Az Amerikai Légierő titkos programjaiban földönkívüliek dolgoznak együtt az emberekkel

Az USA légierejének egykori sebész asszisztense, Emery Smith újabb bombát dobott le a Kozmikus Közzététel (Gaia TV) legfrissebb interjújá...


Az USA légierejének egykori sebész asszisztense, Emery Smith újabb bombát dobott le a Kozmikus Közzététel (Gaia TV) legfrissebb interjújában, amikor feltárta, hogy földönkívüliek mellett dolgozott egy 1992-től 1995-ig tartó titkos programban, a Kirtland Légierő bázison Új-Mexikóban. (1)

A New York Times legkelendőbb szerzőjével, David Wilcockkal folytatott interjúban Smith leírta a földönkívüliek különböző csoportjait, amelyek segítséget nyújtottak a nem földi eredetű más lényeken végzett boncolások során:

"És ezeknek a tudósoknak és orvosoknak egy része valójában 'nem földi eredetű' - ezt a kifejezést használják - vagyis földönkívüliek, akik önként jelentkeztek, vagy miután elfogták őket a rendszeren keresztül, a megosztott programon keresztül valójában segítenek nekünk, mert néha nagyon rosszul érzik magukat, miután elkapjuk őket, és megverjük őket, és rettenetes dolgokat teszünk velük.

Lényegében szívesen segítenek nekünk, és velünk maradnak, és tanítanak a saját fiziológiai fenotípusukról, a saját fajukról ...

Lehet, hogy ténylegesen egy földönkívülinek segítek, miközben segítek befejezni a küldetést, bármi is legyen az: frekvenciák összegyűjtése eszközök használatával vagy szövetminták összegyűjtése vagy a testek speciális tesztjeinek lefuttatása, amelyek valójában... Szkennelhetik az egész testet, és később kinyomtathatják három dimenzióban azt a testet..."
[post_ads]
Smith a földönkívülieket jóindulatúnak tartja, bár olyan fejlett pszichikai képességekkel rendelkeznek, amelyeket fegyverként lehet használni:

"Azt mondanám, hogy jóindulatúak, hogy egy nagyon emberi típusú gondolkodási folyamattal rendelkeznek. Sokkal okosabbak, mint mi.

Valójában bármikor kárt okozhatnának nekünk, vagy bántani tudnának a telekinetikus és a telepatikus képességeikkel, de nem teszik ..."

Smith elmondta, hogy a földönkívüliek meleg, barátságos légkört sugároztak, amelyet azok az emberi tudósok éreztek, akik velük dolgoztak:

"Egyébként ha az egyik ilyen földönkívüli mellett vagy, ideértve a hangya embereket és a sáska embereket, egy nagyon kellemes érzése van az embernek az ő energiamezejükben.

Az emberek pedig csodálatos gyógyulásokon estek át a járműveikben, amikor ott dolgoztak, vagy csak a földönkívüliek közelében."


David: Hogy működik ez?

Emery: Nem tudom, hogyan működik. Úgy gondolom, hogy valamiféle elektromágneses frekvencia, ami lehetővé teszi a testnek, a testüknek, hogy nagyon magas rezgéseket idézzenek elő, ... Valójában a rezgésünket úgy felemelik, hogy a sejtek egy adott feszültségen futnak, így a saját sejtjeink meggyógyíthatják magukat ...

Ez egyfajta telepatikus energia, amitől boldognak érzi magát az ember.

Talán... Amikor a hideg ráz az éjszaka a sötét szobában, mert szellemet érzel, ez pont az ellenkezője. Valójában jó hangulatod lesz, és a tested felveszi ezt.
[post_ads_2]

Smith megemlített egy olyan balesetet, amelyben az általa hangya embereknek (rovarok) nevezett földönkívüliek voltak érintettek, akik segítettek egyes testvéreik vizsgálatában, akik egy ipari balesetben haltak meg:

Emery: Volt egy nagy projekt, ahol több hangya embert találtak meg, akiket valamilyen vegyi anyagok öltek meg. És emlékszem, sokan voltak azok, akiket teherautókon vittek be a létesítménybe.

David: Tudtad, hogy hol történt ez a baleset?

Emery: Nem, nem tudtam. Szerintem valahol Észak-Amerikában.

David: Egy földalatti létesítményben?

Emery: Igen, azt hiszem, hogy valahogy felfedezték őket, és valamilyen módon kivitték őket az új-mexikói, Colorado-i területről ...

Nem ismerem a részleteket, de több lényt hoztak be. És ezek a lények mind megfulladtak, a tüdejük teljesen kiégett, és egyes nyálkahártyáik és a szemgolyóik is teljesen kiégtek ...

Tehát ezek a hangya tudósok, akik ott voltak, tényleges segítséget nyújtottak, megpróbálták kideríteni, hogy mi történt ezekkel az egyénekkel.

David: Vagyis ott voltak a hangya emberek, akik ugyanazon faj élő tagjai voltak, mint a halottak?

Emery: Igen, pontosan ugyanazok a típusok. És ez volt az első alkalom, hogy szomorúságot éreztem egy földönkívüli mellett.

David: Tényleg? Milyen érzés volt?

Emery: Tényleg nagyon felkavaró. Ez ... (Emery erős érzelmeket él át, megáll, elfordul, könnyezni kezd) Elnézést ...



Smith leírta, hogy a szövet extrakciós szakértelmét hogyan hasznosította egy földönkívüli űrhajón dolgozva, amely egykori utasai közelében volt:

"Bevittek egy úgynevezett 'többszintű projektbe,' ami azt jelenti, hogy nem csak bemegyek, hogy egy szövetdarabot gyűjtsek, hanem sokféle szövetet kell összeszedni, és a lények járművén dolgozni.

Így ezek a projektek legfeljebb három csapatból álltak 15 tudóssal, orvossal és technikussal, akik csak egy lényen és egy járművön dolgoztak ...

Általában a földönkívülieket és a járművet külön tartották. Tehát lehet, hogy van egy öböl nem túl messze, talán 300 méteres körzetben, ami egyébként nagyon közel van, mert ezek a dolgok annyira kiterjedtek a föld alatt, hogy akár 10 mérföld átmérőjűek is lehetnek ezek a bázisok.

És ott van a lény... A lény külön van. És egy másik öbölben ott lesz a hajó. Ezek mind nagyon tiszta területek, amelyeket részletesen leírhatok."

Egy korábbi interjúban Smith elmondta, hogy egy nagy, félgömb alakú helyiségbe vitték, ahol egy földönkívüli járművet fejtettek vissza.

Smith felidézte, hogy együtt dolgozott a rovarokkal (hangyának és imádkozó sáskának kinéző lényekkel), emberi kinézetű (arktúruszi) földönkívüliekkel, a Simianokkal (intelligens majomszerű lények), hüllőkkel, sőt még sziklaszerű lényekkel is:


"És ezek közül néhányan valóban olyanok voltak, mint egy kőképződmény ... az egyik olyan, mint egy szuperhős, ami kőből van a tévében ... Mint a 'Fantasztikus négyes'. De nem ... Úgy néznek ki, mintha kemények és sziklák lennének, de nem azok. Valójában szivacsosak, olyanok, mint egy valódi tengeri szivacs, egy nagyon porózus anyag.

Általában arany vagy narancssárga színűek. És nagyon robusztusak egy nagy Cro-Magnon típusú koponyával, ami körülbelül kétszer akkora, mint a fejünk és sokkal erőteljesebb kinézetű."


Smith vallomása segít alátámasztani a korábbi informátorok beszámolóit, akik földönkívüliek mellett dolgoztak a titkos létesítményekben.

Közéjük tartozik Bill Uhouse repülőgép mérnök, aki azt állítja, hogy szürke idegenek mellett dolgozott, akik segítettek a légierő létesítményekben található járművek mérnöki visszafejtésében.

Niara Isley, egy korábbi légierő radarkövető szakértő azt állítja, hogy olyan szürke és hüllő lényeket látott, akik egy titkosított programban vettek részt, amelyben emberi ügynökök traumatizálták őt.

Daniel Crain Burisch mikrobiológus elmondta, hogy egy szürke lénnyel dolgozott egy titkos létesítményben annak érdekében, hogy jobban megértse a fiziológiáját és az orvosi szükségleteit.

Egy korábbi biztonsági őr, Thomas Castello azt állítja, hogy hüllők mellett dolgozott a Dulce földalatti létesítményben, ahol biológiai kísérleteket végeztek a fogságban lévő embereken, és ahol az elrabolt embereket tartották, mielőtt visszatértek volna.

Charles Hall, az amerikai légierő egykori meteorológusa elmondta, hogy megfigyelte, amikor a Magas Fehér földönkívüliek segítséget nyújtottak a légierőnek atommeghajtású űrhajó kifejlesztésében a rövid bolygóközi utazások számára.


Végül Smith bizonyságtétele megerősíti Bill Tompkins azon állításait, hogy az amerikai haditengerészet kémei megfigyelték azokat a náci tudósokat, akiket a hüllők segítettek a német titkos űrprogramok fejlesztésében az 1940-es években. Tompkins azt is elmondta, hogy az emberi kinézetű földönkívüliek az 1950-es és 1960-as években beszivárogtak a Douglas Repülőgépgyártó és más amerikai vállalatokba, és titkos segítséget nyújtottak az amerikai haditengerészetnek a titkos űrprogram, a Solar Warden kifejlesztésében.

Összefoglalva, Smith képzettsége és iratai bizonyítják, hogy 1990 és 1995 között a Kirtland Légierő Bázison dolgozott sebészeti első segédként. Azóta az orvosi iparban dolgozik, ahol szabadalmakat szerzett és együttműködött az innovatív tudományos kutatásokban. Mindez alátámasztja csodálatos állításait, hogy részt vett 250 földönkívüli lény boncolásában, és összesen mintegy 3000 szövetmintát vett a titkos szolgálata alatt. (2)(3)

Smith kinyilatkoztatásai megerősítik, hogy a különböző nemzetek tudósait a földönkívüliek különböző csoportjai támogatják az idegen fiziológia, az előrehaladott orvostudomány és a fordított mérnöki antigravitációs űrhajók tanulmányozásában már évtizedek óta a titkos programokban. Bizonyságtétele megmutatja, milyen messzire jutottak ezek a titkosított programok annak ellenére, hogy a hivatalos állítások szerint még mindig nem fedeztük fel a földönkívüli életet. (4)

(1) - https://www.gaia.com/video/et-coworkers
(2) - http://alliance.vndx.com/pdfs/Analysis_of_GenesisCS_Human
(3) - http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1
(4) - https://www.exopolitics.org/extraterrestrials-working
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az Amerikai Légierő titkos programjaiban földönkívüliek dolgoznak együtt az emberekkel
Az Amerikai Légierő titkos programjaiban földönkívüliek dolgoznak együtt az emberekkel
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis0CD63Wu6Xmg5eRUJVrALHg0yzyLNQRATMikMSQN3phREta3gedCR9f6Jt_f-D8puYc1MAIfGNhuBTffjLXE3sbnldX8YoiYCl61aot6Lfa78fR-JXt3VDuQ66DZvTBJMTEXFGpyFad4/s1600/emery+smith+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+idegen+l%25C3%25A9ny+hangya+s%25C3%25A1ska+video+corey+goode+ufo+boncol%25C3%25A1s+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+titkos-projekt-program-f%25C3%25B6ld-alatti-b%25C3%25A1zis-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis0CD63Wu6Xmg5eRUJVrALHg0yzyLNQRATMikMSQN3phREta3gedCR9f6Jt_f-D8puYc1MAIfGNhuBTffjLXE3sbnldX8YoiYCl61aot6Lfa78fR-JXt3VDuQ66DZvTBJMTEXFGpyFad4/s72-c/emery+smith+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+idegen+l%25C3%25A9ny+hangya+s%25C3%25A1ska+video+corey+goode+ufo+boncol%25C3%25A1s+%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3+titkos-projekt-program-f%25C3%25B6ld-alatti-b%25C3%25A1zis-2018-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/07/az-amerikai-legiero-titkos.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2018/07/az-amerikai-legiero-titkos.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy