A nő, aki három halálközeli tapasztalattal később végre megértette az üzenetet

Nadia McCaffrey azon töprengett, miért engedték vissza nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor. 74 éves vagyok. Életemben háromszor p...


Nadia McCaffrey azon töprengett, miért engedték vissza nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor.

74 éves vagyok. Életemben háromszor pillantottam át a túlvilágra. Először hét éves koromban, aztán 17, majd 54 évesen. Sok éven át azon gondolkodtam, miért engedték meg, hogy éljek. Olvasd el a történetemet, és akkor eldöntheted, hogy miért jöttem vissza.

Auvergne, Franciaország, 1952

A nagyszüleim birtokán voltam Vichy mellett. Házuk egy domb tetején volt, búzamezőkkel és kőfalakkal körülvéve, melyek a negyedik századra nyúlnak vissza. Kedvenc időtöltésem a vadvirágok szedése volt. Órákig tudtam bóklászni, elveszve a saját kis világomban, és a virágok szárai olyan magasak voltak, hogy a vállamat súrolták.

Egy nyári napon édes borsó virágot gyűjtöttem a nagymamámnak. Átugrottam egy kis falat, megérkeztem a másik oldalon, és egy feltekeredett viperával találtam szemtől szembe magamat. Lefagytam. A kígyó figyelt, mintha kíváncsi lenne, aztán felemelte a testét, és lecsapott. Felsikoltottam, ahogy a jeges fájdalom belehasított a lábamba. A vér a két pontszerű sebből a bokám felé csorgott. Megpróbáltam feljutni a dombra a nagymamámhoz. De a lábaim nehezek voltak. Nagyon nehezek. Aztán eldőltem a fűbe. A nagymamám futva érkezett.

"Un serpent m’a mordu," - mondtam kábultan. Egy kígyó megharapott.

A nagymamám a kötényét használta, hogy elszorítsa a lábam, és kiszívta a mérget a harapásból. Aztán bevitt engem, és segítséget hívott. Túl késő volt. A nagymamám, a parasztház és minden eltűnt.

Elhagytam a testem, és felülről figyeltem, ahogy az orvosok igyekeznek megmenteni. A lábam barnás-szürke volt, duzzadt. Az orvosok az amputációról beszéltek. Ez azonban nem zavart. Bárhová is kerültem, biztonságban voltam. A testem hirtelen érdektelenné vált. Nem akartam visszatérni bele.

A szemem sarkából egy ragyogást vettem észre. Néztem, ahogy egyre nagyobbá és káprázatosabbá válik, mint a Nap. A fény csillogott, és elkezdett valamivé materializálódni. Egy nő volt! A karja felém nyúlt. Fátyolszerű, fehér ruhát viselt, derekán csomózott zsinórral, fejét és vállait áramló kék szövet borította. Egy zöld kígyó tekergőzött a lába körül. A jobb lábán egy cseppnyi vér volt. A nő könyörületesen, szeretettel és fejedelmien rám nézett.

Elsöprő vágyat éreztem, hogy a karjaiban megpihenjek. Ehelyett azonban megrázta a fejét. Nem mehettem közelebb.

"Je suis ta petite maman du ciel," - mondta. Én vagyok a kis égi anyád.

A következő mondatai annyira tele voltak metaforákkal, szimbólumokkal és próféciákkal, hogy csak néhányukat tudtam megérteni:

"Egy kert közepén látni fogsz egy rózsát, amely színesebb és gyönyörűbb, mint a többi. Amikor eljön az idő, megnyitod magadat másoknak és megosztod a szeretet üzenetét. Amikor hozzám beszélsz az maga az ima, és az imádkozás az a szeretet."

Azt mondta, hogy vissza kell térnem a Földre. "Sokat kell tanulnod, sokat kell tenned," - mondta. "A szeretetem mindig veled lesz. Mindig veled leszek."

A ragyogás elhalványult. A szemem kinyílt. A nagyszüleim hálószobájában találtam magam. 10 napig kómában voltam. Az orvosok szerint túl rossz állapotban voltam ahhoz, hogy kórházba vigyenek. Meglepetésükre azonban felépültem. Igazi csoda, mondta mindenki. Imádkoztam a kis égi anyámért, hogy visszatérjen. Soha nem tette.


Auvergne, Franciaország, 1962

Elmondtam a nagymamámnak, hogy mi történt velem. Azt mondta, tartsam titokban. Senki sem fogja megérteni - mondta. Valami mégis megváltozott bennem. Amikor elhaladtam valaki mellett az utcán, ösztönösen tudtam, hogyan fog meghalni, vagy hamarosan egy babát üdvözölhet. Tudtam, hogy az emberek mikor hazudnak.

Olyan volt, mintha az intuitív érzékeim megsokszorozódtak volna egyik napról a másikra. Az elkövetkező néhány évben ez súlyos teherként nehezedett rám. Soha nem hagytam, hogy a barátok túl közel kerüljenek hozzám. Távol voltam a szüleimtől, akikkel már nem tudtam kapcsolatba lépni.

Tudtam, mi vár rám a továbbiakban. Miért maradnék egy olyan helyen, amely tele van tisztességtelenséggel és tökéletlenséggel? Meggondolatlanabb és lázadóbb lettem, vágyakozva arra, hogy visszatérjek erre a békés helyre. Amikor 17 éves lettem, úgy döntöttem, hogy fáradt vagyok tovább várakozni. Ha a Kis Anya nem jön hozzám, akkor én megyek hozzá.

Egy nap iskola után elmentem a nagyszüleim parasztházába, és lenyeltem minden pirulát, amit találtam, összesen 15 üvegből. Elvesztettem a tudatomat. A világ elhalványult.

Ismét a testem fölött lebegtem. Ezúttal egy kórházi asztalon volt. Az orvosok és ápolók rohantak körbe, és megpróbáltak újraéleszteni. Teljesen érdektelennek találtam a jelenetet. Meg kellett találnom a kis égi anyát. De mielőtt megtehettem volna, egy alagúton keresztül egy ragyogó fény felé fordultam. Végül egyedül találtam magam. Nem illettem oda. Mintha nem kellett volna ott lennem. Egy férfi szólalt meg. Hangja körülöttem zengett, mint egy gyémánt felületéről visszapattanó fény:

"Nem maradhatsz. Még nem is kezdted elvégezni a munkádat. Vissza kell menned."

Vitatkozni akartam, de valamilyen okból képtelen voltam erre. Engedelmeskednem kellett. Tehát ismét a testem  felett lebegtem. Most azonban egy lepedővel volt letakarva. Egy nővér zokogott mellette. Lebegtem magam felett és visszatértem a testembe, a fájdalom kínzó volt. A nővér sokkos állapotban húzta le a lepedőt. Éltem.

Később megtudtam, hogy egy iskolai barátom megállt a nagymamám házánál egy sugallat folytán, hogy visszahozzon egy könyvet, és ott talált engem holtan. A szívem megállt, és halottnak nyilvánítottak.

Cupertino, Kalifornia, 1999

Tudtam, hogy teljesítenem kell a célomat, bármi is legyen az. Befejeztem az iskolát. Találkoztam a férjemmel, egy amerikaival, aki Franciaországban dolgozott. Kaliforniába költöztünk, és megszületett a gyermekünk, Patrick.

Azok után, amit átéltem, arra gondoltam, hogy segítek azoknak, akik szenvednek, vagy akik a halál közelében vannak - tudtam, hogyan kell hallgatni, hogyan kell vigasztalni az átmenet ideje alatt. Rendszeresen végeztem önkéntes tevékenységet.

1999 egyik reggelén önkéntes munkára indultam Cupertinóban egy ápoló otthonba, de kissé lázasan ébredtem fel. Mivel senki sem volt helyettem, ezért bementem. Egy zöld bársonyos székben ültem a kedvenc páciensem ágyának lábánál. Azt terveztem, hogy felolvasok neki egy könyvet. Hirtelen elöntött a forróság és lomha lettem. Nagyon izzadtam, hamarosan a szék is átázott. Mintha beleolvadtam volna!

Fájt minden oldalam. A kezeimre pillantottam, és ragyogtak. Az egész testem csillogott! Mi történik már megint? Visszamentem? Örültem, hogy visszatértem erre a helyre, amire annyira vágytam, és vonakodtam elmenni. Összeszorítottam a szemem. Úgy éreztem, hogy kiszakadtam a székből, a testemből. Ezúttal tudtam, hogy van választásom: maradhatok a békés helyen, ahol már jártam, vagy visszatérhetek az életembe, és folytathatom a küldetésem.

Képek kezdtek villogni a szemem előtt. Csakhogy nem az én életem áttekintése volt, hanem a Földé. A múlt, a jelen és a jövő. A diavetítés megállt, és egy villát láttam az úton. Megértettem, hogy a világ nagy változások szélén áll. A képek újra elindultak, megmutatva a jövőt, ha a történelem egy bizonyos úton halad. Katonák válságban, családok veszítik el otthonaikat.


Láttam, hogy egy sík ablakon nézek a sivatagra vöröses égbolttal, és felülkerekedett rajtam a veszteség érzése. Éreztem a világ fájdalmának, frusztrációjának és haragjának érzelmeit. Megfigyeltem, de részese is voltam. Úgy döntöttem, hogy vissza kell térnem. Tennem kellett valamit ezzel kapcsolatban.

"Nadia? Nadia?" - szólalt meg egy hang. A szemem felpattant. Visszatértem. Egy másik önkéntes szólított a nevemen. Siettem a kórházba. A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vesémet apró fekélyek borítják, egy olyan fertőzés, amely súlyos károkat és hegeket okoz. Hetekig maradtam a kórházban. Amikor az orvosok újra elvégezték a szkennelést, a fertőzés eltűnt - nem hagyott nyomokat vagy hegeket. Világos magyarázat nélkül engedtek haza. Még mindig nem értem. Hogyan gyógyultam meg?

Öt évvel később Patrick, a fiam, szeptember 11-e után bekerült a Hadsereg Nemzeti Gárdájába, és Irakban meggyilkolták. Halála után a Közel-Keletre repültem. Ahogy a repülőgép leszállt, ugyanazt a sivatagi és vöröses égboltot láttam, amit akkor, amikor közel álltam a halálhoz. Végül megértettem. Megmutatták nekem, hogy a Föld jövőjének része vagyok. A fájdalom része voltam. De a gyógymód része is lehetek.

A PTSD-ben szenvedő katonák megsegítésének szenteltem magam, hajléktalan veteránok ügyvédjeként szolgáltam, és éveken át megnyitottam számukra az otthonomat. Még mindig nem tudom, miért kaptam meg ezeket a látomásokat - nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor. Talán azért, amit az égi édesanya mondott nekem oly sok évvel ezelőtt.

"Amikor eljön az idő, megnyitod magadat másoknak és megosztod a szeretet üzenetét."

Nadia McCaffrey
Név

3D nyomtató,50,432 Hz,1,51-es körzet,36,52-es körzet,1,5d,1,5G,1,6 órás munkanap,2,911,24,Aaron Swartz,1,Ábrahám,2,acél,5,adattárolás,11,adósság,21,Afganisztán,27,Afrika,137,agy,345,agykontroll,28,ájulás,1,Akasa-krónika,4,akkumulátor,89,alagút,1,alakváltó,1,alapjövedelem,24,Alaszka,26,Albánia,1,albínó,1,Alekszej Navalnij,3,Alex Jones,22,alga,3,Algéria,3,aligátor,1,alkímia,4,alkohol,7,állati tudatosság,42,állatvilág,597,allergia,14,álmatlanság,3,álom,55,alumínium,7,alvás,60,alvási paralízis,2,Amazonas,8,Amerika,1505,aminosav,1,amputáció,1,anarchia,1,Andrew Basiago,8,Anglia,463,angyal,11,animációs film,7,Anonymous,5,Antarktisz,92,antenna,1,antianyag,4,antibiotikum,9,antigravitáció,30,Antikrisztus,5,antioxidáns,1,Antonio Urzi,2,Anunnaki,25,anyagtudomány,97,anyaméh,3,anyatej,1,Apollo,7,arany,134,aranymetszés,2,árapály,3,arcfelismerés,8,arcolvasás,1,arcvakság,1,Argentína,35,Arisztotelész,1,árja faj,2,arkhónok,1,árnyékember,3,árnyember,3,árvíz,14,Asgardia,1,ASMR,1,ásvány,9,Asszíria,3,aszteroida,61,asztma,1,asztráltest,21,asztrológia,7,ateizmus,1,Atlantisz,39,átok,5,atombomba,95,atomenergia,83,atomok,6,átverés,1,aura,11,Ausztrália,197,Ausztria,30,autizmus,18,autó,36,autokrácia,1,avarok,2,azbeszt,1,Azerbajdzsán,3,Aztékok,29,Ázsia,48,Bábel tornya,2,babona,3,Bahama-szigetek,1,Bahrein,2,Bajkál-tó,1,baktérium,49,baleset,34,Balti-tenger,1,balzsamozás,1,Banglades,1,Bankrendszer,296,bányászat,36,barlang,41,barlangfestmény,7,barlangrajz,6,bázisugrás,1,Belgium,27,Belize,3,belső hang,7,Benedek pápa,27,bennszülött,1,bénulás,2,Bermuda-háromszög,6,beszéd,10,betegség,676,beton,1,Bhután,3,Biblia,96,Bilderberg,13,Bill Gates,19,bilokáció,1,biofegyver,1,biofoton,10,biogáz,2,biokerámia,1,biológia,2,biológiai fegyver,5,biológiai kor,2,biológiai memória,2,biológiai ritmus,5,bioprinter,2,biorobot,10,bioüzemanyag,9,blossom goodchild,6,Bob Dean,4,Bob Lazar,12,boldogság,25,Bolívia,22,bolygómérnökség,8,bor,3,Bosznia-Hercegovina,3,boszorkányság,10,Botswana,3,böjtölés,11,bölcsek köve,1,bőr,19,bőrszín,3,Brazília,83,Brbados,1,BRICS nemzetek,35,bronzkor,1,Buddha,18,buddhizmus,18,Bulgária,9,bunker,4,bűnözés,1,cannabis,83,Carl Sagan,17,Carrie Fisher,1,cenzúra,2,Ceres,1,cetfélék,1,Charlie Chaplin,1,chemtrail,14,Chile,37,chip,1,CIA,151,Ciprus,5,Costa Rica,7,cukor,20,cukorbetegség,20,csakra,7,család,1,családfakutatás,1,csapadék,2,Csecsenföld,2,Csehország,11,csend,1,Csernobil,8,csillagászat,286,csillagkapu,3,csillagkép,6,Csillaggyermek,3,csoda,8,csont,4,csontritkulás,2,Dagesztán,2,Dalai láma,12,Dánia,44,DARPA,18,Darwin,11,David Icke,12,David Wilcock,26,deepfake,6,déjà vu,1,Dél-Afrika,36,Dél-Amerika,1,Dél-Korea,42,demokrácia,7,démon,10,depresszió,30,diagnosztizálás,2,digitális pénz,78,digitális társadalom,12,diktátor,8,diktatúra,18,dimenziók,64,Dimitrij Medvegyev,2,dinoszauruszok,33,DNS,327,dogonok,1,dohányzás,18,dokumentumfilm,1089,dolmen,1,Donald Trump,121,döntés,2,drágakő,9,drón,63,druidák,1,dűne,1,Dzsibuti,2,dzsinn,1,Ebola,3,ébredés,3,Eckhart Tolle,5,Ecuador,23,édesítőszer,1,Edgar Mitchell,12,Edison,6,Edward Snowden,13,Egely György,6,egészség,794,éghajlat,174,ego,1,egyedüllét,3,Egyesült Arab Emírségek,16,Egyiptom,283,Einstein,85,ékírás,6,Eldorádó,1,elektromos áram,103,elektromos autó,143,elektromos hajó,4,elektromos impulzus,3,elektromos kerékpár,6,elektromos közlekedés,20,elektromos motor,14,elektromos repülőgép,6,elektromos roller,1,elektromos út,1,elektromos vonat,9,elektroszmog,44,élelmiszer,210,élet a halál után,159,életcél,7,elhízás,4,elme,2,elme kontroll,75,elmezavar,5,Elon Musk,55,élővilág,57,előző élet,15,elveszett nyelv,5,ember állat hibrid,5,ember idegen hibrid,29,emberáldozat,10,emberi faj,6,emberi jogok,3,emberi nyelv,38,emberi öngyulladás,2,emberi rekord,5,emberiség,216,emberkereskedelem,2,emlékezet,60,empátia,15,Enceladus,1,energia,113,energiafegyver,7,ENSZ,82,enzim,1,epilepszia,4,építészet,425,erdő,4,erdősítés,22,erdőtűz,3,ereklye,2,Erich Von Däniken,3,erkölcs,1,érrendszer,5,érzékelés,28,érzelmek,161,érzéstelenítés,1,Erzsébet királynő,5,ESA,37,esküvői ruha,1,esőerdő,20,Észak-Korea,35,északi fény,2,Északi-sark,16,Észtország,10,étel,194,Etiópia,14,Etruszkok,3,Eurázsia,6,Európa,285,Európai Űrügynökség,7,eurózóna,7,eutanázia,1,evolúció,112,évszakok,2,exobolygó,38,extrém időjárás,84,ezüst,7,fa,82,Facebook,4,fájdalom,33,fakír,1,FBI,53,FED,42,fegyver,39,fehér lyuk,1,fehérje,6,Fehéroroszország,6,fejlődés,330,fekete lyuk,52,feldolgozott étel,22,félelem,116,felemelkedés,1,fém,28,feminizmus,1,fenntartható gazdaság,16,fény,129,fényevés,1,fénygömb,5,fényjelenség,5,fénysebesség,19,fényterápia,10,fénytest,11,féregjárat,8,Ferenc Pápa,43,ferrofluid,1,fertőzés,2,fiatalság elixírje,17,film,358,filozófia,5,Finnország,37,fizika,104,fluorid,4,fóbia,5,fog,3,fogamzásgátló,1,fogyás,1,fokhagyma,2,folyadékmembrán,1,fosszília,4,fosszilis tüzelőanyag,39,fotó,74,foton,12,fotoszintézis,2,Föld,659,föld alatti város,10,földalatti bázis,44,földalatti tó,1,földcsuszamlás,3,földgáz,11,földönkívüliek,783,földrengés,95,Fönícia,1,Franciaország,200,frekvencia,34,frigyláda,1,furcsa hangok világszerte,24,fúzió,2,fúziós reaktor,26,függőség,11,Fülöp-szigetek,16,gabonakör,25,galaktikus föderáció,53,galaxis,75,gáz,22,genetika,238,génmanipuláció,19,génszerkesztés,4,geoglifa,10,George Orwell,2,geotermikus energia,4,gerinc,4,Ghána,3,giroszkóp,1,Gladio,1,gleccser,20,glifozát,5,Globális Fedezeti Számlák,2,globális felmelegedés,145,globális lehűlés,67,GMO,27,gnoszticizmus,1,gomba,28,gondolatátvitel,1,gondolatolvasás,15,gondolkodás,1,gonosz,15,gömbvillám,4,Görögország,67,grafén,11,gravitáció,39,gravitációs hullám,8,Grönland,19,Grúzia,2,Guatemala,17,Günther Wiechmann,1,gyémánt,20,gyermekfejlődés,255,gyermekmunka,2,gyógyítás,346,gyógynövény,86,gyógyszeripar,156,gyulladás,1,gyulladáscsökkentő,5,HAARP,19,háború,469,hacker,5,hadi fejlesztés,95,haj,5,hajó,2,hajóroncs,29,hajszín,4,halak,2,halál,117,halálközeli élmény,48,halhatatlanság,14,hallás,15,Halley -üstökös,1,hallucináció,16,hang,56,hangszer,1,hangterápia,6,harcművészet,11,harmadik szem,10,hatodik érzék,6,Hawaii,31,házasság,1,hazugság,4,hibernálás,8,hibrid faj,7,hidegháború,32,hidrogén,14,hidroponika,1,hieroglifa,12,higany,3,Himalája,9,hipnózis,11,hírek,1712,hírszerzés,3,hit,18,Hold,268,holdbázis,24,holdfogyatkozás,5,holdjáró,16,Hollandia,81,holografikus univerzum,29,hologram,15,Holt-tenger,4,homeopátia,1,Honduras,6,Hongkong,5,hormon,15,horpaszizom,1,Horvátország,12,humor,3,hunok,6,húrelmélet,4,hurrikán,7,húsevés,11,Húsvét-sziget,5,hüllő,21,Hüperborea,1,idegen elrablás,86,idegen lény,404,idegen technológia,302,idegsejt,10,idézet,3,idő,54,időgép,18,időhurok,1,időjárás,85,időjárás módosítás,52,időjárási fegyver,15,időkapszula,5,időkristály,1,időszámítás,2,időutazás,59,igazságszérum,1,III. Richárd,1,iker,2,ikerláng,3,ikrek,1,illat,12,illóolaj,6,illúzió,10,immunrendszer,46,immunterápia,1,implantátum,25,India,189,indián,16,indigó gyerekek,11,Indonézia,38,influenza,4,információ,11,ingyen energia,101,Inkák,17,inkarnáció,2,intelligencia,55,internet,71,intuíció,7,invázió,1,ionhajtómű,4,Irak,87,Iraki Kurdisztán,2,Irán,125,írás,7,irídium,1,Írország,20,iskola,62,ISON üstökös,1,ISS,58,Isten,172,Iszlám,7,ital,2,ITCCS,7,Izland,26,ízlelés,1,izom,1,Izrael,160,James Tyberonn,1,Japán,270,járvány,356,játék,6,jég,63,jéghegy,1,jégkorszak,22,Jemen,10,Jézus,60,jezsuita,1,jód,1,Joe Biden,32,jóga,5,jógi,2,Jordánia,15,jóslat,50,jövőbelátás,42,Jugoszlávia,2,Jupiter,37,kalóz,1,Kambodzsa,10,Kamerun,2,Kanada,129,Kanári-szigetek,3,kannibalizmus,1,káosz,2,kapcsolat,37,kapitalizmus,1,karma,8,karmikus kapcsolat,3,Kasmír,1,Katar,8,katonai technológia,123,kávé,1,Kazahsztán,6,Kazárok,1,Kelták,4,kémkedés,16,kemoterápia,6,kender,77,Kenya,10,kerámia,2,Kereszténység,92,Keshe Alapítvány,5,KGB,8,kiberháború,8,kibernetika,2,kiborg,4,kihalt faj,68,kiméra,3,Kína,630,kincs,16,kiropraktika,1,kísérlet,40,kísértet,12,kiterjesztett valóság,4,klímaváltozás,44,klónozás,21,kobold,1,Kobra,35,Kolumbia,32,kommunikáció,104,kondenzátor,1,Kongó,2,konkréció,1,koponya módosítás,1,korall,8,Koszovó,2,kőkör,1,könyv,618,környezetszennyezés,242,környezetvédelem,200,Közép-Amerika,4,középkor,2,közlekedés,268,közösség,4,kráter,11,kreativitás,10,kreditrendszer,1,Kréta,1,Krím,4,kriogenika,1,kriptid,1,kriptovaluta,45,kristály,37,kristály gyerekek,9,kristálykoponya,6,kromoszóma,9,Kuba,9,kultúra,26,Kung-fu,1,kungfu,1,kutatás,79,Kuvait,8,kvantumfizika,161,kvazár,2,labirintus,2,Laosz,3,lapos Föld,4,látás,51,láthatatlanság,4,látomás,5,Laura Eisenhower,13,láva,3,láz,1,lebegésterápia,1,LED,8,léggömb,4,léghajó,6,légkör,25,légzés,13,lélek,123,lélekcsoport,2,lélektárs,1,lélekvándorlás,12,lelki fejlődés,421,Lemúria,3,Lengyelország,57,létezés,8,Lettország,1,levegő,69,levitáció,7,lézer,54,Li-Fi,1,Libanon,13,Líbia,22,lítium,1,Litvánia,1,Livánia,1,Lukács Béla,1,Luxemburg,5,Madagaszkár,1,madár,23,magány,13,mágia,8,mágnes,2,mágneses mező,82,mágneses portál,1,mágus,1,Magyarország,174,magyarság eredete,9,Maja leletek,50,maja naptár,5,májbetegség,2,majom,1,Malajzia,12,Mali,1,Málta,5,mamut,10,Mandela effektus,4,manipuláció,12,manó,1,Marokkó,3,Mars,216,Mars Curiosity,21,Marshall-szigetek,2,marsjáró,19,masszázs,1,matematika,18,mátrix,10,Matthew Ward,4,Mauritánia,1,Mauritius,3,meddőség,1,média,75,meditáció,131,médium,4,megalit,37,megfigyelés,40,megnyúlt koponyák,20,megtermékenyítés,7,megújuló energia,161,megvilágosodás,15,méhek,12,memória,63,menedék,2,mentális betegség,42,mennyország,57,méregtelenítés,7,mérés,3,mérgezés,35,Merkúr,14,messiás,2,mesterséges anyaméh,2,mesterséges intelligencia,228,metaanyag,2,meteor,67,meteor Kuba,2,meteor oroszországban,5,Mexikó,143,mezoamerika,8,Mezopotámia,12,Mianmar,2,mike quinsey,10,mikroba,3,mikrohullám,4,Minósz,1,mitológia,4,mítosz,6,mkultra,17,Mongólia,4,Monsanto,27,Mooji,10,morgellon,2,multiverzum,26,múmia,92,munka,30,mutáció,12,műanyag,95,műhold,97,műtét,5,művészet,208,nagylábú,7,Namíbia,1,nanotechnológia,38,Nap,255,napciklus,6,napelem,53,napenergia,164,napfény,106,napfogyatkozás,11,napfolt,11,napkitörés,10,Naprendszer,201,napszél,19,naptár,1,NASA,393,NATO,65,Nazca-kultúra,2,Nazca-vonalak,15,Nefilim,5,nehézfém,6,Neil Keenan,3,nemesfém,13,Németország,348,nemiség,3,Nepál,8,Neptunusz,13,népvándorlás,5,NESARA,3,neuron,5,neutrínó,1,nevetés,2,Niels Bohr,1,Nigéria,10,Nissan,1,nitrogén,1,Norvégia,50,Nostradamus,11,növények,276,növényvédőszer,41,NSA,28,nukleáris energia,58,nullponti energia,1,nyersétel,14,nyomtató,3,Obama,51,obeliszk,1,obszervatórium,5,óceán,86,okkultizmus,5,okostelefon,41,oktatás,64,olaj,62,olajfüggőség,31,Olaszország,197,Olmékok,5,oltás,178,Omán,3,omniverzum,1,online tv,5,OPPT,4,optikai csalódás,1,orákulum,1,organikus,1,orgon energia,3,óriások,27,Orionidák,1,Oroszország,751,oxigén terápia,1,ózonréteg,5,önbecsülés,3,önellátás,1,önismeret,317,önkényuralom,2,önvezető autó,32,önvezető motor,1,őrangyal,1,ördög,8,ördögűzés,8,öregedés,66,Örményország,5,örök élet,9,örök fiatalság,20,öröklés,1,öröklődés,31,ősi civilizációk,448,ősi gyógyítók,5,ősi szöveg,71,ősi technológia,189,ősi viselet,2,őslakos,20,ősrobbanás,22,őssejt,23,összeesküvés-elmélet,1,ötvözet,1,özönvíz,8,Pakisztán,16,Palesztina,26,Panama,5,Pangea,1,pánpszichizmus,3,pánspermia,2,papír,6,Pápua Új-Guinea,6,paradoxon,1,Paraguay,1,paranormális,111,parazita,1,pareidolia,1,párhuzamos univerzum,34,Paul T. Hellyer,4,Pentagon,78,pénz,419,permafroszt,1,Peru,95,perzsák,2,Phobos,3,pihenés,1,piramis,123,platina,4,plazma,10,Plejádok,4,Plútó,3,pokol,10,polgárháború,2,Polinézia,3,politika,2,poltergeist,3,pólusváltás,14,Popper Péter,1,porördög,1,portál,1,Portugália,23,prekogníció,4,prófécia,32,propaganda,10,protézis,1,Proxima Centauri,2,pszichiátria,8,pszichikai erő,14,pszichokinézis,7,pszichológia,67,Puerto Rico,10,pulzár,1,rabszolgaság,9,radioaktív,10,rákbetegség,158,rakéta,1,reaktor,2,régészet,936,reiki,1,reinkarnáció,35,rejtélyek,685,rémálom,1,rendőrállam,75,replikátor,1,reptilián,17,repülés,222,repülő autó,6,repülő humanoid,2,rezgés,18,robot,28,robotok,151,ródium,1,Római Birodalom,82,Románia,18,Roswell,39,rovarok,3,rovarölő,8,rovásírás,4,röntgenlátás,1,Rudolf Steiner,1,Rúmí,1,rúnaírás,2,Rupert Sheldrake,1,Russell Brand,1,ruténium,1,Sabrina Pasterski,1,Salamon király,2,Salvador,3,sámánok,10,sárkányok,2,sarki fény,12,Sátán,16,sav,1,schumnann frekvencia,6,sci-fi,216,sellő,7,shaolin,1,sheldan nidle,13,shelley young,1,Shogun Amona,1,sírkamrák,8,sivatag,48,Skandinávia,1,skizofrénia,3,Skócia,21,smaragd,1,só,21,sors,2,sótalanítás,9,sötét anyag,17,sötét energia,4,Spanyolország,107,spiritualitás,372,sport,39,Srí Lanka,3,Star Trek,13,Star Wars,8,Stephen Bassett,5,Stephen Hawking,16,Steve Quayle,1,Stonehenge,12,stressz,44,sugárzás,58,sumérok,14,suttogás,1,suzanne lie,2,Svájc,59,Svédország,67,szabad akarat,7,szabadkőműves,1,szabadság,8,szag,12,szaglás,4,számítástechnika,175,számmisztika,1,szamuráj,2,szaporodás,6,szarkofág,12,Szaturnusz,33,Szaúd-Arábia,69,szavak,1,szegénység,14,szekta,5,Szelei Magdolna,6,szélenergia,61,szellem,11,szellemek,86,szellemváros,1,szem,58,szembetegség,25,személyiség,1,személyiségteszt,9,személyiségzavar,1,szén,1,szén-dioxid,18,szent geometria,1,Szerbia,12,szerelem,12,szeretet,58,szerotonin,1,szertartás,2,szerv implantátum,9,szerzetes,1,szfinx,10,sziámi iker,1,sziámi ikrek,2,Szibéria,56,Szicília,3,sziget,4,sziklarajz,11,szimbiózis,1,Szingapúr,25,szinkronicitás,5,színlátás,2,színpszichológia,2,színterápia,2,szintetikus üzemanyag,11,Szíria,187,szív,56,szkíták,9,Szlovákia,3,Szlovénia,4,szoftver,2,Szomália,2,szorongás,17,Szovjetunió,88,szökőár,12,Szudán,7,szuperkontinens,10,szupernóva,6,szülés,10,születés,41,Tádzsikisztán,1,Tajvan,17,találmány,42,táltos,1,tanítások,38,tanulás,57,Tanzánia,3,táplálkozás,97,tarot,1,társadalom,146,távolbalátás,31,technológia,1328,tej,5,tektonikus lemez,4,telekinézis,4,telepátia,49,teleportálás,15,teleszkóp,37,telomer,9,temetkezés,2,tengeralattjáró,24,tengervíz,244,teremtés,42,terhesség,4,téridő,19,térkép,6,térmeghajtás,2,természet,462,természetfeletti,59,természetvédelem,61,terraformálás,1,terrorcsoport,12,tervezett elavulás,2,Tesla,97,testbeszéd,1,testelhagyás,6,testen kívüli élmény,19,testhőmérséklet,4,testmódosítás,4,testmozgás,12,testsúly,1,tetoválás,6,Thaiföld,20,Tibet,22,Timbuktu,1,Titán,1,titkos tanítások,2,titkos társaságok,265,titkos űrprogram,134,tó,1,tobozmirigy,9,Toltékok,2,Tonga,1,torinói lepel,2,tornádó,9,torpedó,1,tömegmédia,65,Törökország,121,történelem,1175,törzs,1,transzhumanizmus,9,transzplantáció,1,Trianon,4,tudat,114,tudatalatti,79,tudatmódosítás,20,tudatos álom,28,tudatosság,782,tudomány,1198,túlnépesedés,9,túlvilág,144,Tunézia,1,tüdőbetegség,20,tündérek,1,Türkmenisztán,2,tűz,5,tűzönjárás,1,ufo,885,UFO felfedés,102,UFO vadászok,7,ufo-afrika,4,ufo-amerika,399,ufo-ausztrália,7,ufo-ázsia,29,ufo-budapest,1,ufo-cikkek,2,ufo-egyéb,20,ufo-európa,113,ufo-fotók,9,ufo-magyar,6,ufo-oroszország,20,Uganda,1,új,10861,új pénzügyi rendszer,174,Új-Zéland,37,újrahasznosítás,65,Ukrajna,87,ultrahang,9,Univerzum,253,Uránusz,11,Uri Geller,1,Uriel,1,Uruguay,5,uso,9,utazás,7,űrállomás,43,űrbányászat,3,Üreges Föld,28,űrfegyver,5,űrháború,12,űrhaderő,2,űrkutatás,660,űrlift,2,űrsikló,2,űrszemét,10,űrtechnológia,234,űrutazás,163,űrverseny,10,üstökös,20,üveg,14,üzenetek,63,vakcina,180,vakság,4,választás,2,Valiant Thor,1,vallás,258,valóság,46,vámpír,4,Vatikán,95,vécé,1,vécépapír,2,vegetáriánus,12,végítélet,3,Végjáték,26,végtelen,1,vegyi anyag,68,vegyi fegyver,13,véletlen,1,Venezuela,43,Vénusz,29,vér,41,vércsoport,5,vertikális gazdálkodás,2,veszélyeztetett faj,7,vezeték nélküli áram,2,videó,9661,videojáték,17,Vietnam,18,viking,16,Világgazdasági Fórum,11,világítás,1,világkormány,2,világvége,15,villám,28,virtuális valóság,14,vírus,241,vitamin,20,víz,368,vízenergia,13,vízesés,1,víznyelő,13,Vlagyimir Putyin,26,vonat,9,vulkán,11,vulkánkitörés,87,Wi-Fi,16,WikiLeaks,33,x-akták,21,zaj,5,Zambia,1,zene,60,zeneipar,4,Zimbabwe,4,Zsidóság,24,
ltr
item
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel: A nő, aki három halálközeli tapasztalattal később végre megértette az üzenetet
A nő, aki három halálközeli tapasztalattal később végre megértette az üzenetet
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGwMiVM8dEHQFz9VKmsF2ugW69oPszsaU00-aonjfxKXOlAiqXI6wzGZw2Eg6yZz7SfJkLGv13yU9mineto7jSC_JikDV84LFV_mo19ZtjZYRP2-_toWwk4Qt2FgeJ4LMjj_0Or-XwaPo/s1600/t%25C3%25BAlvil%25C3%25A1g+hal%25C3%25A1lk%25C3%25B6zeli+%25C3%25A9lm%25C3%25A9ny+tapasztalat+video+testen+k%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C3%25A9lm%25C3%25A9ny+k%25C3%25B6nyv-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGwMiVM8dEHQFz9VKmsF2ugW69oPszsaU00-aonjfxKXOlAiqXI6wzGZw2Eg6yZz7SfJkLGv13yU9mineto7jSC_JikDV84LFV_mo19ZtjZYRP2-_toWwk4Qt2FgeJ4LMjj_0Or-XwaPo/s72-c/t%25C3%25BAlvil%25C3%25A1g+hal%25C3%25A1lk%25C3%25B6zeli+%25C3%25A9lm%25C3%25A9ny+tapasztalat+video+testen+k%25C3%25ADv%25C3%25BCli+%25C3%25A9lm%25C3%25A9ny+k%25C3%25B6nyv-2019-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg
Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/09/a-no-aki-harom-halalkozeli.html
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/09/a-no-aki-harom-halalkozeli.html
true
6773355663696938213
UTF-8
Loaded All Posts Nincs ilyen bejegyzés MEGNÉZEM Tovább Válasz Válasz elvetése Törlés By Kezdőlap OLDALAK BEJEGYZÉSEK Mindet megnézem TOVÁBBI CIKKEK CÍMKE ARCHÍV KERESÉS MINDEN BEJEGYZÉS Nincs ilyen bejegyzés Vissza a kezdőlapra Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vas Hét Ke Sze Csüt Pén Szo Január Február Marcius Aprilis Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Jan Feb Már Ápr Máj Jún Júl Aug Szep Okt Nov Dec éppen most 1 perce $$1$$ perce 1 órával ezelőtt $$1$$ órával ezelőtt Tegnap $$1$$ nappal ezelőtt $$1$$ héttel ezelőtt több mint 5 hete Követők Követés THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy