Egy veterán ejtőernyős felfedte, hogy a brit különleges erők az 1980-as évek végén megszereztek egy lezuhant "nem emberi" járművet

A brit különleges erők az 1980-as évek végén Észak-Angliában találtak egy lelőtt "nem emberi" járművet, állítja egy korábbi brit e...


A brit különleges erők az 1980-as évek végén Észak-Angliában találtak egy lelőtt "nem emberi" járművet, állítja egy korábbi brit ejtőernyős és katonai hírszerző tiszt.

Franc Milburn, a brit hadsereg elit ejtőernyős ezredének veteránja elmondta a DailyMail-nek, hogy beszélt az MI6 által vezetett egység egyik tagjával, amely az állítólagos műveletet hajtotta végre.

Milburn elmondta, hogy beszélt az Egyesült Királyság Királyi Légierejének legénységével is, akik üldöztek és rálőttek egy pár "korong alakú" UFO-ra, amelyek hiperszonikus sebességgel haladtak, felülmúlva vadászgépeiket.

Milburn nem volt hajlandó felfedni korábbi elit bajtársa személyazonosságát, hivatkozva a biztonságra és arra, hogy névtelen maradjon, akire "John" álnéven fog hivatkozni.

Egy exkluzív interjúban Milburn meghökkentő részleteket árult el a történetről, amelyet volt bartája mesélt el neki a különleges erőktől, miután mindketten elhagyták a hadsereget - mondván, hogy támogatni akarja a legutóbbi amerikai informátorok állításait egy titkos UFO baleset visszakereső programról.

Milburn elmondta, hogy az 1980-as években John egy titkos egységnél dolgozott, amelyet ma "E Század" néven ismerünk, és amely titkos és félkatonai műveletekre szakosodott.

Az E Század, korábbi nevén "The Increment," az Egyesült Királyság különleges erőinek legtapasztaltabb és legmegbízhatóbb operátorait toborozta: a Special Air Service (SAS), a Special Boat Service (SBS) és a Special Reconnaissance Regiment (SRR) köreiből.

Az E Század amerikai megfelelője a CIA Különleges Műveleti Csoportja és az Egyesített Különleges Műveleti Parancsnokság, amelyek személyzete "Tier-1" egységekből áll, beleértve a Delta Force és a SEAL Team 6-ot.


Milburn elmondta, hogy John szolgált az 1982-es falklandi háborúban és számos magas kockázatú küldetésben szerte a világon, de az egyik legzavaróbb a hazájában történt az 1980-as évek végén.

"A RAF (Királyi Légierő) azt mondta nekik, hogy egy nem orosz, brit vagy amerikai járművet lőttek le."

"Azt mondta, hogy azt a feladatot kapták, hogy biztosítsák és visszaszerezzék a járművet Észak-Angliában. Helikopterrel repültek, kordont állítottak fel, és megközelítették a járművet."

"Nem írta le a járművet, csak azt mondta, hogy nyilvánvaló, hogy nem emberi, és nyilvánvaló volt, hogy voltak utasok, akik gyalog menekültek el a helyszínről - vagy bárhogy is hívják őket."

"Azt mondta, akkor ezeknek a lényeknek a felkutatása lett a feladata, hogy megpróbálja őrizetbe venni őket."

"Az egység egy része a járművet védte. Talán hat-nyolc embert hagytak a jármű őrzésére, a többiek pedig gyalog, quadokkal vagy 4x4-esekkel próbálták felkutatni ezeket az entitásokat helikopterek támogatásával, akik elmenekültek."

"Azt mondta, hogy utána teljesen mások kezébe került minden. Azt mondta, hogy 'tudósok és technikusok jöttek, és teljesen kikerült a kezünkből. Helikopterrel elrepültünk, és utána már nem tudtunk többet'."


Milburn szerint John nem volt hajlandó további részleteket elárulni neki, és nem szolgáltatott bizonyítékot a vad történetére. De az ex-ejtőernyős azt mondta, hogy bízik volt elit bajtársa szavában, miután megvizsgálta őt más SAS-veteránnal.

"100%-ig hiszek neki. Ő egy igazi ejtőernyős. Beszéltem egykori SAS- és ejtőernyős társaival."

"Egy olyan fickóról beszélünk, aki bátran harcolt a Falkland-szigeteken a legbrutálisabb összecsapásokban," - tette hozzá. "Ő nem az a fajta fickó, aki kitalált dolgokról mesél."

Milburn az 1990-es évek végéig a brit katonai hírszerzésnél dolgozott, majd alvállalkozóként Irakban az amerikai hadsereg különleges erői és az amerikai külügyminisztérium diplomáciai biztonsági irodája mellett.

Jelenleg a Begin-Szadat Stratégiai Tanulmányok Központjának, egy izraeli egyetemi agytrösztnek az elemzője, amely szoros kapcsolatban áll az izraeli katonai hírszerzéssel, ahol nyilvános kutatási cikkeket írt az amerikai kormány UFO-kkal kapcsolatos megközelítéséről.

Elmondta, hogy évek óta közeli barátok Johnnal, és hogy a különleges erők veteránja évekkel ezelőtt megosztotta vele a rendkívüli történetet, hogy könnyítsen a lelkén.


"John olyan lett számomra, mint egy testvér. Egyik este elmondta nekem, mert elege volt abból, hogy ezt a nagy történetet palackba zárja, de tudta, hogy senkinek sem mondhatja el, aki nem volt a különleges erőknél," - mondta Milburn.

Milburn elmondta, hogy úgy döntött, hogy most előáll, hogy támogassa azokat az informátorokat, akik tanúskodtak a kongresszus előtt az állítólagos UFO baleset-visszakereső programokról, és aggódik amiatt, hogy a téma körüli "túlzott titoktartás" akadályozza a tudományos fejlődést.

"A különböző UAP (azonosítatlan légi jelenségek) programokat egy fedél alatt kell megszervezni, hogy előrelépést lehessen elérni, mielőtt az oroszok és a kínaiak odaérnek," - mondta.

Milburn korábbi parancsnokai azonban határozottan ellenzik a megtalált nem emberi járművek felvetését.

Az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériuma (MoD) azt mondta a DailyMail-nek, hogy "nincs tudomásuk megmagyarázhatatlan eredetű anyagokkal végzett mentési műveletekről".

2021-ben pedig az akkori védelmi miniszter, Annabel Goldie bárónő azt mondta a parlamentnek, hogy a védelmi minisztérium "nem rendelkezik azonosítatlan légi jelenségekről szóló jelentésekkel," de "folyamatosan figyelemmel kíséri az Egyesült Királyság légterét, hogy azonosítsa az integritását fenyegető hiteles fenyegetéseket, és reagáljon azokra."


"Több mint 50 éve egyetlen ilyen jelentés sem jelezte az Egyesült Királyságot érő katonai fenyegetés létezését," - mondta a bárónő a brit Lordok Házának 2021. június 30-i ülésén.

Az Egyesült Királyság Védelmi Hírszerző Törzsének 2000-es jelentése szerint azonban a "megmagyarázhatatlan légi jelenségek" (UAP) létezése "vitathatatlan".

"A lebegés, leszállás, felszállás, kivételes sebességre gyorsulás és eltűnés képességének köszönhetően állítólag hirtelen megváltoztathatják repülési irányukat, és egyértelműen olyan aerodinamikai jellemzőket mutathatnak, amelyek jóval meghaladják bármely ismert repülőgép vagy rakéta aerodinamikai jellemzőit - akár személyzettel, akár pilóta nélkül," - áll a jelentésben.

"Más nemzetek kísérletei a megmagyarázhatatlan tárgyak elfogására, amelyek egyértelműen gyorsabban változtathatják meg a helyzetüket, mint egy repülőgép, állítólag már halálos áldozatokat okoztak," - figyelmeztetett a jelentés, hozzátéve, hogy "nem szabad megpróbálni túlmanőverezni az UAP-t elfogás közben".

A 2000. decemberi jelentés, melynek címe: Unidentified Aerial Phenomena in the UK Air Defence Region, eredetileg titkosítva volt, de 2006-ban kiadták az Egyesült Királyság Nemzeti Levéltárának.

A jelentés tagadta, hogy UFO-k "behatolnának" az Egyesült Királyság légterébe, és azt mondta, hogy "ismeretlen vagy megmagyarázhatatlan eredetű tárgyakat nem jelentettek be vagy adtak át az Egyesült Királyság hatóságainak".

"Nincs bizonyíték arra, hogy illetéktelen légi platformok behatoltak volna ... nincs jelentés arról, hogy a RAF repülőgépei UAP-kat fogtak volna el," - áll a közleményben.


De Milburn azt mondja, hogy ő máshogy tudja.

Elmondta, hogy John történetében való hitét megerősítette az a tapasztalata, hogy más veteránokat megrázó UFO-találkozásokról is tájékoztatta.

Az egykori ejtőernyős elmondta, hogy brit katonai pilóták meséltek neki az UFO-kkal való "kinetikai" találkozásokról, amikor hírszerző tisztként dolgozott az 1990-es években.

Azt mondta, hogy két Tornado repülőgép két pilótája és két navigátora azt mondta neki, hogy parancsot kaptak "korong alakú tárgyak" elfogására - de amikor azt mondták nekik, hogy lőjék le őket, túlmanőverezték őket.

"20 tengeri mérföldön belülre kerültek tőlük. Megparancsolták nekik, hogy lőjék le őket. Nem mondták meg, miért, ez meghaladta a szintemet," - mondta Milburn.

"Radaros önirányító rakétáik voltak. A rakéták úgy hagyták el a repülőgépet, hogy elérték a célpontot, de nem sikerült nekiütközni."

"10 mérföldön belülre kerültek, és több rakétát is kilőttek, amelyek infravörös vezérlésűek voltak. Ezek sem tudták befolyásolni a járműveket."


"Ezután egy mérföldre és még közelebb repültek. Megpróbálták lelőni ezeket a járműveket a repülőgép 27 mm-es gépágyújával, de nem sikerült eltalálni őket."

"Azt mondták, hogy lőttek a tárgyakra, és a lövedékek eltalálták, de semmilyen hatással nem voltak a járművekre."

Milburn elmondta, hogy bár a pilóták a saját szemükkel látták a járműveket, radarjuk nehezen észlelte a "korongokat," amikor azok látótávolságon kívül voltak.

"Azt mondták nekem, hogy eredetileg a légi elfogó irányító irányította őket a járműre, mert nem látták a saját radarjukon," - mondta.

"Később a jármű a saját radarjukon volt, de aztán a földi irányító vesztette el a radarján, ami nyilvánvalóan sokkal erősebb."

Aztán a katonai pilóták szerint a repülő csészealjak "eltűntek".

"A járművek alapvetően hiperszonikus sebességre gyorsultak fel, messze túlszárnyalva a sugárhajtású repülőgépek sebességét. Egyszerűen eltűntek," - mondta Milburn.

"Megkérdeztem tőlük: 'Mit gondoltok, mik voltak ezek a járművek?" És azt mondták: 'Nos, semmi olyan, ami nekünk van, semmi, ami az oroszoknak van, és semmi, ami a jenkiknek van'."


Mind a négyen szolgáltak az első Öböl-háborúban. Előtte évekig biztosították a repüléstilalmi zónát Irak felett. Több száz órányi küldetést és elfogást hajtottak végre.

Milburn rámutatott az Egyesült Államok Légierejének két korábbi pilótájára, Milton Torres őrnagyra és George Filer őrnagyra is, akik az Egyesült Királyságban állomásoztak, és akik azt állították, hogy részt vettek UFO-k elfogásában a brit légtérben 1957-ben és 1962-ben.

Torres elmondta, hogy 1957-ben egy ködös éjszakán egy F-86D repülőgéppel szállt fel az angliai Manstoni Királyi Légibázisról.

Azt mondta, hogy a radarja egy repülőgép-hordozó méretű tárgyat észlelt, amely 10 Mach sebességgel repült el, mielőtt tüzelni tudott volna rá.

Filer elmondta, hogy 1962-ben küldetésen volt, hogy elfogjon egy UFO-t, amely 1000 láb magasan "lebegett" a brit vidék felett, de amikor egy mérföldre volt, a radarja azt rögzítette, hogy "felrepült az űrbe".

Milburn állításai három forrásból származó bejelentést követnek, amelyeket a DailyMail novemberben tárt fel, hogy a CIA 2003 óta folytat UFO-baleset-visszakeresési műveleteket, amelyeket egy titkos igazgatóság, az Office of Global Access koordinál.


A három forrást, akik névtelenséget kértek, hogy elkerüljék a megtorlást, mind olyan személyek tájékoztatták, akik részt vettek ezekben az állítólagos UFO visszakereső küldetésekben.

Bár a sokkoló állítások úgy hangzanak, mintha egy sci-fi regényből származnának, egyre több bizonyíték részét képezik, amelyek arra utalnak, hogy az Egyesült Államok kormánya valóban elrejthet olyan fejlett járműveket, amelyeket nem emberek készítettek.

David Grusch volt magas rangú hírszerző tiszt is ezt mondta a kongresszusnak egy júliusi nyilvános meghallgatáson.

Ugyanebben a hónapban Chuck Schumer, a szenátus többségi vezetője támogatott egy rendkívüli törvényjavaslatot, amely lehetővé tenné "ismeretlen eredetű visszanyert technológiák és a nem emberi intelligencia biológiai bizonyítékainak" nyilvánosságra hozatalát.

Az állítólagos UFO baleset-visszaszerzési program más tanúi tájékoztatták a törvényhozókat a Szenátus hírszerzési bizottságában az elmúlt két évben.

Augusztusban a brit BBC Radio 4-nek nyilatkozva Grusch azt állította, hogy az UFO programok eltitkolása kiterjed az Öt Szem nemzeteire is, amelyeknek az Egyesült Királyság is tagja.


"Átterjed más országokra és szövetségesekre, beleértve az Öt Szem szövetségét is," - mondta.

A Pentagon UFO nyomozó egysége, az All-Domain Anomaly Resolution Office kiadott egy jelentést ebben a hónapban, amely szerint nem találtak bizonyítékot egy titkos baleset-visszakereső programra.

"Az AARO nem talált bizonyítékot arra, hogy bármilyen USG vizsgálat, akadémiai szponzorált kutatás vagy hivatalos felülvizsgálati testület megerősítette volna, hogy az UAP észlelések földönkívüli technológiát képviselnének," - áll a jelentés vezetői összefoglalójában.

"Bár sok UAP-jelentés megoldatlan vagy azonosítatlan marad, az AARO úgy értékeli, hogy ha több és jobb minőségű adat állna rendelkezésre, ezeknek az eseteknek a többségét közönséges objektumként vagy jelenségként lehetne azonosítani és megoldani." (1)

(1) - https://www.dailymail.co.uk/news/articl
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,464,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1715,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,449,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10922,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9718,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy veterán ejtőernyős felfedte, hogy a brit különleges erők az 1980-as évek végén megszereztek egy lezuhant "nem emberi" járművet
Egy veterán ejtőernyős felfedte, hogy a brit különleges erők az 1980-as évek végén megszereztek egy lezuhant "nem emberi" járművet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7IHn4osRyOlx7Nw8bC6wQOsCKX_00DnOam9R1jLBeK3G_ZoZYBc3MdJyubeTnJCyEFhPY1YPvlxHMQ5eXYUz_I8poBPg2deegM7XQVi6jF6YBtmk6v01VQZkfUgyLlRaJN-BAOl5hWVgXyKB3XGI04GIYDUoxt5FShGKAgQKEOSIa0F6jaGK_nAdop2Y/s16000/anglia-ufo-lel%C5%91tt%C3%A9k-hadsereg-titkosszolg%C3%A1lat-eltitkol%C3%A1s-video-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-l%C3%A9ny-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7IHn4osRyOlx7Nw8bC6wQOsCKX_00DnOam9R1jLBeK3G_ZoZYBc3MdJyubeTnJCyEFhPY1YPvlxHMQ5eXYUz_I8poBPg2deegM7XQVi6jF6YBtmk6v01VQZkfUgyLlRaJN-BAOl5hWVgXyKB3XGI04GIYDUoxt5FShGKAgQKEOSIa0F6jaGK_nAdop2Y/s72-c/anglia-ufo-lel%C5%91tt%C3%A9k-hadsereg-titkosszolg%C3%A1lat-eltitkol%C3%A1s-video-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-technol%C3%B3gia-l%C3%A9ny-2024-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/03/egy-veteran-ejtoernyos-felfedte-hogy.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2024/03/egy-veteran-ejtoernyos-felfedte-hogy.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy