A haditengerészet "UFO szabadalmai" mögött álló tudós egy kompakt fúziós reaktor tervével rukkolt elő

Az elmúlt időszakban olyan bizarr szabadalmak születtek, amelyek az Egyesült Államok Haditengerészetéhez kötődnek, és amelyek radikális ú...


Az elmúlt időszakban olyan bizarr szabadalmak születtek, amelyek az Egyesült Államok Haditengerészetéhez kötődnek, és amelyek radikális új technológiákat írnak le, forradalmasítva az űrkutatási területeket, és gyakorlatilag a teljes jelenlegi életmódunkat.

Ezek közé tartoznak a nagy energiájú elektromágneses mezők létrehozásához használt erőterek és teljesen új módszerek űrrepülőgép hajtóművek és egyéb jármű kialakítások, amelyek alapvetően UFO-szerű technológiát jelentenek.

Ugyanez a rejtélyes mérnök a Tengerészeti Légiközlekedési Központ Repülési Osztályán egy újabb szabadalmat nyújtott be egy kompakt fúziós reaktorról, amely hihetetlen mennyiségű energiát képes előállítani egy kis térben, akár egy repülőgépben is.

Az energia dominancia az amerikai katonai politika sarokkövévé vált, miközben a laboratóriumok az energiatermelés "Szent Grálját,"az atomfúziót fejlesztik. A stabil fúziós reaktorok kifejlesztése során hihetetlenül nagy mágneses tereket alkalmaznak annak érdekében, hogy kordában tartsák a benne zajló nukleáris reakciókat. Elég nehéz megoldani a stabil fúziós reakciót, de néhány laboratórium még tovább megy azzal, hogy megkísérel olyan kompakt reaktorokat létrehozni, amelyek elég kicsik ahhoz, hogy beférjenek egy szállítókonténerbe vagy esetleg a járművekbe.

A nukleáris reaktorokban manapság alkalmazott atomenergia előállítás formája a hasadás, amelyben az urán és más radioaktív anyagok instabil izotópjait bombázzák részecskékkel, elválasztva őket és felszabadítva az energiát. A fúzió során azonban a hidrogén izotóp atomjait, például a trícium és a deutérium atomokat egyesítik szélsőséges nyomás és hőmérséklet mellett, hogy hélium izotópokat és neutronokat állítsanak elő, melyek nagy mennyiségű energiát bocsátanak ki.

Ha ez megvalósítható, akkor a nukleáris fúzió hatalmas előrelépés lenne a hasadáshoz képest, mivel sokkal alacsonyabb radioaktív hulladékot és üvegházhatást okozó gázokat termel, nem igényel dúsított nukleáris anyagokat, amelyeket fegyverek előállításához lehetne felhasználni, és jóval alacsonyabb a leolvadás veszélye, továbbá fenntarthatóbb üzemanyag-forrásokkal lehet táplálni. A fúzióra régóta úgy tekintenek, mint hosszú távú megoldásra az emberiség energiaszükségletének kielégítése érdekében.

Miközben a nukleáris fizikusok és mérnökök évtizedek óta kísérleteznek a fúziós reaktor terveivel, ez enyhén szólva továbbra is nagy kihívást jelent azon mérnöki rendszerek számára, amelyek több tízmillió foknak és rendkívül magas nyomásnak vannak kitéve. A világ sikeres fúziós reaktorainak többsége jelenleg csak percekben vagy akár másodpercekben mért időtartamig képesek fenntartani a létrejövő plazmát.

Még nagyobb kihívást jelent a mobil atomfúziós reaktorok tervezése, például olyanoké, amelyek beleférhetnek egy szállítókonténerbe vagy egy hajóba. Jelenleg a világ legtöbb kísérleti fúziós reaktorja nagy épület méretű, és sok jelenlegi kutatás fő célja olyan kompakt fúziós reaktorrendszerek vagy CFR-ek kifejlesztése, amelyek elég kicsik ahhoz, hogy hajón vagy esetleg repülőgépen is működhessenek.


Ezen akadályok ellenére egyes fejlesztő központok, például az American Security Project munkatársai úgy vélik, hogy a fúziós reaktorok a 21. században olcsó, szén-dioxid-mentes energiát fognak biztosítani a világ számára, és azt jósolják, hogy az Egyesült Államok vezető szerepet tölthet be ezek kifejlesztésében, ha végre megvalósulnak a biztonságos és stabil atomfúziós reaktorok.

A Lockheed Martin Skunk Works részlege szintén egy ilyen kompakt fúziós reaktor létrehozásán dolgozik. Az elit repülőgép tervező szervezet nemrég 2019. júliusára megépített egy új, erősebb kísérleti reaktort.

A Lockheed Martin mellett számos magánvállalatnál folyik saját kompakt fúziós reaktorok fejlesztése az utóbbi években, és az állam által működtetett Kínai Tudományos Akadémia állítása szerint jelentős előrelépés történt azon fúziós reaktorok létrehozásában, amelyek egy nap képesek lehetnek forradalmi mennyiségű energia előállítására.

Noha a Lockheed Martin CFR-tervei az elmúlt években elég nagy média és internetes figyelmet kaptak, úgy tűnik, hogy a Skunk Works egyik legnagyobb ügyfele szintén keményen dolgozik ezen a területen. Az Egyesült Államok Haditengerészete egy potenciálisan forradalmi szabadalmi bejelentést nyújtott be egy radikálisan új kompakt fúziós reaktorról, amely állítólag kijavítja a Skunk Works CFR-jének hiányosságait, és a reaktor feltalálójának személyazonosságából kiindulva biztosan felvonja a szemöldökét a tudományos közösség.


A legújabb tervnek Salvatore Cezar Pais, a haditengerészet bizarr és ellentmondásos szobahőmérsékletű szupravezetőinek, nagy energiájú elektromágneses mező generátorainak és a sci-fi hangzású meghajtó technológiáknak a szülőatyja. Pais "Plazmakompressziós fúziós készülékének" szabadalmát 2018. március 22-én nyújtották be, de csak 2019. szeptember 26-án tették közzé. (1)

A szabadalmi bejelentésben azt állítják, hogy ez a plazmakompressziós fúziós készülék képes gigawatt (1 milliárd watt) - terawatt (1 billió watt) és annál nagyobb tartományban energiát előállítani mindössze kilowattnyi (1000 watt), illetve megawattnyi (1 millió watt) bemeneti teljesítmény mellett.

Összehasonlításképpen: Amerika legnagyobb atomerőműve, az arizonai Palo Verde atomerőmű körülbelül 4000 megawattot (4 gigawattot) termel, és a haditengerészet Gerald R. Ford osztályú repülőgép-hordozóinak tervezett A1B atomreaktorai körülbelül 700 megawattot állítanak elő.

A szabadalom azt is állítja, hogy az eszköz "valószínűleg gyulladásos plazmaégéshez vezethet, vagyis önellátó plazmaégéshez külső bemeneti teljesítmény nélkül".

A legtöbb fúziós reaktor esetében mágneses teret alkalmaznak a fúziós reakciók kordában tartására. Ennek érdekében tórusz alakú szupravezető tekercseket használnak, hogy erős mágneses tereket hozzanak létre, amelyek a reaktor plazmamagját irányítják.

A haditengerészet új plazma kompressziós fúziós eszköze ugyanazon az elven alapul, mint Salvatore Pais más találmányai: az elektromosan töltött anyag gyorsított vibrációval és / vagy gyorsított centrifugálással történő szabályozott mozgását sima, nagysebességű gyorsulási tranzienseknek vetik alá, hogy rendkívül nagy energiájú / nagy intenzitású elektromágneses tereket hozzanak létre.

Pais megemlíti korábbi publikációit annak bizonyítékaként, hogy az ilyen típusú centrifugáló, rezgő elektromágneses rendszer képes létrehozni azokat a nagy mágneses tereket, amelyek szükségesek az erőteljes fúziós reakció fenntartásához stabil formában.


A szabadalom leírja, hogy ezek a mágneses mezők hogyan generálódnak egy üreges plazmakamrában, amely egy vagy több ellentétes kúp alakú vagy kupolás "ellenirányú dinamikus fúzort" tartalmaz, amelyek elektromosan töltött külső felülettel rendelkeznek, üzemanyag-gázokat bevezető csöveket tartalmazó csatornákkal, amelyekkel deutérium vagy deutérium-xenon gázt juttatnak a plazmakamrába.

Miközben ezek az elektromosan töltött fúzorok forognak, állítja Pais, "koncentrált mágneses energiaáramot és elektromágneses sugárzást hoznak létre a vákuumkamrában," és összenyomják és felmelegítik a gázokat. Ezek a fúzorok nagy sebességgel rezegnek, miközben forognak olyan piezoelektromos fóliáknak köszönhetően, mint az ólom-cirkonát-titanát (PZT) - ugyanaz a piezoelektromos metaanyag, amelyről Pais azt állítja, hogy lehetővé teszi a szobahőmérsékleten működő szupravezetőt.

Salvatore Pais korábbi szabadalmaihoz hasonlóan nem egyértelmű, hogy ez a szabadalom mennyire működőképes, vagy akár megvalósítható technológia. A haditengerészet korábban arra a következtetésre jutott, hogy ezek a találmányok valóban működőképes formában léteznek, és hogy nemzetbiztonsági célok miatt van rájuk szükség, különösen azért, hogy lépést tartsanak az olyan ellenfelekkel, mint Kína. (2)

(1) - https://patents.google.com/patent/US20190295733A1
(2) - https://www.thedrive.com/the-war-zone/30256/scient
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,37,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,348,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,90,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,25,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,599,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1517,aminosav,1,amishok,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,464,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,98,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,36,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,62,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,8,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,2,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,42,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,678,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,9,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,84,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,38,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,294,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,328,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1096,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,24,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,795,éghajlat,176,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,104,elektromos autó,144,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,56,élővilág,59,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,30,emberáldozat,11,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,61,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,5,erdősítés,23,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,163,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,38,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,196,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,287,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,85,ezüst,7,fa,84,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,331,fekete lyuk,53,feldolgozott étel,23,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,130,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,359,filozófia,5,Finnország,37,fizika,105,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,664,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,786,földrengés,96,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,35,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,76,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,147,globális lehűlés,68,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,256,gyermekmunka,2,gyógyítás,347,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyorsétel,1,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,96,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1715,hírszerzés,3,hit,19,Hold,269,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,7,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,88,idegen lény,406,idegen technológia,304,idegsejt,11,idézet,3,idő,55,időgép,18,időhurok,1,időjárás,86,időjárás módosítás,53,időjárási fegyver,15,időkapszula,6,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,26,India,189,indián,17,indigó gyerekek,11,Indonézia,39,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,173,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,51,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,124,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,69,kiméra,3,Kína,631,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkorszak,1,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,201,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,270,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,52,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,lávacső,1,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,27,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,422,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,84,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,13,manó,1,Marokkó,4,Mars,217,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,19,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,21,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,65,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,232,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,144,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,93,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,99,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,258,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,14,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,203,napszél,20,naptár,1,NASA,395,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,3,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,65,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,198,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,28,Orionidák,1,Oroszország,752,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,2,önismeret,320,önkényuralom,2,önvezető autó,33,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,67,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,449,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,2,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,79,pénz,421,permafroszt,1,Peru,96,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,70,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,11,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,943,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,688,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,223,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,19,robot,29,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,49,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,18,sötét energia,5,Spanyolország,108,spiritualitás,373,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,68,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,70,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,59,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,3,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,58,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1332,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1182,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,786,tudomány,1206,túlnépesedés,9,túlvilág,145,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,890,UFO felfedés,103,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,401,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10922,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,255,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,10,utazás,7,űrállomás,45,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,666,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,12,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,21,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,260,valóság,46,vámpír,5,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,30,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9718,videojáték,17,Vietnam,18,viking,17,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,369,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,12,vulkánkitörés,88,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A haditengerészet "UFO szabadalmai" mögött álló tudós egy kompakt fúziós reaktor tervével rukkolt elő
A haditengerészet "UFO szabadalmai" mögött álló tudós egy kompakt fúziós reaktor tervével rukkolt elő
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhElS7V14RX_D9aA-Fk_Moz0THkcaAprIyb0klpqj2gCE-SGQdxIUoyETHOSdIBmcXPtMWTfEtBCAwyj6Gqd1VemScAwG86z7byDjXJf8eqjdKON6gmeX9PvuPCRQ1CS_DdjweqObKmd1E/s1600/amerikai+haditenger%25C3%25A9szet+kompakt+f%25C3%25BAzi%25C3%25B3s+reaktor+m%25C3%25A1gneses+mez%25C5%2591+t%25C3%25A9r+video+energia+termel%25C3%25A9s+technol%25C3%25B3gia+szabadalom-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhElS7V14RX_D9aA-Fk_Moz0THkcaAprIyb0klpqj2gCE-SGQdxIUoyETHOSdIBmcXPtMWTfEtBCAwyj6Gqd1VemScAwG86z7byDjXJf8eqjdKON6gmeX9PvuPCRQ1CS_DdjweqObKmd1E/s72-c/amerikai+haditenger%25C3%25A9szet+kompakt+f%25C3%25BAzi%25C3%25B3s+reaktor+m%25C3%25A1gneses+mez%25C5%2591+t%25C3%25A9r+video+energia+termel%25C3%25A9s+technol%25C3%25B3gia+szabadalom-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/10/a-haditengereszet-ufo-szabadalmai.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/10/a-haditengereszet-ufo-szabadalmai.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy