Egy neves újságíró azt állítja, hogy 12-18 hónapon belül kiderülhet, hogy a földönkívüliek kapcsolatba léptek a Földdel

David Grusch volt amerikai hírszerző tisztviselő mércét állított fel számos névtelen informátor számára, hogy lépjenek elő, és fedjék fel a ...


David Grusch volt amerikai hírszerző tisztviselő mércét állított fel számos névtelen informátor számára, hogy lépjenek elő, és fedjék fel a kormány által legalább 90 éve eltitkolt igazságot. Grusch azt állította, hogy az amerikai kormánynak bizonyítéka van egy másik fajból származó idegen életre és űrhajókra. Jelentős számú ilyen űrhajót említ, amelyek közül néhány leszállt, míg mások lezuhantak.

Most legalább 30 másik informátor titokban megerősíti a "Nem emberi biológia" és a "visszakereső programok" kifejezéseket. Michael Shellenberger újságíró azt írja, hogy "a szövetségi kormánynak dolgoznak, vagy kormányzati vállalkozók tanúskodtak vagy 'védett nyilvánosságra hozatalban' vettek részt a hírszerző közösség főfelügyelőjének hivatalának (IC IG), a védelmi minisztérium főfelügyelőjének (DOD IG) vagy a kongresszusnak az elmúlt néhány hónapban, a Public által megkérdezett több forrás szerint." (1)

Ebben az interjúban a veterán melbourne-i rádiós műsorvezetővel, Neil Mitchell-lel, Ross Coulthart oknyomozó újságíró megosztott néhány háttérinformációt az UFO-król és arról, hogy mi folyik az amerikai kongresszusban a jelenséggel kapcsolatban. Coulthart, aki széles körben kutatta és írt erről a témáról, hangsúlyozta, hogy a kérdés, hogy egyedül vagyunk-e az univerzumban, véleménye szerint "a valaha volt legnagyobb történet".

"Személy szerint úgy gondolom, hogy rendkívül nagy a valószínűsége annak, hogy intelligens fajként nem vagyunk egyedül ebben az univerzumban, és azt is gondolom, hogy azokból a forrásokból, amelyekkel beszélek, a bizonyítékok túlnyomó többsége azt sugallja, legalábbis prima facie, hogy feltételeznünk kell, hogy egy nem emberi intelligencia látogat meg minket," - mondta Coulthart.

Az interjúban Coulthart megosztotta találkozását egy Nat Kobitz nevű személlyel, aki az amerikai haditengerészet tudományos technológiai fejlesztési igazgatója volt. Kobitz, aki később rákban halt meg, felfedte Coulthartnak a nem emberi intelligencia létezését és a többszörös baleset-visszakeresést. Ez a beszélgetés katalizátorként szolgált Coulthart mély merüléséhez a témában. Kobitzon keresztül Coulthart olyan egyénekkel ismerkedett meg, akik közvetlen tudással rendelkeztek és részt vettek abban, amit ő "programnak" nevez. Ezek a kapcsolatok több forráshoz vezették, és újságíróként a bizonyítékok túlnyomó többsége alapján jutott következtetésre.

Ross Coulthart elismerte, hogy az eltussolás okai sokrétűek, ami arra utal, hogy az 1950-es évek kezdeti titkolózása abból az aggodalomból fakadt, hogy a vallásos világot mélyen megzavarná a fejlett, nem emberi intelligenciával való találkozás gondolata.

Coulthart azt mondja: "Azt hiszem, az igazi ok, ami ennek a középpontjában áll, az a tudás, amit azoktól a forrásoktól is tudok, akikkel beszéltem, hogy az Egyesült Államok határozottan visszanyerte a technológiát. Úgy gondolom, hogy hidegháborús harc folyik azért, hogy megpróbálják lemásolni ezt a technológiát, hogy visszafejtsék. Ez hihetetlen módon legalább a második világháború vége óta tart. És nem volt túl sikeres, de az amerikaiak tisztában vannak azzal, hogy az oroszok hasonló technológiával rendelkeznek, és a kínaiak is."

Mitchell kikérdezte Coulthartot a személyesen látott bizonyítékokról, vagy arról, hogy kizárólag másodkézből származó jelentésekre támaszkodik-e. Coulthart így válaszolt: "Ezért nem vagyok száz százalékos... Igyekszem egy kicsit legálisan beszélni. Nem hiszem, hogy még minden ésszerű kétségen felül állunk. Úgy gondolom, hogy a valószínűségek mérlegén igen, úgy gondolom, hogy vannak úgynevezett biológiai anyagaink. Úgy gondolom, hogy biológiai anyagokat és testeket találtak, és beszéltem olyan emberekkel, akik azt mondták nekem, hogy láttak testeket."


Coulthart elismerte, hogy személyesen nem volt tanúja UFO-knak vagy testeknek, de véleményét számos olyan személy beszámolója alapján alakította ki, akik több éven keresztül bizonyítékokat szolgáltattak. Ezek az egyének, akik közül néhányan eskü alatt tanúskodtak, olyan entitásokkal való találkozásokról számoltak be, amelyek megfelelnek a "Szürkék" klasszikus leírásának.

"A legtöbb leírás, amit hallottam, egybevág a klasszikus szürke formával: a nagy fej, a hatalmas szemek, az orr nagyon kicsi, ha egyáltalán van, alig észrevehető szájrés, fülek nélkül - lényegében a klasszikus három láb és négy láb magas szürke."

Coulthart azon elmélkedett, hogy az UFO igazság a közeljövőben közismertté válhat, azt sugallva, hogy 12-18 hónapon belül a világ tisztábban megértheti az UAP-k és UFO-k rejtélyes jelenségét. "Úgy gondolom, hogy a világ valószínűleg 12-18 hónapon belül nyilvánosan tudni fogja," - mondta.

Coulthart megvitatta a titoktartás kérdését is Washingtonban, kiemelve, hogy több ezer speciális hozzáférési program létezik, amelyekben az érzékeny információk védettek, és nem szivárognak ki a nyilvánosság számára. Megemlítette, hogy bár neves oknyomozó újságírók jelentős titkokat tártak fel, sok olyan van, amely rejtve marad a nyilvánosság elől.

Coulthart azt mondta: "David Grusch nevetett, amikor kimondtam ezt a kifejezést, mert ugyanezt a kérdést tettem fel neki, és azt mondtam: 'Tudjátok, srácok, nem tarthattok titkot Washingtonban, az Isten szerelmére, a hely szivárog.' És nevetett, mert több mint 2000 speciális hozzáférési programról tájékoztatták, amelyek többsége elmondása szerint soha nem szivárogtatott ki olyan titkokat, amelyek szerves részét képezik az Egyesült Államok nemzetbiztonsági programjainak, amelyek még mindig védettek."

Amikor a David Grush-sal készített interjú leglenyűgözőbb kinyilatkoztatásáról kérdezték, Coulthart rámutatott Grusch beismerésére, hogy többszörös visszakeresés történt nem emberi járművek és entitások megszerzésére, amelyeket "biológiai lényeknek" vagy nem emberi intelligens lényeknek nevez. Coulthart hangsúlyozta azt a tényt, hogy Grusch, bár személyesen nem látta ezeket a lényeket vagy járműveket, kulcsszerepet játszott abban, hogy közvetlen tudással rendelkező személyeket tanúvallomásra bírjanak a szenátus hírszerzési bizottsága és a képviselőház hírszerzési állandó bizottsága, az Egyesült Államok kormányának két legbefolyásosabb bizottsága előtt.

Coulthart kiemelte a Kongresszuson belüli növekvő lendületet, hogy felfedjék az igazságot ezekről a jelenségekről, amelyet a védelmi közösségen belüli közzététel-támogató mozgalom hajt. Megjegyezte, hogy néhány magas rangú személy, köztük tábornokok és admirálisok úgy vélik, hogy itt az ideje, hogy a nyilvánosságot tájékoztassák. Ugyanakkor rámutatott az átláthatóság-ellenes frakcióra is, amely jelenleg többségben van. Ez a frakció aggódik a nemzetbiztonságra és a külkapcsolatokra gyakorolt lehetséges hatások miatt, különösen a Kínával fennálló növekvő feszültségek miatt.


Coulthart megvitatta az idegenek nyilvánosságra hozatalának lehetőségét a következő 12-18 hónapon belül, ami azt sugallja, hogy lehetséges, hogy elismerik, hogy nem emberi intelligencia kapcsolatba lép a Földdel. Megemlítette azokat az erőfeszítéseket, amelyek célja interjúk biztosítása olyan magas rangú tisztviselőkkel, akik ilyen beismerést tehetnek. Ugyanakkor arra is rámutatott, hogy a teljes nyilvánosságra hozatal ellen van nyomás, részben a jelenlegi politikai légkörrel kapcsolatos aggodalmak miatt, beleértve Joe Biden vezetési képességével kapcsolatos kérdéseket és bizonytalanságot azzal kapcsolatban, hogy egy potenciális jövőbeli elnök, mint Donald Trump, hogyan kezelheti az ilyen érzékeny információkat.

"Szóval nem lennék meglepve, ha amit láttunk, az egy kompromisszum lenne, ahol elkezdődött volna annak beismerése, hogy 'Istenem, igen, úgy gondoljuk, hogy valóban lehet élet emögött, valamiféle intelligencia, de több munkát kell végeznünk.' Azt hiszem, láthatunk egy ilyen minősített kinyilatkoztatást, de ez még mindig távoli lehetőség. Az is lehetséges, hogy mindezt visszateszik egy dobozba, és további 50 évre eltitkolják," - mondta Coulthart.

Coulthart kitért a nyilvánosságra hozatal lehetséges vállalati következményeire is, különösen az olyan vállalatok esetében, mint a Lockheed Martin, amelyek részt vehettek a nem emberi technológia elrejtésében. Megemlítette a Chuck Schumer által javasolt jogszabályt, amellyel kiemelkedő uralmat szerezhetnek bármely nem emberi technológiai és biológiai szervezet felett, lényegében elkobozva ezeket az eszközöket, és aggodalmakat vet fel azzal kapcsolatban, hogy a tőzsdén jegyzett társaságok hogyan kezelnének egy ilyen helyzetet.

Idegen/UAP közzététel hamarosan?

Az Egyesült Államok Szenátusa elfogadott egy módosítást, amely arra kényszerítené a kormányzati szerveket, hogy 300 napon belül adják át az UFO-król szóló feljegyzéseket, és elrendelné ezeknek a feljegyzéseknek a nyilvánosságra hozatalát, hacsak nincs kényszerítő ok a titkosításuk megőrzésére. Az új jogszabály azonban kifejti, hogy az elnök elhalaszthatja bizonyos nyilvántartások nyilvánosságra hozatalát, ha a nyilvánosságra hozatal nemzetbiztonsági kockázatot jelent. A jogszabály előírja, hogy az elhalasztott nyilvántartásokat rendszeresen felül kell vizsgálni annak megállapítása érdekében, hogy biztonságos-e azok titkosításának feloldása.

"Miután a felülvizsgálati bizottság hivatalos döntést hozott a nyilvánosságra hozatalról vagy elhalasztásról, az elnöknek kizárólagos lehetősége lesz arra, hogy megváltoztassa vagy jóváhagyja ezt a döntést. Legkésőbb minden UAP-rekordot teljes egészében nyilvánosságra kell hozni, és legkésőbb a törvény elfogadását követő 25 éven belül elérhetővé kell tenni a gyűjteményben, kivéve, ha az elnök igazolja, hogy a további halasztás a nemzetbiztonság közvetlen megsértése miatt szükséges."

(1) - https://public.substack.com/p/dozens-of-government-ufo-whistleblowers
(2) - 
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,28,Afrika,143,agy,371,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,92,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,26,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,2,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,52,állatvilág,625,allergia,14,álmatlanság,3,álom,59,alumínium,7,alvajárás,1,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,10,Amerika,1555,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,473,angyal,13,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,96,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,32,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,103,anyaméh,4,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,9,arcolvasás,1,arcvakság,2,Argentína,37,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,64,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,40,átok,5,atombomba,97,atomenergia,86,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,203,Ausztria,30,autizmus,18,autó,37,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,4,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,51,baleset,35,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,2,Bankrendszer,296,bányászat,38,Barbados,1,barlang,45,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,9,Benedek pápa,27,bennszülött,2,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,13,betegség,687,beton,3,Bhután,3,Biblia,99,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,11,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,4,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,4,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,börtön,2,Brazília,88,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,39,chip,1,CIA,154,Ciprus,5,Costa Rica,10,cukor,20,cukorbetegség,21,cunami,1,csakra,7,család,2,családfakutatás,1,csapadék,3,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,309,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,10,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,13,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,7,déjà vu,1,Dél-Afrika,38,Dél-Amerika,2,Dél-Korea,43,demokrácia,7,démon,10,depresszió,31,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,68,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,37,DNS,335,dogonok,1,dohányzás,19,dokumentumfilm,1114,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,65,druidák,1,dszinn,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,816,éghajlat,187,ego,2,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,295,Einstein,87,éjjellátó,1,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,111,elektromos autó,147,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos mező,1,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,7,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,216,élet a halál után,168,életcél,7,elhízás,4,elme,3,elme kontroll,77,elmezavar,5,Elon Musk,57,élővilág,60,előző élet,16,elveszett nyelv,6,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,41,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,64,empátia,16,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,431,erdő,8,erdősítés,23,erdőtűz,4,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,erózió,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,168,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,42,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,37,északi fény,2,Északi-sark,19,Észtország,10,étel,208,Etiópia,15,Etruszkok,3,Eurázsia,7,Európa,291,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,113,évszakok,2,exobolygó,40,extrém időjárás,86,ezüst,7,fa,88,Facebook,4,fájdalom,34,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,40,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejátültetés,1,fejlődés,333,fekete lyuk,54,feldolgozott étel,26,félelem,118,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,131,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,21,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,9,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,361,filozófia,5,Finnország,37,fizika,113,fjord,1,fluorid,4,fóbia,5,fog,4,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folklór,1,folyadékmembrán,1,folyó,2,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,főemlős,1,Föld,675,föld alatti város,11,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,805,földrengés,101,Fönícia,1,Franciaország,207,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,25,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,17,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,80,gáz,23,genetika,242,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,geológia,1,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,21,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,153,globális lehűlés,70,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,29,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,17,gondolkodás,2,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,71,grafén,12,gravitáció,41,gravitációs hullám,8,Grönland,20,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,21,gyermekfejlődés,263,gyermekmunka,2,gyógyítás,350,gyógynövény,87,gyógyszeripar,160,gyorsétel,2,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,480,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,4,hajóroncs,32,hajszín,4,halak,2,halál,127,halálközeli élmény,52,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,11,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,9,hibrid faj,7,hidegháború,35,hidrogén,16,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,10,hipnózis,12,hírek,1739,hírszerzés,3,hit,20,Hold,283,holdbázis,25,holdfogyatkozás,6,holdjáró,17,Hollandia,82,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,horror,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,8,húrelmélet,4,hurrikán,8,húsevés,12,Húsvét-sziget,6,hüllő,22,Hüperborea,1,idegen elrablás,93,idegen lény,427,idegen technológia,319,idegsejt,11,idézet,3,idő,62,időgép,19,időhurok,1,időjárás,89,időjárás módosítás,54,időjárási fegyver,16,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,3,időutazás,61,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,13,illóolaj,6,illúzió,11,ima,1,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,27,India,197,indián,18,indigó gyerekek,11,Indonézia,41,influenza,4,információ,13,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,57,internet,73,intuíció,8,invázió,3,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,126,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,60,Isten,185,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,165,James Tyberonn,1,Japán,281,járvány,355,játék,8,jég,66,jéghegy,2,jégkorszak,24,Jemen,10,Jézus,63,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,16,jóslat,55,jövőbelátás,43,Jugoszlávia,2,Jupiter,39,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,134,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,2,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,17,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,kerékpár,1,Kereszténység,99,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,9,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,71,kiméra,3,Kína,655,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,42,kísértet,15,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,47,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,34,kommunikáció,109,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,624,környezetszennyezés,244,környezetvédelem,203,köröm,1,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,282,közösség,4,kráter,12,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,2,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptoföldiek,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,10,Kuba,10,kultúra,28,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,kutya,1,Kuvait,8,kvantumfizika,169,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,57,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,28,légzés,13,lélek,131,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,425,Lemúria,3,Lengyelország,60,létezés,8,Lettország,1,levegő,73,levitáció,7,lézer,57,Li-Fi,1,Libanon,14,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,logika,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,26,madarak,2,magány,13,mágia,8,magmatizmus,1,mágnes,3,mágneses mező,88,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,177,magyarság eredete,9,Maja leletek,51,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,11,Mandela effektus,4,manipuláció,14,manó,1,Marokkó,5,Mars,224,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,22,mátrix,11,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,135,médium,4,megalit,38,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,162,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,67,menedék,2,mentális betegség,43,mennyország,59,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,15,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,252,metaanyag,2,meteor,68,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,meteorológia,1,Mexikó,148,mezoamerika,8,Mezopotámia,14,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,4,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,97,munka,30,mutáció,12,műanyag,96,műhold,100,műtét,5,művészet,211,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,262,napciklus,7,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,11,Naprendszer,208,napszél,21,naptár,1,NASA,412,NATO,65,Nazca-kultúra,3,Nazca-vonalak,16,Nefilim,5,nehézfém,7,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,351,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,14,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,52,Nostradamus,11,növények,283,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,59,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,98,okkultizmus,5,okostelefon,42,okosszemüveg,1,oktatás,65,olaj,65,olajfüggőség,31,Olaszország,200,Olmékok,5,oltás,177,olvasás,1,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,2,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,29,Orionidák,1,Oroszország,757,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,321,önkényuralom,2,önvezető autó,35,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,74,Örményország,7,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,462,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,72,ősi technológia,191,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,23,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,4,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,18,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,4,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,7,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,116,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,80,pénz,424,permafroszt,2,Peru,101,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,126,placebo,1,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,4,Portugália,23,prekogníció,5,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichedelikum,1,pszichiátria,8,pszichikai erő,15,pszichokinézis,7,pszichológia,81,pubertás,1,Puerto Rico,11,pulzár,1,rabszolgaság,9,rádió,1,radioaktív,12,rákbetegség,159,rakéta,3,reaktor,2,recept,1,régészet,997,reiki,1,reinkarnáció,37,rejtélyek,730,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,229,repülő autó,6,repülő humanoid,3,rezgés,19,robot,36,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,88,Románia,18,Roswell,40,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,13,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,217,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,53,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,22,smaragd,1,só,23,sors,2,sótalanítás,9,sör,1,sötét anyag,19,sötét energia,6,Spanyolország,112,spiritualitás,384,sport,40,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,17,Steve Quayle,1,Stonehenge,13,stressz,46,sugárzás,60,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,61,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,szállítás,1,számítástechnika,182,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,35,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,14,szellemek,88,szellemváros,2,szem,62,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,19,szent geometria,1,szent grál,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szervátültetés,2,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,57,Szicília,4,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,szimuláció,2,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,188,szív,58,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,89,szökőár,13,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,44,táltos,1,tánc,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,4,táplálkozás,99,tarot,2,társadalom,148,Tasmánia,1,távolbalátás,32,technológia,1371,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,50,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,27,tengervíz,252,teremtés,44,terhesség,5,téridő,21,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,477,természetfeletti,62,természetvédelem,62,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,101,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,20,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,24,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömeg,1,tömegmédia,65,Törökország,124,történelem,1246,törzs,2,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,128,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,30,tudatosság,797,tudomány,1273,túlnépesedés,9,túlvilág,156,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,6,tűzönjárás,1,ufo,924,UFO felfedés,109,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,412,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,11330,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,66,Ukrajna,90,ultrahang,9,Univerzum,261,Uránusz,12,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,46,űrbányászat,4,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,689,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,15,űrtechnológia,238,űrutazás,172,űrverseny,10,üstökös,22,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,179,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,273,valóság,51,vámpír,5,Vatikán,97,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,70,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,44,Vénusz,31,vér,47,vércsoport,6,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,10116,videojáték,17,Vietnam,19,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,243,vitamin,21,víz,381,vízenergia,13,vízesés,2,víznyelő,16,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,13,vulkánkitörés,89,Wi-Fi,16,WikiLeaks,34,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,62,zeneipar,4,Zimbabwe,5,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy neves újságíró azt állítja, hogy 12-18 hónapon belül kiderülhet, hogy a földönkívüliek kapcsolatba léptek a Földdel
Egy neves újságíró azt állítja, hogy 12-18 hónapon belül kiderülhet, hogy a földönkívüliek kapcsolatba léptek a Földdel
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLQKivkMblvxBtNiredKv-DyY0PcGVKpgF-qQwnbjsXGTblsYax6WsaXJhbXD4WjM3Wep5vYVs26S_Abn39oeJcQFEO2VLOGJcbHQ-YfTh53VqpFcUsiF_gPexLOqAweK_wrazyrEBqNGEXRyr-_c-wdJUOhvd6Q_3kWRvgp7CS9tDIzovRTBbigVeAZU/s16000/ufo-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-intelligencia-amerika-video--2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLQKivkMblvxBtNiredKv-DyY0PcGVKpgF-qQwnbjsXGTblsYax6WsaXJhbXD4WjM3Wep5vYVs26S_Abn39oeJcQFEO2VLOGJcbHQ-YfTh53VqpFcUsiF_gPexLOqAweK_wrazyrEBqNGEXRyr-_c-wdJUOhvd6Q_3kWRvgp7CS9tDIzovRTBbigVeAZU/s72-c/ufo-idegen-f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCli-intelligencia-amerika-video--2023-%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/09/egy-neves-ujsagiro-azt-allitja-hogy-12.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2023/09/egy-neves-ujsagiro-azt-allitja-hogy-12.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy