Carlos Diaz titokzatos esete - Szőke idegen humanoid és barlang más világokba nyíló portálokkal

Ez a történet Mexikóban esett meg egy Carlos Diaz nevű közönséges helyi fotóssal, aki hirtelen kapcsolatba került az idegenekkel. 1991 januá...


Ez a történet Mexikóban esett meg egy Carlos Diaz nevű közönséges helyi fotóssal, aki hirtelen kapcsolatba került az idegenekkel.

1991 januárjában Carlos Diaz fényképész magazinja utasítására egy újságíróval találkozott a Mexikó fővárosa, Mexikóváros közelében lévő Ajusco Parkban.

Diaz korán érkezett a találkozóra, ezért leparkolta autóját, és türelmesen várta az újságíró érkezését. Teltek a percek, az újságíró még távol volt, a türelmetlen Diaz pedig beült az autójába, és kinézett az ablakon, és azon tűnődött, vajon mikor jelenik meg végre.

Egy ragyogó UFO keltette fel Carlos Diaz figyelmét az égen

Carlos észrevett egy fényes narancssárga, ovális alakú tárgyat az égen, amely egy közeli völgyből emelkedett ki, amely aztán felrepült az autójához, és közvetlenül fölötte lebegett. Tekintettel arra, hogy Diaznak minden fényképészeti felszerelése elő volt már készítve a munkához, azonnal elkezdte fényképezni ezt az UFO-t, de nem tudott egyetlen normális képet sem készíteni, mert hirtelen az egész autója remegni és rázkódni kezdett.

Ekkor Diaz kiszállt a kocsiból, és kint folytatta az UFO fényképezésére tett kísérleteit. De amint néhány fotót készített, a titokzatos narancssárga tárgy magasan az égbe szállt és eltűnt, így Diaz értetlenül és meglepetten állt ott egyedül.

Ez azonban csak a kezdete volt ennek a furcsa eseménysorozatnak.

Az eset után Diaz annak a furcsa jelenségnek a megszállotjává vált, amit látott. Időről időre fejben elismételte, hogyan repült a narancssárga UFO az autója fölött, és többször is elment arra a helyre, hogy újra lássa. De hónapok teltek el, és semmi más szokatlant nem vett észre.

1991 márciusa volt, és Diaz visszatért az Ajusco Parkba, még mindig abban a reményben, hogy újra láthatja a jelenséget. És amikor megérkezett, hamar észrevett egy furcsa sárga ragyogást, amely jól látszott az égen, az eső és a köd ellenére. Diaz kiszállt az autóból, és közelebb indult a ragyogáshoz, amely hamarosan az égen lebegő, ismerős narancssárga UFO-vá változott.

Az UFO mintha Diazra várt volna, és amikor közelebb ment, a tárgy is jelentősen alacsonyabbra ereszkedett, és így a férfi jobban láthatta. Leírást adott az UFO-ról, amely "kupolás, sima gyűrűvel a közepén, és sok félgömb borítja, mindegyik körülbelül egy méter átmérőjű".


Csodálkozva nézte a látszólag földönkívüli hajót, ám ekkor Diaz úgy érezte, mintha valaki hátulról odalépett volna hozzá, és szorosan köré fonta volna a karját, majd elájult.

Amikor magához tért, rájött, hogy ruhái teljesen megszáradtak, annak ellenére, hogy korábban esővíz áztatta őket, és a titokzatos UFO eltűnt.

Diaz zavartan visszatért az autójához, és hirtelen egy másik autót látott maga mellett, amelyből egy magas, szőke hajú férfi szállt ki. Azt mondta Diaznak, hogy ha valami "érdekeset" szeretne látni, akkor jöjjön el holnap. Diaz ezt megtette, és másnap ugyanabban az időben ismét elment a parkba.

Egy szőke hajú idegen várta, és azonnal közölte vele, hogy tegnap ő ragadta meg Diazt, és ő a narancssárga UFO pilótája. Továbbá a titokzatos szőke férfi azt mondta, hogy Diaz fokozatosan emlékezni fog minden későbbi eseményre, és ez örökre megváltoztatja az életét. Aztán a szőke hajú férfi bement az erdőbe, és eltűnt, Diaz pedig az autója közelében maradt, és közben magányt és erős félelmet érzett.

Az elkövetkező néhány hónapban Diaz egyre több dologra kezdett emlékezni arról, ami vele történt, miután az idegen megragadta. Eszébe jutott, hogy valamikor egy UFO nagyon közel került hozzá, majd Diaz áthaladt az UFO felszínén, és úgy tűnt, hogy "összeolvad" ezzel az objektummal.


Aztán egy titokzatos barlangban találta magát:

"Tele volt sztalagmitokkal, amelyek közül néhány maja szobrokra emlékeztető mintákkal volt faragva. Sok embert láttam a barlangban, néhányan intettek nekem, és sokkos állapotban visszaintettem. Ekkor egy szőke hajú humanoid entitás jelent meg a közelben, és elkísért egy másik barlanghoz, amely hét tojás alakú izzó gömböt tartalmazott."

Diaz utasítást kapott, hogy lépjen be az egyik birodalomba, majd a dolgok még szürreálisabbá váltak, mert akkor valami furcsa erdőben kötött ki.

"Láttam ennek az erdőnek minden részletét, mintha végigsétáltam volna rajta. Semmihez nem tudtam hozzányúlni, de éreztem a hőmérsékletét és a páratartalmát. Láttam és éreztem mindent, de fizikailag nem voltam ott."

Ezután visszavitték az eredeti barlangba, majd visszatért az autójához, ami után a szőke idegen azt mondta neki, hogy most Diaz valami titkos tudást kapott, majd elment.

Ezt követően Diaz azt állította, hogy ezek az entitások gyakran kezdtek vele kapcsolatba lépni, és hogy többször belépett az említett szférákba, végigutazva őket, sőt az idegenek megtanították neki, hogy minden összefügg egymással, és küldetése az ökológia segítése a Földön.


A német kutató író, Michael Hesemann, aki megkérdezte Diazt, így fogalmazott:

"Nemcsak a hajókon való találkozások révén lépett kapcsolatba ezekkel a lényekkel, hanem azt állítja, hogy társadalmilag is találkozott ezekkel a lényekkel, mivel úgy véli, hogy közülük néhányan közöttünk élnek. Azt mondták neki, hogy évezredek óta látogatják a Földet, és különösen érdekli őket az evolúciónk, amely a sajátjukhoz képest sokkal gyorsabban történt. Próbálják megérteni, hogy miért."

Amikor Diaz földönkívüliekkel való találkozásának története eljutott a sajtóhoz, beleértve néhány általa készített UFO fényképet, ezeket a képeket szigorúan elemezték és ellenőrizték, és sok mexikói ufológus azt állította, hogy Diaz fotói az egyik legszembetűnőbb bizonyítékát jelentik az idegenek létezésének.

A képek több elemzésen is átestek, amelyek csak megerősítették hitelességüket. Victor Quesada professzor a Mexikói Egyetem Politechnikai Intézetéből egyike volt azoknak, akik tanulmányozták ezeket a fényképeket:

"Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy az objektum fényspektruma különbözik bármitől, amit valaha láttunk, minden korábbi paramétert megsértett, és nem egyezett az adatbankjainkkal. A fény szokatlanul erős volt. Nem volt bizonyíték az átfedésre vagy a hamisításra. Becsléseink szerint a tárgy átmérője 30 és 50 méter között van."


Ezeket a fényképeket más szakértők is megvizsgálták, köztük Dr. Robert Nathan, a NASA kaliforniai Jet Propulsion Laboratory munkatársa is, akik szintén arra a következtetésre jutottak, hogy valódiak.

Később Diaz UFO ideókat is készített, és ezeket a videókat is részletesen megvizsgálták a szerkesztés és a hamisítás nyomai keresve, melyek jelenleg is sok vitát okoznak.

Eközben sok szó esett Diaz szemtanúi megbízhatóságáról és arról, hogy nagyon őszinte, egyértelmű és hihető tanúja volt az általa leírt eseményeknek. Az egyik ufókutató és a Harvard Medical School pszichiátriai professzora, John Mack a következőket mondta Diazról:

"Az összes tapasztalt ember közül, akikkel együtt dolgoztam, úgy tűnik, Carlos Diaz fejlesztette ki a természet legmélyebb megértését annak összefüggő hálójáról. Diaz tapasztalata az élő dolgokkal olyan erős, hogy úgy tűnik, szó szerint azzá vált, amit leírt. Diaz a legfontosabb dokumentált emberi kapcsolat az idegenekkel, ami korunkban megtörtént."

A következő években Diaz továbbra is ragaszkodott fényképei, videói és tapasztalatai valóságához, és hírvivőnek nevezte magát, aki azon dolgozik, hogy megmentse a Földet a küszöbön álló pusztulástól, amelyről az idegenek azt mondták, hogy elér minket, ha nem változtatunk a szokásainkon. (1)

(1) - https://www.infinityexplorers.com/carlos-diaz
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,45,állatvilág,605,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1518,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,796,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,665,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1717,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,305,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,93,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,633,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,271,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,175,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,36,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,234,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,947,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,692,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,50,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1185,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1212,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,892,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,403,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10954,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,261,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9748,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Carlos Diaz titokzatos esete - Szőke idegen humanoid és barlang más világokba nyíló portálokkal
Carlos Diaz titokzatos esete - Szőke idegen humanoid és barlang más világokba nyíló portálokkal
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg54nS0Fn9_6x2vW4OyFlhYUPgeY4ik6PmAxAxtNLlgLep5eSI5_AVmVdJo0kOqghYhAk4EPe5nnZLRt6Nrvi8N6xFo9-rPsKIw3XMNYDeEhMsGVGP3BOSsmb-_BtSHIRL2zM14zO59NlM/s16000/carlos-diaz-ufo-idegen-humanoid-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-port%25C3%25A1l-%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3-video-2021--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg54nS0Fn9_6x2vW4OyFlhYUPgeY4ik6PmAxAxtNLlgLep5eSI5_AVmVdJo0kOqghYhAk4EPe5nnZLRt6Nrvi8N6xFo9-rPsKIw3XMNYDeEhMsGVGP3BOSsmb-_BtSHIRL2zM14zO59NlM/s72-c/carlos-diaz-ufo-idegen-humanoid-f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCli-port%25C3%25A1l-%25C5%25B1rhaj%25C3%25B3-video-2021--%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/carlos-diaz-titokzatos-esete-szoke.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/carlos-diaz-titokzatos-esete-szoke.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy