A "Smart Dust" már körülöttünk van - Az apró nanobotok egy egyszerű kézfogással átadhatók, irányíthatják az agyunkat, akár egész hadseregeket is elpusztíthatnak

Az emberek és a gépek egyesítését a globalizálók érdekeinek előmozdítására, az emberiség átformálására és az életünk minden területe feletti...


Az emberek és a gépek egyesítését a globalizálók érdekeinek előmozdítására, az emberiség átformálására és az életünk minden területe feletti teljes irányítás megszerzésére használják.

Egy 2014-es videóban Dr. Oskar Villani futurista azt állítja, hogy minimálisan látható "Smart Dust" nevű számítógépes chipekkel lehet megfigyelni az embereket, és ezek közül több száz "átvihető" egy egyszerű kézfogással.

A közel 5 perces interjú azzal kezdődik, hogy Villani, akit a "Heute Konkret" német televíziós műsorba hívtak meg, kezet fog Claudia Reiterer műsorvezetővel. Ezután elmondja neki, hogy most több száz mikrochipet adott át neki, amelyekkel immár akár 14 napig is megfigyelhető, és sokféle adat leolvasható.

Villani szerint a DARPA, az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának katonai kutatóintézete jelentős mértékben részt vett a fejlesztésben. Találtak egy módot arra is, hogy a Smart Dust segítségével leolvassák az agyunkat.



Az úgynevezett "Smart Dust"-ot (okos por) már az 1990-es években kifejlesztette Dr. Kris Pister, a Berkeley-i Kaliforniai Egyetem elektromérnöki professzora, az intelligens vezeték nélküli érzékelők egyszerű használatának egyszerű módjaként. Akkoriban Pister egy olyan világot képzelt el, ahol a mindenütt jelenlévő érzékelők bármit mérni tudnak, ami mérhető.

Nem meglepő módon a hadsereg adta a lendületet, a finanszírozást és a fejlesztést, mivel az "okos por" mint fegyver az, ami vonzotta a katonaságot. 1992-ben a DARPA finanszírozta Pister kutatását Smart Dust projektjük részeként. Aztán 2001-ben az amerikai hadsereg megfigyelési tesztet hajtott végre ezekkel az eszközökkel az afganisztáni harcok során. 142 katonai jármű sebességének és irányának kiszámítása után a tesztet nagyon sikeresnek nyilvánították.

Az "okos por" a levegőből szórható, festékkel felhordható, az ellenség nem fogja tudni, hogy minden mozdulatát irányítják. A szakértők arra számítanak, hogy a következő években a felderítő "okos por" fejlesztése teljes mértékben befejeződik.

A hírszerzés csak az egyik ígéretes katonai technológia. A nyomkövető eszközök kettős célt szolgálnak, és békés célokra is használhatók. De a nanogyilkosok csak egy feladatot hajtanak végre - megölik az ellenséget.

A nanobotok olyan kicsik, hogy észrevétlenül besurrannak az emberi testbe. Elpusztíthatják a keringési rendszert, befolyásolhatják a belső szerveket és az agyat. A nanogyilkosok összehangolt művelete, amely egyetlen központból érkező jelre hat, azonnal elpusztíthat egy egész hadsereget.
[post_ads_2]
Az Egyesült Államok, Kína és más országok védelmi ügynökségei készen állnak a nanogyilkosok ipari méretekben történő előállítására szolgáló technológia bevezetésére. Nincs technológiai akadálya annak, hogy olyan mennyiségben hozzanak létre nanogyilkosokat, amelyek képesek egy egész ország lakosságát teljesen elpusztítani. A nanoeszközök behatolhatnak a gépekbe és mechanizmusokba, és leállíthatják azokat, tönkretéve a motorokat és alkatrészeket.

Az "okos por" másik felhasználási módja az ellenséges erő elpusztítása a katonai felszerelésekben és a legtartósabb óvóhelyeken: nanoeszközök felhője beborítja a tankot, aktívan behatol a legkisebb repedésekbe és résekbe, belülről tölti meg és egy jelre felrobban, elpusztítva mindenkit, aki benne volt.

Ez az egész inkább a sáskák inváziójára emlékeztet, a repülőgépről ledobott mikrorobotok százezrei egyszerre támadnak meg páncélozott járműveket, légi közlekedési eszközöket, és az óvóhelyek körül robbannak fel.

Ne felejtsük el, hogy ezek mind céltudatosan működő elektronikai eszközök: szelektíven hatnak, a védelmi pontokon keresik a sebezhetőséget, és nem véletlenszerűen, hanem egy adott tárgy megsemmisítéséhez szükséges méretű és teljesítményű klaszterekre osztva semmisítik meg azokat. Az agresszív felhő ellen hagyományos fegyverekkel lehetetlen védekezni, de valószínűleg feltételezhető, hogy ugyanazok a felhők képesek lesznek ellenállni a nanorobotok felhőinek. A nanobot-replikátorok, akik számára a világ csak a saját fajtájuk reprodukálásához szükséges építőanyagok raktára, végtelenül küzdhetnek.

Az a világ, amelyben a nukleáris fegyverek voltak a fő pusztító és egyben visszatartó erők, a múltba vész. A belátható jövőben - a hadsereg szerint a mérföldkő 2030 lesz - az emberiségnek valami szörnyűbb dologgal kell szembenéznie.
<

Az agy megfigyelése

2013-ban az MIT arról beszélt, hogy az okos por hogyan kémkedhet az ember agyában. A Smart Dust tehát itt van, már használatban van, és hamarosan az élet mindennapi részévé válik. Sok kis vezeték nélküli mikroelektromechanikai rendszerből, apró eszközökből áll, amelyek kamerákkal, érzékelőkkel és kommunikációs mechanizmusokkal rendelkeznek a tárolandó és feldolgozandó adatok továbbítására.

Általában 20 mikrométer és egy milliméter közötti méretűek. Vezeték nélkül csatlakoznak egy számítógépes hálózathoz, és egy meghatározott területen vannak elosztva a feladatok elvégzéséhez, általában RFID technológia (rádiófrekvenciás azonosítás) használatával.

Érdekes megjegyezni egy szempontot: amint ezek a részecskék bejutnak az agyba, az ultrahang az, amely aktiválja a rendszert a teljes monitorozáshoz. Ez egy olyan kutatási terület, amelyet a DARPA az elmekontroll egyik jövőbeli módszereként is fontolgat.

Az ötletük az, hogy porszemcse méretű elektronikus érzékelőket juttatnak az agykéregbe, és ultrahang segítségével távolról lekérdezik őket. Az ultrahang ezt az úgynevezett neurális port aktiválja.

Minden porrészecske szabványos CMOS áramkörökből és érzékelőkből áll, amelyek mérik a közeli neuronok elektromos aktivitását.

2016-ban a DARPA programmenedzsere, Doug Weber kijelentette, hogy "a neurális por (azaz az intelligens por) radikális eltérést jelent a hagyományos megközelítéstől, amely szerint rádióhullámokat használnak a beültetett eszközökkel történő vezeték nélküli kommunikációhoz".

Továbbá "Testünk lágy részei többnyire sós vízből állnak. A hanghullámok akadálytalanul áthaladhatnak ezen a szöveten, és nagy pontossággal fókuszálhatnak a testünk mélyén lévő idegi célpontokra, míg a rádióhullámok nem."

Az ultrahang segítségével az idegporral kommunikálva az érzékelőket is kisebbre lehet állítani. Például injekciós tűvel juttathatók be a szervezetbe.


Tehát a transzhumanisták szellemében használható technológia. Elon Musk már megalapította a Neuralink céget, amelynek célja az emberi agy és a számítógép összekapcsolása. Természetesen csak azért, hogy segítsen az embereknek egy "bátor új világ" kialakításában.

Az "okos por" már körülöttünk van

A nanotechnológia ereje és veszélye általában, és különösen az "okos por" mostanra mindenki számára jól ismert. Ezért a nanotechnológiai fejlődés útján minden következő lépés sok kérdést és tiltakozást vet fel.

A társadalomnak infrastrukturálisan, sőt pszichológiailag is fel kell készülnie a nanotechnológiák bevezetésére. Főleg, ha szenzorhálózatokról van szó. A mobiltelefonokból, az internet közösségi hálózataiból és felhasználóikból álló valódi "érzékelőhálózat" még a jelenlegi fejlettségi szinten is rezsimeket rombol le, és egész országokat sodor polgárháborús állapotba.

A legkomolyabb gondot a nanotechnológia alkalmazásának etikai vonatkozása jelenti. Az "okos por" nagyszerű lehetőségeket kínál az emberek manipulálására, az ember feletti teljes ellenőrzésre, az ellenzéki gondolkodású polgárok, politikai ellenfelek és emberi jogi aktivisták üldözésére. Nincs garancia arra, hogy a bűnözők nem használják ezeket a technológiákat soha nem látott bűncselekményekhez.

A "gépek lázadása" ötletének csodálói figyelmet fordítanak arra, hogy az emberrel kapcsolatos összes információ először számítógépes hálózatokba kerüljön. Ugyanakkor az ember a végén emberként "feloldódik" a számítógépes tudat átfogó világában, és teljesen függővé válik az érzékelőhálózatoktól. A hálózatok viszont a rendszer elemeinek növekedésével, a számítási képességek bővülésével és a világról való tudás folyamatos gyarapodásával tudatossá válhatnak. Ettől a pillanattól kezdődik az emberi civilizáció hanyatlása és a gépek korszakának hajnala.

Reálisabb, de nem kevésbé kilátástalan az intelligens por meghibásodásának lehetősége. El tudunk képzelni egy ötven mikrorobotból álló mesterséges agyat, amelyet Barker professzor hozott létre, és amely megőrül? És mi történhet ötszázmillió nanorobottal?

Mi van akkor, ha a katonai felhasználás "okos pora" valamiféle beavatkozás hatására elszáll? Vagy hiba következik be a harci nanorobotok felhőjének irányításában? Vagy a szenzorhálózat kikerül az irányítás alól, és tudatos harcba kezd az ember ellen? Lem regényében az "okos por" nem volt okosabb az embernél, csupán a nekroevolúció során kialakult vágya volt, hogy kiharcolja a helyét a nap alatt.

A kiváló amerikai tudós, akit a nanotechnológia atyjának neveznek, Kim Eric Drexler "A teremtés motorjai: A nanotechnológia eljövendő korszaka" című könyvében egy hipotetikus világvége forgatókönyvet írt le: az első replikátor ezer másodperc alatt összeállítja önmagának másolatát, majd két replikátor kettőt és így tovább. Tíz óra alatt több mint hatvannyolc milliárd van. Két nap múlva súlyuk nagyobb lesz, mint a Föld, további négy óra múlva tömegük meghaladja a Nap és az összes bolygó tömegét együttvéve. A nanorobotok abszolút mindent felfalnak, és az egész univerzumot úgynevezett "szürke gomolyaggá" változtatják. (1)

(1) - https://www.soulask.com/smart-dust

Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1714,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10920,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,254,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9716,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A "Smart Dust" már körülöttünk van - Az apró nanobotok egy egyszerű kézfogással átadhatók, irányíthatják az agyunkat, akár egész hadseregeket is elpusztíthatnak
A "Smart Dust" már körülöttünk van - Az apró nanobotok egy egyszerű kézfogással átadhatók, irányíthatják az agyunkat, akár egész hadseregeket is elpusztíthatnak
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiANMg3lEeQBueodkYeZzsHGVHAqJYvR-eMfpIavD8sYsL5qYWT2hIvRUXherbSUz6p4lcjKXT1CwnQrWB_Oc3ESj2QNTw1yG34HHFhWdBqyaySX1sAeoh6u9yzQc8urwKOPKZ12ghSZ7vrM3twNRZsrEltu1W_9BLVnSZ5JEKNlcYk2cHkTBGU4ums/s16000/smart-dust-okos-por-nanobot-technol%C3%B3gia-video-hadsereg-2022--%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiANMg3lEeQBueodkYeZzsHGVHAqJYvR-eMfpIavD8sYsL5qYWT2hIvRUXherbSUz6p4lcjKXT1CwnQrWB_Oc3ESj2QNTw1yG34HHFhWdBqyaySX1sAeoh6u9yzQc8urwKOPKZ12ghSZ7vrM3twNRZsrEltu1W_9BLVnSZ5JEKNlcYk2cHkTBGU4ums/s72-c/smart-dust-okos-por-nanobot-technol%C3%B3gia-video-hadsereg-2022--%C3%BAj-vil%C3%A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/05/az-smart-dust-mar-korulottunk-van-az.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2022/05/az-smart-dust-mar-korulottunk-van-az.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy