Európai királyi családok tagjai gyerekeket ölnek embervadász összejöveteleken, 4 szemtanú tett vallomást

A következőkben a Brüsszeli Nemzetközi Polgárjogi Bíróság előtt szemtanú által tett vallomás információi olvashatók. Öt nemzetközi bíró v...


A következőkben a Brüsszeli Nemzetközi Polgárjogi Bíróság előtt szemtanú által tett vallomás információi olvashatók. Öt nemzetközi bíró vizsgálja a gyermekek elleni nemi erőszak, kínzás, gyilkosság és emberrablás bizonyítékait, melyeket állítólag a Kilencedik Kör Sátáni gyermekáldozati kultusz hálózatának globális elit tagjai követtek el.

A Kilencedik Kör gyermekáldozásaira állítólag a Katolikus katedrálisok katakombáiban, a Vatikánban, magán ingatlanokon és erdőkben, és kormányzati katonai bázisokon került sor rendszeresen Belgiumban, Hollandiában, Spanyolországban, Ausztráliában, Írországban, Franciaországban, Angliában és az USA-ban.

Legalább 34 gyermek tömegsírt azonosítottak Írországban, Spanyolországban és Kanadában, melyek feltárását megtagadták az adott országok kormányai, az Angol Korona és a Katolikus Egyház.

A Kilencedik Kör eseményein név szerint jelen volt Ferenc Pápa, az egykori Ratzinger pápa; az Anglikán, Kanadai Egyesült Egyház és a Katolikus Egyház tisztviselői, köztük bíborosok; európai királyi személyek, köztük Erzsébet királynő és Fülöp herceg; kanadai, ausztrál, brit és amerikai katonai és kormány tisztviselők, köztük az amerikai CIA, valamint prominens állami miniszterek, bírák, politikusok és üzletemberek az Egyesült Államokból, Belgiumból, Hollandiából, Kanadából, Ausztráliából, Franciaországból, Írországból és az Egyesült Királyságból.

A tinédzsereket elkábították, meztelenre vetkőztették, megerőszakolták, levadászták az erdőkben, és az európai uralkodók ölték meg. Ezt a múlt héten a Nemzetközi Bíróság előtt vallotta egy szemtanú Brüsszelben. A nő volt a negyedik szemtanú, aki beszámolt a Kilencedik Kör Sátáni hálózat elit tagjainak embervadász összejöveteleiről.

A holland bűnöző drog szindikátus egykori tagja, aki Octopusként ismert azt vallotta, hogy az áldozatokat ezekhez az embervadász partikhoz belga és holland fiatalokat fogvatartó központokból kapták.

"2004-ben akaratlanul tanúja voltam kínzásnak, nemi erőszaknak és gyilkosságnak, melyet elkábított gyermekeken követett el egy magas rangú emberekből álló csoport." - mondta a nő.

"Engem odavittek egy vadász partira Belgiumban, Brüsszel közelében, ahol láttam két fiút és egy lányt, 14-16 évesek voltak, akikre vadásztak, és megölték őket a globális elit tagjai. Az embervadász partikat a holland királyi gárdisták erősen őrizték. Elmondták nekem, hogy Albert belga király is jelen volt."

Négy szemtanú erősítette meg, hogy a gyerekek és a fiatalok kénytelenek voltak részt venni az embervadász összejöveteleken, ahol őket és más gyerekeket is megerőszakolták, néhányukat megölték, és a halott fiúk nemi szervét levágták.

Állítólag volt egy holland vidéki palota, ahol a levágott szervek voltak láthatók, mintegy trófeaként egy falon. Bizonyos vadász partiknak Beatrix belga királynő palotája adott otthont.


Toos Nijenhuis korábban azt állította, hogy négyévesen kénytelenül tanúja volt gyermekgyilkosságoknak, melyben érintett a korábbi Ratzinger pápa, Alfrink holland Katolikus bíboros, és a holland belga Beatrix királynő apja, és Bilderberg alapító, Bernhard holland trónörökös.

"Láttam a korábbi Joseph Ratzinger pápát megölni egy kislányt", erősítette meg egy másik tanú. "Ez egy francia kastélyban történt 1987 őszén. Undorító volt, borzalmas, és nem csak egyszer történt meg. Ratzinger és Bernhard voltak több prominens férfival együtt, akik részt vettek benne."

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/10/lattam-joseph-ratzingert-amikor-megolt.html

Írországban, Spanyolországban és Kanadában 34 tömegsír helyszínt fedeztek fel, és úgy tűnt, hogy ezek kapcsolatban voltak a Kilencedik Kör tevékenységével. A legnagyobb a Mohawk Indián Bentlakásos Iskolánál volt Brantfordban, Ontarioban, ahol a gyerekek maradványait 2008-ban azonosították, mielőtt a Katolikus Egyház, a kanadai kormány és az Angol Korona leállította volna a hivatásos régészek ásatását.

A 2013-as ICLCJ bíróság bűnösnek találta Erzsébet királynőt és Fülöp herceget az 1964 október 10-én, egy Katolikus bentlakásos iskolából (Kamloops, Brit Kolumbia) eltűnt tíz bennszülött gyermek ügyében.

Az első két hétben a 2014-es bírósági tanúk azonosították a nemi erőszak, és a Mohawk gyermek és újszülött gyilkosságok holland és belga királyi résztvevőit. Megnevezték Bernhardot és Hendrick királyt, és hitvesét Wilhelmina holland királynőt.

Állítólagosan jelen voltak az embervadász partikon a néhai Johan Friso herceg és felesége Mabel Wisse Smit, egykori miniszeterek, a holland hadsereg első embere, a holland államtanács államtitkára, Beatrix királynő és más globális üzleti és politikai vezető, többek között az USA-ból.

"Bizonyára a mostani Willem Alexander és Filip király, valamint feleségeik is tudtak ezekről a visszaélésekről és a gyermekek meggyilkolásáról," - mondta az egyik szemtanú. "Nem tettek semmit, és valószínűleg ők azok, akik leállították a nyomozásokat és a büntetőeljárásokat."

2014 januárjában a holland király testvére Johan Friso herceg kómában halt meg, miután a a következő holland nyelvű oldal jelent meg az interneten: http://capoditutticapi008.blogspot.nl/
A weboldal feltárta, hogy Friso embervadász és gyilkos összejöveteleken járt.

"A történet az interneten azon több éves próbálkozás után jelent meg, hogy megmozgassák a politikát és az igazságügyi minisztériumot ezen bűnözők ellen," - mondta egy szemtanú. "Senki nem tett semmit, hogy megállítsák ezeket a bűnözőket, valószínűleg azért, mert Beatrix királyné és Albert király beavatkoztak a vizsgálatokba."

Az embervadász partikra állítólag Beatrix belga királynő palotájában is sor került Hollandiában. Két tanú nevezte meg az egykori Joseph Ratzinger pápát és Beatrix királynő apját, az elhunyt Bernhard herceget, mint jelenlévőket a gyermek áldozásokon. Mindkettőjükről azt mondták, hogy náci szimpatizánsok.

Az ICLCJ bíróság megkapott egy jezsuita levéltári gyűjteményt egy gyermek áldozati kultuszról, amely a Sötétség Lovagjai néven ismert. 1933-ban a Lovagokat a Katolikus Jezsuiták és a náci Waffen SS hadosztály hozta létre.

A nyilvántartás alapján Ratzingert a Lovagok tagjaként azonosították, miközben SS káplán asszisztensként dolgozott a ravensbrücki koncentrációs táborban Németországban. A nyilvántartás azt is megállapította, hogy Ratzinger részt vett gyermek áldozati szertartásokon, felhasználva a táborokból elrabolt gyerekeket, vagy politikai foglyokat.

Egy másik bírósági dokumentumból, az úgynevezett Magisterial Privilege-ből (Hatósági kiváltság) kiderül, hogy a gyermek áldozás rendszeres esemény volt a Vatikánban. A 12 év korú "Svali", a kaliforniai San Diedo megyéből azt állította, hogy levitték a Vatikán alatt lévő katakombákba, hogy tanúja legyen egy három éves elkábított kisfiú feláldozásának.


Az alábbi videóban a vele riportot készítő elmondta, hogy 24 évvel korábban egy "Maria" nevű nő elmondta neki, hogy szemtanúja volt egy sátáni gyermek áldozó szertartásnak ugyanazokban a vatikáni katakombákban.

Nemrég egy ír rendőrségi nyomozó számolt be az ICLCJ bíróságának, hogy közel 800 csecsemőt temettek el egy Katolikus apáca emésztőgödörben, melyeket megcsonkítva, lefejezve és feldarabolva találtak, jelezve, hogy sátáni gyermekáldozati szertartásokon gyilkolták meg őket.

Az elmúlt két hónapban az ICLCJ bíróság meghallgatta ezeket a szívszorító tanúvallomásokat nemi erőszakról, kínzásról és gyermekgyilkosságról, melyeket Katolikus vezetők, az európai királyi családok tagjai, és más globális elithez tartozók követtek el még 2010-ben is.

A Kilencedik Kör sátáni rituáléinak helyszínei a tanúvallomások szerint a Katolikus katedrálisok katakombái voltak, köztük a Vatikán és más magán ingatlanok, katonai létesítmények és erdők Belgiumban, Hollandiában, Spanyolországban, Ausztráliában, Franciaországban, Angliában és az Egyesült Államokban.

Az ICLCJ bíróság túlterhelt az újonnan felmerült bizonyítékok és a számos új tanú vallomása nyomán, akik tanúskodtak a Kilencedik Kör sátáni gyermek áldozati szekta tevékenységéről.

Olyan Kilencedik Kör sátáni szekta tagokat fedtek fel, akik lehetséges résztvevői a nemzetközi gyermekrablásoknak, kizsákmányolásnak és drogkereskedelemnek. Az öt nemzetközi bíró és a 27 esküdtszéki tag várhatóan legalább egy évig ülésezik tovább az esetek bonyolultsága miatt.

truthcdm
http://itccs.org/

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,347,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1516,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1094,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,58,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,195,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,663,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1713,hírszerzés,3,hit,18,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,83,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,64,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,229,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,98,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,319,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,941,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,686,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1330,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1180,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1203,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,889,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10906,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,665,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,11,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,259,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9704,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Európai királyi családok tagjai gyerekeket ölnek embervadász összejöveteleken, 4 szemtanú tett vallomást
Európai királyi családok tagjai gyerekeket ölnek embervadász összejöveteleken, 4 szemtanú tett vallomást
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-NclfoXgJMXLQ98CaMjYfU09vHmxXXFf5SrQg-gdmLWc8Y6lSRrLuqQT-znVjMfQtoOSjOlgG_-_3M0QSrh9wPtePw_EonCicBKzb6hlkB_-M0VEyoPeJhsrNV2ZAgDSkxDduik4UGL1D/s640/eur%C3%B3pai+kir%C3%A1lyi+csal%C3%A1d+vatik%C3%A1n+gyermek+%C3%A1ldozat+ritu%C3%A1l%C3%A9+s%C3%A1t%C3%A1n+szekta+ferenc+p%C3%A1pa+cia-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-NclfoXgJMXLQ98CaMjYfU09vHmxXXFf5SrQg-gdmLWc8Y6lSRrLuqQT-znVjMfQtoOSjOlgG_-_3M0QSrh9wPtePw_EonCicBKzb6hlkB_-M0VEyoPeJhsrNV2ZAgDSkxDduik4UGL1D/s72-c/eur%C3%B3pai+kir%C3%A1lyi+csal%C3%A1d+vatik%C3%A1n+gyermek+%C3%A1ldozat+ritu%C3%A1l%C3%A9+s%C3%A1t%C3%A1n+szekta+ferenc+p%C3%A1pa+cia-2014-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/06/europai-kiralyi-csaladok-gyerekeket.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/06/europai-kiralyi-csaladok-gyerekeket.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy