladni a lovagás iránti szenvedélyét a bohócokért, elefántokért és cirkuszi számokért cserébe.

Beaupre lovak emelgetésével és vasrudak hajlításával kezdte karrierjét vurstlikban mint óriás, míg a többi idejét profi birkózóként töltötte a világ legerősebb embereivel. A cirkuszi óriás addigi élete 1904 július 1-én változott meg, amikor a St Luis-i világkiállítás promóterének választották ki. Sajnos egy tragédia két nap múlva véget vetett életének, amikor megbetegedett és 23 éves korában meghalt.


#7 - Sultan Kösen (251 cm)

A 34 éves Sultan Kösen a világ legmagasabb élő embere a Guinness Rekordok szerint a maga 251 centiméteres magasságával és 137 kilogrammos súlyával. 1982 december 10-én született a törökországi Mardinban, akit családja és baráti köre csak gyengéd óriásnak nevez. Kösen elképesztő magassága az agyalapi mirigyét befolyásoló daganat eredménye, ami miatt kénytelen mankóval járni.

Jelenleg részmunkaidőben mezőgazdasági termelőként dolgozik, miután növekedése következtében tanulmányait nem tudta befejezni. Kösen 2010-ben egy műtéten esett át a Virginiai Egyetemen, ahol a daganatát kezelték, hogy megakadályozzák testmagasságának további növekedését.



#8 - Vikas Uppal (251 cm)

Az indiai Vikas Uppal 251 centis magassága vitatott, mivel különböző források mást írnak róla. Uppal 1986-ban született az indiai Rohtakban, de egészen 2004-ig senki sem tudott róla, amikor újságírók azt állították, hogy a tinédzser 251 centi magas. 2005-ben már olyan hírek láttak napvilágot, hogy Uppal 265 centiméter magas.

Azon állítás ellenére, hogy ő volt India legmagasabb embere, Uppalt soha nem mérték meg hivatalosan. Indiában azonban nagy népszerűségnek örvendett, mivel olyan pletykák jelentek meg, hogy a kezei 33 centiméteresek, a lábai pedig fél méter hosszúak. Sajnos a magasságát soha nem erősítették meg, mivel 2007. június 30-án, 21 éves korában egy agydaganat eltávolítására irányuló műtét során meghalt.


#9 - Don Koehler (249 cm)

A 249 centiméter magas Donald Koehler 1925. szeptember 1-én született Dentonban, Montana-ban olyan szülők gyermekeként, akik maguk is átlag feletti magassággal rendelkeztek, hiszen az anyja 178 cm, az apja pedig 188 centi magas volt. A fiú 12 éves volt, amikor a Koehler család Chicagóba költözött, ahol növekedési üteme felgyorsult, miközben lehagyta ikertestvérét és szüleit, akik nehezen találtak rá megfelelő ruhákat és cipőket.

Kétségbeesésében, hogy elkerülje a "őrült show business"-t, Koehler egy autókereskedésben dolgozott már karrierje elejétől fogva, ahol a különböző autómodellek tágasságát demonstrálta, de beleunt, miután a kétkedők folyton bizonyítékokat kerestek gigantikus magasságára. Miután visszautasította a Harlem Globetrotters ajánlatát, Koehler új szerepet vállalt a Big Joe Hydraulic Lifts nevű vállalatnál, mint a legmagasabb értékesítő, ahol karrierjének nagy részét töltötte. Az évek során gerincének állapota miatt magasságának egy részét elveszítette. Koehler 1981. február 26-án 55 évesen és 239 centi magasan halt meg, miután 13 éven keresztül viselte a világ legmagasabb emberének kijáró címet.


#10 - Bernard Coyne (249 cm)

Az utolsó a listán Bernard Coyne, aki Iowában született 1897-ben hat gyermek közül másodikként. Coyne esetében egy ritka betegséget diagnosztizáltak, amikor elérte a 236 centiméteres magasságot, amikor is elutasította őt a hadsereg, hogy részt vegyen az 1. Világháborúban 1918-ban. Mint a világ legmagasabb embere nagy figyelmet vonzott, de megtagadott bármilyen felkérést, hogy magát mutogassa.

Hatalmas testének köszönhetően Coyne körülbelül 60-as cipőt viselt, amit az egyre növekvő lábához kellett szabni. 1920 szeptemberében az iowai óriás egészsége romlani kezdett, ami májkeményedést eredményezett, és tragikusan korai halálát okozta 23 évesen, 1921 május 20-án.


Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,230,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1331,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1204,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10909,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9706,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A 10 legmagasabb valaha élt ember, akik széles körben ismertté váltak
A 10 legmagasabb valaha élt ember, akik széles körben ismertté váltak
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaOyW1Vzn1jSrjWKhgv1yYT84Mk2giaNmrDEkRgQJg-FCvdm78iIsKG4oKg9IYfddx0mauM8U45EDM6a5pV2EYiiiJ_LWUbWCqckdSp0qErGryVDLbj2g_pmjVBtsnAVbRxitq064YmY9u/s1600/vil%25C3%25A1g+legmagasabb+embere+Robert-Wadlow-betegs%25C3%25A9g+daganat+n%25C3%25B6veked%25C3%25A9s+rendellenes-video-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaOyW1Vzn1jSrjWKhgv1yYT84Mk2giaNmrDEkRgQJg-FCvdm78iIsKG4oKg9IYfddx0mauM8U45EDM6a5pV2EYiiiJ_LWUbWCqckdSp0qErGryVDLbj2g_pmjVBtsnAVbRxitq064YmY9u/s72-c/vil%25C3%25A1g+legmagasabb+embere+Robert-Wadlow-betegs%25C3%25A9g+daganat+n%25C3%25B6veked%25C3%25A9s+rendellenes-video-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/05/a-10-legmagasabb-valaha-elt-ember-akik.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/05/a-10-legmagasabb-valaha-elt-ember-akik.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy