Az Antarktiszon tett látogatás megerősítette a hirtelen megfagyott idegen civilizáció felfedezését

Corey Goode-t, a titkos űrprogram informátorát elmondása szerint 2017 január elején az Antarktiszra vitték, hogy szemtanúja legyen egy hi...


Corey Goode-t, a titkos űrprogram informátorát elmondása szerint 2017 január elején az Antarktiszra vitték, hogy szemtanúja legyen egy hirtelen megfagyott civilizáció romjain végzett első tudományos ásatásnak, melyet több mint három kilométeres mélységben temetett maga alá a jég. Bár a maradványok felfedezése Goode szerint az 1939-es első náci expedícióig nyúlik vissza, a régészeknek és más tudósoknak csak 2002-ben engedélyezték az ásatásokat. A régészek állítólag dokumentumfilmeket és tudományos dolgozatokat készítettek, melyek nyilvánosságra hozása meg fogja döbbenteni a tudományos közösséget.

A 2016 december 11-i frissítésében Goode leírja, hogy már korábban is tisztában volt az Antarktiszon folyó ásatásokkal több forrásnak köszönhetően, majd az amerikai légierő vezette titkos űrprogram egyik magas rangú tisztje is feltárta előtte az ott folyó munkálatokat. Az általa "Sigmund"-nak nevezett tiszt vezette titkos küldetés több elrablást és Goode jelentéstételét vonta maga után, melyek során hűségét és az információit tesztelték.

Miután meggyőződött Goode információinak és forrásainak pontosságáról, Sigmund váratlan módon megosztott vele némi tudást az Antarktiszon folyó ásatásokról. Egy olyan civilizációról beszélt, melynek tagjai 3-3,6 méter magasak voltak hosszúkás koponyával.

Három ovális alakú, 48 kilométer átmérőjű anyahajót fedeztek fel a közelben, ami bizonyítja, hogy ezek az Ádám előtti lények földönkívüli eredetűek voltak, és körülbelül 55,000 évvel ezelőtt érkeztek a Földre. A három hajó közül az egyiket feltárták és megállapították, hogy sok kisebb űrhajó található a belsejében. Az Ádám előtti civilizáció, legalábbis azon része, amely az Antarktiszon élt, hirtelen fagyott meg egy katasztrofális esemény következtében, melyre nagyjából 12,000 évvel ezelőtt került sor.

Goode kapcsolatai azt is elmondták, hogy a legfejlettebb technológiákat és az Ádám előtti lények maradványait már elvitték az egyik régészeti helyszínről, amit nyilvánosságra fognak hozni. Régész csapatok dolgoznak a még ott található dolgokon, és azt mondták nekik, hogy tartsák titokban azt, amit láttak.

Kapcsolódó cikk: A jégbe fagyott antarktiszi civilizáció felfedezése sokkolta a politika és a tudomány embereit


Ezen túlmenően válogatott ősi leleteket fognak hozni más helyszínekről hatalmas raktárakból a régészeti helyszínre, hogy nyilvánosságra hozzák. Az Antarktiszon folyó ásatásokról szóló közelgő bejelentés fő hangsúlya a megfagyott civilizáció földi elemein lesz, hogy ne sokkolják túlságosan a lakosságot.

Goode szerint a bejelentést valószínűleg úgy fogják időzíteni, hogy elterelje a figyelmet a globális elit ellen folyó háborús bűnös tárgyalásokról, ahogy egyre több információ szivárog ki a nemzetközi pedofil hálózatokról és a gyermekkereskedelmről.

Egészen a legutóbbi időkig mindent, amit Goode tudott az Antraktiszon folyó ásatásokról, bennfentes források vagy Sigmund osztották meg vele. Ez változott meg 2017 januárjának elején, amikor magát Goode-t vitték el az Antarktiszra, hogy szemtanúja legyen a romoknak és az ott  folyó munkálatoknak.

Egy rövid személyes eligazítás során január 24-én, majd az azt követő vacsora beszélgetésen, melyen jelen volt David Wilcock, Goode megosztott bizonyos részleteket a legutóbbi antarktiszi útjáról. Korábban már beszámolt egy Antarktiszra tett előző látogatásáról, ahol öt működő föld alatti bázist látott, melyek a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumhoz tartoznak, mely vállalat egy antarktiszi bázisú titkos űrprogramot működtet.


Goode szerint röviddel Újév után 2017-ban egy "Anshar" űrhajó vitte őt az Antarktiszra. Az Anshar egyike a hét Belső Földi civilizációnak, melyekkel Goode találkozott. Előzőleg már beszámolt arról, hogy az Anshar legfontosabb föld alatti városába vitték, ahol szemtanúja lehetett a fejlett technológiáknak.

Goode ismertette Kaaree-val, az Anshar egyik főpapnőjével történt több találkozását, aki idegenvezetőként és barátként vitte őt el több útra a Föld belsejébe, az Antarktiszra és a mélyűrbe.

Egy másik kulcsfigura Goode elbeszéléseiben "Gonzales," aki az Egyesült Államok főhadnagyaként Goode eredeti kapcsolata a Titkos Űrprogram Szövetséggel, melybe beletartozik a Solar Warden program és más titkos űrprorgamok disszidensei.

Miután Goode önkéntelen elrablásoknak és kihallgatásoknak lett kitéve "Sigmund" részéről, Gonzales a Maja Titkos Űrprogram és a Titkos Űrprogram Szövetség közötti összekötővé vált, amely már nem igényli jelenlétét a Földön.

A 2017 január eleji látogatása alkalmával Goode elmondása szerint csatlakozott hozzá Kaaree, Gonzales és a Belső Föld másik két civilizációjának képviselője. Az egyik közülük egyértelműen egy ázsiai kinézetű faj, amelyről Goode már írt, miután találkozott a Belső Föld hét civilizációjának képviselőivel.

Goode-t és a többieket az Anshar űrhajó a romok egy még fel nem tárt részéhez vitte. Ez egy olyan terület, melyet a közeli tudományos csapat még nem ért el, így az még érintetlen volt, és megmutatta annak a civilizációnak a teljes kiterjedését, amely hirtelen megfagyott.

Goode leírta, hogy megcsavarodott és eltorzult testeket látott különféle hirtelen megfagyott állapotban. A katasztrófa nyilvánvalóan túl váratlan volt.

Elmondta, hogy az Ádám előtti lények nagyon vékonyak voltak. Kijelentette, hogy megvizsgálva a testüket nyilvánvaló, hogy egy olyan bolygón fejlődtek ki, amely jóval gyengébb gravitációs környezettel rendelkezett.

Ezen lények mellett azonban Goode sok különböző típusú, normál méretű embert is látott, melyek közül néhánynak rövid farka, míg másoknak hosszúkás koponyája volt, hasonlóan az Ádám előtti faj lényeihez. A Goode által levont következtetés az volt, hogy az Ádám előtti faj biológiai kísérleteket végezhetett a Földön élő emberekkel.

Kapcsolódó cikkek: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/titkos%20űrprogram


Gonzalesnek volt egy eszköze, mellyel biológiai mintákat vehetett a különböző fagyott testekből. Valamint volt nála egy kamera és sok fotót készített. A biológiai anyagokat és fotókat a Titkos Űrprogram Szövetség tudósai kapták meg tanulmányozásra.

Ezen kívül fémes ötvözetből készült tekercseket találtak, melyeken valamiféle írás volt. Az Anshar és a Belső Föld képviselői annyi ilyen tekercset gyűjtöttek össze, amennyit csak lehetséges.

Korábbi beszámolóiban Goode már írt az Anshar könyvtárról, amely meglehetősen kiterjedt, és számos civilizáció ősi leleteit tartalmazza. Az Anshar ennek a fagyott civilizációnak a történelmi feljegyzéseit szintén rögzítette a saját könyvtárában.

Emellett Goode elmondta, hogy nem látták őket a tudósok és régészek, akik az Antarktiszon található romok más részeinek feltárásán dolgoznak. Az Anshar hajó a jégen keresztül utazott, hogy elérje a romokat. Goode emlékeztetett arra, hogy a hajó könnyedén át tud haladni akár falakon is a fejlett technológia segítségével.

Goode januári antarktiszi utazásának jelentősége az, hogy megerősíti azt, amiről korábban különböző források és a légierő tiszt Sigmund tájékoztatták őt. Az Antarktiszon folyó ásatások meglehetősen valóságosak, és ennek Goode az elsődleges tanúja. Várhatóan további részletek fognak napvilágot látni Goode Antarktiszon tett látogatásáról és az Ádám előtti fajról David Wilcock hamarosan megjelenő "Végjáték III." című cikkében.


Goode látogatása és az antarktiszi felfedezés azért is rendkívül jelentős, mert megerősíti Charles Hapgood elméletét, mely szerint a pólusváltás rendszeresen előfordult a Föld történetében. A jégbe fagyott Ádám előtti civilizáció nem az első eset volt az ilyen típusú katasztrófák tekintetében, amely hatással volt egy ősi civilizációra.

Több magas tisztséget betöltő személyiség, köztük John Kerry külügyminiszter, Buzz Aldrin, Kirill pátriárka és mások 2016-os valamint korábbi években tett antarktiszi látogatása a bizonyíték arra, hogy jelentős felfedezés történt az Antarktiszon. Corey Goode-nak köszönhetően most első kézből értesülhetünk az antarktiszi felfedezésről és a 2002 óta folyamatban lévő tudományos feltárásról, melynek egyes elemeit várhatóan nagyon hamar be fogják jelenteni.

Exopolitics
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,424,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,196,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,935,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,81,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1174,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10860,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9660,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Az Antarktiszon tett látogatás megerősítette a hirtelen megfagyott idegen civilizáció felfedezését
Az Antarktiszon tett látogatás megerősítette a hirtelen megfagyott idegen civilizáció felfedezését
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzU44W_rEzuyaNNQUT_pCn0h3pwEPGGiD4PP5KOLFdbquSE7fBfaft9Z5tHlO8it2Z3t8US4SYcQp46S3Bomu1N_hHvjdjL3QGWReetJCXRWmvMYqTmkgy5G8xoZCfuET9M1uw2Oknu4Y/s1600/corey+goode+antarktisz+%25C5%2591si+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+hirtelen+megfagyott+katasztr%25C3%25B3fa+video+david+wilcock+technol%25C3%25B3gia+term%25C3%25A9szeti+katasztr%25C3%25B3fa-p%25C3%25B3lusv%25C3%25A1lt%25C3%25A1s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzU44W_rEzuyaNNQUT_pCn0h3pwEPGGiD4PP5KOLFdbquSE7fBfaft9Z5tHlO8it2Z3t8US4SYcQp46S3Bomu1N_hHvjdjL3QGWReetJCXRWmvMYqTmkgy5G8xoZCfuET9M1uw2Oknu4Y/s72-c/corey+goode+antarktisz+%25C5%2591si+idegen+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli+civiliz%25C3%25A1ci%25C3%25B3+hirtelen+megfagyott+katasztr%25C3%25B3fa+video+david+wilcock+technol%25C3%25B3gia+term%25C3%25A9szeti+katasztr%25C3%25B3fa-p%25C3%25B3lusv%25C3%25A1lt%25C3%25A1s-2017-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/02/az-antarktiszon-tett-latogatas.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2017/02/az-antarktiszon-tett-latogatas.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy