Egy interneten szerveződő csoport azt állítja, hogy asztrálprojekció segítségével titkos helyekre jutottak be, köztük a Pentagonba

Tavaly év végén az internet tele volt azzal a tervvel, hogy egymillióan megrohamozzák az 51-es körzetet, ahol állítólag idegen lényeket tart...


Tavaly év végén az internet tele volt azzal a tervvel, hogy egymillióan megrohamozzák az 51-es körzetet, ahol állítólag idegen lényeket tartanak fogva és földönkívüli technológiákkal kísérleteznek. Most, hogy a járvány sokakat otthoni karanténba kényszerített, nem nagyon lehetett messzebbre jutni, mint egy közeli park.

De mi lenne, ha volna egy olyan módszer a bolygónk felfedezésére, amely nem sodor minket hátrányos helyzetbe, és sokkal inkább ösztönző, mint görgetni a Google térképet? És mi lenne, ha közben megrohamozhatnánk az 51-es körzetet is?

Paranormális rajongók egy csoportja szerint az asztrálprojekció lehet a szükséges eszköz.

A tapasztalat valahol egy világos álom és egy halálközeli élmény közé esik, és az asztrálprojekció olyan érzést kelt, mintha elválnánk a fizikai énünktől, miközben éber marad az elménk, és közben a testünk alszik.

A gyakorlat korai feljegyzései a Római Birodalomig nyúlnak vissza. A tapasztalat mélyreható, és az asztrális utazók azt is állítják, hogy olyan dolgokat tudnak meg, amelyekre egyébként nem volna lehetőségük.

Manapság több ezren gyakorolják nemcsak a tudatbővítő kozmikus felfedezés érdekében, hanem hálózatot építettek az idő és a tér bejárására szolgáló technikáik megosztására a mindenki számára elérhető eszköz, az emberi elme segítségével.

A Redditen az AstralArmy nevű csoportban gyűlnek azok a pszichikus felfedezők, akik testen kívüli "küldetéseket" hajtanak végre akár határon túli helyszíneken, köztük katonai bázisokon, Vuhanban, a Pentagonban, és a paranormális tevékenységek egyik leghíresebb helyszínén, a Skinwalker Ranch-en. (1)

Egy tizenkilenc éves wisconsini, aki XXX Parancsnok néven hozta létre a csoportot elmondta, hogy azért tette, mert érdekli őt a csoportos asztrális kivetülés lehetősége.

Elmondása szerint az utazó egy "asztrális képet" hoz létre azáltal, hogy nagyon részletesen megjeleníti a helyet. Hogy hogyan lehet vizualizálni egy helyet, ahol az ember még soha nem járt? Nos, ehhez kell a fantáziánk.

Ezután ezt a megjelenítést össze kell kapcsolni egy "szigillel," egy okkult szimbólummal, amelyet bizonyos szándékkal táplálnak. Ha elmélkedik valaki ezen a jelen, és felidézi testen kívüli állapotában, akkor a kívánt helyre mutató hivatkozásként használhatja, ami olyan, mint egy gyors utazás egy videojátékban.

A testen kívüli élmények, mint vallási események, hosszú múltra tekintenek vissza, bibliai magyarázatokkal a lélekről, vagy újabban a 19. századi újkori spiritualizmusról. Ma a hitfórumokon vita folyik arról, hogy az asztrális kivetítés valós-e, vallási keretek között engedélyezett-e, vagy egyszerűen totális hülyeség.

Az egyik csoport, amely komolyan vette a testen kívül élményeket, az amerikai kormány Védelmi Hírszerzési Ügynöksége (DIA) volt.

1995-ben a CIA feloldotta a tikosítás alól a DIA közel két évtizedes pszichés kutatásának részleteit, a 20 millió dolláros Stargate Projektet. 1978-tól a program megvizsgálta a pszichés kémek lehetőségét a hidegháború idején. A "távolbalátás" legvadabb beszámolói között megtalálhatók a Mars vörös szikláit lakó civilizációk felkeresése is.

A szkeptikusok végül kétségbe vonták a projektet, de az archívum továbbra is lenyűgözi a parapszichológiai kutatókat, és egyértelműen inspirálja a Reddit asztrális utazóit.


"A legtöbb ember eléggé kezdő asztrális kivetítő," - mondta a parancsnok egy félreérthetetlen magyarázat közepette, és hogy misszióik nem feltétlenül reprezentálják a fizikai helyszíneket, de zavaróvá tehetik azt az összefüggést, hogy a gondolatok hogyan hatnak a valóságra. Az érvelése az, hogy amúgy soha nem lehet tudni, hogy valami objektíven igaz-e, és a versengő észlelési formákról alkotott koncepció nem olyan távoli, mint amilyennek először tűnik.

"Úgy döntünk, hogy hiszünk abban, amiben nagyrészt szeretnénk hinni," - mondta. "Nem hiszem, hogy az asztrális kivetülés kevésbé lenne valóságos, mint a fizikai világ."

Néhány utazó, aki azt állította, hogy beszivárgott a Pentagonba vagy a Fehér Házba, arról számolt be, hogy olyan akadályokba ütközött, amelyek meggátolták őket abban, hogy tovább kutassanak, fizikailag lemerültnek érezték magukat, vagy egy esetben asztrális zöldsapkás őrökkel találkoztak.

Mások még rendkívülibb állításokat fogalmaztak meg, többek között egy óriási buborék által védett holdbázissal találkoztak, és a hajózó legendával, Davy Jones-szal beszéltek a bolygó hollandi szellemhajó fedélzetén a Karib-tenger kalózait megihlető mítoszokból.

De a csoportnak nem áll szándékában senkit meggyőzni, csak zavartalanul akarják megvitatni tudati kísérleteiket.

Egyes tudósokat azonban a testen kívüli tapasztalatok nagyon is érdekelik.

Jane Aspell, a cambridge-i Anglia Ruskin Egyetem kognitív idegtudósa elmondta, hogy az első tanulmányok egyikét Olaf Blanke vezette, és megpróbálta megállapítani, hogy az ilyen tapasztalatokon átesett emberekben van-e valami közös, mondjuk agykárosodás.

Blanke felfedezett egy közös rendellenességet öt - négy epilepsziás és egy gyakori migrénben szenvedő - beteg között a temporális parietális (TPJ) csomópontban, az agy azon részében, amely a kognitív funkcióval és az észleléssel foglalkozik.

A TPJ és a testen kívüli élmény közötti kapcsolatra utal egy 2007-es tanulmány egy 63 éves férfiról, akinek kezelhetetlen fülzúgása volt, és állapotának enyhítése érdekében elektródákat ültettek be. Ehelyett a kutatók azt találták, hogy képesek következetesen kiváltani a testen kívüli élményt a páciensben azáltal, hogy stimulálják ezeket a régiókat az elektródákkal.

De a testen kívüli élmények természetéből adódóan - hogy rendszertelenül fordulnak elő, ha egyáltalán előfordulnak - hihetetlenül nehéz őket laboratóriumban tanulmányozni.

"Úgy gondoljuk, hogy ez a terület nem működik megfelelően, akár károsodás, epilepszia, migrén, stroke miatt, akár másféle okok következtében," - mondta Aspell. "Vagy a stimulálásával kóros magatartást lehet kiváltani, így bármilyen rendellenes tevékenység ezen a területen testen kívüli élményhez vezethet."

Bármi is történik, még mindig sok az ismeretlen.



"Amit látnak, az nagyon részletes lehet," - mondta Aspell. "Látnak tárgyakat a szobában, esetleg embereket, és nyilvánvalóan nem ott látják őket. De ami ennek az embernek az agyában van, az tudja, mi van a szobában, mert valamikor megnézte. Az agy valahogy rekonstruálja, hogyan nézne ki a szoba felülről. Mintha madártávlatból képet kellene rajzolnia irodájáról vagy hálószobájáról - ezt a mentális átalakulást tudatosan megtehette."

"Az agy képes ezt spontán, nagyon gazdag és élénk módon megtenni. Nem tudjuk, hogy történhet ez," - tette hozzá.

Az asztrálprojekciót még soha nem bizonyították tudományosan ellenőrzött módon, de Aspell nem gondolja, hogy a legtöbb tapasztaló hazudik.

"Szerintem ez olyan idős, mint maga az emberiség," - mondta, és hozzátette, hogy nem is korlátozódhatnak csak a mi fajunkra - lehet, hogy a csimpánzok is rendelkeznek ezzel a képességgel.

Van egy javasolt kapcsolat a kvantumfizika és a tudatosság között is. Míg a tudomány talán leghíresebb testen kívüli élmény kutatója, Dr. Susan Blackmore távolságot tart saját tapasztalatai és ezen elméletek között, az elképzelések továbbra is fennállnak.

Anthony Peake, aki "A testen kívüli tapasztalat: Az asztrális utazás története és tudománya" című könyvet írta, a kvantumfizika világába viszi el az olvasót, ahol elmélete szerint a kvantum-összefonódás, ahol a részecskéket valamilyen különleges tulajdonság veleszületett módon összeköti, azt sugallja, hogy az azonnali távolsági kommunikáció igenis lehetséges. Ha minden létező részecskének egyetlen forrása van (az ősrobbanás), akkor rá tudunk hangolódni "bizonyos nem helyi információs mezőkre," javasolja Peake, és talán ez történik, amikor kilépünk a testünkből.

Dr. Alastair Butcher, a "Szuper okos tudomány: az asztrofizika megkönnyítette" című könyv szerzője elmondta, hogy bár látszólag azonnali kommunikáció zajlik bizonyos részecskék között, nincs lehetőség külsőleg hozzáférni ezekhez az információkhoz. "Ezek a jelenségek rendkívüliek, és kérdéseket vetnek fel a kvantummechanika természetével és ezért magával a valósággal kapcsolatban," - mondta Butcher.

"A kvantummechanika sokféle értelmezéssel rendelkezik, amelyek mindegyikének érdekes következményei vannak. Ezek azonban jelenleg nem bizonyíthatók, vagy ami még fontosabb, megcáfolhatók," - folytatta Butcher. "Csábító egy ilyet venni, különösen magyarázó eszközként valami máshoz, amit nem teljesen értünk, például a tudatot. Ez azonban tudománytalan és sok esetben bizonyíthatatlan megközelítés a dolgok természetének meghatározásához." (2)

(1) - https://www.reddit.com/r/AstralArmy/
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,138,agy,351,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,91,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,8,állati tudatosság,45,állatvilág,606,allergia,14,álmatlanság,3,álom,56,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1520,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,465,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,93,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,31,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,84,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autoimmun betegség,1,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,43,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,28,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,679,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,20,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,8,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,9,csillagászat,296,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,34,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1100,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,797,éghajlat,177,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,284,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,105,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,39,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,83,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,164,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,39,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,39,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,20,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,18,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,106,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,666,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,788,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,23,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,16,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyász,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,258,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,87,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,471,hacker,5,hadi fejlesztés,97,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,118,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,17,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1719,hírszerzés,3,hit,19,Hold,270,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,408,idegen technológia,307,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,60,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,40,influenza,4,információ,11,ingyen energia,102,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,56,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,174,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,161,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,64,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,61,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,52,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,125,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,94,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,634,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,41,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,33,kommunikáció,105,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,619,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,272,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,38,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,27,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,162,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,6,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,58,létezés,8,Lettország,1,levegő,70,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,24,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,85,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,176,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,58,méregtelenítés,8,mérés,3,mérgezés,37,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,235,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,145,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,94,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,259,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,87,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,753,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,21,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,450,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,3,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,27,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,112,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,2,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,33,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,71,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,159,rakéta,1,reaktor,2,régészet,950,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,696,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,224,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,152,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,51,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,22,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,374,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,59,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,13,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,12,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,147,távolbalátás,31,technológia,1336,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,25,tengervíz,245,teremtés,43,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,3,természet,462,természetfeletti,60,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,98,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1187,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,115,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1217,túlnépesedés,9,túlvilág,146,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,894,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,405,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10970,új pénzügyi rendszer,175,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,88,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,668,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,165,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,262,valóság,47,vámpír,5,Vatikán,96,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,69,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,43,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9764,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világrend,1,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,372,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,14,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,61,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: Egy interneten szerveződő csoport azt állítja, hogy asztrálprojekció segítségével titkos helyekre jutottak be, köztük a Pentagonba
Egy interneten szerveződő csoport azt állítja, hogy asztrálprojekció segítségével titkos helyekre jutottak be, köztük a Pentagonba
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVbzPoBLnDKvsz1InplyEhqDoseZJ-CCwyCZq9CIDHfe1wt1E8Pcm2ZcyNwKUukTXsDaEotqrSaGEIPfkrFDqL0_4knv0hgM3K0Wo-3sKAs7-097PM2I15sgfXFHZG3Ss5IgoEtRnj0Gg/s16000/azstr%25C3%25A1lis-kivet%25C3%25BCl%25C3%25A9s-projekci%25C3%25B3-tudat-tudatoss%25C3%25A1g-l%25C3%25A9lek-utaz%25C3%25A1s-video-k%25C3%25B6nyv-t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s-paranorm%25C3%25A1lis-tudom%25C3%25A1ny--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVbzPoBLnDKvsz1InplyEhqDoseZJ-CCwyCZq9CIDHfe1wt1E8Pcm2ZcyNwKUukTXsDaEotqrSaGEIPfkrFDqL0_4knv0hgM3K0Wo-3sKAs7-097PM2I15sgfXFHZG3Ss5IgoEtRnj0Gg/s72-c/azstr%25C3%25A1lis-kivet%25C3%25BCl%25C3%25A9s-projekci%25C3%25B3-tudat-tudatoss%25C3%25A1g-l%25C3%25A9lek-utaz%25C3%25A1s-video-k%25C3%25B6nyv-t%25C3%25A1volbal%25C3%25A1t%25C3%25A1s-paranorm%25C3%25A1lis-tudom%25C3%25A1ny--2020-%25C3%25BAj-vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/01/egy-interneten-szervezodo-csoport-azt.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/01/egy-interneten-szervezodo-csoport-azt.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy